HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN SCORPION DIN 7 MAI 2020

Luna Plina din 7 mai 2020 are loc cu Luna pe gradul 17:20 Scorpion in opozitie cu Soarele pe gradul 17:20 Taur, cu un maxim in jurul orei 13:45, ora Romaniei. Scorpionul este cunoscut ca fiind un semn secret si magnetic, vrea putere si control in numele autoconservarii. Dar auto-controlul complet este adevarata putere indusa de acest semn. In acelasi timp, Scorpionul vorbeste si despre ura si razbunare in orice forma, culoare sau manifestare in viata noastra. Guverneaza toate lucrurile ingropate, ascunse, misterioase.

Aceasta Luna Plina in Scorpion activeaza atat pericolele, tradarile, nemultumirea, teama dar si eliberarea, transformarea majora, vindecarea, ruperea legaturilor karmice, moartea. Frumusetea acestei Luni Pline in Scorpion vine prin capacitatea noastra de a ne transforma, ne arata o cale a umbrelor noastre si a ceea ce trebuie sa facem pentru a creste, ce trebuie iubit, iertat, schimbat sau pur si simplu acceptat asa cum este.

Ce mesaj primeste Luna in Scorpion de la Soarele in Taur care prin lumina lui o tranforma intr-o frumoasa lampa cereasca?

Simbolul Sabian al gradului 18 Taur activat de Soare este:

 “O femeie aeristeste o geanta veche printr-o fereastra insorita.“ Prin acest simbol, Soarele ii cere Lunii sa ne transmita ca a venit timpul sa reimprospatam trecutul dar si mintea noastra( geanta veche), cu ceva nou si proaspat, sa aduca lumina in tot ceea ce este ascuns sub suprafata aparenta a unor acte simple. Este timpul sa ne purificam sufletul(geanta veche) de toate conditionarile si dorintele materialiste. Este timpul renovarii, reinnoirii. Este timpul sa ne lasam vindecati, intariti, luminati de divinitate-lumina soarelui. Doar uniti cu divinitatea, putem depasi conditionarile si practicile vechi. Lumina soarelui deschide o fereastra, o usa catre o idee noua, o organizare noua, un nou mod de a vedea atasamentele noastre materiale, valoarea noastra si ce este cu adevarat valoros in viata noastra. Cei care urmaresc doar Lumina(adevarul-nu exista religie mai mare decat adevarul) se leaga de Sursa, de divinitate. Lumina inseamna ordine si unitate, intunericul este confuzie si diviziune. In evanghelia lui Toma se spune :
” Daca scoti la lumina ceea ce e in tine
Acel ceva te va mantui.
Daca nu scoti la lumina cea ce e in tine,
Acel ceva te va ucide.”
Si ce ne transmite draga noastra Luna luminata de Soare?

Simbolul Sabian al gradului 18 Scorpion, gradul Lunii Pline este:

“Un drum serpuieste printre paduri splendide de toamna”. Este timpul recoltei( de fapt o luna plina tot despre recolta vorbeste, culegem ce am semanat in ultimile sase luni, de la luna noua in scorpion din 28 octombrie 2019). Trecutul ne recompenseaza in bine sau in rau si asta in functie de ce ne-am legat, de Lumina sau de Intuneric. Dreptatea este o calitate foarte importanta in semnul Scorpion dar este important sa lasam divinitatea sa judece dreptatea sau nedreptatea. Adica, ar trebui sa fim atenti sa nu ne lasam condusi de furie si razbunare, sa nu reactionam extrem de emotional. Chiar daca apar si pierderi, trebuie sa trecem peste obstacole cu multa speranta si incredere in lumina divina care ne arata cel mai bine traseul de urmat. Doar ghidati de divinitate, putem fi ca o toamna luminoasa plina de roade stralucitoare.

Cu Luna Plina in Scorpion pe gradul 18, cei nascuti in jurul datei de 7 ( plus, minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei, casa familiei, in jurul gradului 18.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre relatii de suflet, fidelitate, dormitor, resurse comune, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  o relatie tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea evidentiate de aceasta luna plina. Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Neptun in Pesti arata ca puteti treceti cu bine peste acest examen astral prin cultivarea bunavointei, compasiunii, spiritualitatii, iertare si intelegere fata de cei care gresesc dar si fata de greselile voastre. A venit timpul sa intelegeti ca perfectiunea nu exista aici pe pamant, deci nici voi nu sunteti perfecti.
TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, avocati, judecatori. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor activitati in comun cu ceilalti, cu partenerul de viata, un asociat. Problemele in relatiile stranse ar putea veni in lumina iar adevarurile sunt dezvaluite.Cum Luna este planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti, un cuvant, o veste, pot crea destule surprize acuma. Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Neptun in Pesti arata protectie prin cunoastere, astrologie, prieteni, idei revolutionare, activitati umanitariste, integrarea intr-un grup nou, o speranta de-a voastra se poate in sfarsit indeplini. Poate aparea sansa unor castiguri financiare neasteptate, relatiile familiale se pot imbunatati, puteti indeparta obstacolele care va impiedicau sa fiti fericiti, situatiile critice se pot rezolva aproape de la sine, exista cu siguranta ceva magic in aceasta energie iar aceasta magie lucreaza pentru voi prin credinta.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, inselatorii. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca, sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod  ce va atinge sufletul. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse problem. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala. Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Neptun in Pesti arata ca treceti cu bine peste acest examen astral daca cultivati bunavointa si compasiunea in cariera voastra, in functiile pe care le detineti, in viata sociala. Altfel, situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destuli de tulburi in cariera si viata voastra sociala.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma. Provocarile acestui moment astral vin si prin bani, bunuri materiale, risipa, generozitate lipsita de discernamant. Banii pot fi sursa unor momente dificile, deci atentie. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Neptun in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin credinta, cunoastere, intelegeri spirituale si intuitive, activitati umanitare. Pericolul poate aparea prin iluzii, prin incercarea ta de a sta ascunsi sub o ceata deasa fara a da voie credintei sa va ajute.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionale.
Poate fi rezolvata o relatie dificila cu un parinte, va puteti muta in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti.  Cum Luna este guvernatoarea casei XII, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii neasteptate din trecut, de un proiect personal esuat, de unii dusmani cu fata ascunsa.
Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Neptun in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin renuntarea la jocurile secrete pentru putere, prin sustinerea neconditionata a asociatilor vostri, prin intelegerea mistrelor vietiii. A venit timpul sa intelegeti ca nu exista secrete pentru lumea divina iar acuma acestea pot fi dezvaluite.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in octombrie 2019. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire.
Cum Luna este guvernatoarea casei XI, pot aparea unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel.
Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Neptun in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin prin sustinerea neconditionata a partenerului de viata, asociat, prin iertarea dusmanilor vostri. A venit timpul sa renuntati la metodele incorecte pentru rezolvarea unor probleme, trebuie sa intelegeti ca sunteti sub controlul cerului in permanenta.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent native, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund. In acelasi timp, si oamenii dragi voua, fac parte tot din imaginea acestei lunatii. Deciziile importante tin de bani, un loc de munca mai bine platit, un credit, o plata sufleteasca. Cum Luna este planeta guvernatoare a carierei voastre, pot aparea unele tensiuni aici. Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Neptun in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin munca bine facuta, prin credinta, prin compasiune si intelegere fata de cei cu care munciti, prin ingrijirea celorlalti, prin metodele alternative de sanatate, prin sensibilitate fata de animalele de companie.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Aveti mare grija ce faceti acuma cu “ acul-arma voastra scorpionica” deoarece lucrurile pot lua o cale pe care nu o mai puteti controla. Lumina vine pe voi acuma si ar putea atinge subconstientul vostru si puteti face  unele noi descoperiri despre voi. Este posibil sa percepeti mai profund o relatie, cum va afecteaza aceasta si ce va doriti pe mai departe. Poate fi un punct de cotitura pentru o relatie nou formata.Provocarile acestui moment astral vin si prin cariera, obiectivele profesionale, imagine publica, statut social, nesiguranta, crize , emotii profunde. Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Neptun in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin iubire neconditionata, prin sustinerea unui copil , prin renuntarea la mandria excesiva, prin renuntarea la a mai cauta un salvator cand de fapt salvarea o puteti gasi chiar in voi, in interiorul vostru, in scanteia divina din voi.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, organizatii de caritate, agentii guvernamentale, dusmanii.  Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre, a unui plan facut in spatele usilor inchise. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau. Cum Luna stapaneste casa VIII, este posibil sa apara tensiuni legate de un plan secret, o afacere, credite, viata intima, o relatie intima tabu, planuri financiare, banii care vin de la ceilalti.
Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Neptun in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin sustinerea neconditionata a familiei voastre, prin iertarea celor din familia voatra, prin credinta si compasiune. Oricum, Neptun aduce destula confuzie si neintelegeri in viata de familie.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile.
Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Un vechi prieten reapare sau puteti descoperi un adevar despre un prieten, un grup din care faceti parte si care va afecteaza profund. Sperantele si visele voastre , un mister care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VII, pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri.
Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Neptun in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin sustinerea neconditionata a rudelor voastre, prin intelegerea comunicarii, prin iertare, compasiune si credinta. Oricum, Neptun Neptun poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, anturaj, puteti fi atrasi de  spiritualitate, misticism. Este un cadou minunat aceasta energie neptuniana in sensul ca va sporeste imaginatia, inspiratia, intuitia, “mintea voastra  poate fi asemanata cu un “ burete “ ce absoarbe tot felul de informatii , puteti  simti ca aveti  puterea de a “ citi mintea unui om. “

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, , acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, un prpoiect important, un sprijin important de la un sef, o autoritate, unul din parinti.Puteti lasa o cariera care nu va bucura. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie,unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect professional, un colaborator, un sef, un coleg.
Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Neptun in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin imaginatia si intuitia voastra, puteti descoperi alt fel de mijloace creative prin care sa faceti bani. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate conduce haos, inselaciuni, deci, mare atentie.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, studii superioare, credinta, etica, adevar, lege divina. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti  de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, hotararea unui divort, convingeri spirituale. Puteti primi o veste importanta legata de un nepot, un frate, matusa, unchi sau vecin. O problema de suflet care implica mai multa comunicare poate fi evidentiata. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ.
Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Neptun in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin intuitie, credinta, compasiue. ‘Iarta-te si iarta” si mergi mai departe este indemnul lui Neptun pentru voi. Folositi-va  imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ, acestea va pot ajuta sa traiti viata in conformitate cu idealurile voastre asigurand in acelasi timp si un dram de magie in tot ceea ce faceti.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.