LUNA PLINA IN SCORPION–19 MAI 2019, ORA 00:11, ORA ROMANIEI-“VOCEA PROFETICA DIN NOI….”

“Cel ce este in voi este mai mare decat cel ce este în lume.” (1Ioan 4.4).

             In faza de Luna Plina, cele doua Luminarii sunt in opozitie, in cazul nostru, Luna se afla pe gradul 27: 38 Scorpion iar Soarele se afla in pe gradul  27:38 Taur. In limbaj astrologic, Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut (7 noiembrie 2018 cand a fost luna noua in Scorpion), acuma putem culege roade frumoase, putem straluci sau putem constientiza ca esecul unei actiuni nu este decat rezultaul unei alegeri gresite. In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior. Acuma, Luna Plina in Scorpion in casa X devine o adevarata lampa cereasca ce lumineaza toate lucrurile, secretele, misterele, cariera, ambitiile lumesti, imaginea profesionala, adevaratul scop al vietii noastre, tot ceea ce tot evitam sa privim in fata.

Este timpul unei noi sedinte astrale in care entitatile solare trimit informatii importante catre entitatile lunare si care la randul lor le traduc pentru noi, pamantenii. Daca Soarele in Taur este ajutat de Mercur –mesagerul lui Dumnezeu, pentru “traducerea astrala “ a informatiilor primite, Luna in Scorpion are  drept asistent pe Kassandra ce stie sa prevada evenimentele dar nu este crezuta desi ele se implinesc intotdeauna. .”Ce-i scris sa vina va veni “ este cartea de vizita a acestei preotese mitice.

Dar sa inceapa sedinta divina …

Polaritata Scorpion-Taur se ocupa de echilibrarea unor energii ce au in comun preocuparea pentru bani, valori, control, sexualitate, senzualitate, putere, incapatanare extrema. Daca Taurul se ocupa de tot ce are o forma concreta, de tot ce este al meu ( verbul caracteristic taurului este a avea), de puterea personala, posesii si statut, Scorpionul se ocupa de tot ce este al celuilalt, de manipularea si controlul celorlalti, de puterea colectiva, de posesiuni comune, afaceri, distrugerea formei, schimbare si transformare profunda( verbul caracteristic este a dori). Daca Taurul este atras de lucrurile simple, tangibile in viata, Scorpionul este atras de mistere, secrete, experiente intense, petrece mult timp observand totul dintr-un colt ales de el.
Atat scorpionul cat si taurul au nevoie de conexiuni directe, de la suflet la suflet, de la piele la piele. Impreuna, aceste semne guverneaza finantele, afacerile, proprietatile, posesiunile materiale si spirituale, mosteniri, impozite.
Fiecare energie dezvoltata in defavoarea celeilalte produce un dezechilibru iar aceasta Luna Plina ne arata intr-un mod destul de emotional ce am dezvoltat prea mult si am dezechilibrat viata noastra.

Aceasta Luna Plina face o mare lumina pe conflictele emotionale din interiorul nostru si ne poate ajuta sa le vindecam, curatam, eliminam. Este cel mai bun moment pentru a intelege cauza dezechilibrelor emotionale, a problemele financiare, a problemelor de putere si control. Marea schimbare pe care o putem face acuma este sa intelegem ca foarte putine lucruri le putem controla noi si sa cerem in permanenta ghidare de la subconstientul nostru care cunoaste si stie totul. Dar pentru asta trebuie sa facem o curatenie in subconstientul nostru, sa eliminam indoielile, frica, ura, egoismul, razbunarea, mandria, incapatanarea extrema, obsesiile trecutului, manipularea celuilalt, sa invatam sa ne percem in noi moduri, sa ne schimbam si sa spunem “ Sunt diferit acuma”.
Sa binecuvantam trecutul si sa ne legam de Lumina ce straluceste asupra viitorului nostru.
Repetati cat mai des:“Doamne, arata-mi calea pe care sa merg ca la Tine am ridicat sufletul meu. Invata-ma sa fac voia Ta, ca Tu esti Dumnezeul meu.”Psalmul 142

Frumusetea acestei Luni Pline in Scorpion vine prin capacitatea noastra de a ne transforma, ne arata o cale a umbrelor noastre si a ceea ce trebuie sa facem pentru a creste, ce trebuie iubit, iertat, schimbat sau pur si simplu acceptat asa cum este. Scorpionul este cu siguranta un loc care ne face mai buni cand suntem mai buni cu noi insine, mai iubitori cand ne putem iubi pe noi insine, cand invatam sa ne iubim si cand gresim, si cand interpretam gresit anumite lucruri, si cand apar pierderi de bani sau cand intram in relatii care nu le intelegem dar care ne atrag ca niste magneti. Toate experientele profunde au rolul de a ne invata sa ne iubim neconditionat, sa invatam sa acceptam aceste experiente si sa le iubim, sa ne confruntam cu temerile, obsesiile si anxietatile noastre si sa le iubim, sa ne acceptam gandurile adesea toxice si sa le iubim. Iubiti-va durerile si emotiile fara nume, fiti intai buni cu voi insiva asa veti putea fi buni si cu cei din jur.

Scorpionul este un semn de eliminare, distrugere si renastere dar nu poti elimina o emotie rea pur si simplu ci ea trebuie tratata cu iubire, asa este anihilata. Deci, Iubiti-va chiar daca ati fost inselati, raniti, parasiti, tradati, incercati, prin experiente dificile. “Ma iubesc neconditionat “ ne purifica si regenereaza, ajungem la adevarata noastra putere, gasim formula magica a pasarii Phoenix care renaste din propria-i cenusa. Procesul mortii sugerat de semnul Scorpion nu este neaparat legat de moartea fizica ci de moartea sinelui inferior si invierea sinelui superior, de capacitatea de a ierta neconditionat si de a recunoaste originea divina a tuturor oamenilor.

Luna in Scorpion in opozitie cu Soarele in Taur( faza de luna plina) activeaza casele X-IV, case ce au legatura cu cariera si familia, viata profesionala si munca acasa, parinti si sefi, acasa si in lume, privat si public. Cum cele doua Luminarii sunt in opozitie, se streseaza reciproc, Luna slabita in casa X poate amplifica problemele in plan profesional, sefii pot simti nevoia de a fi “ mai sefi decat de obicei “ retezand astfel ambitiile celorlalti, carierea prin intermediul femeilor devine subiect de scandal. Soarele slabit in casa familiei poate genera dezordine in camin, schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, atmosfera tensionata in familie sau cu un parinte, vorbele pot construi sau narui imperii, deci mare atentie. Dar tot ceea ce la inceput pare greu, apasator, nedrept, greu de acceptat, forteaza decizii importante, asa ca Luna Plina nu este neaparat rea ci doar arata ca lucruriler pot fi facute si altfel. O Luna Plina in casa X, o casa unghiulara, capata si mai multa putere fiind asociata cu cerintele saturniene, deci cu cariera, faima, onoruri, reputatie, premii, limite, reguli, disciplina, autoritate, unul din parinti, maestri spirituali, profesorii nostri, scopul spiritual al vietii noastre. Exista o dorinta puternic emotionala pentru recunoastere si realizare. In acelasi timp, putem fi foarte sensibili in tot ce tine de cariera, putere.  Deoarece Luna este “asistenta” sau “ingrijitorul” planetelor, exista o mare posibilitate ca mama, o femeie, sa fie implicate in toate problemele luminate de aceasta lampa cereasca. Luna Plina in Scorpion devine o energie extrem de importanta si ne aduce aminte ca scopul fiecaruia dintre noi nu este doar implinirea materiala ci si dezvoltarea spirituala. Suntem indrumati catre ceea ce ar trebui sa facem in continuare in cariera noastra astfel incat sufletul nostru sa fie multumit. Saturn ca domn al casei X, recompenseaza persoanele care isi controleaza mandria. Dar poate aduce si un mare inconvenient daca alegem sa ne utilizam puterea pentru a rani pe cei care au legatura cu cariera noastra, cu ambitiile noastre lumesti. Foamea pentru putere va avea ca rezultat conditii dificile si dezamagiri. Muntele( casa X) poate fi urcat cu greu, obstacolele trebuiesc trecute cu rabdare dar acestea nu pot fi depasite daca ne urcam pe  spatele celor care vor suferi in numele ambitiei noastre.

Deoarece Mercur este intr-o conjunctie stransa cu Soarele in Taur si face opozitie cu Luna in Scorpion,  cuvintele pot incepe un “ razboi”, deci, mare atentie, cultivati diplomatia, iertarea, este cea mai buna arma in aceste zile.

Pluto retrograd pe gradul 23:01 Capricon are rolul de mediator (face un aspect de sextil cu Luna in Scorpion si un aspect de trigon cu Soarele in Taur), este un ajutor important ce ne spune destul de sugestiv ca nu ne-am taiat de tot craca de sub picioare, este o mana intinsa, este un ajutor imens in echilibrarea lucrurilor. O Luna Plina in Scorpion sustinuta chiar de propriul guvernator Pluto retrograd in Capricorn ne ajuta sa analizam intr-un mod cat mai profund tot ceea ce ne poate oferi siguranta personala, suntem ajutati sa intelegem ca schimbarile dar si sfarsiturile sunt necesare evolutiei noastre. Cu Pluto in casa I, nevoia de a controla totul in jurul nostru este  imensa dar acest lucru poate lucra ca un bumerang, ajungem sa fim controlati. “Ce tie nu-ti place, altuia nu face” este tonul moale si bland al zeului bogatiilor ascunse( la inceput). Daca mergem pe ideea ca doar noi contam, doar noi trebuie sa castigam, Pluto intervine si ne arata prin experiente grele, ca nu este asa. Trebuie sa devenim agenti ai schimbarii dincolo de dorintele personale. Sub influenta lui Pluto, se poate spune ca personalitatea noastra poate suferi modificari totale dar asta trebuie sa o facem fara egoism, fara animozitati in familie, la locul de munca, in relatia cu un partener

Cel de-al doilea guvernator al Lunii Pline in Scorpion este Marte in Rac care face un aspect de sextil cu Venus abia intrata in semnul Taur ce sta langa Uranus in Taur. Un sextil misca tot timpul lucrurile spre bine, ofera oportunitati, suna telefonul, bate cineva la usa. Oportunitatile apar de cele mai multe ori in cele mai ciudate circumstante.Pot aparea oportunitati financiare, poate fi o promovare, o veste importanta, o dorinta poate fi indeplinita mai usor, prieteni noi, o idee pentru ceva diferit, o modalitate inovatoare de a canaliza creativitatea personala. Investiti in voi si in visele voastre.

Kassandra in conjunctie cu Luna in Scorpion  este “ intuitia fara de sfarsit, este sufletul care vorbeste”, cu toate acestea, adevarul nu este crezut. In mitologie. Kassandra este un personaj tragic, ea are darul profetiei, stie sa prevada evenimentele dar nu este crezuta desi ele se implinesc intotdeauna. .”Ce-i scris sa vina va veni “ este cartea de vizita a acestei preotese mitice. Apollo a fost impresionat de frumusetea Kassandrei si i-a indus darul profetiei. Cand Cassandra l-a refuzat pe zeul luminii si avansurile lui, Appolo a pus un blestem asupra ei astfel incat nimeni sa nu creada cuvintele sau predictiile ei. El i-a dat un dar care fara legatura cu divinitatea, ii aduce frustrare si disperare. Astfel, binecuvantarea minunata acordata unui muritor a devenit un blestem teribil. Ea a refuzat sa creada ca profetiile ei nu o ajuta cu nimic daca uita de divinitate, daca se crede deasupra puterii divine.

Cu Kassandra langa Luna in Scorpion si vizavi de Soare si Mercur in Taur, avem acces la mintea noastra subconstienta, la profetul din noi dar care merge impotriva a ceea ce vrem sa auzim,vedem, sau ceea ce lumea vrea sa auda, sa creada, sa vada. Cheia acestei lunatii are legatura cu posibilitatea de a ne alinia doar cu adevarul inutuit de noi si sa nu ne lasam influentati de ceea ce cred si spun ceilalti. Putem sesiza in aceasta perioada tot ce este tabu, tot ce altii se tem sa vada, dar neincrederea si ignoranta ne pot face intelepciunea fara valoare. Suntem incurajati sa devenim constienti de abilitatile noastre, de ambitiile noastre profesionale, de adevarata vocatie a noastra, de intuitia noastra si sa cautam o metoda practica si rabdatoare( casa X ) de a utiliza aceste daruri si nu sa fim doar coplesiti de ele. Kassandra indica instincte care nu ar trebui sa fie ignorate, aduce razbunare din prea multa iubire, partener dominator, sentimente de inferioritate in cadrul unei relatii, cadouri care trasforma profund viata, atractii orbesti, parteneri dominatori. Mare atentie in relatii acuma, puteti fi maturati de frumusetea exterioara ignorand orice avertisment, atractia nu va aduce un avantaj pentru ambele persoane .

Toti o avem pe Kassandra in noi dar pentru a beneficia de darurile ei trebuie sa credem in acel “Fara Mine nu puteti face nimic” pe care l-a spus Hristos. Trebuie sa ne legam in permanenta de Dumnezeu, doar asa putem profita de profetul din noi.

A venit timpul sa invatam ca “ tot ce avem nevoie este deja in noi”, este un adevar spiritual profund. Doar trebuie sa cerem in permanenta ca subconstientul nostru( inteligenta eterna si divina din noi) sa ne arate calea cea buna. Aceasta Luna Plina in Scorpion este despre nastere, moarte , regenerare, suntem ajutati sa descoperim in noi aceasta prezenta vesnica care cunoaste cel mai bine planul perfect al vietii noastre aici pe pamant. Transformarea si renasterea se pot manifesta pe cai diferite, schimbarile emotionale profunde au legatura cu suisurile si coborasurile coplesitoare. Aceasta luna plina pare a cunoaste toate lucrurile.

“ Eu sunt Vita, voi sunteti mladitele. Cine ramane in Mine si in cine raman Eu aduce mult rod; caci despartiti de Mine nu puteti face nimic.” Ioan 15:5

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

You may also like

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.