LUNA NOUA IN VARSATOR SI ZODIILE -24 IANUARIE 2020

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Acest suflu astral ne invaluie pe toti dar cei mai influentati sunt cei nascuti in jurul datei  de 24 ianuarie, aprilie, iulie, octombrie( zodiile Varsator, Taur, Leu, Scorpion).

Daca aveti axele principale adica ascendentul, casa patenerului, casa carierei, casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradului 5, atunci cu siguranta sunteti si voi in atentia acestui moment astral important.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua vine pentru voi cu oportunitati legate de prieteni, echipe, relatii sociale, politice sau oculte. In timpul acestei lunatii puteti planta seminte pentru viitor, sunteti mai atrasi de ceea ce este progresist sau neconventional, sunteti mai constienti de beneficiile unor relatii sociale si puteti gasi cateva idei minunate prin intermediul altora. Fiti mai constienti de atitudinile voastre si incercati sa nu fiti posesivi sau restrictivi cu ceilalti. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur care poate amplifica nerabdarea voastra. O provocare majora ar putea fi legata de modul in care va valorificati talentele, de modul cum cooperati intr-un grup, de obiectivele voastre viitoare. Intr-un fel, trebuie sa permiteti energiei uraniene sa scuture un pic lucrurile astfel incat obstacolele sa poata fi indepartate. Scopul lui este sa va aduca libertatea si independenta financiara, un nou mod de abordare a valorii personale, a relatiilor voastre, dar acest lucru nu se poate intampla daca sunteti blocati in atitudini vechi. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IV, pot aparea unele tensiuni legate de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2020.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua influenteaza sectorul carierei voastre. Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Cu aceasta Luna Noua puteti primi o promovare, puteti finaliza un proiect cu  recompense substantiale. Este un timp in care puteti straluci la locul de munca, puteti primi oferte pentru un nou loc de munca, puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur care va cere sa initiati un proces pe termen lung de “auto-redefinire”, sa deveniti un taur flexibil, interesant, inovator, electrizant. Dar acest lucru nu se poate intampla daca sunteti blocati in atitudini vechi.Marea lectie cosmica aici este flexibilitatea, sa va adaptati schimbarilor care sunt pentru binele vostru. Fiti foarte atenti la ceea ce spuneti, nu actionati in graba, gasiti o modalitate de a va linisti, incercati sa luati din focul care va cuprinde doar acea scanteie benefica succesului, planurilor voastre de viitor. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2020. Cum Luna este si planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, un cuvant poate crea destule surprize acuma.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Cu Luna Noua in Varsator, intr-un semn de aer, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Acuma intelegeti ca dreptatea divina nu doarme. Poate fi o calatorie importanta, o intalnire cu un profesor spiritual. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Oportunitatile pot veni si prin internet sau prin intermediul unei conexiuni cu strainatatea intr-un mod neasteptat. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2020. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur care va provoaca sa rezolvati diferentele si sa gasiti un echilibru intre progres si traditie. Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului, sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra, un secret poate fi dezvaluit intr-un mod unic. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, afaceri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaz?, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Experientele aduse de aceasta lunatie sunt intense. Puteti fi martorii unor lupte pentru mosteniri, proprietati iar acest lucru va poate devasta emotional. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Uranus va trezeste in acest moment si asta prin demascarea unor legaturi clandestine care va provoaca suparari si griji. Acuma, ajutorul, sprijinul unor prieteni, se pot transforma in poveri greu de dus. Pot aparea experiente capricioase si pline de necazuri in relatia cu femeile, cu barbatii, cu un grup, cu prietenii vostri. Fiti foarte atenti ce valori, dorinte, impartasiti celorlalti. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2020.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre. O ciocnire cu un partener, in casnicie sau legata de niste acorduri legale de munca, poate face parte din imaginea acestei lunatii. Cultivati totusi pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, un partener de viata, de afaceri, de munca. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2020. Este timpul unor decizii sau angajamente majore in timp ce rebelul Uranus vine cu surprize in cariera, viata publica, ambitii profesionale. Intr-un fel, puteti simti ca lucrurile nu mai pot fi controlate, va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra publica. Vantul uranian va smulge palaria pe care o purtati doar pentru a impresiona pe ceilalti spunandu-va sa indrazniti sa va schimbati, sa nu va pese prea mult de ceea ce gandesc ceilalti, este viata voastra si nu a lor. Cum Luna este guvernatoarea casei XII, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii neasteptate din trecut, de un proiect personal esuat, de unii dusmani cu fata ascunsa.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2020. Este timpul unor decizii importante legate de munca iar rebelul Uranus poate fi o oportunitate imensa de a va extinde cunostintele si perspectivele asupra lumii in care traiti. Daca sunteti flexibili din punct de vedere mental, puteti invata multe, puteti fi atrasi de solutii inovatoare la problemele sociale, personale, relationale.  Problemele vor aparea atunci cand aveti o minte închisa care se agata de vechile moduri de gandire sau de pastrarea credintelor personale uitand ca nimic nu sta pe loc in aceasta lume mare. Cum Luna este guvernatoarea casei XI, pot aparea unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Cu Luna Noua in Varsator intr-un semn de aer prieten cu semnul vostru, deveniti mai increzatori in puterea voastra creativa. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Este o energie ce pune un accent deosebit pe  romantism, recreere, proiecte creative , investitii. Puteti deveni mai populari si cu inima mai usoara. Un nou inceput poate fi legat de o afacere, un proiect creativ, o modalitate de a va exprima, o relatie de iubire, un hobby poate cunoaste o schimbare importanta. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2020. Este timpul unor decizii importante legate relatiile voastre, copiii vostri, proiectele voastre creative iar rebelul Uranus in Taur poate fi o oportunitate imensa ce va ajuta sa deveniti mai constienti de propria voastra putere, de propriile resurse si de aspectele ascunse ale personalitatii voastre. Eliberarea are loc prin detasarea si revolta impotriva atitudinilor existente si invechite fata de sex, bani, moarte, secrete, resurse partajate. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu iubirea, copiii, creativitatea voastra, placerile voastre, mosteniri, datorii karmice, planurile secrete. Cum Luna este si guvernatoarea casei X, pot aparea unele tensiuni legate de cariera, reputatie, statut social. Toate acestea va pot afecta sentimentul de securitate, imagine publica.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea, inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile. Casa a patra guveneaza mama si femeile, in consecinta, o femeie ar putea juca un rol cheie in evenimentele actuale, poate veni cu o veste importanta sau socanta. uteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. “Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Este timpul unor decizii importante legate familia voastra, securitatea voastra emotionala in timp ce rebelul Uranus in Taur poate destabiliza relatiile voastre, ceva inedit chiar socant vine la voi in aceasta perioada. Dragostea pluteste in aer, dar trebuie sa stiti ca ceea ce Uranus reuneste dintr-o data, la fel de repede se rupe. Acelasi lucru se poate intampla si in legaturile de afaceri, familie, mosteniri de familie, procese, decizii judecatoresti. Problemele familiei pot deveni mai complicate si imprevizibile si ar trebui sa investiti mai mult timp pentru a le aborda si rezolva cat mai eficient posibil. Sunteti  ghidati sa va reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara voastra. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2020. Cum Luna este si planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii, bratul legii divine.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu  cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta luna noua ar putea aduce unele noutati si aici. Deranjul acestui moment astral este intretinut  de Uranus in Taur care schimba lucrurile fara notificari. Puteti sa va asteptati la neasteptate atunci cand Uranus este implicat, munca, activitatile de rutina, pot fi imprevizibile si dificile in acest timp. O criza de sanatate poate distruge atitudinile voastre fixe si va poate deschide ochii catre conexiunea minte-corp-spirit. Inceercati sa va controlati agitatia, nervozitatea, fiti mai atenti la sanatatea voastra. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2020. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu rudele voastre, frati, surori, vecini, calatorii scurte, scoala, suna telefonul cu vesti importante. Cum Luna este si planeta guvernatoare a casei VIII, pot aparea unele tensiuni legate finante, negocieri, creditele ipotecare, imprumuturi, resurse comune, lupte pentru putere, mosteniri.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Utilizati puterea magica a acestei Luni Noi pentru a gasi noi modalitati de a va folosi talentele native sau pentru a descoperi noi talente si puncte forte in voi de care sa va folositi si sa imbunatatiti situatia financiara. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, echilibrarea vietii voastre relationale, munca, proiecte de munca. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2020. Deranjul acestui moment astral este intretinut de Uranus in Taur care schimba lucrurile, poate aduce evenimente neasteptate legate de bani, posesiuni, iubire, copii, speculatii diverse. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu banii, portofelul vostru, talentele voastre, bunurile materiale. Cum Luna este si planeta guvernatoare a casei VII, pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-19 februarie )

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre, reinventarii voastre. Este timpul sa sculptati propria cale, sa profitati de oportunitatile care va ajuta sa va puneti in lumina identitatea voastra, sa dati viata scopurilor personale. Nu este cel mai bun timp pentru colaborari, munca in echipa ci pentru proiecte indraznete, pentru o abordare directa a vietii voastre. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire mentala, puteti vedea mai bine detaliile unei probleme. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2020. Acest moment astral este provocat de rebelul Uranus in Taur(seful vostru!) ce poate aduce evenimente neasteptate legate de familie, parinti, neam, tara de origine. Posibile rupturi in familie, pierderea unei case sau rezolvarea brusca a unui act ce tine de o casa, o mostenire de familie. Cum Luna este si planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect profesional, un colaborator, un sef, un coleg.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Pentru voi, Luna Noua vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu dusmanii accentuate. Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Nu fortati lucrurile, odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Folositi magia acestei luni noi pentru meditatie, relaxare, imbunatatirea sanatatii, incredere in procesul care se intampla in interiorul vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2020. Provocarile momentului vin prin rebelul Uranus in Taur care tulbura si rastoarna ideile voastre legate de modul de a comunica, de rude, comunitatea in care traiti, vecini, calatorii scurte. O stire surpriza, o conversatie,  o disputa, sunt factori care pot produce schimbari imprevizibile. Starea de spirit va fi impulsiva, iritabila, si ar fi bine sa incercati sa fiti ponderati, cantariti-va cuvintele si nu creati lupte inutile. Cand Uranus canta in corul astral, lucrurile nu merg asa cum sunt planificate. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ. un

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Unica,originala si inconfundabila! Multumesc cu recunostinta pt.tot!Toate cele bune cu drag si o zi minunata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.