LUNA PLINA IN SAGETATOR SI ZODIILE–14 IUNIE 2022

In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior.

Simbolul Sabian al Lunii Pline pe gradul 24 Sagetator este :“ O pasare albastra care sta cocotata la usa casei.”

Sensul spiritual al albastrului este unul de profunzime, loialitate, incredere, intelepciune, sinceritate, bucurie, fericire, credinta, inteligenta si rai. Multe culturi cred ca o culoare albastra aduce pace, o stare de bine(cand e cerul senin….e bine…) si tine la distanta energia negativa, iar pasarile albastre se ridica la inaltimea numelui lor in acest sens. Pasarile albastre sunt, de asemenea, un simbol al bucuriei si fericirii, al vestilor bune iar spiritele lor cred cu tarie in raspandirea bucuriei oriunde merg. Prin acest simbol, aceasta lunatie ne spune ca vine cu mesaje de bine si speranta doar ca noi trebuie sa le primim. Ideea acestei pasarri albastre care sta la usa este una fericita. Este un cadou special. Pasarea albastra este simbolul unor lucruri bune care se afla in fata usii. Este o pasare albastra a oportunitatilor, dar pentru asta trebuie sa deschidem usa, sa lasam trecutul in spate, sa eliminam modelele vechi de a face lucrurile. Cu toate acestea, aceasta pasare ar putea fi ratata daca mintea noastra va fi ocupata cu fel de fel de ganduri inutile. Chiar si in cele mai dure climate, cand au o lipsa de hrana, aceste pasari reusesc sa transmita veselie prin ceea ce canta. Iar luna plina prin acest simbol ne spune ca nu ar trebui sa ne pierdem niciodata credinta, chiar si in cele mai intunecate momente. Trebuie sa ne pastram convingerea ca, in cele din urma, totul va fi bine si ca totul este spre binele nostru. Pasarile albastre reprezinta, de asemenea, copilul interior din noi toti. Ne amintesc ca, desi lumea ar putea fi un loc crud, nu ar trebui sa ne pierdem niciodata bunatatea si inocenta, deoarece acestea sunt trasaturile care ne fac sa fim o persoana mai buna. Acest simbol este si un indiciu al prezentei ingerilor cu noi in acest  moment. Universul ne ofera mereu lucruri bune, dar trebuie sa fim intr-o stare deschisa pentru a le observa si a primi aceste oferte. Cel mai rapid mod de a ajunge intr-o stare de primire este sa ne schimbam mentalitatea, iar cel mai simplu mod de a face asta este sa ne concentram pe abundenta, bine, frumos, speranta, apreciere si recunostinta, cat de des putem.

Cu Luna Plina in Sagetator gradul 24, cei nascuti in jurul datei de 14 iunie, 14 decembrie, 14 martie, 14 septembrie, (semnele mutabile : Gemeni, Sagetator, Pesti, Fecioara ), vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa VII-descendentul, casa X-cariera, casa IV-familie sau orice planeta personala in apropierea gradului  24 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, actele unui divort, convingeri spirituale. Mare atentie in calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Deoarece Luna Plina  formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti,  acesta este un moment foarte greu pentru negocieri, anumite secrete pot iesi in lumina afectandu-va foarte mult. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal.  Saturn in Varsator sustine aceasta lunatie si va cere o abordare mai realista a relatiilor voastre de prietenie, proiecte de grup, proiecte umanitare, idei si relatii ciudate. Pot aparea unele castiguri neasteptate prin cariera voastra. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2021 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII iar temele legate bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  o unei relatii tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea cantarite si rasplatite acuma. Alte posibilitati tin de intalnirea cu partea intunecata a proprie persoane sau a altor persoane, cu sfarsitul unei situatii care produce durere in suflet. Deoarece Luna Plina  formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, pot aparea inselaciuni si tradari din partea unor oameni pe care ii considerati prieteni, din partea unor colaboratori. Este important sa fiti siguri ca oamenii care va primesc generozitatea va merita eforturile, desi poate fi dificil pentru voi sa credeti in rautatea celorlalti.. Amintiti-va ca un aspect de careu provocator face lucrurile sa se intample si poate aduce energia necesara eliberarii din situatiile limita, din prieteniile si grupurile care lucreaza in defavoarea voastra. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Mare atentie la asa zisii prieteni, la credite, bani, la contractele pe care le semnati. Saturn in Varsator sustine aceasta lunatie si va cere sa fiti rabdatori cu problemele ce tin de cariera, ambitii si proiectele profesionale, deciziile unor autoritati. Pot aparea anumite bonusuri financiare la locul de munca ca o recompensare a unor activitati trecute. Un proiect inceput in trecut isi arata roadele acuma. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2021 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa VII iar temele legate de partenerul de viata, casatorie, uniuni,  parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) modului vostru de a relationa, de a cultiva adevarul in relatiile voastre. Este timpul sa faceti pace, sa gasiti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celuilalt. Este vremea compromisului, tolerantei, negocierii. In mod ideal, aceasta lunatie este o oportunitatea de a vedea parti ale voastre reflectate in dusmanii , concurentii, partenerii vostri. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, puteti risca in domeniul carierei, in relatiile voastre, in confruntarea cu dusmanii vostri. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Puteti face erori grave cu privire la cariera voastra, pot aparea dificultati domestice, dispute in planul social, puteti ocoli problemele de viata pe care le veti considera inaccesibile, puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie. Este o perioada de remodelare a relatiilor voastre iar compasiunea si intelegerea celorlalti este o lectie majora. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment si va cere sa fiti atenti in legatura cu unele probleme ce tin de crezurile voastre, studii superioare, straini si strainatate, relatii, decizii judecatoresti, lege divina. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2021 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa VI iar temele legate de munca, sanatate, proiecte de munca, activitati zilnice, colegi, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel, au tendinta de a iesi in evidenta, de a fi analizate si rasplatite intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, inselatorii. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca, sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Fiti atenti in legatura cu sanatatea, animalele de companie. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, puteti risca in relatia cu strainatatea, o afacere cu strainii, un crez, aplicarea uni legi, calatorii. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal. Nu credeti orice promisiune in domeniul muncii, fiti mai atenti la cei cu care munciti, nu le spuneti toate secretele voastre. Poate fi un timp excelent pentru a calatori sau pentru a  pleca in vacanta. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment si va indeamna sa fiti atenti si vigilenti la fiecare pas legat de o afacere, o investitie comuna, venituri financiare comune. Veti invata lectii cruciale despre incredere, putere, afaceri, bani multi, taxe. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Fericirea si tristetea vin de la oamenii pe care va bazati. Daca puteti sa acceptati oamenii asa cum sunt ei, chiar daca nu-i intelegeti initial, puteti profita mult de aceste aspect. Trebuie sa fiti destul de atenti in ce contracte va bagati, sa nu va bazati prea mult pe ceilalti. Acest aspect ameninta interesele voastre financiare, adesea prin greselile partenerului, asociatului, lupta ascunsa pentru putere.  Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment si va cere sa va concentrati mai mult pe relatiile voastre, pe problemele partenerului de viata. Unele relatii pe termen lung vor fi testate. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2021 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa IV iar temele legate de casa, familie, bunuri imobiliare, parinti, problemele copilariei, patriotism, neam, siguranta si securitate emotionala, cariera, ambitii lumesti, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionale. Poate fi rezolvata o relatie dificila cu un parinte, va puteti muta in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. O Luna Plina in casa IV capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare, experiente din trecut, cariera,  tind sa iasa la lumina. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, nu trebuie sa va mire dificultatile neasteptate, situatiile confuze, dezamagirile, deceptiile, dusmaniile pe fata. Casatoria sau traiul cu cineva, alte parteneriate (inclusiv afacerile, juridice, medicale,politice) aduc fel de fel de conflicte, tradari, exista pericolul unor comunicari proaste, neintelegeri si denaturari. Sunt zile cetoase si nu vedeti prea clar, rugaciunea este singura care va tine pe mal. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va cere sa fiti realisti si seriosi cu un proiect profesional, sa respectati planificarile si munca voastra. Pot aparea si unele blocaje la locul de munca impuse de anumite autoritati, poate fi ceva imprevizibil, neasteptat care va produce destul stres. Ar trebui sa fiti mai atenti la sanatate, sa faceti unele modificari in obiceiurile voastre alimentare si sa reduceti nivelul de stres. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2021 cand  a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa III iar temele legate de rude, frati, surori, comunicare, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, nu luati decizii importante in aceste zile, nu credeti orice, verificati documentele pe care le semnati, fiti mai atenti la locul de munca, la relatia cu colegii si sefii vostri. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va cere sa luati in serios iubirea, nevoile reale ale copiilor vostri, creativitatea personala, o reconsiderare a modului de a va distra, relaxa. Pot aparea si unele blocaje in relatia cu copii vostri, un proiect creativ, planurile unei vacante, o petrecere, poate fi ceva imprevizibil, neasteptat. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2021 cand  a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa II iar temele legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, incapatanare, rigiditate in actiuni, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund sau la polul opus, puteti gasi un loc de munca mai  bine platit. Luptele interioare sunt imense acuma, acestea tin de bani, investitii, schimbari legate de ceea ce puteti construi simbolic cu cele doua maini. Deciziile importante tin de bani, un loc de munca mai bine platit, un credit, o plata sufleteasca. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, nu luati decizii importante in aceste zile, nu credeti orice. Fiti foarte precauti in legatura cu unele promisiuni mari, cercetati cu atentie toate detaliile. Puteti sa va supraevaluati abilitatile, puteti sa luati proiecte care sunt prea mari sau puteti gasi ca resursele pe care v-ati bazat nu sunt prea solide. Fiti atenti in legatura cu unele tranzactii financiare, fiti atenti in legatura cu alte personae care profita de natura voastra generoasa. Acceptarea valorilor spirituale ca parte inerenta a vietii voastre va poate ghida in valorificarea talentelor voastre native iar acest lucru va poate ajuta in construirea unei securitati emotionale si financiare. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va spune ca legaturile voastre de familie trebuiesc luate in serios. Saturn, ca domn al karmei va reaminteste ca apartineti unei familii, ca exista legaturi emotionale bune sau rele dar pe care trebuie sa nu le mai propagati ci sa iertati. Acuma, iertarea este un pas mic dar si un pas mare catre finalizarea unor plati karmice fata de cei din familia voastra. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2021 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra , aspectul vostru dar si relatiile, dusmaniile voastre.  Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Entuziasmul este tonul acestui aspect astral, puteti culege roadele actiunilor voastre marete, naivitatii voastre. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Acuma puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa culegeti roadele unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea personala. Fiti mai atenti in aceasta perioada la dusmanii vostri. Cum Luna stapaneste casa VIII, este posibil sa apara tensiuni legate de un plan secret, o afacere, credite, viata intima, o relatie intima tabu, planuri financiare. Deoarece Luna Plina  formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, viata de familie, planurile personale, actiunile voastre, vor oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Lucrurile nu sunt de obicei ceea ce par a fi in acest moment, asa ca relatiile voastre, speculatiile si investi?iile ar trebui tratate cu mare precautie. Evitati deciziile importante acuma deoarece va puteti amagi. Nerabdarea este, in general, contraproductiva, deoarece aveti tendinta de a va abate de la curs destul de usor. Fiti atenti in legatura cu detaliile unor acorduri, nu va legati prea mult de sentimental atat de frecvent intalnit sub acest aspect ca totul poate fi bine. Ati putea sa va inselati, sa fiti inselati, dezamagiti. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si indeamna sa va cunoasteti mai bine, sa intelegeti cum functioneaza mintea voastra, cum va folositi ideile si cum folositi informatiile care vin la voi. “Nu tot ce zboara se mananca” este proverbul lui Saturn care vrea sa deveniti realisti in tot ce tine de comunicare, cum folositi noile instrumente de comunicare. Cultivati gandirea pozitiva, iertati-va trecutul, renuntati la gandurile negative care va pot imbolnavi, renuntati la critica excesiva si la dorinta de razbunare. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2021  cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Provocarile acestui moment astral vin si prin relatii, partener de viata, un contract negociat, un avocat, un concurent, rivali, dusmani. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, surori, anturaj,  puteti fi atrasi de  spiritualitate, misticism. Mare atentie la anturaj, la cum comunicati, vorbele pot fi amagitoare, va puteti pacali prin tot ce tine de comunicare, prin neatentia la detalii, prin rude. Nu credeti orice. Saturn in Varsator sustine aceasta lunatie si va poate ajuta sa intelegeti ca aveti nevoie de o abordare mai responsabila si mai realista a banilor si posesiunilor voastre. Este timpul sa va utilizati valoarea, resursele personale, eficient si in planuri de lunga durata. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in 22 noiembrie 2021 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

VARSATOR /ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tentinda de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Provocarile acestui moment astral vin si prin munca, complicatii la locul de munca, sanatate. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate conduce destul de bine la neatentie fata de aspectele practice, bani, valori in general. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare pot conduce la haos, inselaciuni, deci, mare atentie. Mirajul imbogatirii rapide are o alta fata acuma. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va indeamna sa fiti mai realisti cu proiectele si afacerile personale. Este timpul sa va ganditi la proiectele voastre ca la un maraton si nu ca la un sprint! Daca vreti sa progresati, trebuie sa fiti foarte disciplinati si ordonati. Practicile spirituale, rugaciunea, compasiunea, iubirea neconditionata, trebuie sa devina o parte din viata voastra. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa X iar temele legate de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut,  acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, un proiect important, un sprijin important de la un sef, o autoritate, unul din parinti. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie, unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma. Provocarile acestui moment astral vin si prin iubire, copii, mandrie excesiva. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, puteti fi indusi in eroare cu usurinta de ceilalti sau de propriile voastre asteptari nerealiste sau umflate. Aceasta energie poate determina confuzie, dorinta de a scapa sau fugi de probleme, frica si anxietate interioara, barfa, invidie, critica, situatiii incurcate, haotice. Pot aparea dificultati si conflicte datorate unor imprudente in cariera voastra, in realizarea unor ambitii profesionale. Ar trebui sa invatati ca lumina dezvaluie planurile voastre secrete legate de cariera, familie. Saturn in Varsator este sustinatorul acestui moment astral si va poate ajuta sa scapati de poverile inutile dar asta nu imediat, tot ce este vechi se dizolva pentru a face loc noilor orientari si noilor structuri ale vietii voastre. Daca vreti sa progresati, trebuie sa fiti foarte disciplinati si ordonati. Practicile spirituale, rugaciunea, compasiunea, iubirea neconditionata, trebuie sa devina o parte din viata voastra. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2018 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. Mii de multumiri, va citesc intotdeauna cu drag si respect interesantele scrieri!
    (Daca imi ingaduti o mica paranteza: referirea la luna decembrie 2021 nu apare la toate zodiile, asa trebuie sa fie?) Multumesc mult, multa sanatate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.