HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN SCORPION DIN 4 MAI 2015

luna plina

Luna Plina  din 4 mai 2015 are loc cu Luna pe gradul 13 :23  Scorpion  in opozitie cu  Soarele pe gradul 13:23 Taur, cu un maxim in jurul orei 06:43 ora Romaniei. Aceasta Luna Plina in Scorpion  pune un accent deosebit pe resursele comune, valori, mosteniri, sex, intimitate, transformari, secrete, taxe, moarte si renastere. Cum Scorpionul este o energie ce merge direct la radacina oricarei probleme, aceasta Luna Plina are putina toleranta pentru jumatatile de masura, ceea ce se afla ascuns din punct de vedere emotional, relational, psihologic, va fi adus in lumina. Acuma, aspectul de opozitie dintre Soarele in Taur si Luna in Scorpion formeaza cu Jupiter in Leu un careu in T ceea ce arata ca “ este provocat aspectul provocator” .

Simbolul Sabian al gradului 14 Scorpion, gradul Lunii Pline este: “Lucratori instaleaza o linie telefonica de-a lungul unui traseu amenintator”. Este magnific acest simbol sabian aratand ca aceasta energie lunara ne ajuta sa vorbim despre gandurile, sentimentele, ideile noastre, sa facem noi conexiuni cu alte locuri, alti oameni, asta in functie de ce este pregatit pentru fiecare dintre noi. Suna telefonul in aceasta zi, fiti atenti la tot ceea ce primiti, poate fi ceva care va scoate dintr-un necaz, asta in functie de domeniul energizat de luna plina.Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni atat in bine cat si in rau, inclin sa cred ca suntem ajutati sa trecem mai usor peste tot ceea ce pare amenintator in viata nostra .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Jupiter si Juno in Leu, puteti risca pe plan financiar sau afectiv, si, datorita neglijentei, puteti pierde foarte mult.Relatia cu copii poate fi mai tensionata. Pluto din casa carierei trimite o energie pozitiva acestei lunatii si puteti avea realizari in proiectele profesionale.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

LunaPlina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Acuma, evenimentele pot fi albe sau negre . Jupiter in Leu din casa familiei, provoaca aceasta Luna Plina, asta inseamna ca provocarile acestei lunatii se intind si asupra familiei, parinti, casa. Puteti exagera problemele aparute in familie, camin, casa. Pluto din casa carierei trimite o energie pozitiva acestei lunatii si puteti avea realizari in proiectele profesionale. Daca doriti sa va mutati in alta tara, sa va publicati ideile voastre, sa intelegeti alte culturi, sa calatoriti,atunci puteti beneficia din plin de aceasta energie ce va poate ajuta sa va transformati visele in realitate. Tot ce tine de imaginea mare a universului, strainatate, invatamant ofera pentru voi experiente intense de transformare.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate , gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod profund. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Jupiter si Juno in Leu, atitudinea nepractica, neglijenta sau pretentiile prea mari pot aduce probleme destul de mari in relatia cu cei apropiati, rude, vecini. Pluto trimite o energie pozitiva acestei lunatii, aceasta energie poate sa va ajute sa obtineti profituri importante ca rezultat al unei casatoriei, unei asocieri importante, o mostenire, un credit.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

LunaPlina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii,  hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Jupiter si Juno in Leu, puteti exagera in legatura cu portofelul vostru, puteti fi destul de nechibzuiti cu banii. Banii pot fi sursa unor momente dificile, deci atentie. Pluto trimite o energie pozitiva acestei lunatii ceea ce arata ca partenerul de viata, un asociat,un avocat, sunt sustinatorii vostri in problemele financiare si personale.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilorimobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Jupiter si Juno in Leu, puteti exagera in legatura cu ceea ce puteti face de unul singur iar lipsa masurii poate conduce la nesansa, probleme cu cei din jur. Pluto trimite o energie pozitiva acestei lunatii ceea ce arata ca puteti primi anumite bonusuri la locul de munca, un proiect inceput in trecut isi arata roadele acuma.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi  aceste finaluri tin de transport, calculatoare, telefoane, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in noiembrie 2014. Fiti atenti la conversatiile actuale , ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Jupiter si Juno in Leu, puteti exagera in legatura cu problemele trecutului blocand astfel viitorul. Pluto trimite o energie pozitiva acestei lunatii ceea ce arata ca iubirea, copii va pot bucura foarte mult.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ . Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Acuma, banii vorbesc. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Jupiter si Juno in Leu, destabilizarea financiara se poate datora unui prieten, coleg, sanatate. Pluto trimite o energie pozitiva acestei lunatii ceea ce arata ca familia, parintii, pot fi o baza solida pentru voi, va pot bucura.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra , aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Aveti mare grija ce faceti acuma cu “ acul-arma voastra scorpionica” deoarece lucrurile pot lua o cale pe care nu o mai puteti controla . Jupiter in Leu provoaca aceasta Luna Plina si sunt accentuate abuzurile, tradarile in legatura cu cariera voastra, viata sociala, acuma va vede lumea cu bune si cu rele.  Exagerarea este tonul acestui aspect astral, puteti culege roadele exagerarilor voastre, ambtitiilor voastre. Pluto trimite o energie pozitiva acestei lunatii ceea ce arata ca rudele, fratii, surorile, vecinii,mintea practica, sunt o baza solida pentru voi. Ca este vorba de scris, de vorbit in public, comunicarea devine ceva provocator si transformator pentru voi.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Jupiter si Juno in Leu, strainatatea, o calatorie in strainatate, un strain, o credinta poate scoate in lumina un secret de-al vostru. Pluto trimite o energie pozitiva acestei lunatii ceea ce arata ca o afacere, resursele comune, partenerul de viata, pot fi o baza solida pentru voi.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi interzis, socant pentru voi. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Jupiter si Juno in Leu, sunt posibile complicatii romantice si financiare. Posibile problem cu copiii. Pluto trimite o energie pozitiva acestei lunatii ceea ce arata ca puteti aprecia lucrurile si oamenii din jurul vostru intr-un mod diferit, apare dorinta unor experiente profunde, relatiile personale pot suferi schimbari irevocabile.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Jupiter si Juno in Leu, sunt posibile complicatii in casnicie, in afacerile voastre. Pluto trimite o energie pozitiva acestei lunatii ceea ce arata ca puteti sa va eliberati de anumite actiuni, relatii care va tineau blocati.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa IX , o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Jupiter si Juno in Leu, sunt posibile complicatii la locul de munca, probleme de sanatate. Pluto trimite o energie pozitiva acestei lunatii ceea ce arata ca prietenii, astrologia sunt baze solide pentru voi.

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. Un cadou f.frumos de 1 Mai din partea ta:) Multumesc f.mult..mi-ai facut o surpriza tare placuta!!!

  2. Multumesc Adriana !!Citesc cu mare interes toate publicatiile tale , le astept chiar cu nerabdare !! Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.