HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN FECIOARA -25 FEBRUARIE 2013

Luna Plina este un moment in care Soarele se afla in opozitie cu Luna, este un aspect astrologic ce degaja multa energie , nervozitate . Este o  Luna ce stie atat de bine sa aduca recompense sau dezamagiri dar rezultatele cu care ne intalnim in acest moment nu sunt numai de ordin material, ci, pot exprima anumite stari emotionale, putem descoperi  un talent uitat sau neutilizat asa cum trebuie.  In sens pozitiv , Luna Plina poate aduce lumina, adevar, intelegere in viata noastra, in actiunile noastre, ne poate lumina si arata drumul cel bun,  important este sa profitam de aceste energii imense care ne pot ajuta sa  dezvoltam pe mai departe lucrurile bune din viata noastra. Ca in orice “incercare cu tensiune marita “  atentia trebuie sa fie direct proportionala cu imensa energie , doar asa putem tine sub control dezechilibrul ce se poate crea .
Luna plina in Fecioara gradul 7:24 este formata de opozitia dintre Soarele in Pesti  si Luna in Fecioara  .

Simbolul Sabian pentru gradul  8 Fecioara , gradul Lunii Pline in Fecioara :

“ O fetita aristocrata de cinci ani ia prima sa lectie de dans “

In mintea unui incepator exista tot timpul o multime de posibilitati , un sprijin din partea unui profesor dar si pasi nesiguri , frica . Dar ca orice lectie noua , poate arata fericire, veselie si dragoste ca viata ne pune fata in fata cu altceva decat rutina zilnica ( fecioara ). Aceasta Luna Plina ofera o situatie de viata noua  pentru care nu avem prea multa experienta chiar daca suntem trecuti prin viata .De aceea , ar fi bine sa fim asemeni unor copii care in inocenta lor primesc cu bucurie ceva nou , o lectie noua . Orice rutina facuta bine are totusi un inceput ce aduce nesiguranta pasilor care trebuiesc facuti . Venim aici pe pamant sa invatam , indiferent de cat de multe stim , universul stie ce lipsuri avem iar aceasta luna plina prin acordurile ei imense ne conduce catre ceva nou , catre un profesor care sa ne ghideze , sa ne invete o lectie importanta pentru sufletul  nostru. Siguranta primului pas , invingerea fricii ne pot imbogati viata printr-o experienta diferita de ceea ce am avut pana acuma .

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Fecioara din 16 septembrie  2012.

Cu Luna Plina in Fecioara  gradul 8 , cei nascuti in jurul datei de 25  in semnele mutabile : Fecioara, Pesti, Sagetator, Gemeni  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti;  acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , casa carierei  sau orice planeta personala in jurul gradului 8 Pesti, Fecioara, Sagetator , Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala ,poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari  in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa gasiti un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, poate indica probleme in relatii , parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti.Atentie la sanatate si la nervii vostri.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup ,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , poate energiza si actualize problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii ,poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, ce poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII   poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. . Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund.

Adriana Tudosa

 

You may also like

9 Comments

 1. eu am ascendent in leu, sunt scorpion si am asteptari mari legate de un loc de munca , de cariera , dar sansele parca nu sunt de partea mea

 2. Adriana, cu tot respectul pt munca ta la acest site favorit mie, sunt Pesti cu ascendent in rac (06.03.1968, Buc., 12:55). Am citit predictiile tale pt Pesti. Te rog din suflet sa-mi acorzi cateva momente si sa-mi analizezi situatia pt a-mi da un raspuns la o problema care pare ca se invarte in jurul casei mele a VII a. Mi-ai dat deja un raspuns prin predictia de fata, dar poate imi poti spune mai mult. Sunt intr-o relatie “pasagera” daca se poate spune asa…inca din 2008…el este Varsator…nu s-a schimbat nimic din 2008 si pana acum, mi-as dori o schimbare in bine, o apropiere mai mare intre mine si acest barbat…avem o relatie speciala…mi-as dori-o mai apropiata, daca intelegi…crezi ca am sanse sa se schimbe ceva in cazul meu…al nostru?
  Iti multumesc anticipat, astept cu mare interes un raspuns, Mirela

 3. Si eu sunt nascuta in pesti si am ascendentul in rac (28.02.1966), Onesti, 14.10. Nu sunt implicata in nici o relatie…sunt singura, aproape ca am si incetat sa sper ca voi avea langa mine acel OM care sa ma completeze si cu care sa traiesc in pace si armonie…l-am cautat 25 de ani. Poate ca nici nu exista…Maine este ziua mea, si nu pot sa ma gandesc decat la sanatatea mea care este extrem de precara…in ultima luna am avut 2 interventii chirurgicale si nu stiu inca daca s-au rezolvat problemele. Adriana, in limita timpului tau disponibil ma poti ajuta cu o revolutie solara 2013? Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru tot ce scrii pe acest site, pe care il vizitez zilnic…esti ,,ghidul” meu, suportul meu moral…,,hrana” de care avem nevoie. Te imbratisez cu drag.

 4. mirela
  ai casa partenerului in capricorn iar pana in iulie Saturn este retrograd , deci nu cred ca relatia poate lua ” un avant prea mare “in urmatoarea perioada .Saturn din harta ta natala este in casa X , deci partenerul tau sortit are legatura cu cariera ta . Saturn este totusi aspectat negativ de Luna , asta inseamna ca acest aspect iti poate induce o frica de a exprima ceea ce simti cu adevarat , teama de a gresi , de critica . Piedicile nu sunt catusi de putin intamplatoare , fii mai curajoasa in exprimarea emotiilor tale , doar asa poti pune bazele unei relatii solide .Este important sa iti asumi responsabilitatea pentru propria persoana , sa ai curaj si cutezanta in a te exprima pentru a putea valorifica ceea ce esti cu adevarat capabila sa faci sau sa exprimi. Adeseori acest aspect poate face ca temerile tale sa fie proiectate asupra celorlalti , se vede teama ta .

  adriana

 5. Sarumana de raspuns Adi, si LA MULTI ANi CARSIM! Ziua mea e miercurea viitoare…de ce oare cam toate “Pestoaicele” cu ascendent in zodii de apa sunt singure, fie vaduve, fie divortate?? Oare asta e destinul nostru??

  Asadar, Adriana mea scumpa, sa inteleg ca prin iulie anul acesta se poate produce vreo schimbare in bine in relatia cu Varsatorul meu? sau se poate sa imi gasesc o pereche in cadrul serviciului?…Cu tot respectul, nu prea am inteles raspunsul tau…despre ce “teama” vorbesti??…am frustrari cu siguranta, Varsatorul meu e mult mai tanar, cunoaste afectiunea mea…nu pot sa-i cer nimic…
  Te sarut cu drag si-ti urez un inceput de martie cat mai fericit si o primavara plina de bucurii si impliniri ( la fel si tie, CARSIM)

 6. Un martisor de stele pentru tine draga noastra Adria!si pentru toti care te indragesc si ti citesc cu sufletul infrigurat predictiile magistrale.Ramai cu noi si lumina in drumul tau!

 7. Peste cu accente puternice de varsator si asc in sagetator (apa,aer,foc- nu stiam de ce nu m-am plictisit niciodata !). NN, DESC.,casa VII – Gemeni, NS,ASC – Sagetator (2010-2012 axa nodurilor Sagetator-Gemeni, intalnire cu destinul: pasiuni – astrologia, oameni din vieti trecute). El: Leu cu asc Berbec, NN-Taur, NS-Scorpion !(nici nu stie ce i se intampla) daca detaliez pe case, semne si aspecte intre planete te cutremuri (este foarte complicat dar nu as fi vrut sa ratez asa ceva si imi asum). Nu prea inteleg lectiile seriosului Saturn pentru noi (sper sa nu ne bata prea tare:-)), dar influenta lunii asa s-a manifestat transformare-nivel profund “suflete “compatibile”. Viata este un spectacol incitant si greu de descifrat dar fascinant. Si toate acestea datorita minunatelor tale postari! Nu stiu cum reusesti! Multumesc pentru aceasta pasiune – astrologia – pe care ai adus-o in viata mea!

 8. O PRIMAVARA FRUMOASA TUTUROR! Sa aveti sufletul plin de pace si armonie, mult cer senin asupra voastra si multe, multe flori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.