LUNA PLINA IN PESTI -15 SEPTEMBRIE ORA 12:13 –UN ADEVAR CARE NE ELIBEREAZA ……..

 

 astro_2gw_69_luna_plina7422129357.gif

 

 

Fazele lunare sunt generate de pozitia Lunii fata de Soare, in consecinta , in faza de Luna Plina , Luna este in opozitie cu Soarele, Luna este luminata complet de razele Soarelui, este o luna puternica, stralucitoare, ii simtim maretia si puterea.

Luna plina poate fi o perioada de mari realizari sau de mari esecuri, este bine sa stim ca puterea lunii este colosala. Luna este cea care de forma lucrurilor si le insufleteste, cel care le creaza este Soarele. Fazele Lunii au rolul de a informa asupra felului in care trebuie sa reactionam firesc din punct de vedere emotional la evenimentele si experientele din viata noastra. In faza de luna plina, luna este luminata complet de soare, daca stim sa ne stapanim latura intunecata , atunci cu siguranta vom reusi; luna are in principal legatura cu viata emotionala si personala , pastrand o legatura stransa cu sentimentele launtrice putem beneficia de puterea coplesitoare a lunii si in acelasi timp ne putem bucura de anumite realizari.

Ascendentul momentului de luna plina este in Scorpion la 22:27 grade, este un ascendent plin de forta ce ne da magnetism, emotii dar si o capacitate imensa de a ne controla  pe noi dar si pe altii. Este un ascendent aspectat pozitiv de Soare( sextil) si de Luna (trigon) dandu-ne capacitatea de a intelege o parte din secretele universului, devenim mistici cu dornte intense de a descifra  si intelege  lucrurile  ascunse , .

Cu Lilith in casa I , o casa a personalitatii,  dualitatea lui Lilith are o legatura directa cu felul nostru de a ne exprima personalitatea, urmeaza o perioada in care vor alterna zilele in care vom fi ingeri cu zile pline de furie, acuma suntem bunatatea intruchipata acuma tunam si fulgeram , exact ca o ploaie de vara., din senin se naste furtuna. Comportamentul nostru va fi la fel, nu vrem sa ne folosim de nimic pentru a obtine anumite lucruri iar cand suntem presati vom incerca sa ne impunem prin forta conducand la raporturi destul de dificile cu ceilalti.

Este o perioada in care Lilith in casa I destul de puternica , ne intuneca personalitatea, increderea,  deciziile sunt  absurde, incercam sa evitam conflictele in mod constient dar inconstient le provocam, este o personalitate blanda dar care stie sa zgarie destul de rau. Prin activarea axei 1-7, axa eu-tu, Lilith ne atentioneaza ca prin relatii sau intalniri ne putem cunoaste mai bine .

Guvernatorul ascendentului este Pluto in casa II si  este focarul careului in T mutabil, un careu format din cuadraturile Pluto-Soare, Pluto –Luna  si opozitia Luna –Soare.

Este o configuratie destul de motivanta dar ce iroseste cel mai adesea energiile imense, este un aspect ce pune in lumina folosirea necorespunzatoare a cunostintelor, o comunicare dificila, abuzul de incredere ce poate genera  esecuri la examene, probleme in orice fel de inceput, dificultati in a fi recunoscute cunostintele, accidente in calatorii, inselari, tradari. Careul in T reprezinta un dezechilibru  emotional, mental imbracat in vulnerabilitate ce creaza suficiente crize emotionala, mentale. Pluto, Soarele si Luna fiind toate in semne mutabile, dificultatile ce vor aparea in aceasta perioada vor avea o repartietie egala in casa II-banii, situatie materiala, bogatii dobandite, capacitati literare, in special pentru cei ce-si casstiga existenta din scris, casa IV-familie, radacini, posesiuni, parinti, casa X- cariera, faima, pozitia sociala . Echilibrul acestui careu in T il putem obtine lucrand la ceea ce reprezinta casa VIII( piciorul lipsa al careului in T) o casa a transformarii, a temerilor, a datoriilor si imprumuturilor, a darurilor si mostenirilor, a tot ce are legatura cu viata sexuala, a ocultismului.

Este un timp in care securitatea emotionala , familiara este incercata din greu.

Luna  plina, opozitia dintre Luna in pesti gradul 22: 54 si Soarele in Fecioara  gradul 22: 54 activeaza axa I-IV, o axa a familiei si carierei, suntem pusi in situatia de a realiza un echilibru in aceste directii. In astrologie, opozitia este un aspect major dinamic intre planete aflate in elemente armonioase indicand o suprastimulare a campului energetic ce se poate manifesta in viata de zi cu zi prin provocari  in domeniul relatiilor, o lipsa de obiectivitate , dificultati in a distinge ceea ce este al nostru si ceea ce este al celorlalti. Pozitiv, opozitia intre planete ne ajuta sa devenim constienti de energiile si de dorintele noastre, sa sesizam provocarile vietii dar si ne este  pusa la dispozitie o imensa energie pentru a face fata acestor provocari, “ni se da doar cat putem duce’ nici mai mult nici mai putin..Este o perioada in care tensiunea nascuta din opozitia Lunii cu Soarele ne forteaza sa actionam pentru a schimba ceea ce nu ne satisface atat emotional, cat si in exterior.Opozitia dintre Luna si Soare  in semne mutabile elibereaza o energie imensa ce ne pune mintea in functiune , simtim nevoia de experiente care sa ne satisfaca dorinta de a invata lucruri noi dar aceeasi energie imensa ne influenteaza echilibrul interior , puternicul conflict interior aduce suficient zbucium sufletesc, inconstanta, nervozitate, ganduri neclare, alegeri facute la nervi care de cele mai multe ori se vor dovedi  a nu fi ceea ce am dorit,  relatii incercate datorita incompatibilitatii intre parteneri.

 

Luna in Pesti aduce in prim plan dualismul nostru, este un timp in care preocuparile noastre fata de lucrurile de fiecare zi nu vor fi suficiente, ne vom dori sa cunoastem lucrurile in profunzime, sa cunoastem adevarurile ascunse. Mai mult emotivi decat rationali, cu dorinte multe dar confuze ce cu greu se indeplinesc, malancolici , pesimisti, ne vom dori sa fim singuri , o singuratate in care spiritualitatea sa ne hraneasca , sa ne dea putere. Dubiiile , nesiguranta , timiditatea aduc suficiente probleme, banii vor aduce  griji ,  confuzie.

Careul in T cu Pluto focar si Luna Plina in conjunctie cu Uranus retrograd  anunta unele schimbari dramatice. Uranus este revolutionar, eliberator, este o energie salbatica ce transforma totul in calea lui, deci pot spune ca urmeaza o perioada plina de “ neasteptat”.

Energiile lui Uranus in conjunctie cu Luna in Pesti si in opozitie cu Soarele in Fecioara aduc un imbold interior de a deveni liberi pentru a descoperi cine suntem cu adevarat. Conjunctia Luna –Uranus ne da schimbari ale starii de spirit, neastamparati, nervosi , plini de nerabdare , ne vom dori sa gasim un alfel de echilibru , sa rupem legaturile cu trecutul dar si dificultati in a ne adapta la schimbarile vietii. Este un timp al schimbarilor in familie, mutari, indepartari in raport cu familia, plecari, intorsaturi si o nevoie acuta de a ne pune in prim plan creativitatea si originalitatea, este o nevoie de transformare pentru a scapa de dependentele casre genereaza constrangeri, care ne frustreaza.

Opozitia Soare –Uranus conduce la o nevoie constienta de ceva nou, un alt stil de viata, un alt loc de munca, alte relatii, este o nevoie de independenta in viata fiecaruia dintre noi care nu tine seama de nimic, nici de responsabilitati asumate, este o credinta vie ca avem dreptul sa facem orice. Schimbarile neasteptate de existenta, personalitate, de destin sunt destul de accentuate, este un timp al rupturilor de orice fel si cu cat ne vom crampona mai mult de trecut, de obiceiurile noastre , cu atat perturbarile vor fi mai puternice.

Opozitia Uranus-Soare nu este deloc blanda cu noi,  starea de tensiune indusa de acestasta uriasa energie  ne va face sa renuntam la modul obisnuit  de viata aruncandu-ne in necunoscut intr-o maniera mult mai dramatica, este un impuls de schimbare  greu de controlat tocmai din lipsa tactului , sensibilitatii fata de cei din jurul nostru dar si fata de noi.

Uranus in acest moment de Luna Plina este electrizant, magnetizant, illuminant, este marele eliberator care ne ilumineaza fiinta, ne dinamizeaza viata interioara si exterioara cu o asemenea intensitate incat nimic nu va mai fi la fel. dupa aceea. Este perioada in care ni se deschid ochii spre alte dimensiuni, putem profita de intuitia subtila pentru a gasi o modalitate de a ne echilibra , important este sa fim atenti la ceea ce ne ofera un vis, sa intrebam inima de ce are nevoie  si sa ne folosim mintea pentru a indeplini acestedorinte.Indiferent de modul cum actioneaza, Uranus vrea sa ne amintim de adevarata noastra cale si de schimbarea pe care trebuie sa o facem pentru a fi pe drumul cel bun, pentru unii poate fi o perioada de instabilitate, pentru altii o perioada de mare entuziasm, dar indifferent de schimbare, ea va fi cea dupa care sufletul nostru tanjeste.

.Neptun in Varsator in trigon cu Mercur din Balanta ne deschide mintea , o minte exceptional de intuitiva chiar vizionara ce ne poate ajuta sa facem un echilibru intre dorintele noastre si gandurile noastre , este un aspect ce ne da acces la dimensiunile superioare ale vietii, la adevarurile mistice.

Aceasta Luna Plina este  o “avampremiera  “ a opozitiei Uranus –Saturn pe aceeasi axa Fecioara-Pesti care va fi la grad perfect pentru prima data in data de 4 noiembrie, este o accentuarea a opozitiei dintre fortele revolutionare, de schimbare si fortele de cristalizare  si  teama , este o lupta intre nou si vechi. .

Trigonul intre Saturn in Fecioara si Jupiter in Capricorn ne vine in ajutor pentru a ne putea manifesta talentele noastre , dar,  aceste talente pot fi puse in valoare doar prin multa munca, cu Jupiter in Capricorn chiar nu putem vorbi de sanse ci doar de munca, corectitudine,efort sustinut..

Este  o Luna Plina in conjunctie cu Uranus ce ne induce o nevoie acuta de independenta, libertate  si indepartarea tuturor restrictiilor, starile emotionale , mentale devin imprevizibile, important este in aceasta perioada sa reusinm sa cream un echilibru intre “inima “ si “ “minte” pentru a face fata tensiunilor generate si pentru a sti in ce domenii de viata trebuie sa ne schimbam, sa experimentam lucruri noi si diferite . Este un timp in care suntem supusi unor tensiuni marite ( in energetica se fac anumite teste cu tensiune marita pe cabluri pentru a verifica starea izolatiei) ce pot strapunge anumite domenii de viata in care suntem vulnerabili si in care trebuie sa ne schimbam.

Succes si multa atentie, chiar este nevoie de asa ceva.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.