A DOUA LUNA PLINA IN VARSATOR SI ZODIILE -22 AUGUST 2021

Pe 22 august 2021, suntem invitati sa participam cu totii(Varsator) la a doua Luna Plina in Varsator, o luna plina “albastra”, prietenoasa, ce poate aduce o a doua sansa(prima luna plina in varsator a fost  pe 24 iulie 2021). Lunile Pline Albastre sunt rare si sunt considerate benefice. Cu doua luni pline in acelasi semn, se pune un accent deosebit pe temele Varsator-Leu: prietenii si grupuri, egalitate si altruism, idei inventive, reforma, rebeliune, conexiuni sociale, ciudatenii, veniturile carierei, iubire, copii, maretie, extinderea constiintei, cunoastere intuitiva. Luna plina in Varsator ilumineaza obiceiurile mentale si tendintele inconstiente care ne tin blocati in modele rigide de gandire, credinta si comportament. Mintea este atat eliberatorul nostru, cat si temnicerul nostru acum. Este cea mai buna perioada pentru a ne extinde mintea si pentru a lua in considerare viata din unghiuri noi. Uranus, conducatorul Varsatorului, modeleaza aceasta Luna plina oferind posibilitatea de a ne elibera de vechile legaturi si de a ne reinventa, de durerile din trecut, vechile credinte si obiceiuri, comportamente care ne saboteaza si conditii care ne tin blocati. Uranus  ne aminteste ca nimic nu este pe vecie.

Aceasta luna plina are o inflenta deosebita asupra semnele fixe(Taur, Leu, Scorpion si Varsator- cei nascuti in ultimele 5 zile ale semnului) dar si asupra semnelor mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti-cei nascuti in primele trei zile).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Luna Plina albastra aprinde lumina tot in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tentinda de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IV, pot aparea unele tensiuni legate de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare. Jupiter retrograd de mana cu aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor dorinte, asteptari, sperante, proiecte de grup. Pot aparea unele intarzieri sau rezultatele nu sunt asa cum va asteptati. Din punct de vedere financiar, s-ar putea sa va confruntati cu unele probleme si cheltuieli.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina albastra aprinde lumina tot in casa X iar temele legate de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, un proiect important, un sprijin important de la un sef, o autoritate, unul din parinti. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie, unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Jupiter retrograd de mana cu aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce pot aparea in cariera voastra, in familia voastra, statut social, ambitii. Profesional, sfatul este sa nu incepeti proiecte noi. Nu va schimbati locul de munca, chiar daca ceea ce aveti este neinteresant sau obositor. Pentru unii pot exista cu adevarat oportunitati in cariera si afaceri dar rezultatul beneficiilor poate fi intarziat sau putin mai lent. Rabdarea, respectul fata de ceilalti, sunt rasplatite.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Plina albastra aprinde lumina tot in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, actele unui divort, convingeri spirituale. Mare atentie in calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala. Jupiter retrograd de mana cu aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “unor probleme ce tin de studiile voastre, relatia cu strainii, respectarea legilor, calatorii indepartate. Incercati sa re-deveniti prieteni cu Dumnezeu, incercati sa intelegeti rolul vostru mic in acest univers mare. Pe plan profesional, daca nu aveti un loc de munca sau locul de munca pe care il aveti nu este satisfac?tor, atunci poate aparea o noua oportunitate, dar este recomandat sa aveti rabdare, deoarece pot aparea unele intarzieri.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina albastra aprinde lumina tot in casa VIII iar temele legate de bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  a unei relatii tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea cantarite si rasplatite acuma. Alte posibilitati tin de intalnirea cu partea intunecata a propriei persoane sau a altor persoane, cu sfarsitul unei situatii care produce durere in suflet. Puteti fi martorii unor lupte pentru mosteniri, proprietati iar acest lucru va poate devasta emotional.Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Jupiter retrograd de mana cu aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor unor probleme ce tin de bani, partener, credite, cheltuieli, intimitate. Acestea sunt zonele pe care le puteti revizui iar indulgenta prost inteleasa poate aduce necazuri. In acelasi timp, pot aparea si unele bonusuri financiare.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Luna Plina albastra aprinde lumina tot in casa VII iar temele legate de partenerul de viata, casatorie, uniuni, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) modului vostru de a relationa, de a cultiva adevarul in relatiile voastre. Este timpul sa faceti pace, sa gasiti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celuilalt. Este vremea compromisului, tolerantei, negocierii, “ sa va incaltati cu pantofii celuilalt si sa vedeti cat puteti merge”.  In mod ideal, aceasta lunatie este o oportunitatea de a vedea parti ale voastre reflectate in dusmanii, concurentii, partenerii vostri. Cum Luna este guvernatoarea casei XII, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii neasteptate din trecut, de un proiect personal esuat, de unii dusmani  cu fata ascunsa. Jupiter retrograd de mana cu aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea” unor probleme parteneriale, puteti reface o casnicie, un partener se poate intoarce la voi. Erorile, neglijentele din trecut in domeniul parteneriatelor pot fi intelese acuma. O flacara veche se poate reaprinde in aceasta perioada. Din punct de vedere profesional, nu vi se recomanda sa schimbati locul de munca, deoarece nu se va dovedi benefic pentru voi. Din punct de vedere financiar, este posibil sa va confruntati cu anumite fluctuatii.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Luna Plina albastra aprinde lumina tot in casa VI iar temele legate de munca, sanatate, proiecte de munca, activitati zilnice, colegi, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel, au tendinta de a iesi in evidenta, de a fi analizate si rasplatite intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, inselatorii. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca, sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Fiti atenti in legatura cu sanatatea, animalele de companie. Cum Luna este guvernatoarea casei XI, pot aparea unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel. Jupiter retrograd de mana cu aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea“ unor probleme ce tin de locul de munca, colegi, sanatate. Este un timp de reflectare asupra muncii voastre, a relatiei cu cei de la locul de munca, ce va nemultumeste in obiceiurile voastre zilnice, cum puteti echilibra viata voastra, cum definiti bunastarea voastra. Nu incercati sa va schimbati locul de munca in urmatoarea perioada, fiti atenti la mesajele corpului fizic.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Luna Plina albastra aprinde lumina tot in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. Afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma sau poate aduce o mare surpriza. Marea lectie a acestei luni pline va poate invata ca “mandria exagerata merge inaintea caderii”. Cum Luna este guvernatoarea casei X, pot aparea unele tensiuni legate de cariera, reputatie, statut social. Toate acestea va pot afecta sentimentul de securitate, imagine publica. Jupiter retrograd de mana cu aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea“ unor probleme legate de dragoste, creativitate, copii, distractii. Ati fost prea optimisti, ati riscat pe plan financiar sau afectiv, ati neglijat sau ati exagerat relatia cu copii? Puteti sa va implicati mai mult in viata copiilor vostri sau puteti repara o legatura cu unul din copii. Este o perioada de reflectare si reparare a relatiilor voastre de familie, copii, iubire. Evitati orice tip de speculatie, evitati investiile riscante.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina albastra aprinde lumina tot in casa IV iar temele legate de casa, familie, bunuri imobiliare, parinti, problemele copilariei, patriotism, neam, siguranta si securitate emotionala, cariera, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionala, cariera. Poate fi rezolvata o relatie dificila cu un parinte, va puteti muta in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. O Luna Plina in casa IV capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse. Casa, familia voastra, cariera voastra, imaginea voastra profesionala, sunt cantarite si rasplatite acuma. Luati decizii practice, nu va lasati condusi de emotii, razbunari, mandrie. Priviti problemele pe termen lung si apoi luati decizii. Si nu uitati, o luna plina reflecta lumina in casa opusa si acuma puteti culege roadele unor decizii din trecut legate de cariera, ambitii profesionale, parinti. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii. Jupiter retrograd de mana cu aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea“ unor probleme legate de o casa, o afacere imobiliara, parinti sau alte rude mai in varsta. Pot aparea in lumina unele secrete legate de  actele, documentele unei proprietati, a unui imobil, a unei mosteniri de familie. Linistea sufleteasc? poate fi deranjata, este posibil sa va simtiti mai slabiti din punct de vedere fizic, dar starea voastra financiara va fi stabila si puteti pleca in vacanta.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Aceasta Luna Plina albastra aprinde lumina tot in casa III iar temele legate de rude, frati, surori, comunicare, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, credinta, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in februarie 2021. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin, o ruda. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VIII, pot aparea unele tensiuni legate finante, negocieri, creditele ipotecare, imprumuturi, resurse comune, lupte pentru putere, mosteniri. Jupiter retrograd de mana cu aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea“ unor probleme ce tin de comunicarea cu rudele, fratii si surorile voastre, tineri, vecini. Din punct de vedere financiar, puteti deveni prea ambitiosi si mandri ceea ce nu va va ajuta prea mult. Ganditi inainte de a vorbi, deoarece puteti exagera totul si puteti crea tensiuni inutile.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina albastra aprinde lumina tot in casa II iar temele legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, incapatanare, rigiditate in actiuni, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund sau la polul opus, puteti gasi un loc de munca mai  bine platit. Acuma, puteti avea oportunitatea materializarii unui talent de-al vostru, puteti merge la interviuri legate de un loc de munca mai bine platit, va puteti muta intr-o alta locuinta si asta datorita unor circumstante neprevazute. Luna este planeta guvernatoare a casei VII si pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri. Jupiter retrograd de mana cu aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe pe “re-evaluarea“ unor probleme legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Pot aparea probleme serioase in stabilitatea financiara. Aici, Jupiter retrograd se refera la aspectul material al vietii voastre, la utilizarea adecvata a banilor, ii irositi, ii strangeti “la ciorap”, sunteti generosi, sunteti avari?

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Luna Plina albastra aprinde lumina tot in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect profesional, un colaborator, un sef, un coleg. Jupiter retrograd de mana cu aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe pe “re-evaluarea“ unor planuri personale, mod de manifestare, sanatate. Mare atentie la ego-ul prea umflat dar si la izbucnirile narcisiste care pot cauza probleme. Jupiter retrograd nu va va oferi toate beneficiile si protectia pe care le asteptati si poate intarzia oportunitatile in viata voastra Controlati-va ego-ul pentru a evita conflictele cu cei apropiati.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Plina albastra aprinde lumina tot in casa XII iar temele legate de credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, munca, colego, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Deasemenea, puteti primi in vis sau prin fel de fel de ghizi spirituali, anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ. Jupiter retrograd de mana cu aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea“ unor probleme ce tin de trecut, compasiune, iertare, cariera. Puteti lucra la dezvoltarea abilitatilor voastre psihice, puteti constientiza greselile trecutului vostru. Iertarea va elibereaza. Face?i un pas inapoi si relaxati-va. Rugaciunea, meditatia si activitatile relaxante va descretesc fruntea. Cu cat purtati mai putin? tensiune in interior si pe umeri, cu atat va veti simti mai linistiti. Nu numai asta, dar va veti putea concentra pe lucruri placute, care sunt linistitoare.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.