HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA DIN 15 SEPTEMBRIE 2008

Luna Plina  din 15 Septembrie 2008 are loc cu Luna pe gradul 22:54 Pesti  si Soarele pe gradul 22:54  in Fecioara cu un maxim in jurul orei 12:13 ora Romaniei .Este o LUNA PLINA in conjunctie destul de stransa cu Uranus aflat in miscare aparent retrograda in Pesti.

In astrologie aspectul de conjunctie reprezinta cel mai puternic aspect, Luna simbolizeaza imaginea a ceea ce suntem si ce simtim noi in legatura cu noi insine, Uranus este revolutionar, imprevizibil, ,  iese din tipare , electrizeaza tot ce atinge, stie atat de bine sa incalce toate regulile iar prin manifestarea puternica a egocentrismului sa ne faca sa renuntam la orice fel de angajament doar din dorinta de a ne  schimba brusc viata. Este o Luna plina salbatica as putea spune , ne trezeste interesul pentru tot ce este nou, dar acest lucru il vom face fie prin prea mult entuziasm fie prin crize traumatice sau chiar socante.

 

 

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

 

Luna Plina  activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate.. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Uranus in  XII, o casa ce are legatura cu secretele, ghinioanele, pierderile , frustrarile , pacatele  savarsite nu este ceva foarte usor, indica socuri emotionale , activarea dusmanilor. Uranus energizeaza tot ce este ascuns, tainuit, bizar, este un timp in care tot ce este perisabil trebuie aruncat, iar separarea de orice reper care dadea  siguranta vietii de zi cu zi va va induce o stare de deprimare simtind nevoia acuta de odihna , de relaxare. Acest moment de luna plina poate lucra si ca o renastere spirituala.Ambitiile, valorile, convingerile care dadeau un sens vietii sunt bulversate producand confuzie , nemultumire, tulburari emotionale si mentale

 

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina  activeaza axa XI-V, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii..Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Uranus  in casa XI indica evenimente neasteptate  in raport cu prietenii, renuntarea la anumite prietenii, grupuri de oameni , surprise de tot felul din partea prietenilor. Deasemenea este un timp in care anumite credinte sau chiar sperante , vise legate de grupurile de prieteni se pot spulbera. Asteptati-va la orice in aceasta perioada,  se pot pierde anumiti prieteni, puteti reintalni vechi prieteni, este un timp al socurilor in acest domeniu de viata ce are legatura cu prietenii, visele ., sperantele . Pot aparea anumite beneficii ca rezultat al eforturilor depuse in plan profesional cum ar fi castiguri  suplimentare sau o relatie utila la locul de munca.

 

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

 

Luna Plina  activeaza axa X-IV, o axa familiala , putand actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie.. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Uranus  in casa X, poate lucra imprevizibil , neasteptat in tot ce inseamna cariera, statut social,  este un timp in care putem vorbi de viraje la 180 grade legate locul de munca, intreruperi fortale ale carierei .Aceasta luna plina va sensibilizeaza destul de mult , orice problema aparuta la locul de munca , dezamagirile legate de locul in care munciti se vor extinde si asupra relatiei cu partenerul, deci atentie.

 

 

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

 

Luna Plina  activeaza axa IX-III , o axa a gandirii, putand indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios.. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Uranus in casa IX indica schimbari imprevizibile  legate de credinte , de calatorii, de afacerile cu strainatatea, de prietenii din strainatate. Sunt posibile dificultati in calatoriile efectuate fara prea multa pregatire, atentie in general la calatoriile cu masina , cu avionul.

 

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina  activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , indicand anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Luna Plina in conjunctie cu Uranus  in casa VIII  poate lucra ca un traznet in viata de familie, poate aduce pierderea autoritatii, puterii detinute generand destula ranchiuna, invidie. Imprevizibilul aici are o legatura directa cu bunurile materiale, resursele comune, impartite cu altii, probleme legate de viata intima. fiind posibile chiar anumite interventii chirurgicale., deci atentie.

.

 

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina  activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, putand indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Uranus  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata schimbari imprevizibile in orice fel de parteneriat, relatii afective instabile , surprize in afaceri., schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente

 

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

 

Luna Plina  activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca si de serviciu dar si de sanatate. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Uranus  in casa VI, o Luna destul de tensionata poate indica surprize de tot felul la  locul de munca, diverse probleme de sanatate, o schimbare radicala in raport cu colegii de munca, cu felul de a trata problemele la locul de.munca. Problemele de sanatate si problemele locului de munca sunt destul de frecvente in aceasta perioada.

 

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina  activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii.. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Uranus in casa V, o Luna destul de puternica ,  poate arata  schimbari neobisnuite  in relatiile afective,  posibile certuri cu copii, schimbari radicale in domeniile creative .

 

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina  activeaza axa IV-X, o axa familiala , putand actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie.. Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Uranus   in casa IV poate arata surprize de tot felul  in viata de familie , in relatia cu parintii, cu afacerile imobiliare, este un timp in care responsabilitatea si implicarea in tot ceea ce inseamna familie , locuinta  sunt destul de greu incercate .

.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina  activeaza axa III-IX, o axa a gandirii, putand indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios, in calatorii scurte.  , Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Uranus in casa III poate arata schimbari imprevizibile in studii, in relatia cu fratii, surorile, rudele. Mare atentie la calatorii.

 

 

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina  activeaza axa II-VIII, o axa a posesiunilor , indicand anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Uranus  in casa II  poate indica surprize de tot felul in tot ceea ce faceti pentru a va castiga banii, de fapt surprizele in aceasta perioasda au o legatura directa cu planul financiar, cu ceea ce faceti pentru a obtine bani.

 

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina  activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, putand indica probleme  in relatii , parteneriate,  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana…Prezenta Lunii Pline in conjunctie cu Uranus  in casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista  tendinta de a personaliza  exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Este un timp in care veti actiona imprevizibil, nemultumiti, dornici de a impresiona si de a va demonstra talentele.Atentie la sanatate.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.