LUNA PLINA IN LEU -30 IANUARIE 2010 ORA 08:18- ORA ROMANIEI

astro_2gw_281_luna_plina.68643.3295

Momentul de Luna Plina simbolizeaza un moment maxim de  energizare si iluminare a tuturor eforturilor depuse , reprezinta un timp al “ culesului” , daca lucrurile nu au mers conform planului , tot ce este gresit devine dintr-o data clar, iar daca lucrurile au mers conform planului , atunci este cel mai bun moment sa culegem roadele. Luna Plina este un moment in care Soarele se afla in opozitie cu Luna, este o Luna stralucitoare, o Luna ce stie atat de bine sa aduca recompense sau dezamagiri, dar rezultatele cu care ne intalnim in acest moment nu sunt numai de ordin material, ci, pot exprima anumite stari emotionale, putem descoperi  un talent uitat sau neutilizat asa cum trebuie.

In preajma momentului de Luna Plina ne putem da seama de valoarea unei actiuni, a unei investitii cu conditia sa fim cat mai atenti , daca simtim ceva “ putred ‘ in orice actiune de-a noastra , atunci , acesta,  este cel mai bun moment de a-l repara , eradica. In sens pozitiv , daca obiectivul devine clar atunci cu siguranta vom capata incredere si vom cunoaste succesul.
Momentul de Luna Plina in Leu pune in miscare energii imense declansate de opozitia dintre Luna in Leu gradul 10:15 si Soarele in Varsator gradul 10:15 . Luna in Leu induce nevoie de maretie si de impunerea acesteia, accentueaza simtul dramatic , imaginea personala, genereaza nevoie de gesturi pline de avant , indrazneala, generozitate din dorinta de a atrage relatii bune , este un timp al teatralitatii in exprimarea parerilor dar o teatralitate cu un efect maxim. Cu Luna in Leu vorbim de vise ce capata dintr-o data maretie fiind  capabili si de  eforturile necesare pentru a le dat viata , devenim mandri si plini de ambitii . Luna in  leu aduce o mare generozitate in iubire, induce nevoie de putere, faima , fiind necesar un control al orgoliului si vanitatii. Soarele in Varsator induce o energie ce favorizeaza independenta intelectula,  comunicarea ,inovatiile, schimbarea ,radicalismul. Opozitia dintre Luna in Leu cu Soarele in Varsator  arata necesitatea crearii unui echilibru intre tot ce este personal –Leu si tot ce este impersonal Varsatorul; Leul este un semn de creatie, individualitate  in timp ce Varsatorul este un semn al prietenilor, al universalitatii.. Activand  axa Leu-Varsator ,  energia indusa  in acest moment de Luna Plina ne cere sa  construim un echilibru intre  iubirea data si iubirea primita, intre iubirea pe care o oferim apropiatilor si iubirea pe care o oferim omenirii. Prezenta lui Marte retrograd in Leu in conjunctie cu Luna in Leu poate reaprinde flacarile unei vechi iubiri,unei vechi creatii , ne ajuta sa ne bucuram de munca copiilor nostri sau poate sa ne ajute sa “ aruncam la gunoi” o pasiune care isi arata adevarata fata in acest moment . Aceasta conjunctie poate conduce si  la extreme in modul de manifestare a iubirii,pasiunii, la violenta  , la indepartarea persoanei iubite , la probleme cu copii , cu creatiile proprii.
Opozitia dintre Luna in Leu gradul 10:15 cu Soarele in Varsator  gradul 10:15  , deci momentul de Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a sanatatii dar si a limitarilor, poate aduce in  prim plan confruntarea cu suferintele create de anumite renuntari dar si greseli  in dragoste, munca, cariera, karma , renuntari ce au generat insatisfactie si agresivitate reprimata. Este o provocare acest moment de Luna Plina ce ne indeamna  sa ne dezvoltam bogatia sufleteasca , sa fim capabili sa ne exprimam liber sentimentele, gandurile , emotiile, dorintele , doar asa putem imbunatati relatiile cu cei din jurul nostru, iar cand vorbesc de relatii ma refer la orice fel de relatie, fie ea de iubire, fie cea de la locul de munca, fie relatia cu copii, fie relatia cu noi insine. Sa reinvatam sa daruim dar sa si primim, sa fim mai toleranti si sa manifestam mai multa compasiune fata de celalalt.
Prezenta Soarelui in casa XII in conjunctie cu Venus si Lilith poate pune in “ lumina “ secretele unei iubiri, poate accentua suferinta ,poate amplifica tulburarile psihice dar poate oferi si un ajutor imens de la un prieten “secret”. Lilith in casa XII amplifica contactul cu sufletul,suferinta poate aparea doar daca se vor  ignora mesajele primite de la “ suflet , pot aparea sentimente de vinovatie pentru unele fapte din trecut care au fost ascunse dar care in acest moment de luna plina pot fi intelese si rezolvate ,important este sa incercam  sa eliminam acele “ secrete “ din viata noastra care ne fac viata grea .

Este o Luna Plina Leu benefica iubirii, creatiei, copiilor , totul devine  mai clar si mai intens sub lumina stralucitoare  si Lunii, visele sunt mai luminoase ,dragostea si romantismul merg mana in mana in aceasta perioada , este un timp al obiectivitatii, claritatii , constientizarii nevoilor proprii si nevoilor celorlalti.
Ascultati-va   “ inima “ si totul va fi bine, ea nu va minte ci va este cel  mai bun prieten in aceasta perioada .

SUCCES!

You may also like

1 Comment

  1. buna adriana! as vrea te rog sa aduci putina lumina in viata mea, caci sunt disperata si nu stiu cand se va termina suferinta mea. oare ce greseli am facut sau ce pacate am comis de sufar asa de mult? te rog, sincer iti cer ajutorul! as dori daca se poate sa-mi raspunzi pe adresa mea de e-mail [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.