LUNA PLINA IN LEU SI ZODIILE – 30 IANUARIE 2010

luna plinaLuna Plina  din 30 ianuarie 2010 are loc cu Luna pe gradul 10:15 Leu in opozitie cu Soarele pe gradul 10:15 Varsator cu un maxim in jurul orei 08:18  ora Romaniei .Este o provocare acest moment de Luna Plina ce ne indeamna  sa ne dezvoltam bogatia sufleteasca , sa fim capabili sa ne exprimam liber sentimentele, gandurile , emotiile, dorintele , doar asa putem imbunatati relatiile cu cei din jurul nostru, iar cand vorbesc de relatii ma refer la orice fel de relatie, fie ea de iubire, fie cea de la locul de munca, fie relatia cu copii, fie relatia cu noi insine. Sa reinvatam sa daruim dar sa si primim, sa fim mai toleranti si sa manifestam mai multa compasiune fata de celalalt. Marte retrograd in Leu  in conjunctie cu Luna Plina in Leu poate amplifica valorile instinctive  , salturile  de dispozitie , aceasta energie imensa poate fi un imens ajutor in revizuirea atitudinii noastre fata de noi insine dar si fata de altii, fata de copiii nostri, fata de creatiile noastre .Este cel mai bun timp  in care putem intelege “ durerile inimii “ , dureri ce au legatura cu trecutul nostru, acest lucru ne va permite sa ne deschidem din nou inima  pentru experiente noi .

Influenta cea mai mare o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 30 in semnele fixe Taur, Scorpion, Leu, Varsator  , dar si pentru toti cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 11 , aceasta energie imensa ofera pentru aceste persoane   posibilitatea  revizuirii trecutului  lor , rezolvarea problemelor blocate .

Asadar, sa fim cumpatati, sa incercam sa analizam greselile trecutului , sa iertam oamenii din trecutul nostru care ne-au facut viata grea, sa ne eliberam de toate resentimentele, sa avem puterea sa ne iertam pe noi dar si pe cei din jur.  Luna Plina in Leu ne indeamna sa avem incredere in “ glasul inimii noastre “.

Este o Luna Plina in care culegeam roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Leu din 20 august 2009.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina  activeaza axa XI-V, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie sunt la cote maxime , este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina  activeaza axa X-IV, o axa familiala , putand actualiza si lumina  problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia  de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, fiind necesar sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica.Pot aparea incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina  activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, poate  indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe  arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa  III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de un frate , de la un vecin.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina  activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , poate indica  anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntate fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe  arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline  in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani   din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti  noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina  activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, putand indica probleme  in relatii , parteneriate,  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii,  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt.Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili ,amplifica schimbarile de  dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista  tendinta de a personaliza  exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina  activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca si de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare  care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline  in casa XII, indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorita rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum,  de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina  activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup.Prezenta Lunii pline in casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia  cu un grup , dar sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor  sociale, sperantele in amicii intamplatori se pot spulbera in acest moment de luna plina.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina  activeaza axa IV-X, o axa familiala , putand actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia  de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline   in casa X, poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate  dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina  activeaza axa III-IX , o axa a gandirii, putand indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in casa IX indica o anumita superficialitate si  superstitie in gandire, atentie la calatorii , la relatiile cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, ce  poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care  vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Prin activarea acestei axe se cere realizarea unui echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna Plina in casa VIII   poate aduce  un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina  activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, putand indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt.  Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri.Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizaia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener, iar luna plina in scorpion aduce de cele mai multe ori renuntarea la un partener, la un parteneriat. Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant  intr-o relatie pe un nivel mai profund.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina  activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca si de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare  care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI,  poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta  evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.