LUNA NOUA IN FECIOARA SI ZODIILE-17 SEPTEMBRIE 2020

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Fecioara, semnul ce imbraca acest moment astral, ofera o perspectiva realista asupra a ceea ce trebuie analizat, organizat si ordonat intr-un mod nou. Fecioara este calauza cautarii sufletului.

“ A sluji sau a suferi” este o veche zicala legata de acest semn. Suferinta apare cand vom crede ca singura ordine care exista este cea stabilita de noi. Trebuie sa ne reamintim ca aici pe pamant, suntem in slujba lui Dumnezeu.
Ce ne poate ajuta in perioadele de frica si schimbari enorme? Asa cum spune Sfantul Ambrozie:”Ar trebui sa ne rugam Ingerilor, pentru ca ne-au fost dati ca pazitori.”

Cu Luna Noua in Fecioara pe gradul 26, cei nascuti in jurul datei de 17 din semnele mutabile Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetator ( plus, minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului-descendentul, casa carierei-MC, casa familiei-casa IV sau orice planeta personala in jurul gradului 26 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare, o noua functie la locul de munca. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Este cel mai bun moment pentru analiza nemultumirilor voastre legate de munca, colegi, sefi, sanatate corp fizic. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd in Capricorn ce va spune pe un ton prietenesc(dar care obliga) ca este nevoie sa revizuiti ambitiile voastre profesionale, modul de a colabora cu ceilalti, imaginea voastra profesionala, responsabilitatile sociale, relatia cu autoritatile, cu un parinte. Provocarile si tensiunile acestui moment vin prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Pot aparea necazuri legate de modul in care va folositi energia, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Re-aduceti-va aminte de rabdare, si cultivati-o in toate actiunile personale, la locul de munca.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 martie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale, pentru inceputuri pline de speranta pentru copiii vostrii. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat.
Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd in Capricorn ce va spune pe un ton prietenesc( dar care obliga) ca este momentul revizuirii convingerilor si credintelor voastre. Adevarul, libertatea, invatamantul superior, strainatatea, credinta, spiritualitatea, ghizii, profesorii, internetul si ceea ce propaga internetul, cariera, ambititiile si imaginea profesionala, relatia cu familia voastra, au nevoie de noi intelesuri, perspective. Provocarile si tensiunile acestui moment vin prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Neintelegerile, ceata sau confuzia pot stapani aceasta perioada, deci mare atentie. Nu mai priviti in trecut cu manie, iertati si binecuvantati trecutul, oamenii,pe voi insiva, fiti sinceri cu voi.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 17 mai, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare.  Acesta este cel mai bun moment pentru a face un plan deosebit pentru familia voastra, pentru cumpararea unei case, pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile.
Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un tot prietenesc (dar care obliga) ca este momentul sa revizuiti atasamentele si dorintele voastre obsesive, dorinta de putere si control asupra celorlalti. Blocajele in aplicarea unor planuri ce ascund anumite lucruri nu sunt intamplatoare.
Provocarile si tensiunile acestui moment vin prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Disputele amicale sau ambalarile irationale pot conduce la probleme, deci mare atentie. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 iunie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra, comert, activitati mentale, calatorii scurte, studii. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizate de acest moment de luna noua. Este un moment minunat pentru a va sorta ideile si sa va ocupati doar de cele importante. Accentuarea energiei semnului fecioara va inspira sa ganditi in moduri noi, sa luati in calcul noile posibilitati de a comunica.
Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un tot prietenesc( dar care obliga) ca este nevoie de unele revizuiri in modul de a relationa, in relatiile voastre apropiate, responsabilitatile voastre intr-o relatie, afaceri, parteneri de afaceri. Provocarile si tensiunile acestui moment vin prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Nu trebuie sa va mire unele intarzieri in proiectele profesionale, pot aparea destule obstacole in activitatile profesionale. Agresivitatea poate conduce la rivalitati profesionale. Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 17 iulie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, de modul de a va valorifica talentele personale. Fecioara este despre detalii, asa ca trebuie sa incercati sa definiti cat mai exact ceea ce va doriti sa atrageti, ce posesiuni vedeti pe numele vostru, ce munca va valorifica cel mai bine.
Cum Luna este stapana casei XII, ar fi bine sa incetiniti ritmul vietii de zi cu zi, sa va odihniti mai mult, sa fiti mai atenti si la nevoile sufletului vostru. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un tot prietenesc( dar care obliga) ca aveti nevoie de unele revizuiri ce tin de munca, proiecte profesionale, sanatate, partener de viata, asocieri, decizii judecatoresti, concurenti, rivali. Provocarile si tensiunile acestui moment vin prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Trebuie sa faceti unele ajustari in viziunea voastra asupra lumii, asupra divinitatii, asupra problemelor legale sau educationale din trecut ce revin acuma. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 august, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in semnul vostru vine cu  “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre, pe sortarea proiectelor personale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Aveti posibilitatea de a examina, a analiza si de a gasi raspunsuri. Cum Luna este stapana casei XI, acesta este un moment magic pentru a cauta pe cei care va pot ajuta sa dati viata unui ideal de-al vostru.
Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un tot prietenesc (dar care obliga) ca aveti nevoie de unele revizuiri in proiectele creative, iubire, copii, hobby-uri, speculatii nefondate, critica excesiva si agresiva, mandrie exagerata, munca, colegi, sefi, proiecte profesionale. Provocarile si tensiunile acestui moment vin prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. O relatie veche care s-a incheiat prost poate sa va ocupe gandurile sau un vechi iubit se poate intoarce.Chestiunile financiare, imprumuturile bancare, pot necesita o refacere sau o a doua privire.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 septembrie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” pentru  reincarcarea bateriilor voastre spirituale si fizice. Este o pozitie mai sensibila a Lunii Noi si ar fi bine sa depuneti eforturile necesare instalarii pacii in suflet.” Sunt calma si perfect echilibrata” este mantra acestei luni noi. Aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Noutatile sunt conditionate de trecutul vostru, de ceea ce este adunat acolo si care de multe ori va tine intr-o vraja greu de descris. Puteti incepe un proces de detoxifiere fizica, mentala, este un moment minunat pentru a va analiza trecutul si pentru a ierta totul.
Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un tot prietenesc (dar care obliga) ca aveti nevoie de unele revizuiri ce tin de familie, caminul vostru, parintii vostri, o mostenire de familie, conditii de locuit, schimbari de resedinta, obligatii de familie, cheltuieli legate de casa.
Provocarile si tensiunile acestui moment vin prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Toate proiectele si initiativele legate de un parteneriat, un asociat, un colaborator, un concurent,se cer revizuite. Unele relatii problematice se pot opri. Problemele juridice ar putea avea nevoie de o a doua privire.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 octombrie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in prieteniile voastre,  grupuri sociale, idealuri, sperante. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale. Sunteti ajutati sa va sortati prietenii, sperantele, ideile ciudate. Magia acestei luni va ajuta cel mai bine in orientarea voastra catre cei care au idealuri similare. Fecioara este despre detalii, asa ca, trebuie sa incercati sa definiti cat mai exact obiectivele voastre viitoare.
Cum Luna este stapana casei IX, schimbarile, oportunitatile tin si de strainatate, calatorii, credinta. O problema juridica poate fi in centrul atentiei acuma. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un tot prietenesc( dar care obliga) ca aveti nevoie de unele revizuiri in modul de a comunica, in relatia cu rudele voastre, gandire negativa, comunitatea in care traiti, vecini, familie, mama, mosteniri de familie, neam, tara, patriotism. Provocarile si tensiunile acestui moment vin prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Modul in care va organizati timpul, cum rezolvati problemele de munca, cum gestionati afacerile zilnice, au nevoie de o noua abordare.
Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 17 noiembrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in cariera voastra, in imaginea publica, in ambitiile voastre profesionale.
Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Este cel mai bun moment pentru a analiza doar ceea ce credeti ca este important pentru dezvoltarea voastra. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment.Cum Luna este stapana casei VIII, oportunitatile tin si de afaceri, de descoperierea unui secret, a unui plan ascuns impotriva voastra.
Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un tot prietenesc( dar care obliga) ca trebuie sa revizuiti modul in care castigati si gestionati banii, cum priviti posesiunile materiale, cum comunicati, relatia cu rudele voastre. Este un timp pentru o abordare mai responsabila si mai realista a banilor si posesiunilor. Provocarile si tensiunile acestui moment vin prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Aceasta poate fi o perioada de revizuire a modului in care va gestionati timpul liber, relatiile romantice, proiectele creative, un  hobby, placerile voastre, mandria excesiva, modul de a relationa cu copii vostri.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 decembrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu.Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, munca in strainatate.
Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un tot prietenesc (dar care obliga) ca aveti nevoie de unele revizuiri ce au legatura cu obiectivele personale, cu adevarata voastra valoare, cu banii si posesiunile materiale, cu adevaratele valori ale vietii. Sunteti provocati sa deveniti mai eficienti in ceea ce priveste nivelul de energie si gestionarea timpului. Atentie mare la tot ceea ce incercati sa faceti printr-un comportament gresit, impulsiv. Provocarile si tensiunile acestui moment vin prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Este un moment bun pentru a examina modul in care ati exprimat furia acasa, in viata personala si cu familia. Conflictele sau disputele, pot fi legate de familie. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 ianuarie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, afaceri, asociati, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este cel mai bun moment pentru o analiza atenta a unor planuri de afaceri, a problemelor relationale.
Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un tot prietenesc (dar care obliga)ca aveti nevoie de unele revizuiri ce tin de obiectivele personale, spiritualitate, valori spirituale, activitati secrete, dusmanii ascunse. Este un timp de renovare spirituala. Este important sa scapati de regretele sau de esecurile si dezamagirile adunate de-a lungul timpului. Provocarile si tensiunile acestui moment vin prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Pot aparea provocari legate de exprimarea voastra, vanzarea ideilor voastre sau cu vecinii si rudele voastre. Interactiunile sociale pot fi putin tensionate.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 16 februarie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti.Acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada.
Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un tot prietenesc (dar care obliga)ca aveti nevoie de revizuirea modului de a colabora intr-un proiect de grup, de serviciile voastre umanitare, de sperantele voastre. Problemele de sanatate nu sunt deloc rare, energia fizica este destul de redusa, este un timp in care puteti fi pusi sa va retrageti din anumite activitati si asocieri care vi se pareau destul de semnificative pana acum.Atentie la sanatate.
Provocarile si tensiunile acestui moment vin prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Pot aparea cheltuieli neprevazute in aceasta perioada, lipsa de ordine financiara dar si reactiile financiare impulsive pot cauza pierderi si grave neplaceri in viata voastra.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 martie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.