HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN FECIOARA -24 FEBRUARIE 2024, ORA 14:30, ORA ROMANIEI

“Doamne vreau sa fiu in slujba ( fecioara) Ta, vreau sa fac parte din proiectul Tau, ajuta-ma, invata-ma, da-mi toate detaliile. Invata-ma sa fac Voia Ta ca Tu esti Dumnezeul meu, Indrumatorul meu, Seful meu, Tatal meu, Vindecatorul meu.”

Luna Plina  din 24 februarie 2024 are loc cu Luna pe gradul 5:23 Fecioara si Soarele pe gradul 5:23 Pesti cu un maxim in jurul orei 14:30, ora Romaniei. Este timpul recoltarii si al manifestaruu intentiilor noastre din trecut. Ceea ce am semanat odata cu luna noua in fecioara din septembrie 2023 poate fi secerat in timpul acestei lunatii. Intentiile, gandurile si actiunile noastre din acel moment sunt cumva legate de ceea ce vom vedea luminate in acest moment.Iar cu Luna plina in Fecioara, trebuie sa actionam practic si sa ne folosim disceramantul prentru a vedea cu ce trebuie sa mergem in continuare. Daca Luna in Fecioara vorbeste despre detalii, ordine si vindecare, Soarele in Pesti trimite razele lui de lumina incarcate cu spiritualitate, empatie, intuitie, magia vindecarii divine. A venit timpul sa purificam, tratam sau sa indepartam tot ceea ce este otravitor, nefolositor, in viata noastra, in munca noastra, in dieta noastra, in rutinele si obisnuintele de zi cu zi. In acelasi timp, aceasta luna plina va aduce in lumina si dezechilibrele create de ideea proprie de perfectiune, critica excesiva, victimizari, sacrificii, iluzii, compasiune. Acuma putem vedea toate detaliile unei probleme, si putem gasi cea mai buna solutie la o problema dificila.

Deci, tema acestei lunatii in Fecioara este despre detalii, munca de zi cu zi, crize existentiale, ordine si vindecare, angajat si angajator, conditii de munca, finante si siguranta financiara. Luna Plina in Fecioara este, de asemenea, un moment perfect pentru a ne activa propria autovindecare. Daca exista o zona a vietii noastre care trebuie vindecata, fie ca este fizica, emotionala sau spirituala, aceasta Luna Plina ne pune la dipozitie instrumentele necesare pentru a face acest lucru. Este cel mai bun timp pentru curatarea spatiilor in care locuim. O casa / birou aglomerate reprezinta adesea o minte foarte aglomerata. Printr-o curatenie profunda si o ordine si o organizare foarte necesara, ne vom elibera mintea si vom lasa lumina sa ne hraneasca. Faza mutabila a acestei luni pline in Fecioara ne da posibilitatea sa devenim flexibili, sa eliminam vechile mentalitati, sa intelegem ca dieta trebuie aplicata si gandurilor noastre nu numai in legatura cu ceea ce mancam.

Cu Saturn in Pesti in fuziune cu Soarele in Pesti si in opozitie cu Luna in Fecioara, devenim constienti de slabiciunile noastre pe masura ce experimentam impactul pe care acestea il au asupra noastra. Acesta este un moment in care nevoile noastre personale si responsabilitatile noastre fata de ceilalti sunt in contradictie. Se pare ca trebuie sa renuntam la ceva deoarece descoperim ca nu putem sa le facem pe amaandoua. Din pacate, acest proces nu este distractiv si poate fi uneori dureros, deoarece nemultumirea este adesea catalizatorul care ne ajuta sa definim ceea ce avem nevoie pentru a fi fericiti. Este si o perioada semnificativa in ceea ce priveste karma, deoarece putem rezolva numeroase probleme si datorii karmice. Problemele de familie au o mare importanta in aceasta. Acesta este un moment pentru a imbunatati ceea ce este slab si pentru a spori ceea ce este deja stabilit.

Cine ne ajuta acuma?

Jupiter in Taur devine mediatorul acestui dialog astral intre Luna in Fecioara si Soarele in Pesti de mana cu Mercur si Saturn in Pesti. Prin aceasta mediere, Jupiter in Taur ne sprijina sa gasim celei mai realiste si practice solutii. Ne ofera un scut de protectie pentru depasirea problemelor. S-ar putea sa avem un castig financiar. Putem atrage cu usurinta sprijin financiar si putem face investitii bune in securitatea noastra, cum ar fi cumpararea de proprietati sau economisirea pentru viitor. Initierea unei mutari intr-o alta casa sau intr-o alta locatie este, in general, o imbunatatire. Schimbarile din viata personala se dovedesc, de obicei, revigorante si ne pot oferi o mai mare libertate de a ne exprima ceea ce simtim Acesta este un moment excelent pentru a insufla o noua viata vechilor obiceiuri sau modele care au dus rutina la extreme. Visele pot fi profetice. Este important sa le acordam o atentie deosebita acum. Vestile bune pot veni de departe.

Conducatorul natural al semnului Fecioara este Mercur care acuma este in semnul Pesti alaturi de Sorele in Pesti. Cum Mercur este planeta mesager, suntem sustinuti sa primim informatii si mesaje care ne pot ghida cel mai bine. Informatiile pot veni in calea noastra si sunt menite sa ne ajute sa ne extindem mintea si simtul de a intelege lumea. Poate fi o stire care ne schimba traseul si care ne poate ajuta sa mergem inainte in cele mai neasteptate moduri. Sa acordam o atentie deosebita gandurilor, viselor si conversatiilor pe care le avem in aceasta perioada.

Energia aestei lunatii in semnul Fecioara este cel mai bine exprimata prin simplificarea lucrurile. Simplifica, organizeaza, sorteaza si pune lucrurile la locul lor potrivit. Sa facem curatenie fizica, mentala, sufleteasca, sa scapam de bagajele inutile. Sa repetam cat mai des mantra acestei Luni Pline in Fecioara:“Doamne vreau sa fiu in slujba ( fecioara) Ta, vreau sa fac parte din proiectul Tau, ajuta-ma, invata-ma, da-mi toate detaliile. Invata-ma sa fac Voia Ta ca Tu esti Dumnezeul meu, Indrumatorul meu, Seful meu, Tatal meu, Vindecatorul meu.”

Si in simplitate ne legam de Dumnezeu … Este important ca indiferent de ranile, greutatile, greselile, pe care le ducem cu noi, sa ne tratam cu bunatate si cu iubire. Cei mai puternici pasi pe care ii putem face intr-o calatorie de vindecare esre sa invatam sa ne iubim pe noi insine si viata noastra, indiferent de circumstante.

Iar Arhanghelul Lunii Pline in Fecioara este Metatron. Unul dintre talentele sale speciale este abilitatea de a elimina energia negativa, asa ca daca este nevoie, aceasta lunatie este  momentul ideal pentru a scapa de orice vibratii negative adunate in corpul nostru, in viata personala sau profesionala. Trebuie doar sa aprindem o lumanare si sa-i cerem lui Metatron sa ne ajute. El traieste pentru a sluji!

Cu Luna Plina in Fecioara gradul 6, cei nascuti in jurul datei de 24 in semnele mutabile: Fecioara, Pesti, Sagetator, Gemeni,  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 6 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de munca, activitati si obiceiuri zilnice, proiecte profesionale, relatia cu colegii, sanatate.  Cum Luna Plina este apogeul unor activitati incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice, hotarari importante la locul de munca. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Fiti atenti la sanatate. In acelasi timp, ar trebui sa cultivati credinta in Dumnezeu ce poate fi pentru voi un ajutor imens in stoparea actiunilor unor dusmani din umbra. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Pesti si arata ca obstacolele acestui moment tin si de trecut, fapte din trecut, karma, secrete si afaceri secrete, dusmanii ascunse. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu cei de la locul de munca, cu fratii si surorile voastre, un vecin. Jupiter in Taur este sustinatorul direct al acestei lubatii. “Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin valoarea proprie, prin stimularea stimei de sine, printr-un nou loc de munca. Este posibil ca veniturile voastre sa creasca si poate exista o oportunitate de a va imbunatati situatia financiara viitoare.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, au tendinta de a iesi in evidenta. Asteptati-va la finaluri emotionale care ar putea sa va desparta de un partener romantic sau sa treceti de la o relatie nesigura la o logodna oficiala. Aceasta luna plina va incurajeaza sa petreceti mai mult timp cu copiii vostri, sa va bucurati mai mult de ei, sa plecati intr-o vacanta. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma. Acest moment magic va poate pune in lumina fie prin finalizarea unui proiect creativ fie printr-o relatie romantica agitata. Fiti foarte atenti la speculatii, la cuvinte, la egoul vostru activat care poate bloca fluxul natural al fortei vitale cosmice. Pozitiv, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, a unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. De obicei, aceasta lunatie va cheama sa va distrati un pic mai mult, sa va plimbati cu persoana iubita, cu copii vostri, sa va bucurati de un hobby de al vostru. Atitudinea optimista va poate ajuta in orice situatie de viata. Aceasta Luna Plina este provocata de Saturn in Pesti si arata ca obstacolele acestui moment tin si de prieteni, proiecte de grup, idealuri. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu copii vostri, cu persoana iubita, cu prietenii voatri. Tot ce tine de bani poate aduce discutii aprinse, deci atentie. Jupiter in Taur este sustinatorul direct al acestei lunatii. “ Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin reinventarea completa a voastra, prin credinta, cultivarea adevarului. Incercati sa va cunoasteti mai bine abilitatile si punctele slabe si ce pute?i realiza, nu exagerati propria voastra importanta, renuntati la gandirea ingusta. Este timpul sa invatati ca atunci cand sunteti increzatori, totul merge bine, daca pierdeti aceasta incredere, lucrurile incep sa se destrame. Ceea ce credeti ca meritati este ceea ce atrageti.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de familie, parinti, bunuri imobiliare, iubirea de tara, patriotism, locuinta, problemele din copilarie, siguranta si securitate emotionala. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Fiti corecti, nu trisati in domeniul carierei deoarece se poate intoarce totul impotriva voastra. Credeti doar in binele in favoarea celor multi si veti culege roade frumoase, fiti cei care ii inspira pe oameni. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Pesti din casa carierei si arata ca obstacolele acestui moment tin si de cariera, proiecte profesionale, imagine publica, autoritati. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu partenerii vostri, cu cei din familie, autoritati, sefi.  Jupiter in Taur este sustinatorul direct al acestei lunatii.  “ Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin ghidari spirituale, vise, meditatie, compasiune, iertare. Acuma, legea karmei lucreaza ore suplimentare pentru a va arata ca toate sunt legate intre ele. Daca oferiti manie, aceasta se va intoarce de zece ori. Daca oferiti dragoste, aceasta va fi returnata de zece ori. Totul tine de legea “primesti ceea ce dai”, nu uitati asta. Practicile spirituale, rugaciunea, compasiunea, iubirea neconditionata trebuie sa devina o parte din viata voastra.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre mentale, in relatiile voastre apropiate, in idei, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, relatia cu rudele voastre. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire sau care era plina de intoxicari, erori. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in  Pesti si arata ca obstacolele acestui moment tin si de cursurile universitare, profesori universitari, cunoastere inalta, straini, strainatate, lege si aplicarea legii, hotarari judecatoresti. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu rudele voastre. Jupiter in Taur este unul din sustinatorii acestei lunatii,  este ”mana intinsa” a acestui moment astral ce vine prin prieteni, oameni care va pot ghida spre un ideal de-al vostru, spiritualitate, astrologie, incredere in valoarea voastra. Nu este momentul sa refuzati ceea ce va ofera altii, primiti ceea ce este oferit. Fiti generosi si voi, tot ceea ce dati va fi returnat.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, securitate finaciara, aspectele emotionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unei afaceri personale. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa va inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani. Este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Ingrijorarile legate de bani, salariu, credite, va pot destabiliza sanatatea si a venit timpul sa intelegeti ca viata este mai mult decat bani, mai mult decat hrana si imbracaminte. Aveti mai multa incredere in voi si in divinitate. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Pesti si arata ca obstacolele acestui moment tin si de dorinta imensa de putere, manipulari, jocuri secrete pentru putere, bani multi, partener de viata, relatii intime secrete. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu prietenii vostri, cu asociatii vostri. Jupiter in Taur este sustinatorul direct al acestei lunatii. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin cariera, sefi, autoritati, recunoastere publica, succes professional, o promovare, un apogeu binecuvantat in cariera. Se poate sa fiti in lumina reflectoarelor intr-un mod pozitiv.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata chiar pe voi, este timpul sa  lasati deoparte fanteziile voastre si sa va axati pe ceea ce poate da un sens real scopului vostru divin. Este cel mai bun timp in care intuitia puternica va ajuta sa va dati seama ce trebuie sa ramana in picioare cu voi si ce trebuie sa dati deoparte. O Luna Plina este tot timpul mai plina de emotii, astfel incat acuma, puteti fi extrem de emotionali, irascibili, nu va convine nimic, nu va intra nimeni in voie. Reactiile voastre puternic emotionale pot declansa resentimente si emotii ingropate in ceilalti, deci fii mai atenti. Din moment ce Luna Plina se refera la sfarsituri, aceasta luna plina vine cu acele informatii, concluzii de care aveti nevoie pentru a finaliza anumite lucruri in viata voastra. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Cum Luna Plina este provocata si de Saturn in Pesti, obstacolele acestui moment tin si de casnicie, partener de viata, asociat, dusman stiut, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in relatiile voastre, in relatia cu autoritatile si sefii vostri. Jupiter in Taur este mediatorul astral al acestei lunaatii, este ”mana intinsa” a acestui moment astral ce vine  prin cunoastere inalta, credinta, strainatate, moralitate, respectarea legilor. Credinta in scopul vostru si intr-un sens mai inalt al vietii voastre ajuta la calmarea stresului si va deschid usi importante.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Luna Plina va poate ajuta sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru . Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri pentru sufletul vostru. Este momentul cand trebuie sa va concentrati pe nevoile celorlalti, pe iertare, credinta. Platile karmice va bat la usa. Cum Luna Plina este provocata si de Saturn in Pesti, obstacolele acestui moment tin si munca, colegi, sefi, proiecte la locul de munca, familie, sanatate, critica excesiva. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu cei de la locul de munca, cu strainii. Jupiter in Taur este sustinatorul direct al acestei lunatii. “Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin afaceri, finante comune, resurse financiare ale partenerului de viata, vindecare, transformare personala. Marea voastra intuitie va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit si la momentul potrivit, autotransformare, stapanire de sine, un nivel mai mare de intelegere, compasiune, intelepciune.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tentinda de a iesi in evidenta. Aceasta luna plina ar putea provoca schimbari in cercul vostru social, cum ar fi despartirea de prieteni, conectarea cu oameni noi prin intermediul retelelor sociale si parasirea unei organizatii sau a unui grup cu care nu mai simtiti o legatura. In acelasi timp, este un moment minunat pentru a va exprima recunostinta pentru tot ce aveti. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Aceasta Luna Plina poate scoate la iveala adevaruri si ii vedeti pe cei din jur  cu mai multa claritate. Emotiile devin sporite in acest timp, motiv pentru care pot exista unele certuri si dezacorduri cu prietenii vostri. Amintiti-va ca aceasta lampa cereasca va lumineaza tot ceea ce va este ascuns, necunoscut sau reflecta o situatie trecuta. De asemenea, puteti obtine recompense pentru realizarile anterioare. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Pesti si arata ca obstacolele acestui moment tin si de iubire, copii, mandrie exagerata, speculatii, comunicare. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu persoana iubita, cu copii vostri. Jupiter in Taur  este sustinatorul direct al acestei lunatii. “ Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin relatiile voastre. Este foarte probabil ca veti gasi o resursa importanta, un ajutor neasteptat, un fel de sprijin miraculos, ceva sau pe cineva care sa va tina departe de necazuri. Relatiile si parteneriatele voastre beneficiaza de o energie expansiva si calda. Beneficiile financiare ar putea veni eventual prin parteneriate. Problemele juridice sau problemele relationale din trecut pot fi rezolvate.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina face lumina in cariera voastra, in fanteziile legate de cariera, prezenta publica, obiective si aspiratii profesionale, familie. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru eliminarea unor relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Pesti si arata ca obstacolele acestui moment tin si de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, agresivitate in camin. Renuntati la perspectivele pesimiste. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu cei din familie, cu partenerul de viata, cu asociatii vostri. Jupiter in Taur este sustinatorul direct al acestei lunatii.  ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin diversitatea activitatilor legate de locul de munca, colegi, sefi, proiect profesionale. Acest aspect va imbunatateste capacitatea de a gestiona detaliile necesare pentru a face o treaba buna, iar altii devin mai constienti de abilitatile voaste. Puteti incepe o afacere, puteti deveni liberi profesionisti, puteti face o schimbare importanta in cariera voastra.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Aceasta lunatie poate aduce descoperiri spirituale bruste care va pot oferi o viziune mai clara asupra viitorului vostru. Puteti fi mai optimisti si mai plini de speranta in ceea ce priveste viata voastra. Dezvoltarea personala este una dintre principalele motivatii ale acestor zile. Veti absorbi cunostintele ca un burete, indiferent daca studiati sau vreti sa dobanditi noi abilitati si cunostinte pentru cariera voastra. Veti vedea cu usurinta o perspectiva mai larga asupra modului in care functioneaza lucrurile.In general, sunteti sustinuti sa va largiti orizonturile, sa iesiti din rutine, sa calatoriti. Este un moment bun pentru excursii sau pentru alegerea unei destinatii pentru vacanta. Este timpul sa zburati departe de casa sau o ruda va poate vizita. Informatiile pot fi dezvaluite si puteti obtine o noua perspectiva.  Mare atentie la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Pesti si arata ca obstacolele acestui moment tin si de gandirea voastra negativa, de calatorii, idei fixe, agresivitate in raport cu anturajul, actiuni precipitate. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu cei de la locul de munca, cu strainii. Jupiter in Taur este sustinatorul direct al acestei lunatii. “ Mana intinsa “a acestui moment astral vine prin iubire, persoana iubita, proiectele voastre creative, copii, investitii, speculatii diverse. Puteti gasi o mare bucurie si recompense in proiectele si hobby-urile voastre creative. Jupiter va incurajeaza sa va bucurati mai mult de viata, sa plecati intr-o vacanta, sa radeti mai mult.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII iar temele legate bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta. Aceasta luna plina va invita sa procesati pierderile in mod onest si temeinic; acordati-va timp si spatiu pentru a va vindeca si pentru a gasi modalitati sanatoase de a face fata experientelor dificile. Probabil ca puteti ajunge la sfarsitul unui acord contractual – cum ar fi un contract de munca, un contract de inchiriere, un contract financiar cu o banca, un contract relational. Este un moment bun pentru a va achita unele din datorii financiare sau de alta natura. Este posibil sa va aflati intr-o pozitie in care sunteti fortati sa faceti o cheltuiala suplimentara sau, puteti primi recompense materiale si financiare bruste. Luna Plina in casa 8 este despre a da si a primi. In timp ce spiritul vostru daruitor nu trece neobservat, aceasta luna plina poate fi un moment pentru a lua in considerare cat de mult din timpul vostru, bunurile si energia voastra, le oferiti altora. Daca simtiti ca eforturile voastre nu sunt apreciate, acum poate fi momentul sa va ajustati limitele. Punerea in ordine a afacerilor voastre financiare este o tema majora pentru voi. Casa opt este si casa renasterii si a regenerarii, iar Luna plina aici ar putea fi de ajutor in procesul vostru de auto-vindecare-fizica, emotionala sau spirituala. Nu irositi aceasta vibratie vindecatoare disponibila pentru voi. Aceasta Luna Plina tensionata si de Saturn in Pesti poate arata si unele obstacole legate de bani, valoare personala, bunuri materiale, planuri personale, experiente toxice din trecut. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu copii vostri, cu persoana iubita. Finantele pot provoca discutii aprinse. Jupiter in Taur  este sustinatorul acestei lunatii. “Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin familie, parinti, neam, patriotism. Unii dintre voi ar putea cumpara sau vinde o casa. Va puteti muta intr-o locuinta mai mare sau mai confortabila. Problemele familiale de lunga durata pot fi rezolvate. Parintii va pot ajuta financiar sau este posibila o mostenire.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Soarele prezent in semnul vostru si care lumineaza Luna Plina in Fecioara, acest moment da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a vietii voatre personale si relationale. O luna Plina aduce un final, ceva se termina, nu este neaparat ceva negativ doar ca puteti incheia o relatie disfunctionala, puteti finaliza cu succes un proiect sau culegeti roadele amare ale unei dusmanii pe fata. Nimic nu este simplu acuma, puteti culege roadele unor actiuni din trecut, va puteti intalni cu consecintele si rezultate karmice in relatiile voastre. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Cel mai bun lucru pe care il puteti face in legatura cu acestia este iertarea si acceptarea lor, asa puteti rupe anumite lanturi karmice. Eliminati toate emotiile negative, cultivati iertarea, acceptarea celorlalti chiar daca acest lucru presupune si acceptarea defectelor lor. Aceasta Luna Plina este provocata si de Saturn in Pesti si arata ca obstacolele acestui moment tin si de modul vostru de a relationa, agresivitate, imagine personala, bani, valoare personala. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu partenerul de viata, asociatii vostri, parintii vostri. Jupiter in Taur  este sustinatorul direct al acestei lunatii. “Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin comunicare, intelegerea puterii gandului si cuvantului, rude, propagarea adevarului, gandire pozitiva, cultivarea binelui. Pot aparea oportunitati pentru fel de fel de studii, poate fi o veste care va bucura, poate fi o oportunitate printr-o ruda.

Adriana Tudosa

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.