ANUL 2010 , JUPITER SI ZODIILE-HOROSCOPUL LUI JUPITER IN PESTI -18 IANUARIE 2010-22 IANUARIE 2011

jupiter in pesti
Limbajul astrologic al energiei planetei Jupiter este un limbaj al “ Cresterii si Norocului”, principalul obiectiv fiind de fapt sa ne ajute sa devenim mai mult decat suntem sau decat am fost. Jupiter face inconjorul Soarelui in aproximativ 12 ani , ii trebui aproape 1 an pentru a strabate un semn zodiacal. Norocul lui Jupiter reprezinta capacitatea fiecaruia dintre noi da a fi la locul potrivit in momentul potrivit, iar de multe ori suntem ajutati in aceasta directie. Jupiter este singura planeta care genereaza mai multa energie decat primeste de la Soare , putem asadar sa il consideram ca un al doilea Soare. Anul 2010 este un an in care Jupiter nu mai respecta “ ordinea Universului”,intra in semnul Pestilor pe 18 ianuarie ,vorbim de un semn de apa prin care Jupiter “ inoata foarte repede “  astfel incat pe 6 iunie intra déjà in semnul Berbecului  unde va ramane pana pe 23  iulie ,  de pe gradul 3 :24 Berbec ,  Jupiter intra in miscare aparent retrograda  intorcandu-se in semnul pestilor pe 8 septembrie  2010, isi continua miscarea apparent retrograda pana pe 18 noiembrie cand de pe gradul 23 :29 Pesti , Jupiter isi reia miscarea  directa in semnul Pestilor si va sta in acest semn pana pe 22 ianuarie 2011 cand intra din nou in semnul Berbecului.

Despre Jupiter in Berbec in conjunctie cu Uranus in Berbec voi reveni cu un alt articol, energia aceasta va face din vara anului 2010 ,  o “ VARA FIERBINTE , O VARA CU SANSE  ISPITITOARE “,cu schimbari radicale atat la nivel personal cat si de societate .

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Cuvinte cheie – Casa problemelor, constiinta superioara, secrete, protectie nevazuta

Jupiter in tranzit prin casa XII poate aduce bunastare, onoruri si confort, o reorganizare a vietii subconstiente, meditatie directionata spre interior ce poate deschide constiinta spre o orientare spirituala . Prezenta aceste energii binefacatoare a lui Jupiter in casa XII , o casa a incercarilor , ofera bunatate, generozitate, protectie in fata problemelor vietii , dezvoltarea activitatii intelectuale prin  izolare. Este o energie care in acest an lucreaza pentru voi ca un prieten ce va scoate din necazuri , atenuand consecintele unor  dificultati si oferind in acelasi timp si o implinire de prestigiu. Jupiter in aceasta casa va face puternici asupra dusmanilor. Veti fi inclinati de a da prea mult prietenilor, cunoscutilor, strainilor si apoi sa fiti raniti de ingratitudinea si egoismul  ce-l veti primi in schimb, acest lucru poate provoca o balansare in cealalta extrema refuzand sa ajutati pe altii, acceptand un anumit fel de izolare.Cu Jupiter in tranzit prin aceasta casa veti simti nevoia sa va retrageti, sa fiti tacuti, sa meditati, sa fiti atrasi de rugaciune, de Dumnezeu, veti descoperi ca sensul vietii, adevarul “ vietii”  nu este de gasit in evenimente externe sau realitati ci mai degraba in voi insiva. Energia lui Jupiter in casa XII lucreaza pentru voi ca o protectie puternica impotriva oricaror dificultati, este ca un talisman magic ce-l veti purta timp de un an, veti simti ca aveti un inger pazitor de partea voastra.  Straduiti-va sa respectati regulile si legile superioare ale vietii. Jupiter in Pesti este profund , este o energie ce cauta adevarul prin toate mijloacele , urmeaza o perioada in care aceasta energie poate fi o povara pe constiinta celor care au inselat, tradat, excrocat , fraudat , mai bine spus ,  constiinta este “ agentul secret, spionul”care denunta greselile . Este cel mai bun timp in care trebuie sa incercati  sa va  pastrati o constiinta curata sau daca nu , prin rugaciuni si prin recunoasterea greselilor facute sa readuceti  pacea si lumina in constiinta voastra .

TAUR / ASCENDENTUL  IN TAUR

Cuvinte cheie –Securitate sociala si intelectuala, prieteni,  sperante , definirea idealurilor

Jupiter in casa XI  favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor , prietenia este speranta ce genereaza protectie.Visatori, optimisti, cu Jupiter in semnul pestilor, o energie ce da credinta si speranta in viitor , bogatie spirituala , capacitate de a comunica prin arta ,  poezie,  muzica, occultism sau alte mijloace , poate sa va induca o imaginatie si o intuitie speciala ,  fortele inconstiente din fiecare dintre voi devin “ prietenii voastri”, putem vorbi de o energie ce este o invitatie catre planuri si obiective ce pot fi atinse, doar vorbim de casa XI  ce este o casa a  dorintelor  si sperantelor iar cu Jupiter aici chiar puteti sa dati viata “ dorintelor” voastre. Bunastarea, prosperitatea pot fi obtinute din plin prin intermediul unui grup de prieteni sau prin profesii ca manager, professor, politician, astrolog, orice profesie ce da sansa de a conduce un grup de oameni. Indiferent de grup, Jupiter in aceasta casa va cere sa promovati cresterea si expansiunea pentru tot grupul , pentru toti cei implicati. Energia lui Jupiter in Pesti  in aspect benefic cu Soarele natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este un an favorabil planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Straduiti-va sa respectati regulile si legile superioare ale vietii .Jupiter in Pesti este profund , este o energie ce cauta adevarul prin toate mijloacele , urmeaza o perioada in care aceasta energie poate fi o povara pe constiinta celor care au inselat, tradat, excrocat , fraudat , mai bine spus ,  constiinta este “ agentul secret, spionul”care denunta greselile . Este cel mai bun timp in care trebuie sa incercati  sa va  pastrati o constiinta curata sau daca nu , prin rugaciuni si prin recunoasterea greselilor facute sa readuceti  pacea si lumina in constiinta voastra .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Cuvinte cheie –Cariera, statut , reputatie

Jupiter in tranzit prin casa X , o casa ce ne vorbeste de cariera , reputatie, pozitie sociala , este un excelent indicator pentru succes in cariera , afaceri, profesie, politica, viata sociala. Deoarece casa X este o casa naturala a lui Saturn, plasarea lui Jupiter in aceasta casa va pune mai mult accentul pe reputatie decat pe efemera faima. Posibilitati de realizare a tuturor obiectivelor intr-un mod mult mai usor, incredere, responsabilitate, este un an favorabil  muzicienilor, ,scriitorilor , astrologilor, politicienilor, sculptorilor..Un Jupiter in casa X exprimat constructiv aduce un inalt grad de integritate, onestitate, intelepciune , rezultate foarte practice prin cultivarea idealurilor, folosirea talentelor creatoare, se poate realiza aproape orice scop imaginabil dar combinat cu autodisciplina. Nu exista nici un substituient pentru munca grea necesara obtinerii succesului in cariera. Provocarile in acest an 2010  apar in domeniul carierei, vietii sociale , puterii, si este bine sa se stie ca aceste energii imense folosite constructiv reprezinta un indicator excelent de succes in munca, cariera, nume, renume. Cu Jupiter in Pesti in careu cu Soarele natal  se poate vorbi de un an in care in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,  devenitii credulii zodiacului  , puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate .Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  puteti fi tradat,inselat sau puteti trada ,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in acest an. Folosita conctructiv, aceasta energie poate sa va ajute , sa va dea sansa sa jucati “ rolul “ cel mare , un rol in care puterea sociala, religioasa trebuie sa fie in mod transparent demonstrata si aclamata , daca ati depus eforturi mari in cariera in ultimii ani, acum Jupiter va da sansa sa va bucurati de recunoasterea acestui efort. Straduiti-va sa respectati regulile si legile superioare ale vietii. Jupiter in Pesti este profund , este o energie ce cauta adevarul prin toate mijloacele , urmeaza o perioada in care aceasta energie poate fi o povara pe constiinta celor care au inselat, tradat, excrocat , fraudat , mai bine spus ,  constiinta este “ agentul secret, spionul”care denunta greselile . Este cel mai bun timp in care trebuie sa incercati  sa va  pastrati o constiinta curata sau daca nu , prin rugaciuni si prin recunoasterea greselilor facute sa readuceti  pacea si lumina in constiinta voastra .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cuvinte cheie –Studii superioare, calatorii, strainatate

Jupiter in tranzit prin casa IX favorizeaza toleranta, calmul,  indulgenta, conceptiile filosofice elevate ce deschid portile catre administratie, organizatii legale, politice, de stat. Atractie catre mister, adevar suprem, arta , medicina, expansiune sociala, profituri prin calatorii, strainatate, activitati cu strainii, publicistica.
Jupiter in casa IX  deci in casa lui naturala, la el acasa , este destul de puternic si va face si pe voi puternici, va deschide mintea pentru intelegerea tuturor lucrurilor si reducerea acestora la proportii ce pot fi dirijate, va da o energie benefica in clasificarea valorilor, convingerilor, sistemelor, ipotezelor, promovarea unor idei indraznete, ambitie sociala puternica,  inflacarare  in intelegerea proceselor existentei, legilor, istoriei, religiei.
Jupiter in casa IX  va stimuleza intelectul, deveniti in acest an un adevarat student interesat de  cunoasterea  tuturor problemelor legate de tot ce se vrea a fi o cunoastere superioara , va largiti orizonturile. Vitalitate, emotie, entuziasm , perspective pozitive care va vor  face sa va treziti in fiecare dimineata plini de viata si de veselie. Cu Jupiter in aceasta casa in care el este domnitorul natural , deveniti un vesnic explorator in acest an 2010 , veti fi cei care vad intotdeauna ceva mai mult dincolo de ce a fost descoperit. Explorarile mentale ofera in acest an intuitie si vise care se realizeaza , reusita prin calitati morale, succes prin studii superioare. Expansiunea sociala sau profitul pot proveni din calatorii, strainatate, calitati pentru limbi straine , este o energie ce induce destul de mult amuzament prin voiaje lungi. Energia lui Jupiter in  Pesti in in aspect benefic cu Soarele natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este un an favorabil planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Sunt favorizate calatoriile mari , studiile superioare,spiritualitatea, ajutorul  prin credinta in Dumnezeu,  casatoria in strainatate ,  puteti profita de ajutorul important al unor oameni din strainatate ,puteti intalni pe cel ce va deveni pentru voi un adevarat profesor spiritual. Straduiti-va sa respectati regulile si legile superioare ale vietii. Jupiter in Pesti este profund , este o energie ce cauta adevarul prin toate mijloacele , urmeaza o perioada in care aceasta energie poate fi o povara pe constiinta celor care au inselat, tradat, excrocat , fraudat , mai bine spus ,  constiinta este “ agentul secret, spionul”care denunta greselile . Este cel mai bun timp in care trebuie sa incercati  sa va  pastrati o constiinta curata sau daca nu , prin rugaciuni si prin recunoasterea greselilor facute sa readuceti  pacea si lumina in constiinta voastra .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Cuvinte cheie –Securitate emotionala, cunoastere profunda, castiguri prin parteneriate

Jupiter in tranzit prin casa VIII  favorizeaza castigurile financiare prin casatorii, parteneriate, avantaje prin diverse credite, ipoteci. , posibilitatea unor mosteniri; de fapt putem vorbi de orice fel de avantaj obtinut prin banii altora , speculatii fructuoase. Sexualitatea capata o forma de exprimare mai profunda , veti fi atrasi de occultism, de tot ce este ascuns, de mister. Veniturile comune , investitiile comune sunt favorizate in acest an, dispuneti de  o abilitate deosibita de a iesi din diverse impasuri financiare. Puteti deveni in acest an un operator fin ce poate lucra destul de bine cu energiile fine , subtile, cu alte cuvinte, aveti incredere in marea voastra intuitie ce va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit si la momentul potrivit. Jupiter in tranzit prin casa VIII aduce pentru voi o nevoie imensa de a gestiona in mod eficient fructele oricarui perteneriat in care intrati sau in care sunteti deja, creste responsabilitatea privind administrarea unei averi, mosteniri, conducerea unui grup, , favorizeaza situatiile in care puteti munci intr-un grup , autotransformare, stapanire de sine , un nivel mai mare de intelegere , intuitie, compasiune, intelepciune. Straduiti-va sa respectati regulile si legile superioare ale vietii. Jupiter in Pesti este profund , este o energie ce cauta adevarul prin toate mijloacele , urmeaza o perioada in care aceasta energie poate fi o povara pe constiinta celor care au inselat, tradat, excrocat , fraudat , mai bine spus ,  constiinta este “ agentul secret, spionul”care denunta greselile . Este cel mai bun timp in care trebuie sa incercati  sa va  pastrati o constiinta curata sau daca nu , prin rugaciuni si prin recunoasterea greselilor facute sa readuceti  pacea si lumina in constiinta voastra .

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cuvinte cheie –Oportunitati prin parteneriate

Jupiter in tranzit prin casa VII poate oferi suficiente provocari in domeniul parteneriatelor, aliantelor,abordarea legilor ,  probleme in parteneriate, divorturi, conflicte deschise., activarea dusmanilor. Este o energie ce aduce binefaceri prin asocieri de interes, reusite in afacerile publice, probleme cu dusmanii. Optimismul excesiv , exagerat in diverse asocieri poate conduce la o multime de colaborari inutile sau dispersie in afaceri, creste gustul relatiilor extraconjugale , cheltuieli nebunesti pentru impresionarea si atragerea partenerilor. Casatoria poate fi privita in aceasta perioada ca o asociere care sa aduca profit , tulburari in dragoste si tendinte catre extreme . Cu Jupiter in Pesti  in casa VII  veti dori sa aveti parte de tot ce este nou, inedit, neobisnuit, indraznet in relatiile parteneriale dar se poate vorbi si de  o incredere naiva in partenerii vostri. Aceasta energie a lui Jupiter folosita in mod pozitiv poate fi un indiciu al increderii , generozitatii si cresterii spirituale prin parteneriate , Jupiter fiind si o planeta a libertatii si expansiunii , chiar va  trebuie sa invatati  ca libertatea nu se refera numai la voi , trebuie sa intelegeti ca intr-o relatie ,  ambele persoane au nevoie de libertate. Datorita aspectului de opozitie dintre Jupiter in Pesti cu Soarele vostru natal , se poate vorbi de un an in care in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,  devenitii credulii zodiacului  , puteti da crezate unor propuneri sau promisiuni neintemeiate .Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  puteti fi tradat,inselat sau puteti trada ,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in acest an,poate sa fie rupt un parteneriat, o casatorie  , acest lucru se intampla doar daca v-ati abatut de la drumul drept, din proprie vointa , orbire sau zapaceala . Straduiti-va sa respectati regulile si legile superioare ale vietii , sa nu faceti angajamente pe care nu le puteti onora. .Jupiter in Pesti este profund , este o energie ce cauta adevarul prin toate mijloacele , urmeaza o perioada in care aceasta energie poate fi o povara pe constiinta celor care au inselat, tradat, excrocat , fraudat , mai bine spus ,  constiinta este “ agentul secret, spionul”care denunta greselile . Este cel mai bun timp in care trebuie sa incercati  sa va  pastrati o constiinta curata sau daca nu , prin rugaciuni si prin recunoasterea greselilor facute sa readuceti  pacea si lumina in constiinta voastra .

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Cuvinte cheie –Oportunitati la locul de munca, vindecari

Jupiter in tranzit prin casa VI favorizeza activitatile la locul de munca, productivitatea personala, eficienta, rutina,. Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, relatii cu colegii, locul de munca poate solicita mai multe calatorii , poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate, si fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, rutine zilnice vor fi raspatite din plin. Jupiter in aceasta casa arata destul de clar ca sansele de resusita si succes sunt strans legate de munca pe care o faceti, de felul in care reusiti sa faceti fata activitatilor zilnice, de modul de colaborare cu colegii. Jupiter asociat cu bunavointa si generozitatea, arata necesitatea de a invata sa acceptati unele greseli in activitatile voastre, sa invatati sa va indulciti un pic spiritul critic, sa deveniti o sursa de inspiratie pentru cei cu care lucrati.Urmeaza o perioada de un an in care veti dispune de o capacitate enorma de a munci dar si capacitate de a va indeplini sarcinile zilnice la locul de munca, veti avea destula intuitie si chiar veti da viata unei abordari spirituale a vindecarii fiind destul de procupati in acest an de propria sanatate si de a intelege toate mesajele primite de la corpul vostru. Daca nu aveti un loc de munca,sau daca vreti sa va gasiti un loc de munca mai bun,  in acest an , cu siguranta veti  puteti gasi unul, important este sa fiti atenti la sansele ce pot aparea in acest domeniu din viata voastra.Jupiter va deschide usa, voi decideti daca veti trece pragul si daca veti fi atenti la aceste oportunitati. Straduiti-va sa respectati regulile si legile superioare ale vietii.Jupiter in Pesti este profund , este o energie ce cauta adevarul prin toate mijloacele , urmeaza o perioada in care aceasta energie poate fi o povara pe constiinta celor care au inselat, tradat, excrocat , fraudat , mai bine spus ,  constiinta este “ agentul secret, spionul”care denunta greselile . Este cel mai bun timp in care trebuie sa incercati  sa va  pastrati o constiinta curata sau daca nu , prin rugaciuni si prin recunoasterea greselilor facute sa readuceti  pacea si lumina in constiinta voastra .

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Cuvinte cheie –Creativitate, iubire, copii

Jupiter in tranzit prin casa V  va daruieste un an de romantism, placere si creatie, distractii, oportunitati de a investi, speculatii diverse, fericire, relatii bune cu copii . Sansele speculative sunt prezente in acest an, deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent , atentie totusi la excese. Energia lui Jupiter in Pesti or in casa V favorizeaza domeniile  filantropice, arta, muzica, spiritualitatea ,  domeniul copiilor in care puteti avea profituri sau bucurii ce pot proveni de la copii vostri. Traditional, casa V are o legatura directa cu speculatiile , creatiile proprii,iubirea fara acte , copiii, energia lui Jupiter in aceasta casa in aspect benefic cu Soarele natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este un an favorabil planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala .
Jupiter in casa V este o energie ce induce destule oportunitati, noroc in iubire, romantism, libertate ,  inteligenta creatoare dar si noroc de la copii , prin copii, chiar de a avea un copil. Straduiti-va sa respectati regulile si legile superioare ale vietii.Jupiter in Pesti este profund , este o energie ce cauta adevarul prin toate mijloacele , urmeaza o perioada in care aceasta energie poate fi o povara pe constiinta celor care au inselat, tradat, excrocat , fraudat , mai bine spus ,  constiinta este “ agentul secret, spionul”care denunta greselile . Este cel mai bun timp in care trebuie sa incercati  sa va  pastrati o constiinta curata sau daca nu , prin rugaciuni si prin recunoasterea greselilor facute sa readuceti  pacea si lumina in constiinta voastra .

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Cuvinte cheie –Familie, traditie, afaceri imobiliare

Jupiter in tranzit prin casa IV aduce oportunitati  dar si destule provocari legate de familie, relatii de familie, orizonturile profesionale si intelectuale. Aduce nevoia intensa  de a largi baza sociala a personalitatii si de a va extinde viata caminului prin experiente asociate cresterii personalitatii si cele de identificare a constiintei cu un fel de traditie , poate aparea mandria , dorinta de a strange oameni in jurul vostru , intr-o curte de admiratori. Aceasta energie a lui Jupiter in  casa IV poate fi folosita si ca o nevoie de a va asuma anumite responsabilitati intr-un mod fanatic , astfel veti reusi sa stricati relatiile cu cei “ din curtea de admiratori” . O folosire pozitiva a acestei energii binefacatoare a lui Jupiter in casa IV  poate asigura protectia familiei, cresterea simtului familial, sporirea parimoniului, achizitionarea de bunuri , sanse prin afaceri imobiliare, ajutor financiar din partea parintilor, sunt posibile si mosteniri.  Casa IV are o legatura directa  cu finalitatea , asadar ,in acest an se poate vorbi de un anumit sfarsit. Cu Jupiter in Pesti in careu cu Soarele natal  se poate vorbi de un an in care in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,  devenitii credulii zodiacului  , puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate .Dificultatile materiale , sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  puteti fi tradat,inselat sau puteti trada ,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in acest an,puteti pierde o locuinta ,puteti avea probleme cu o casa  , cu parintii ,  cu modul  in care va dezvoltati puterea personala . Atentie la afacerile pe care le faceti ( puteti intra in asocieri cu oameni prin care de fapt veti pierde)  deoarece in acest an puteti foarte usor sa pierdeti bani, puteti obtine profituri numai prin efort onest. Straduiti-va sa respectati regulile si legile superioare ale vietii.Jupiter in Pesti este profund , este o energie ce cauta adevarul prin toate mijloacele , urmeaza o perioada in care aceasta energie poate fi o povara pe constiinta celor care au inselat, tradat, excrocat , fraudat , mai bine spus ,  constiinta este “ agentul secret, spionul”care denunta greselile . Este cel mai bun timp in care trebuie sa incercati  sa va  pastrati o constiinta curata sau daca nu , prin rugaciuni si prin recunoasterea greselilor facute sa readuceti  pacea si lumina in constiinta voastra .

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cuvinte cheie – comunicare in anturaj, micile calatorii, transporturile , fratii, surorile , vecinii

Jupiter in tranzit prin casa III favorizeaza si faciliteaza intelegerea cu fratii, surorile, relatiile cu anturajul din imediata apropiere care va ofera sprijin si reusita . Este o energie benefica studiilor , suceselor la scoala, la examene, obtinerea unor diplome , puteti fi  remarcati de marile societati , veti fi protejati in calatorii, protectie pe sosele  dar si ocazii de a va face remarcati in calatorii. Noi oportunitati pentru educatie , este un moment bun pentru a publica si profita de pe urma  talentului  vostru de a scrie si de a comunica. . Este necesar ca in acest an sa intampinati toate oportunitatile de experimentare , invatare, comunicare a informatiei intr-un spirit de buna tovarasie si participare sociala . Jupiter in casa III este o energie ce aduce destule succese in educatie, scris sau comunicare printr-o varietate de interese intelectuale , favorizeaza scriitorii  dar si calatoriile .Este un bun moment pentru a face un curs deoarece sunteti mai receptivi la invatatura , extinderea cunostintelor si competentelor. Va puteti bucura in acest an de de cresterea capacitatii de a asimila mai multe cunostinte, de a va exprima ideile cu mai mult entuziasm si ele sa fie bine primite. Veseli, sociabili, altii vor aprecia mai mult compania voastre, sanse de cadouri prin vizite, mici calatorii, prin intermediul fratilor,surorilor, colegilor, vecinilor.   Jupiter in Pesti in aspect benefic cu Soarele natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este un an favorabil planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Straduiti-va sa respectati regulile si legile superioare ale vietii.Jupiter in Pesti este profund , este o energie ce cauta adevarul prin toate mijloacele , urmeaza o perioada in care aceasta energie poate fi o povara pe constiinta celor care au inselat, tradat, excrocat , fraudat , mai bine spus ,  constiinta este “ agentul secret, spionul”care denunta greselile . Este cel mai bun timp in care trebuie sa incercati  sa va  pastrati o constiinta curata sau daca nu , prin rugaciuni si prin recunoasterea greselilor facute sa readuceti  pacea si lumina in constiinta voastra .

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Cuvinte cheie – Bani, capacitate de castig, respectul de sine , resurse personale

Jupiter in tranzit prin casa II  aduce destule oportunitati de a castiga bani , creste simtul deosebit pentru afaceri si pentru cheltuieli , expansiune materiala , adaptare supla la problemele materiale , dezinvoltura in materie de bani. Energia lui Jupiter in casa II induce tendinta de  afirmarea a instinctelor de proprietar , sporirea bunurilor , sanse in achizitiile de terenuri sau imobile , sanse pentru imbogatire. O folosire negativa a acestei energii generoase indusa de Jupiter poate sa va dea  o nevoie de a cheltui banii cu usurinta pe diferite obiecte de lux, sa cautati succesul prin trafic de influenta , prin abilitatea de a –i exploata pe altii sau expansiunea materiala prin neglijarea totala a afectivitatii. Jupiter in casa II inseamna de obicei extinderea si cresterea veniturilor banesti, capacitate de a atrage mai multi bani , alte resurse care produc bani, este un an si un timp  benefic extinderii si deavoltarii , fiti atenti la oportunitatile care apar, poate un nou loc de munca mai bine platit, poate un castig din transformarea anumitor talente personale in surse de bani. Pregatiti-va un portofel mai mare .  Straduiti-va sa respectati regulile si legile superioare ale vietii.Jupiter in Pesti este profund , este o energie ce cauta adevarul prin toate mijloacele , urmeaza o perioada in care aceasta energie poate fi o povara pe constiinta celor care au inselat, tradat, excrocat , fraudat , mai bine spus ,  constiinta este “ agentul secret, spionul”care denunta greselile . Este cel mai bun timp in care trebuie sa incercati  sa va  pastrati o constiinta curata sau daca nu , prin rugaciuni si prin recunoasterea greselilor facute sa readuceti  pacea si lumina in constiinta voastra .

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Cuvinte cheie – Personalitate, imagine de sine , comportament, dezvoltare

Jupiter in tranzit prin casa I este destul de generos cu voi, este o energie ce va pune in centrul atentiei , este un an in care puteti sa urcati destul de sus, sa va atingeti ambitiile. Este cea mai buna perioada de a fi avansati, sa beneficiati  de diverse premii, sanatatea si aspectul fizic se imbunatatesc foarte mult . Nu ezitati sa actionati in directia avansarii deoarece aveti multe sanse in acest an, sunteti protejati si veti fi sustinuti de prieteni puternici. Este o energie generoasa ce aduce oportunitati in toate domeniile vietii voastre, curaj in folosirea propriilor convingeri, carisma, diplomatie, talent oratoric ,deveniti  generosi si plini de incredere, abordati corectitudinea in tot ceea ce faceti. Puteti castiga in greutate in acest an, asadar mare atentie la dieta. Fiti deschisi sa va largiti orizonturile , evenimentele ce apar in acest an va vor ajuta sa depasiti problemele care anterior pareau insurmontabile, aveti o noua perspectiva de viata acuma, este cel mai bun moment ca orice vis sa prinda viata , suntetii norocosii acestui an.Jupiter in Pesti in conjunctie cu Soarele natal amplifica popularitatea si norocul, ofera un simt deosebit al prieteniei , este o perioada de bunastare doar ca trebuie sa fiti atenti sa va definiti foarte bine scopurile . Fara o implicare personala , acest an poate fi privit ca un an de relaxare cu vise frumoase fara a concretiza ceva . Favorurile vietii va cauta  dar trebuie sa actionati pentru a le pastra , de aceea , evitati automultumirea . Straduiti-va sa respectati regulile si legile superioare ale vietii. Jupiter in Pesti este profund , este o energie ce cauta adevarul prin toate mijloacele , urmeaza o perioada in care aceasta energie poate fi o povara pe constiinta celor care au inselat, tradat, excrocat , fraudat , mai bine spus ,  constiinta este “ agentul secret, spionul”care denunta greselile . Este cel mai bun timp in care trebuie sa incercati  sa va  pastrati o constiinta curata sau daca nu , prin rugaciuni si prin recunoasterea greselilor facute sa readuceti  pacea si lumina in constiinta voastra .

Dumnezeu sa va binecuvanteze .

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Pestii, sunt vedetele acestui an, dar ce va intampla din a doua jumatate a anului cand vine lilith peste ei?

  2. carsim…iar te regasesc si aici….ii multumesc Adrianei pt tot ce face…si aceeasi intrebare i-o adresez si eu. Ce ne facem din iunie, cand ne intra Lilith in zodie??
    (06.03.1968/12:55/Bucuresti)

  3. Cu Casa I de la 10 grade Varsator la 3 grade Berbec, sunt intr-o mare deruta. Ce sa urmaresc ? Sunt Varsator sau Peste ? Raman si “vedeta acestui an” ??? Am fost si anul trecut si mi-a ajuns ! Celor din semnul meu natal nu prea le plac luminile rampei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.