LUNA PLINA IN CAPRICORN si ZODIILE -2 IULIE 2015, ORA 5:18 –ORA ROMANIEI

luna plina

Luna Plina din 2 iulie 2015 are loc cu Luna pe gradul 9:55 Capricorn in opozitie cu Soarele pe gradul  9: 55 Rac cu un maxim in jurul orei 05 :18, ora Romaniei. Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Capricorn din 22 decembrie  2014.
Influenta cea mai mare a acestei energii destul de tensionate o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 2 ( plus, minus trei zile ), in semnele cardinale: Capricorn, Rac, Berbec, Balanta dar  o vor simti si  cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 10 din orice semn zodiacal .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. In timp ce Uranus in Berbec va indeamna la razvratire, Marte in Rac in casa familiei poate crea un mic razboi in aceasta perioada, deci mare atentie. Afacerile care nu ofera protectie si securitate sufletului vor suferi remodelari sau chiar vor fi rupte. Pluto de mana cu aceasta lunatie arata transformari majore in cariera si familia voastra .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea.
In timp ce Marte in Rac va face adevarati razboinici in mediul apropiat, frati, vecini, Uranus in Berbec va indeamna sa clarificati emotiile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului. Sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat,puteti descoperi ca cineva lucreaza impotriva voastra. Tot ce tine de imaginea mare a universului, strainatate, invatamant ofera pentru voi experiente intense de transformare. Pluto de mana cu aceasta lunatie  arata ca puteti suferi schimbari dramatice in convingerile voastre, va puteti elibera de fel de fel dogme sufocante.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. In timp ce Marte in Rac va face destul de sensibili in legatura cu banii obtinuti prin propriile talente, Uranus in Berbec va pune intr-un mod unic sa va sortati prietenii. Pluto de mana cu aceasta lunatie aduce transformari majore in legatra cu banii care vin prin partener, asociat, banci, mosteniri.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Acuma, evenimentele pot fi albe sau negre. In timp ce Marte in Rac va face destuli de autoritari, furiosi in relatiile voastre,  Uranus in Berbec aduce schimbari neprevazute in viata profesionala si cariera, modul in care va prezentati in societate ar putea fi contestat sau puteti fi pusi in situatii iesite din comun. Cu Pluto de mana cu aceasta lunatie, relatiile voastre pot fi devorate sau transformate complet.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate , gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod profund. In timp ce Marte in Rac va transforma in agenti secreti, Uranus  in Berbec  aduce schimbari neprevazute in calatorii, examene, relatia cu strainatatea, cu legea. Cu Pluto de mana cu aceasta lunatie, locul de munca poate cunoaste o transformare majora.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii,  hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. In timp ce Marte in Rac aduce conflicte in relatiile voastre(prieteni, protector, fel de fel de grupuri), Uranus in Berbec  aduce schimbari neprevazute in afaceri, banii partenerului, viata intima. Pluto in Capricorn de mana cu aceasta lunatie aduce transformari majore in modul cum priviti iubirea, relatia cu copii. Deoarece Pluto este retrograd, aceasta lunatie poate lumina tot ce este ascuns in relatiile voastre.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. In timp ce Marte in Rac va face razboinici in cariera voastra,  Uranus in Berbec  aduce schimbari neprevazute in casnicie, asocieri, afaceri, iubire. Pluto in Capricorn de mana cu aceasta lunatie aduce transformari majore in modul cum priviti familia, caminul vostru.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi  aceste finaluri tin de transport, calculatoare, telefoane, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in decembrie  2014. Fiti atenti la conversatiile actuale , ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. In timp ce Marte in Rac va face excesiv de incapatanati, aduce lupte juridice, Uranus in Berbec aduce noutati , neasteptat, imprevizibil in domeniul muncii, sanatatii. Pluto de mana cu aceasta lunatie aduce transformari majore in mediul apropiat, frati, rude, vecini, o stire va poate schimba total acuma.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ . Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Acuma, banii vorbesc. In timp ce Marte in Rac aduce conflicte cu partenerii vostri de afaceri, cu bancile, cu tot ceea ce are legatura “ cu alti bani”,  Uranus in Berbec aduce noutati, neasteptat, imprevizibil in domeniul iubirii, copiilor. Pluto de mana cu aceasta lunatie aduce transformari majore in modul de a face si a aprecia banii.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra , aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Atentie la sanatate si la nervii vostri. In timp ce Marte in Rac va face adevarati razboinici in casnicia voastra, Uranus in Berbec aduce noutati, neasteptat, imprevizibil in familie, camin, relatia cu parintii.Pluto in fuziune cu aceasta lunatie arata ca relatiile personale, in special casniciile si orice fel de parteneriate, pot suferi schimbari irevocabile.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. In timp ce Marte in Rac aduce lupte intense la locul de munca, cu colegii, Uranus in Berbec aduce noutati, neasteptat, imprevizibil in legatura cu  un frate, sora, o ruda apropiata.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi interzis, socant pentru voi. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale.  In timp ce Marte in Rac aduce lupte intense, conflicte  in relatiile de iubire, cu copiii, Uranus in Berbec aduce noutati, neasteptat, imprevizibil in legatura cu banii, valorificarea unui talent personal. Pluto in fuziune cu aceasta lunatie arata ca transformarea majora vine printr-un prieten, protector, astrologie, ghizi spirituali.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.