LUNA NOUA IN PESTI SI ZODIILE-13 MARTIE 2021

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Inceputurile pot fi destul de neclare, ne putem pacali sau suntem inselati, ademeniti, vrajiti. Este o energie ce ne poate izola prin durere, vinovatii, fantezii, egou, plati karmice sau prin pace si credinta, prin harul lui Dumnezeu. Cu aceasta lunatie putem invata  ca totul este temporar in viata. Aici, putem pierde totul dar singurul lucru care nu ne poate fi luat, este sufletul nostru. Aici devenim asemeni inteleptului Agur:” Doua lucruri Iti cer; nu mi le opri inainte de moarte! Departeaza de la mine neadevarul si cuvantul mincinos; nu-mi da nici saracie, nici bogatie, da-mi painea care-mi trebuie.
Ca nu cumva, in belsug, sa ma lepad de Tine si sa zic: “Cine este Domnul?” Sau ca nu cumva, in saracie, sa fur si sa iau in desert Numele Dumnezeului meu. “ Proverbe 30:7-9

O luna noua in casa Pesti vorbeste despre suisuri si coborasuri, are o influenta nebuloasa si puternic misterioasa asupra vietii noastre, ne incrunta spancenele si mai mult, amplifica vinovatiile, tradarile, scoate in lumina  planurile secrete dar si cum multi ‘arunca pisica in spatele celorlalti”. Cu Luna noua in Pesti chiar daca suferinta pare a da tonul, este important sa ne legam si de speranta. Ne putem simti ca intr-o inchisoare dar daca ne trezim, devenim constienti de faptul ca cheia usii inchisorii noastre este chiar in noi, in divinitatea ascunsa in noi. Pot aparea o serie de probleme, obstacole de rezolvat, dar si asa, trebuie sa ne legam de divinitate in fata oricarei adversitati.
Fara sprijin divin, o luna noua in Pesti ajunge sa fie o sursa de confuzie iar altii pot abuza de noi prin jocuri si planuri secrete, interese obscure, dusmanii ascunse, altcineva ne regizeaza viata.

 Luna Noua in Pesti ( credinta) este o rugaciune incepatoare pentru Postul Pastelui , un post  dina­intea Invierii Domnului, un post lung si aspru fiind numit si Postul Mare(incepe pe 15 martie). Poate aduce o perspectiva noua asupra legaturii cu Dumnezeu, ghidul calatoriei noastre aici pe pamant. Credinta face minuni.  O oportunitate spirituala vine ca indrumare daca deschidem ochii si vedem dincolo de limitele noastre obisnuite.

Aceasta Luna Noua in Pesti este extrem de importanta pentru cei nascuti in jurul datei de 13 martie, iunie, septembrie, decembrie dar si pentru cei care au planete sau axele principale in jurul gradului 23 Pesti, Gemeni, Fecioara, Sagetator. Pentru cei care au Nodul Nord in Pesti in jurul gradului 23(plus, minus 5 grade), aceasta Luna Noua devine o Eclipsa de Soare personala ce ii ajuta sa gaseasca acea piesa lipsa din viata lor si pe care o cauta de ceva vreme( poate fi o relatie, un ghid, o credinta….sfarsitul unei penitente, sfarsitul unui model relational rostogolit in timp, sfarsitul unui comportament imatur…..) .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Pentru voi, Luna Noua vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu intelegerea unor dusmanii accentuate. Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Nu fortati lucrurile, odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Folositi magia acestei luni noi pentru meditatie, relaxare, imbunatatirea sanatatii, incredere in procesul care se intampla in interiorul vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 20 septembrie 2021. Cu Isis in conjunctie cu Luna Noua in Pesti, sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intregirii domeniului de viata ce tine de intelegerea unei experiente din trecut, pentru depasirea unor iluzii si fantezii, pentru descifrarea unor secrete, planuri ascunse, familie, relatii de familie.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua vine pentru voi cu oportunitati legate de proiecte de grup,  prieteni, echipe, relatii sociale, politice sau oculte. In timpul acestei lunatii puteti planta seminte pentru viitor, sunteti mai atrasi de ceea ce este progresist sau neconventional, sunteti mai constienti de beneficiile unor relatii sociale si puteti gasi cateva idei minunate prin intermediul altora. Fiti mai constienti de atitudinile voastre si incercati sa nu fiti posesivi sau restrictivi cu ceilalti. Este un timp benefic pentru noi perspective asupra prietenilor, obiectivelor si ambitiilor voastre, pentru formarea unor relatii publice interesante si pentru recoltarea unor beneficii din trecut intr-o forma noua. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 20 septembrie 2021. Cu Isis in conjunctie cu Luna Noua in Pesti, sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intregirii domeniului de viata ce tine de prieteni, un ideal, banii obtinuti prin cariera voastra, planuri de viitor, interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie, rude.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Pesti influenteaza sectorul carierei voastre.Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este foarte greu sa va ascundeti acuma asa ca, incercati sa fiti corecti, drepti. Fiti mai atenti in legatura cu obiectivele profesionale realiste, poate fi o perioada de bun augur pentru o crestere, o promovare sau pentru a incepe o noua cariera. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 20 septembrie 2021. Cu Isis in conjunctie cu Luna Noua in Pesti, sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intregirii domeniului de viata ce tine de adevaratul scop al vietii voastre, ambitii profesionale, rol jucat in societate, responsabilitati, planuri secrete.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Luna Noua in Pesti, intr-un semn de apa, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Poate fi o calatorie importanta, o intalnire cu un profesor spiritual. Acuma intelegeti ca dreptatea divina nu doarme. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 20 septembrie 2021. Cu Isis in conjunctie cu Luna Noua in Pesti, sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intregirii domeniului de viata ce tine de intelegerea rolului vostru in lume, in univers, studii, calatorii, planuri personale, relatii importante.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete, viata intima. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaz?, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Expeientele aduse de aceasta lunatie sunt intense. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 20 septembrie 2021. Cu Isis in conjunctie cu Luna Noua in Pesti, sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intregirii domeniului de viata ce tine de afaceri, bunuri in comun sau primite din alta parte, finante comune cu sotul, veniturile partenerului, comisioane, credite, afaceri din trecut.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cu Luna Noua in Pesti, relatiile voastre, afacerile, partenerii de afaceri, rivalii, dusmanii, concurentii, sunt in centru atentiei. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre.  Cultivati pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, un partener de viata, de afaceri, de munca. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 20 septembrie 2021. Cu Isis in conjunctie cu Luna Noua in Pesti, sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intregirii domeniului de viata ce tine de relatii, casnicie, partener de viata, concurrent, rival,  asociat, prieteni, proiecte de grup.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, un nou mod de abordare a unui loc de munca, a relatiei cu colegii, cu sefii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 20 septembrie 2021. Cu Isis in conjunctie cu Luna Noua in Pesti, sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intregirii domeniului de viata ce tine de munca voastra, proiecte de muncam relatia voastra cu colegii si cu sefii, modude gandire, obiceiuri legate de sanatate, imagine si ambitii profesionale.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu Luna Noua in Pesti intr-un semn de apa prieten cu semnul vostru, deveniti extrem de sensibili, psihici. Aceata perioada amplifica potentialul  creator, viata sentimentala, o  iubire noua va bate la “usa’ . Mare atentie totusi, mirajul iubirii isi face treaba foarte bine acuma. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Cu Isis in conjunctie cu Luna Noua in Pesti, sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intregirii domeniului de viata ce tine de iubire, copii, romantism, creativitate, risc, aventura, initiative artistice sau financiare.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea si inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile. Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Cu Isis in conjunctie cu Luna Noua in Pesti, sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intregirii domeniului de viata ce tine de camin, stabilitate emotionala, familie, parinti, incredere in propria persoana, imbogatire interioara, finante, datorii financiare si sufletesti.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu  cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte.
Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati, puteti dezvolta o afacere cu o ruda sau in mediul local in care traiti. Cu Isis in conjunctie cu Luna Noua in Pesti, sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intregirii domeniului de viata ce tine de modul cum comunicati, frate, sora, vecini, rude, comunitatea in care traiti, studii, calatorii scurte, casnicie, relatii de suflet.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Evitati totusi mirajul imbogatirii peste noapte. Cu Isis in conjunctie cu Luna Noua in Pesti, sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intregirii domeniului de viata ce tine de bani, valori, talente native, munca, proiecte de munca, sanatate.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre prin intelegerea profunda a vietii voastre, prin focalizarea pe prioritatile voastre, pe proiectele personale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in proiectele voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Poate fi un pas catre un viitor nou. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire pentru voi. Este cel mai bun timp pentru a va gandi la ce va doriti cu adevarat si sa va folositi intreaga energie pentru a ajunge acolo. Fiti mai increzatori in voi, in ceea ce va doriti cu adevarat, asa faceti lucrurile sa se intample cu adevarat.
Cu Isis in conjunctie cu Luna Noua in Pesti, sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intregirii domeniului de viata ce tine de valoare individuala, personalitate, planuri personale, iubire, copii, proiecte creative, aspect fizic, relatii personale.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.