LUNA PLINA IN BERBEC-9 OCTOMBRIE 2022, ORA 11: 56, ORA ROMANIEI –CULEGEM CE AM SEMANAT ….

“Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.”prima porunca Dumnezeiasca

 Luna Plina din 9 octombrie 2022 are loc cu Luna pe gradul 16:33 Berbec si Soarele pe gradul 16:33 Balanta cu un maxim in jurul orei 11:56, ora Romaniei.  In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat. Suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior. Este timpul unei noi sedinte astrale in care entitatile solare trimit informatii importante catre entitatile lunare si care la randul lor le traduc pentru noi, pamantenii. Daca Soarele in Balanta este ajutat de Venus in Balanta(relatii), pentru “traducerea astrala “ a informatiilor primite, Luna in Berbec se foloseste si de centaurul Chiron retrograd in Berbec. Intreaga sedinta cosmica este condusa de baiatul nostru de foc Marte  in Gemeni si care face focul si mai mare pentru a vedea toate escrocheriile facute(Marte merge de mana cu asteroidul 8690 Swindle-asteroidul escrocherie).

Dar sa inceapa sedinta divina …

Fiecare Luna Plina ne cere sa echilibram doua energii diferite dar complementare. In timp ce Balanta este intotdeauna in echilibru cu o alta persoana, Berbecul este auto-suficient. Daca Balanta ofera conditii de adaptare, compromis, pace, priveste totul din ambele parti, este preocupata de altii, incorporeaza ambele perspective “ a mea” si  a lor”, Berbecul este preocupat de el insusi, actioneaza sub impulsul momentului, este individualistul fara scrupule, insistent, direct si sincer. Daca Berbecul spune “ eu sunt primul”, Balanta spune “ eu si cu tine suntem primii, impreuna suntem primii”.
Aceasta Luna Plina ofera posibiliatea de a echilibra cele doua energii daca ne putem mentine punctul nostru de vedere dar fara a-l denigra pe celalat pentru ideile lui, daca putem sa-i onoram pe ceilalti ca si pe noi insine, daca suntem de acord cu ceea ce este just si echitabil pentru toti, nu doar pentru cei privigeliati. Marea lectie adusa de aceasta lunatie este despre cooperare, un nou mod de a fi, care in mod inevitabil da nastere unui nou mod de a face lucrurile, de a relationa, de a-i accepta pe ceilalti asa cum sunt.

Ma iubesc si ma accept asa cum sunt( Berbec), ii iubesc si ii accept pe cei din jur asa cum sunt ( Balanta),  echilibreaza viata noastra. Este un moment perfect pentru a da deoparte tot ceea ce nu ne mai serveste, pentru a renunta la o poveste care ne destabilizeaza. Putem scapa de un mod vechi de a fi, de comportamente vechi, convingeri si atitudini vechi, relatii care stau in calea cresterii noastre. Cel mai mare dusman al semnului Berbec este nerabdarea, impulsivitatea iar aceasta Luna Plina aduce platile corespunzatoare nerabdarii, agresivitatii cu noi insine dar si in relatii. A venit timpul sa ne ridicam in picioare pentru noi, sa gasim echilibrul si pacea in noi insine, sa gasim in noi pacea Sa, pacea lui Dumnezeu care este mai puternica decat lumea:

“Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se inspaimante.” Ioan 14:27

Problemele vin si trec dar odata instalata in noi pacea lui Dumnezeu, putem birui orice.

Luna Plina in Berbec adica opozitia dintre Luna in Berbec si Soarele in Balanta activeaza casele X-IV, case ce au legatura cu cariera si familia, viata profesionala si munca acasa, parinti si sefi, acasa si in lume, privat si public. Cum cele doua Luminarii sunt in opozitie, se streseaza reciproc, Luna slabita in casa X poate amplifica problemele in plan profesional, sefii pot simti nevoia de a fi “ mai sefi decat de obicei “ retezand astfel ambitiile celorlalti, carierea devine subiect de scandal. Soarele slabit in casa familiei poate genera dezordine in camin, schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, atmosfera tensionata in familie sau cu un parinte, vorbele pot construi sau narui imperii, deci mare atentie. O Luna Plina in casa X, o casa unghiulara, capata si mai multa putere fiind asociata cu cerintele saturniene, deci cu cariera, faima, onoruri, reputatie, premii, limite, reguli, disciplina, autoritate, unul din parinti, maestri spirituali, profesorii nostri, scopul spiritual al vietii noastre. Luna Plina devine o energie extrem de importanta si ne aduce aminte ca scopul fiecaruia dintre noi nu este doar implinirea materiala ci si dezvoltarea spirituala. Suntem indrumati catre ceea ce ar trebui sa facem in continuare in cariera noastra astfel incat sufletul nostru sa fie multumit.

Daca Soarele in Balanta este sustinut de Venus in Balanta, Luna in Berbec este sustinuta de Chiron in Berbec.
Chiron retrograd in Berbec ne reaminteste ca situatia noastra actuala este rezultatul gandurilor si actiunilor din trecut.Trebuie sa ne amintim cine suntem cu adevarat, sa ne amintim de originea noastra divina, de scanteia( Berbec) divina din noi. In cadrul razboiului( Berbec)  nostru interior dar si cel exterior( Balanta), Chiron in Berbec ne poate ajuta sa devenim constinti de dezechilibrele noastre si de ranile create de acestea.  Oricat de provocatoare ar fi aceasta lunatie in berbec, exista in ea si magia vindecarii care vine de la centaurul Chiron,  un asistent de baza acuma. Chiron este cunoscut drept vindecatorul ranit deoarece a invatat sa gaseasca darurile ascunse si intelepciunea in ranile sale. El nu si-a plans de mila in ciuda tuturor provocarilor, pierderilor si ranilor sale. El nu este interesat sa-si „repare” ranile. A acceptat ca unele rani raman pentru totdeauna in suflet, ca servesc unui scop evolutiv si ca au fost incorporate in suflet prin destin si nu intamplator. Chiron a folosit aceste rani drept combustibil pentru propria sa trezire. Chiron de mana cu Luna Plina in Berbec, promit vindecare, nu prin lupte ci prin iertare, acceptare, schimbare de atitudine, profesori, ghidare divina. Suferinta, framantarea si incercarea de a ne vindeca fac parte din ecuatia acestei lunatii. Relatiile de vindecare si mentorii de care avem nevoie vin odata cu aceasta Luna Plina. In ciuda tuturor ranilor din suflet, chiar daca am fost raniti din nou si din nou, ne putem trezi si intelege ca in spatele tuturor ranilor noastre sta un cadou pentru dezvoltarea noastra, pentru intelegere si compasiune mai profunda, pentru intuitie mai inalta, pentru cunoastere mai mare si chiar potentialul de a ajuta la vindecarea si ghidarea altora. Cum Venus in Balanta participa si ea la aceasta slujba astrala de vindecare, conexiunile noastre cu ceilalti pot fi adevarate tratamente homeopate, pot fi cai de vindecare. In acelasi timp, aceasta luna plina poate da mastile jos in oricare dintre relatiile noastre. Se poate sa apara relatii si situatii care se simt dureroase, dar care in cele din urma ne permit sa vedem legatura dintre durerea actuala si durerea pe care o purtam in noi de mult timp. Indiferent de rana din sufletul nostru, trebuie sa invatam sa fim buni cu noi insine, sa experimentam o schimbare de atitudine, un nou cadru care ne permite sa lasam ceva dureros in urma.

Saturn in Varsator este mediatorul acestei Luni Pline, face un aspect de trigon benefic cu Soarele in Balanta si un aspect de sextil cu Luna in Berbec. Poate fi o alegere de a ne structura, limita sau simplifica viata intr-un mod semnificativ, ceea ce duce la imbunatatiri majore.

Intreaga sedinta cosmica este condusa de baiatul nostru de foc Marte care acuma este in Gemeni si care face focul si mai mare pentru a vedea toate escrocheriile facute(Marte merge de mana cu asteroidul 8690 Swindle-asteroidul escrocherie). Acest moment este de fapt o avanpremiera pentru ceea ce va urma in perioada 30 octombrie -12 ianuarie 2023 cand baiatul nostru de foc isi va incetini miscarea( marte in miscare aparent retrograda). Dezinformarea pluteste in aer acuma.  Informatiile pot fi intentionat neadevarate. Trebuie sa analizam cu atentie toate informatiile pe care le primim. De asemenea, este usor sa respingem adevarul, deoarece informatiile false abunda. Nu credeti orice. Cum Gemenii guverneaza comunicarea, scrierea, vorbirea, marketingul, invatamantul, publicitatea si retelele sociale, smecheriile, toate aceste domenii vor cunoaste un apogeu acuma. Deoarece aceasta perioada aduce in atentie problemele karmice legate de conflictele din trecut, sex, retele sociale, dorintele noastre, ideile noastre, ceea ce credem si cum ne conectam cu ceilalti, acesta poate fi un moment minunat de vindecare si care va continua pe intreaga perioada de retrogradare a lui marte, pana in ianuarie 2023. Daca dorim sa rezolvam o situatie trecuta si sa o oprim, acest lucru se poate manifesta in urmatoarea perioada.
Cand suntem interesati de o persoana, de o situatie anume si avem indoieli legate de acestea, asteroidul 8690 Swind (escrocherie ) este fascinant. Pana in ianuarie 2023, ar trebui sa fim foarte atenti la oameni, informatii. Acest asteroid spune destul de clar ca urmeaza o perioada in care putem fi escrocati, pacaliti, cineva ne poate face un rau voit, un rau prin care el sa castige ceva, deci mare atentie. Cel mai bine, daca aveti indoieli asupra unei persoane, fiti mai vigilenti.

Pe un alt nivel, aceasta Luna Plina in Berbec premiaza pe cei care au inteles ca  relatia cu sinele divin este prima si cea mai importanta relatie. Este timpul sa invatam ca “EU SUNT CEL CE SUNT”, este in fiinta noastra si a fost dintotdeauna. A intelege toate astea,  inseamna evolutie, suntem aliniati direct la sursa universala si primimi  adevarul a tot ce este, a fost si va fi. Fiecare dintre noi (Berbec-eu sunt) trebuie sa inteleaga ca cea mai de pret relatie(Balanta) este cea cu sinele divin, cu Dumnezeu. Cu cat traim mai mult aliniati cu energiile universale, cu atat ne simtim mai fericiti si mai pasnici. Procedand astfel, gasim raspunsuri fara efort.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.