HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BERBEC DIN 9 OCTOMBRIE 2022

Luna Plina din 9 octombrie 2022 are loc cu Luna pe gradul 16:33 Berbec in opozitie cu Soarele pe gradul 16:33 Balanta. Cum Berbecul se arunca tot timpul in experiente fara a sta prea mult pe ganduri, aceasta Luna Plina ne spune ca putem culege roadele actiunilor noastre nesabuite uitand de multe ori ca si “noul” trebuie mai intai cercetat, analizat si apoi imbratisat. Nerabdarea costa de multe ori iar aceasta Luna Plina in Berbec vine cu o nota de plata. Oricare ar fi problemele acestei perioade, trebuie sa ne implicam personal, trebuie sa actionam(Berbec). Schimbarea trebuie sa inceapa cu fiecare dintre noi.

Influenta majora a acestei Luni Pline in Berbec va fi asupra semnelor cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, in special asupra celor nascuti in jurul datei de 9 dar si asupra celor care au planete in jurul gradului 17 Rac, Capricorn, Balanta , Berbec.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Luna Plina destul de tensionata face multa lumina in planurile personale, in modul in care actionati in viata de zi cu zi, in imaginea personala, in relatiile voastre. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri, apogeul unei situatii de viata ( pozitive sau negative), acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata. Cum luna conduce casa familiei, pot aparea unele tensiuni cu cei din familia voastra, poate fi ceva legat de o casa, o afacere imobiliara, un parinte, tara natala. Daca sunteti atenti, poate fi mai usor acuma sa vedeti o relatie personala sau profesionala in haina ei adevarata, sa va definiti nevoile si sa rezolvati intr-un mod diplomatic problemele sensibile cu ceilalti. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe proiectele, relatiile si actiunile personale, si au legatura cu semintele plantate in aprilie 2022 cand a fost Luna Noua in Berbec. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin prieteni, oameni care va pot ghida spre un ideal de-al vostru, spiritualitate, astrologie, cariera.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina va cere sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in relatiile voastre, in munca voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre dar si a credintei voastre. Nimeni nu spune ca este usor sa va indepartati de ceva sau de cineva care face parte din viata voastra. Dar aceasta lunatie va poate ajuta sa eliminati tot ceea ce impiedica progresul vostru si va trimite fel de fel de semne, ghizii spirituali, mentori. Trucul este sa ramaneti deschisi la sfatul lor intelept. Volumul de munca current poate fi perturbat de schimbarile imprevizibile in rutina zilnica astfel incat planurile voastre pot fi date peste cap. Compasiunea voastra este la cote maxime, o femeie poate sa va solicite ajutorul sau puteti simti  ca trebuie sa ii ajutati pe cei din jurul vostru indiferent de nevoile lor. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri care va destabilizeaza sanatatea. ‘Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt munca, iluziile, credinta, dusmaniile si sufletul vostru, si au legatura cu semintele plantate in aprilie 2022 cand a fost Luna Noua in Berbec. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin cariera si profesie, figuri autoritare, maestri spirituali, invatatori, credinta, rugaciune, strainatate, oportunitati de avansare spirituala.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Plina face multa lumina in prieteniile voastre, in proiectele sociale si profesionale, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, experiente si iubiri imprevizibile, idei si planuri ciudate. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri, asupra idealurilor false. Deci, “ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe prieteniile voastre, pe aliantele voastre, idealurile voastre, si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2022 cand a fost Luna Noua in Berbec. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin cunoastere inalta, studii superioare, credinta, strainatate, moralitate, respectarea legilor, afaceri.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina face multa lumina in casa carierei voastre, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru ordonarea scopurilor si ambitiilor profesionale. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Sunt posibile schimbari in statutul social, pot fi mai accentuate dificultatile profesionale. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera voastra, ambitii profesionale, familie, si are legatura cu semintele plantate in  aprilie 2022 cand a fost Luna Noua in Berbec. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin afaceri, autotransformare, stapanire de sine, un nivel mai mare de intelegere,  compasiune, intelepciune, partener de viata, asociat.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Luna Plina face multa lumina in proiectele voastre cu strainatatea, cunostintele voastre inalte, credinta voastra, moralitate, rude, cunostinte apropiate. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Poate fi un sfat divin care va ajuta sa intelegeti rolul vostru aici pe pamant. Deci “ochii cosmici “ ai acestui moment sunt pe studiile voastre, credinta, cunoastere inalta, relatia cu strainii, rude, si are legatura cu semintele plantate in aprilie 2022 cand a fost Luna Noua in Berbec. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin relatiile voastre, partener, asociat, concurent, diplomatie, contracte, cooperare, legalitate, munca, contracte de munca, colegi.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Luna Plina face lumina in afacerile voastre, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, afaceri, investitii, planuri secrete pentru putere, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe  jocurile ascunse ale puterii, bani prin fel de fel de parteneriate, viata intima, dorinta de putere, si au legatura cu semintele plantate in aprilie 2022 cand a fost Luna Noua in Berbec. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin munca si rutinele voastre, colegi, sefi, datorie, rezistenta si toleranta, copii, iubire, proiecte creative.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Luna Plina face multa lumina in relatiile voastre, fel de fel de acorduri semnate, partener de viata, asociat, rival, chestiuni juridice. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri, apogeuri, vin prin ceilalti. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe relatiile voastre, casnicie, partener de viata, actiuni judecatoresti  si au legatura cu semintele plantate in  aprilie 2022 cand a fost Luna Noua in Berbec. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin iubire, relatii romantic, copii, proiecte creative, vacanta, hobby-uri, familie, parinti.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina face multa lumina in rutinele voastre, in activitatea profesionala, in relatia cu colegii, in biroul vostru, obiceiuri zilnice, sanatatea fizica, emotionala si mentala.  Crizele existentiale nu pot fi depasite acuma prin actiuni necugetate ci prin liniste si intelepciune. Fiti atenti la sanatate, dieta, ganduri. Acuma, un proiect profesional poate ajunge la apogeu si puteti culege unele roade frumoase sau la polul opus, puteti constientiza ce trebuie sa schimbati in munca voastra, in gandirea voastra.   “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe munca voastra, colegi, rutine zilnice, crize existentiale, sanatate, si au legatura cu semintele plantate in  aprilie 2022 cand a fost Luna Noua in Berbec. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin familie, parinti, neam, patriotism, mosteniri de familie, rude, comunitatea in care traiti, calatorii scurte.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Aceasta Luna Plina face multa lumina in iubirile voastre, in proiectele voastre creative, in placerile voastre, in relatia voastra cu copiii. Acest moment magic va poate pune in lumina fie prin finalizarea unui proiect creativ fie prin mandria care merge tot timpul inintea caderii. O relatie de iubire poate cunoaste multa agitatie, posibile certuri cu copii. Fiti foarte atenti la speculatii, la cuvinte, la egoul vostru activat care poate bloca fluxul natural al fortei vitale cosmice. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe iubire, copii, creativitate personala, mandrie exagerata, proiecte de grup, prieteni, si au legatura cu semintele plantate in aprilie 2022 cand a fost Luna Noua in Berbec. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin comunicare, intelegerea puterii gandului si cuvantului, rude, propagarea adevarului, gandire pozitiva, cultivarea binelui.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina face multa lumina in casa voastra, in relatia cu parintii vostri, in camin, afaceri imobiliare, stabilitate emotionala, patriotism. O problema legata de originea voastra, de familie, proprietati, mosteniri de familie, ar putea sa va tina atenti in acest moment. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din famile, cariera, viata publica, putere emotionala, incredere in propria persoana, imbogatire interioara. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe familie, parinti, tara, camin, cariera,  statut social, si au legatura cu semintele plantate in aprilie 2022 cand a fost Luna Noua in Berbec. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin valorificarea talentelor voastre, prin valoarea personala, finante, cresterea stimei de sine, corectitudine financiara.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Luna Plina face multa lumina in mediul in care traiti, cum comunicati, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Un document important ar putea sa apara si sa va dezechilibreze viata. O calatorie scurta ar putea face parte din magia acestui moment sau puteti culege roadele unor activitati in comunicare, studii, comert. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din relatia voastra cu un frate, o sora, o ruda, o persoana mai tanara. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe rude, frati si surori, comunicare, comert, tineri, straini si strainatate, si au legatura cu semintele plantate in aprilie 2022 cand a fost Luna Noua in Berbec. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin munca grea, responsabilitate, maturitate, atentie marita, ingeri pazitori, mentori, credinta.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Plina face multa lumina in problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in domeniul financiar, relatii intime, valoarea si talentele voastre, banii partenerului.  Aceasta luna plina este despre echilibrarea valorilor materiale cu cele spirituale, despre putere, despre ceea ce este al vostru si ceea ce este al celorlalti, despre pierderi sufletesti care va pot schimba perceptia asupra bunurilor materiale. Este momentul sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a face rau celorlalti. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din viata voastra ce tin de bani, talente native, planuri secrete, manipulari. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe activitatile voastre financiare, valoarea si talentele voastre, afaceri, partener de afaceri, si au legatura cu semintele plantate in  aprilie 2022 cand a fost Luna Noua in Berbec. Saturn in Varsator este ”mana intinsa” a acestui moment astral si vine prin vine rugaciune, credinta, ghizi spirituali, vise, meditatie, compasiune, iertare.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.