7 -VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII OCTOMBRIE 2022-LEGAMANTUL LUI DUMNEZEU …

“ Va fi deci curcubeul Meu in nori si-l voi vedea, si-Mi voi aduce aminte de legamantul vesnic dintre Mine si pamant si tot sufletul viu din tot trupul ce este pe pamant!”Geneza 9:16

Luna: octombrie este luna a 10-a
Anul: 2022 ( numerologie =2+0+2+2=6)
Vibratia energetica universala pentru luna octombrie 2022=10+6=16=1+6=7

 O luna universala de vibratie 7 este o luna in care se cauta adevarul la un nivel mai profund. Este o luna  de contemplare si ispasire spirituala. Sapte indica perfectiunea spirituala. Aceasta inseamna plinatate, completitudine, “a fi plin”, “a fi multumit”, “a avea destul” , totalitatea divina. De multe ori, sapte este mult mai important ca un simbol decat ca un numar real. Sapte reprezinta un ciclu complet, o finalizare, o intregire a unei situatii de viata sau imaginea perfecta a lucrurilor.

“ In ziua a saptea, Dumnezeu Si-a sfarsit lucrarea pe care o facuse; si in ziua a saptea S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o facuse. Dumnezeu a binecuvantat ziua a saptea si a sfintit-o, pentru ca in ziua aceasta S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o zidise si o facuse.” Geneza 2:2-3
Sapte este numarul prin care Dumnezeu stampileaza fiecare lucrare a lui. Fie ca vorbim de om, natura, fizica, chimie sau muzica, putem vedea ca toate se bazeaza pe acest numar sacru al lui Dumnezeu. In a saptea zi, creatia a fost finalizata. Dupa a saptea zi, lumea a fost completa si nimic nu putea fi adaugata la ea, nici nu putea fi luat ceva de la ea. Asa ca, lumea a fost perfecta in a saptea zi.Viata functioneaza intr-un ciclu de sapte ani. La fiecare sapte ani, corpul si sufletul uman sunt reinnoite. Prin urmare, sapte reprezinta o lume perfecta incoronata de Dumnezeu.

O luna de vibratie 7 accentueaza spiritualitatea, sensibilitatea, misterul, este o vibratie de casa a planetei Neptun. 7 este iluzia, inselaciunea dar si vindecarea, minunea, credinta ca visele devin realitate. Sapte este ziua in care omul cauta cunoasterea, spiritualitatea in solitudine. Caderea adusa de vibratia 7 apare pentru oamenii secretosi, angajati in fel de fel de conspiratii pentru a-si imbunatati pozitia sociala indiferent de prejudiciile aduse celorlalti. Mandria exagerata, vanitatea, razbunarea, pot crea dificultati majore acuma. Vibratia 7 este adesea destul de stranie deoarece ea poate demasca activitatile secrete si poate conduce la deceptii.  De multe ori, o luna 7 poate aduce o mare suferinta morala cauzata de pierderea unei fiinte dragi. Cel mai adesea, o luna de vibratie 7 aduce dorinta de a fi tu cu tine insuti pentru a reflecta la “povestea ta”, sa ierti trecutul cu tot ceea ce este strans in el, sa intelegi ca viata este un mister si o bucatica mica a misterului esti si tu. Intr-o luna de vibratie 7, soarta vorbeste prin metodele ei de neinteles.
Este mai bine sa evitam luarea unor decizii importante, sa ne axam pe tot ceea ce ne conduce catre intelegerea divinitatii din noi. Este timpul meditatiei si auto-reflectiei. Aceasta luna 7 este favorabila pentru a face lucruri care ne bucura sufletul, sa ne relaxam, sa ne bucuram de o viata simpla si sa ne odihnim.
O luna 7 exploreaza cauzele tuturor problemelor. Indiferent de cat de mult dorim sa mergem inainte, aceasta luna este despre recunoasterea nemultumirilor noastre si despre cat de satisfacatoare poate deveni viata noastra daca suntem dispusi sa intelegem ca planul lui Dumnezeu sta in fata tuturor planurilor noastre. Doar o viata planificata impreuna cu Dumnezeu este de success.
Este luna cuvintelor simple iar cuvantul “multumesc”  este cuvantul magic in transformarea noastra. Sa fim recunoscatori universului pentru tot ce avem deja si vom avea. Se poate sa fim foarte dezamagiti in aceasta luna dar trebuie sa ne dezvoltam credinta ce ne va ajuta sa trecem prin momentele grele cu incredere ca totul se va imbunatati.
Partea umbrita a lui 7 tine de critica, judecata, manipulare, frici, inselaciuni. Asa ca, fiti mai atenti cu aceasta tendinta de a judeca pe cei din jur, de a va judeca prea aspru pe voi, facandu-va mult rau. Fiti blanzi si iertatori.
Este cea mai buna luna universala in care sa repetam de cateva ori pe zi cuvintele:”Perfectiunea lui Dumnezeu se exprima si prin fiinta mea. Ideea de sanatate perfecta imi umple acum subconstientul. Imaginea pe care o are Dumnezeu in legatura cu mine este o imagine perfecta si subconstientul imi va crea din nou corpul in deplin acord cu imaginea perfecta din Constiinta Divina.”
Asa cum Curcubeul este format din sapte culori si este un semn pentru toti oamenii de la Dumnezeu, si aceasta luna de vibratie universala 7 poate fi o luna curcubeu, o luna in care Dumnezeu isi aduce aminte de legamantul Sau ca nu ne va distruge si sa intelegem ca doar viata planificata de Dumnezeu este de succes.

Aceasta luna de vibratie universala 7 poate fi benefica pentru cei nascuti pe 7, 16, 25, cei care au vibratia numerologicala 7 la destin( se aduna toate cifrele din data de  nastere), care au vibratia numelui 7( expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume).

Galbenul pal, verdele pal si culoare albastra sunt norocoase pentru o vibratie 7 iar albul poate fi o culoare utila. Lazuli Lapis(piatra raiului, piatra faraonilor) si piatra ochi de pisica sunt cele mai potrivite pentru un 7.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 7 sunt:

Vibratia 1(3, 12, 21, 30 octombrie 2022) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 ( 4, 13, 22, 31 octombrie 2022): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 5, 14, 23 octombrie 2022): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4(6, 15, 24 octombrie 2022): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 7, 16, 25 octombrie 2022): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.
Vibratia 6( 8, 17, 26 octombrie 2022): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7( 9,18, 27 octombrie 2022): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 (1, 10, 28 octombrie 2022): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere. O zi de plati karmice, intalniri sortite.
Vibratia 9(2, 11, 20 octombrie 2022):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.