LUNA PLINA IN BERBEC-20 OCTOMBRIE 2021, ORA 17 :54, ORA ROMANIEI – “PRIMA PORUNCA-SA NU AI ALTI DUMNEZEI AFARA DE MINE……”

“Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti Dumnezei afara de Mine.”prima porunca Dumnezeiasca

Luna Plina din 20 octombrie 2020 are loc cu Luna pe gradul 27:26 Berbec si Soarele pe gradul 27:26 Balanta cu un maxim in jurul orei 17:54, ora Romaniei.  In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior.

Odata cu Luna Plina in Berbec ne intalnim de fapt cu polaritatea Berbec –Balanta, un duo astral ce se refera la atingerea echilibrului delicat dintre sinele nostru(Berbec) si ceilalti(Balanta). Polaritatea Berbec-Balanta este despre relatii, relatia mea cu mine insami, cu divinitatea din mine -Berbec si relatia mea cu ceilalti-Balanta. Berbecul este steaua inflacarata si impulsiva( Marte este seful lui!) in timp ce Balanta cauta sa echilibreze lucrurile, sa faca parte dintr-un grup si uraste sa ia decizii( aici conduce frumoasa noastra Venus). Berbecul incepe o lupta(semn de foc) in timp ce Balanta incearca sa se strecoare printre conflicte, nu vrea sa participe la ele(semn de aer). Daca Berbecul este despre autoafirmare, prin Balanta devenim constienti de necesitatea relatiilor si a tot ceea ce vine cu mentinerea acestora – compromis, negociere, diplomatie, gratie si echilibru. Berbecul este o energie de foc, dinamica si orientata in permanenta spre actiune, lupte, noutate. Balanta este o energie de aer, cardinala si este adepta pacii, armoniei, echilibrului, corectitudinii si frumusetii.

Aceasta luna plina ne indeamna sa gasim un echilibru intre satisfacerea nevoilor noastre personale si satisfacerea nevoilor celuilalt,  intre independenta si dependenta, intre autonomie si prea multa nevoie de companie. Problemele adunate de-a lungul timpul in relatii vor fi in fruntea mesajelor acestei luni pline. Berbecul este razboinicul arhetipal, pionierul, luptatorul curajos. Acesta este semnul independentei si al conducerii, al afirmarii de sine si al vitejiei. Iar Soarele in Balanta ce aprinde magic Luna in Berbec poate evidentia dezechilibrele in orice fel de relatie, in special relatia cu noi insine, luminand acea parte din noi care sa ne trezeasca, sa ne armonizez cu noi insine dar si cu ceilalti.

Toti gresim dar Universul are metodele lui de a corecta greselile noastre iar o Luna Plina este o lampa cereasca ce ne ajuta sa vedem mai bine unde am gresit, unde am facut lucrurile din furie, din neatentie, din dorinta de a ne hrani doar egoul nostru uitand de cei din jur.
Marea lectie adusa de aceasta lunatie este despre cooperare, un nou mod de a fi, care in mod inevitabil da nastere unui nou mod de a face lucrurile, de a relationa, de a-i accepta pe ceilalti asa cum sunt. Marea cerinta a acestei lunatii este de a gasi un echilibru intre autonomie-berbec si dependenta de ceilalti-balanta, intre nevoile personale si nevoile celorlalti. Problemele personale, de incredere, de curaj, de independenta, pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmanii care se pot manifesta deschis.

Ma iubesc si ma accept asa cum sunt( Berbec), ii iubesc si ii accept pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile( Balanta), echilibreaza viata noastra. Putem scapa de un mod vechi de a fi, de comportamente vechi, de convingeri si atitudini vechi, de relatii care stau in calea cresterii noastre.

Luna Plina in Berbec adica opozitia dintre Luna in Berbec si Soarele in Balanta activeaza casele I-VII,  case naturale ale berbecului si balantei, dubland astfel mesajul catre noi. O Luna Plina in Berbec si in casa I (casa naturala a berbecului)  devine un moment important pentru a ne alinia la adevarata misiune a  vietii noastre, face o mare lumina asupra scopului real al unicitatii noastre. Berbecul este despre a avea curaj sa ne ridicam in picioare si sa actionam dupa propriile convingeri, de a fi cine suntem cu adevarat. Aceasta luna plina ne ofera posibilitatea de a intelege scopul nostru de a fi aici pe pamant. Acesta este un moment pentru a fi curajosi si sa avem incredere in instinctele si in intuitia noastra. Aceasta luna plina ne va ajuta sa ne dam seama de  calea pe care universul, spiritul, Creatorul, Dumnezeu vrea sa o urmam. Asa ca, sa urmam calea luminii, vedem toate indicatiile, semnele si indrumarile pe care universul, creatorul si spiritul, incearca sa ni le ofere. Procedand astfel, vom urma calea noastra spirituala, lumina noastra divina si lumina universului.

Este timpul sa ne reamintim prima porunca:

“Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.”

Pe un alt nivel, aceasta Luna Plina in Berbec si in casa I premiaza pe cei care au inteles ca  relatia cu sinele divin este prima si cea mai importanta relatie. Este timpul sa invatam ca “EU SUNT CEL CE SUNT”, este in fiinta noastra si a fost dintotdeauna. A intelege toate astea,  inseamna evolutie, suntem aliniati direct la sursa universala si primimi  adevarul a tot ce este, a fost si va fi. Fiecare dintre noi (Berbec-eu sunt) trebuie sa inteleaga ca cea mai de pret relatie(Balanta) este cea cu sinele divin, cu Dumnezeu.

Cu cat traim mai mult aliniati cu energiile universale, cu atat ne simtim mai fericiti si mai pasnici. Cu cat incorporam adevarurile universale in luarea deciziilor noastre zilnice, cu atat atragem mai mult experiente satisfacatoare si relatii benefice in viata noastra. Trebuie doat sa ne amintim ca suntem de natura divina si sa fim deschisi sa primim informatii de la sinele nostru divin. Luna Plina deschide un portal energetic  pentru a ne intelege pe noi insine la un nivel mai profund. Procedand astfel, gasim raspunsuri fara efort.

Si foarte important, sa  ne ascultam  nevoile, sa  invatam sa spunem NU…….

Cine ia deciziile pentru tine? Cine iti spune ce sa faci, cand sa faci si unde sa fii pentru a o face? Esti tu? Daca nu esti tu, atunci cine este? Daca nu iei propriile decizii, atunci unde ti-ai pierdut puterea. Si daca ti-ai pierdut puterea … cum iti iei puterea inapoi?

Aceasta Luna plina devine si mai provocatoare prin aportul lui Marte in Balanta si prin aspectul de careu cu Pluto in Capricorn.

Calmul nostru, relatiile noastre, sunt testate. Este foarte important sa actionam si sa vorbim cu rabdare, sa ne legam de proverbul :

” Cand esti furios, inchide gura”.

Nu grabi lucrurile, nu este cel mai bun timp pentru curse de formula 1, nu grabi  procesul. Si in acelasi timp sa cautam echilibrul, pacea in noi, asa suntem protejati.

Repetati continuu:

“In centrul fiintei mele, domneste pacea, pacea de la Dumnezeu. Si in aceasta liniste, eu simt iubirea, puterea si carmuirea Domnului”.

 Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.