HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BERBEC DIN 20 OCTOMBRIE 2021

“Asa vorbeste Domnul: “Blestemat sa fie omul care se increde in om, care se sprijina pe un muritor si isi abate inima de la Domnul!” Ieremia 17:5

Luna Plina din 20 octombrie 2021 are loc cu Luna pe gradul 27:26 Berbec in opozitie cu Soarele pe gradul 27:26 Balanta. Cum Berbecul se arunca tot timpul in experiente fara a sta prea mult pe ganduri, aceasta Luna Plina ne spune ca putem culege roadele actiunilor noastre nesabuite uitand de multe ori ca si “noul” trebuie mai intai cercetat, analizat si apoi imbratisat. Nerabdarea costa de multe ori iar aceasta Luna Plina in Berbec vine cu nota de plata.

Simbolul sabian al gradului 28 Berbec, gradul Lunii Pline este :” O mare audienta dezamagita”.

Radacina dezamagirii e determinata de asteptarile nerealiste ca lucrurile vor evolua asa cum planuim noi. Iar cand planurile noastre esueaza, ajungem sa fim dezamagiti …..ne suparam si dam vina pe ceilalti, pe Dumnezeu….In realitate, sursa dezamagirilor noastre nu o gasim in exterior, ci in interiorul nostru.

Acuma, trebuie sa aruncam o privire asupra “asteptarilor noastre esuate” si sa vedem unde am fortat lucrurile, ce detalii au ramas pe dinafara, pe cine am lasat sa ne infuenteze….. Indiferent de ceea ce cred ceilalti, de asteptarile lor, trebuie sa refacem asteptarile noastre in conformitate cu ceea ce este realist si fezabil. Nu trebuie sa traim pentru idealurile celorlalti. Poate ca ceea ce am vrut in trecut nu mai este ceea ce vrem acuma. Sa binecuvantam alegerile din trecut, sa invatam ca nu exista nici o rusine in slabiciunile si esecurile noastre. Nu este nevoie sa fim “perfecti”.  Este vorba de a ne iubi exact asa cum suntem, de a ne iubi defectele, necazurile, trecutul, esecurile.

Prin vocea acestui simbol sabian, Luna Plina ne cere sa invatam sa nu mai avem asteptari de la oameni si ne spune pe un ton destul de provocator ca increderea in cine nu trebuie, ne costa scump, ne putem alege cu probleme mai mari decat cele initiale. Daca vrem sa nu avem parte de surprize din cele mai neplacute, de mari dezamagiri din partea celor din jur, din partea familiei, a fratilor, sefilor, colegilor, etc., atunci sa nu avem mari asteptari de la ei, deoarece cei mai multi ne vor dezamagi.

“Asa vorbeste Domnul: “Blestemat sa fie omul care se increde in om, care se sprijina pe un muritor si isi abate inima de la Domnul!” Ieremia 17:5

Intai trebuie sa ne incredem in Dumnezeu, el vede ceea ce oamenii nu vad,  El vede imaginea de ansamblu, pentru ca El cunoaste viitorul, pe cand noi nu-l cunoastem. O usa inchisa azi, o dezamagire, un esec, nu sunt lucruri neaparat negative…..
Cand o usa se inchide, alta se deschide, nu suntem atat de intelepti si nici nu putem judeca corect alegerile noastre. In aceste momente trebuie sa intelegem ca Dumnezeu stie ceea ce noi nu stim si intelege ceea ce noi nu intelegem:

“Caci gandurile Mele nu sunt gandurile voastre, si caile voastre nu sunt caile Mele, zice Domnul.” Isaia 55:8 2.

Simbolul sabian al gradului 28 Balanta, gradul Soarelui care lumineaza luna plina , este : “Un om in mijlocul unor influente stralucitoare”.

Acest simbol arata ajutorul, incurajarea si asistenta care vine atunci cand cineva are cea mai mare nevoie de el. „Ingerii” vin sa-i ajute pe cei care au nevoie de ei. Nu va fie teama sa cereti asistenta. Sa ne legam de Lumina, sa ne ridicam si sa pornim la drum ca si cum am avea un Inger pe umar.  Aceste ajutoare spirituale sunt vesnice……Tot ce este nevoie este dorinta noastra de a cere indrumare divina pentru a face lucrurile bine.

Influenta majora a acestei Luni Pline in Berbec va fi asupra semnelor cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, in special asupra celor nascuti in jurul datei de 20 dar si asupra celor care au planete in jurul gradului 28 Rac, Capricorn, Balanta, Berbec.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Luna Plina destul de tensionata face multa lumina in planurile personale, in modul in care actionati in viata de zi cu zi, in imaginea personala, in relatiile voastre. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri, apogeul unei situatii de viata ( pozitive sau negative), acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce provocari legate de cariera, ambitii profesionale, statut social, functii inalte, viata sociala. Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe voi, pe modul vostru de manifestare, corpul fizic, potentialul vostru, temperamentul vostru, cariera, imagine profesionala, ambitiile lumesti si are legatura cu semintele plantate in martie 2021 cand a fost Luna Noua in Berbec.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina va cere sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in relatiile voastre, in munca voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre dar si a credintei voastre. Poate fi sfarsitul unei relatii, cineva de la locul de munca va poate face rau sau puteti  descoperi ca intentiile unui coleg nu sunt prea onorabile. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili, care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie. Volumul de munca curent poate fi perturbat de schimbarile imprevizibile in rutina zilnica astfel incat planurile voastre pot fi date peste cap. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri care va destabilizeaza sanatatea. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce va cere sa  revizuiti anumite atitudini personale legate de invatamant, cunostinte superioare, scoala, credinta, cunoastere inalta, straini, strainatate, partener, asociat, dusman stiut. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe ceea ce este adunat in sufletul vostru, pe credinta voastra si are legatura cu semintele plantate in martie 2021 cand a fost Luna Noua in Berbec.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Plina face multa lumina in prieteniile voastre, in proiectele sociale si profesionale, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, experiente si iubiri imprevizibile, idei si planuri ciudate. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri, asupra idealurilor false. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce obstacole legate de dorinta imensa de putere, manipulari, jocuri secrete pentru putere, bani multi, bani negri, partener de viata, relatii intime secrete, munca, sanatate, proiecte la locul de munca. Deci, “ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe prieteniile voastre, pe aliantele voastre, pe dorintele voastre, planuri secrete, dorinta de putere, idealurile voastre, relatiile voastre, si are legatura cu semintele plantate in  martie 2021 cand a fost Luna Noua in Berbec.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina, face multa lumina in casa carierei voastre, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru ordonarea scopurilor si ambitiilor profesionale. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Sunt posibile schimbari in statutul social, pot fi mai accentuate dificultatile profesionale. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce obstacole legate de casnicie, partener de viata, asociat, dusman stiut, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat, iubire, copii, speculatii diverse. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera voastra, ambitii profesionale, relatii, concurenti, rivali, munca, si are legatura cu semintele plantate in  martie 2021 cand a fost Luna Noua in Berbec.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Luna Plina face multa lumina in proiectele voastre cu strainatatea, cunostintele voastre inalte, credinta voastra, moralitate, rude, cunostinte apropiate. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Poate fi un sfat divin care va ajuta sa intelegeti rolul vostru aici pe pamant. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce obstacole legate de munca, proiecte de munca, colegi, sefi, sanatate. “Ochii cosmici “ ai acestui moment sunt pe studiile voastre, credinte, cunoastere inalta, relatia cu strainii, moralitate, corectitudine, munca, proiecte de munca si are legatura cu semintele plantate in martie 2021 cand a fost Luna Noua in Berbec.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in afacerile voastre, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, afaceri, investitii, planuri secrete pentru putere, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce obstacole  legate de relatiile romantic, iubire, copii, speculatii diverse, proiecte creative, rude, comunicare, documente. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe  jocurile ascunse ale puterii, bani prin fel de fel de parteneriate, viata intima, dorinta de putere, copii, si au legatura cu semintele plantate in martie 2021 cand a fost Luna Noua in Berbec.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Luna Plina face multa lumina in relatiile voastre, fel de fel de acorduri semnate, partener de viata, asociat, rival, chestiuni juridice. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri, apogeuri, vin prin ceilalti. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce obstacole legate de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, agresivitate in camin, bani, valoare personala, bunuri materiale, mosteniri de familie. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe relatiile voastre, casnicie, partener de viata, actiuni judecatoresti  si au legatura cu semintele plantate in  martie 2021 cand a fost Luna Noua in Berbec.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina face multa lumina in rutinele voastre, in activitatea profesionala, in relatia cu colegii, in biroul vostru, obiceiuri zilnice, sanatatea fizica, emotionala si mentala.  Crizele existentiale nu pot fi depasite acuma prin actiuni necugetate ci prin liniste si intelepciune. Fiti atenti la sanatate, dieta, ganduri. Acuma, un proiect profesional poate ajunge la apogeu si puteti culege unele roade frumoase sau la polul opus, puteti constientiza ce trebuie sa schimbati in munca voastra, in gandirea voastra. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce obstacole legate de rude, sora frate, comunicare acida, cuvinte care destabilizeaza o situatie de viata, calatorii, idei fixe, agresivitate in raport cu anturajul, actiuni precipitate. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe munca voastra, colegi, rutine zilnice, crize existentiale, sanatate, comunicare,  si au legatura cu semintele plantate in  martie 2021 cand a fost Luna Noua in Berbec.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Aceasta Luna Plina face multa lumina in iubirile voastre, in proiectele voastre creative, in placerile voastre, in relatia voastra cu copiii. Acest moment magic va poate pune in lumina fie prin finalizarea unui proiect creativ fie prin mandria care merge tot timpul inintea caderii. O relatie de iubire poate cunoaste multa agitatie, posibile certuri cu copii. Fiti foarte atenti la speculatii, la cuvinte, la egoul vostru activat care poate bloca fulxul natural al fortei vitale cosmice. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce obstacole legate de bani, valoare personala, bunuri materiale, procedee discutabile de a obtine bani, dificultati financiare, fapte din trecut . “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe iubire, copii, creativitate personala, mandrie exagerata, relatii, prieteni, grupuri de care apartineti, neasteptat, si au legatura cu semintele plantate in martie 2021 cand a fost Luna Noua in Berbec.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina face multa lumina in casa voastra, in relatia cu parintii vostri, in camin, afaceri imobiliare, stabilitate emotionala, patriotism. O problema legata de originea voastra, de familie, proprietati, mosteniri de familie, ar putea sa va tina atenti in acest moment. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din famile, cariera, viata publica, putere emotionala, incredere in propria persoana, imbogatire interioara. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce obstacole legate de modul vostru de a relationa, agresivitate, imagine personala, prieteni, grupuri de care apartineti, vesti surpriza. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe familie, parinti, tara, camin, relatii, asocieri, si au legatura cu semintele plantate in martie 2021 cand a fost Luna Noua in Berbec.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Luna Plina face multa lumina in mediul in care traiti, cum comunicati,  in idei, in idealuri, in domeniul religios. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Un document important ar putea sa apara si sa va dezechilibreze viata. O calatorie scurta ar putea face parte din magia acestui moment sau puteti culege roadele unor activitati in comunicare, studii, comert. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din relatia voastra cu un frate, o sora, o ruda, o persoana mai tanara. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce obstacole legate de trecut, fapte din trecut, karma, secrete si afaceri secrete, dusmanii ascunse, cariera. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe rude, frati si surori, comunicare, comert, tineri, munca voastra, colaboratori in munca, sanatate, si au legatura cu semintele plantate in martie 2021 cand a fost Luna Noua in Berbec.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Plina face multa lumina in problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in domeniul financiar, relatii intime, valoarea si talentele voastre, banii partenerului.  Aceasta luna plina este despre echilibrarea valorilor materiale cu cele spirituale, despre putere, despre ceea ce este al vostru si ceea ce este al celorlalti, despre pierderi sufletesti care va pot schimba perceptia asupra bunurilor materiale. Este momentul sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a face rau celorlalti. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din viata voastra ce tin de bani, talente native, planuri secrete, manipulari. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce obstacole legate de prieteni, proiecte de grup, straini, strainatate, credinta, calatorii, respectarea legilor. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt pe activitatile voastre financiare, valoarea si talentele voastre, iubire, copii, proiecte de grup, si au legatura cu semintele plantate in  martie 2021 cand a fost Luna Noua in Berbec.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.