ECLIPSA INELARA DE SOARE IN PESTI SI ZODIILE- 26 FEBRUARIE 2017

juramant

“Nu sunt aici pentru a te vana ,
ci pentru a te salva “ RUMI

Cuvantul “ ciudat” descrie foarte bine perioada in care Eclipsa de Soare  isi anunta prezenta. Orice Eclipsa corecteaza “ drumul in viata” cu sau fara voia noastra, ceea ce este ascuns va iesi in lumina fie ca se vrea sau nu, pot fi lasate cariere, relatii, situatii, care nu sunt sanatoase sau care nu mai sunt necesare. Eclipsele aduc modificari karmice, acestea pot fi drastice daca vom continua sa mergem pe o cale negativa, pe o cale in contradictie cu destinul nostru. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud accentueaza platile karmice, nu te poti ascunde nicaieri. In acelasi timp, trebuie sa intelegem ca platile karmice, aceste bilanturi de soarta pot fi si pozitive, asta in functie de ceea ce am dezvoltat pana acuma. Nodul Sud mai poate fi numit si “calcaiul lui Achile” un punct vulnerabil stiut doar de zei.

La nivel personal, Eclipsa de Soare in Pesti aduce evenimente majore daca face un aspect destul de strans cu o planeta din harta natala.
Daca eclipsa face conjunctie cu ascendentul natal, mare atentie la sanatate, in conjunctie cu casa partenerului(casa VII), pot aparea teste legate de parteneriate, sot, afaceri, in conjunctie cu casa carierei(casa X) pot aparea teste legate de orice fel de pozitie sociala, functie, ambitii profesionale, in conjunctie cu casa IV, eclipsa poate arata unele schimbari legate de casa, familie, tara, afaceri, parinti.

Daca eclipsa este in conjunctie cu Soarele natal, poate prevesti anumite schimbari radicale pentru barbat, sot, tata, functie.
Daca eclipsa este in conjunctie cu Luna natala, de cele mai multe ori sunt afectate femeile, mama, chiar persoana in cauza.

Aceasta Eclipsa  de Soare in Pesti are o influenta deosebita asupra semnelor mutabile –Gemeni, Sagetatori, Pesti, Fecioara ( nascuti in jurul datei de 26 februarie, mai, august, noiembrie).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC
Eclipsa  de Soare in casa XII poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit, pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie, veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala, pe vindecarea trecutului, pe iertare si sfarsitul unei suferinte, a unei relatii. Evenimentele pot fi oarecum insotite de un sentiment mistic, puteti fi ghidati, puteti avea revelatii neasteptate care sa va ajute sa inchideti  un capitol greu din viata voastra dar care se poate dovedi a fi un pas important catre ceva nou. Este un accent deosebit asupra legaturilor secrete, informatii secrete, proiecte, legaturi vechi care va fac rau. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Cu Orcus in Fecioara in opozitie cu Eclipsa de Soare in Pesti, aveti tendinta de a judeca promisiunile incalcate ale celorlalti, uitand ca mai importante sunt promisiunile facute de voi si pe care poate le-ati incalcat.Pentru voi, Orcus in Fecioara invoca tot ce tine de responsabilitatea asumata fata de un proiect, un contract, un mod de actiune in relatii, un loc de munca, obligatii zilnice, sanatate, “ sa fii in slujba celuilalt”.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Eclipsa de Soare in casa XI poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale, atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii. Aceasta eclipsa poate lumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu  atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa va sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Cu Orcus in Fecioara in opozitie cu Eclipsa de Soare in Pesti, aveti tendinta de a judeca promisiunile incalcate ale celorlalti, uitand ca mai importante sunt promisiunile facute de voi si pe care poate le-ati incalcat. Pentru voi, Orcus in Fecioara invoca tot ce tine de responsabilitatea asumata fata de un copil, o activitate creativa, iubire, mandrie exagerata, popularitate, talente speciale, capacitatea de a face fata unor situatii grele,chiar dramatice.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Eclipsa  de Soare in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, ambitii profesionale, statut social si colectiv, parinti. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cariera, viata sociala, familia voastra, asumarea responsabilitatilor de lunga durata. Deoarece Eclipsa de Soare este combinata cu Nodul Sud in Pesti, faptele trecutului pot veni peste voi si pot tulbura apele in cariera. Aceste mutari sortite au un rol special, sa echilibrati nevoile voastre personale cu cele profesionale, sa invatati ca o functie, un dar deosebit nu este pe vecie. Cu Orcus in Fecioara in opozitie cu Eclipsa de Soare in Pesti, aveti tendinta de a judeca promisiunile incalcate ale celorlalti, uitand ca mai importante sunt promisiunile facute de voi si pe care poate le-ati incalcat. Pentru voi, Orcus in Fecioara invoca tot ce tine de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare, patriotism. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Eclipsa de Soare in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate  calatoriile lungi, “visele mari”, contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate,  “iubirea de departe “poate sa va gaseasca. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate. Acestea va vor ajuta sa fiti deschisi unor idei noi, unor filosofii de viata complet noi si vitale calatoriei voastre aici pe pamant. Aceasta Eclipsa va deschide noi orizonturi, va ajuta sa faceti apel la principiile spirituale pentru a naviga prin situatiile dificile. Cu Orcus in Fecioara in opozitie cu Eclipsa de Soare in Pesti, aveti tendinta de a judeca promisiunile incalcate ale celorlalti, uitand ca mai importante sunt promisiunile facute de voi si pe care poate le-ati incalcat. Pentru voi, Orcus in Fecioara invoca tot ce tine de rude, sora, frate, vecini, barfa, mintea practica, smecherii, comert, comunicare.
Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Eclipsa  de Soare in casa VIII poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testament, sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un acord semnat, asadar, casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani, relatii interpersonale sau sociale, incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur.Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, posesiunile, relatiile din interes, dependenta de banii partenerului, asociatului. Puteti avea oportunitati financiare, puteti decide ca numele jocului iubirii are in definitie mintea, trupul si sufletul partenerului. Cu Orcus in Fecioara in opozitie cu Eclipsa de Soare in Pesti, aveti tendinta de a judeca promisiunile incalcate ale celorlalti, uitand ca mai importante sunt promisiunile facute de voi si pe care poate le-ati incalcat. Pentru voi, Orcus in Fecioara invoca tot ce tine de bani si ceea ce faceti pentru a obtine bani, de valoarea personala, de cum reusiti sa va valorificati un talent.
Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Eclipsa de Soare in casa VII poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri. Sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile, valoarea unui parteneriat, a unei afaceri, relatiile din interes, manipularea partenerului, puterea personala, respectarea legilor. Deoarece Eclipsa de Soare este combinata cu Nodul Sud in Pesti, faptele trecutului pot veni peste voi si pot tulbura apele in relatiile voastre. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati ca “ este nevoie de doi” iar pentru asta puteti primi o propunere de casatorie, o asociere neasteptata ce pare sa vina de nicaieri, fara nici un avertisment. Acest concert astral va indeamna sa va orientati catre acele relatii, colaborari valoroase pentru sufletul vostru. Cu Orcus in Fecioara in opozitie cu Eclipsa de Soare in Pesti, aveti tendinta de a judeca promisiunile incalcate ale celorlalti, uitand ca mai importante sunt promisiunile facute de voi si pe care poate le-ati incalcat. Pentru voi, Orcus in Fecioara invoca tot ce tine de modul vostru de relationare, de cum va afisati in lume si de ceea ce criticati pe un ton ce ar trebui sa-l folositi intai cu voi. “Eu stiu sa critic cel mai bine”  va poate dauna acuma.
Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Eclipsa de Soare in casa VI energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi, un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul eclipsei in casa VI are o legatura directa cu “transformarea voastra”, transformare ce se face adesea prin schimbare, suferinta, rabdare si rezistenta. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti locul de munca, colegii, serviciul pentru cei din jur, sanatatea, compasiunea, iertarea, responsabilitatile voastre. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati sa deveniti furnizori de servicii pentru cei din jur dar fara a considera acest lucru frustrant. Este o reformare a obiceiurilor voastre zilnice, a sarcinilor voastre, a modului in care va ingrijiti corpul fizic dar si mintea si spiritul vostru. Acest concert astral va indeamna sa alegeti pentru urmatoarea perioada motto-ul “ o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”. Cu Orcus in Fecioara in opozitie cu Eclipsa de Soare in Pesti, aveti tendinta de a judeca promisiunile incalcate ale celorlalti, uitand ca mai importante sunt promisiunile facute de voi si pe care poate le-ati incalcat. Pentru voi, Orcus in Fecioara invoca tot ce tine de secrete, barfa multa, fapte din trecut, compasiune, sprijin dezinteresat pentru cei neajutorat.  Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Eclipsa  de Soare in casa V energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, se poate vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente si actiuni riscante ce  activeaza emotiile voastre, apare dorinta de aventura, dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile de iubire, copiii, dragostea, prietenia, creativitatea, placerea, sperantele voastre. Este o Eclipsa ce  poate matura o relatie de iubire, un proiect creativ care nu fac parte din destinul vostru. In acelasi timp, puteti cunoaste o noua dragoste, poate fi ceva brusc, neprevazut. Deoarece Eclipsa de Soare este combinata cu Nodul Sud in Pesti, faptele trecutului pot veni peste voi si pot tulbura apele in tot ce tine de iubire, relatii cu copii, mandrie exagerata. Cu Orcus in Fecioara in opozitie cu Eclipsa de Soare in Pesti, aveti tendinta de a judeca promisiunile incalcate ale celorlalti, uitand ca mai importante sunt promisiunile facute de voi si pe care poate le-ati incalcat. Pentru voi, Orcus in Fecioara invoca critica exagerata fata de prieteni, un grup din care faceti parte, cauze umanitare, idei noi, astrologie.Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Eclipsa  de Soare in casa IV energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, neam, parinti, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara. Cu Orcus in Fecioara in opozitie cu Eclipsa de Soare in Pesti, aveti tendinta de a judeca promisiunile incalcate ale celorlalti, uitand ca mai importante sunt promisiunile facute de voi si pe care poate le-ati incalcat. Pentru voi, Orcus in Fecioara invoca tot ce tine de cariera, ambitii profesionale, autoritati. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Eclipsa  de Soare in casa III energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti comunicarea si studiile, evolutia personala si cresterea spirituala, cum va folositi cunostintele accumulate. Aceasta Eclipsa deschide perspective neasteptate prin vestile pe care le puteti primi, o conversatie buna poate duce la o idee mare care schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Cu Orcus in Fecioara in opozitie cu Eclipsa de Soare in Pesti, aveti tendinta de a judeca promisiunile incalcate ale celorlalti, uitand ca mai importante sunt promisiunile facute de voi si pe care poate le-ati incalcat. Pentru voi, Orcus in Fecioara invoca tot ce tine de straini, strainatate, munca in strainatate, credinta, respectarea legilor, calatorii mari. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Eclipsa de Soare in casa II energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala. Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, banii. Este posibil sa primiti o oferta neasteptata de munca, poate fi o schimbare radicala a modului in care castigati, cheltuiti banii. Este un accent deosebit asupra castigurilor voastre, asupra propriului sentiment de valoare, cat valoreaza munca voastra, cum va sunt apreciate valorile personale. Pierderile au legatura cu tot ceea ce ati facut in trecut pentru a castiga bani dar prin metode neortodoxe. Cu Orcus in Fecioara in opozitie cu Eclipsa de Soare in Pesti, aveti tendinta de a judeca promisiunile incalcate ale celorlalti, uitand ca mai importante sunt promisiunile facute de voi si pe care poate le-ati incalcat. Pentru voi, Orcus in Fecioara invoca tot ce tine de afaceri secrete, bani multi, manipulare prin bani, viata intima, banii partenerului de viata, credite. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Eclipsa de Soare in casa I aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti cu adevarat dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale, relatii. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele talente ascunse ce pot fi dezvoltate si folosite  eficient.Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile personale dar si relationale. Deoarece Eclipsa de Soare este combinata cu Nodul Sud in Pesti, faptele trecutului pot veni peste voi si pot tulbura apele in tot ce tine de relatii, actiuni personale. Cu Orcus in Fecioara in opozitie cu Eclipsa de Soare in Pesti, aveti tendinta de a judeca promisiunile incalcate ale celorlalti, uitand ca mai importante sunt promisiunile facute de voi si pe care poate le-ati incalcat. Pentru voi, Orcus in Fecioara invoca tot ce tine de relatii, partener de viata, toleranta, diplomatie, respectarea legilor. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.