LUNA PLINA IN SAGETATOR SI ZODIILE – 13 IUNIE 2014

sagetator 2

In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior. Aceasta Luna Plina activeaza axa Sagetator –Gemeni , deci Soarele este in Gemeni gradul 22:06 iar Luna se afla in Sagetator gradul 22:06.

Simbolul Sabian al Lunii Pline pe gradul 23 Sagetator este :

In New York, insula Ellis ureaza imigrantilor “bun venit”. Acest simbol arata o schimbare totala, un drum nou plin de speranta dar si de necunoscut. Pe langa durerea a ceea ce ramane in urma, aceasta Luna Plina arata ca obisnuinta, rutina  sunt inlocuite cu  un nou mod de viata, o tara noua, o familie noua. Asa cum scriam si in articolul despre Luna Plina:” Energia lui Pholus  in fuziune cu Luna Plina in Sagetator ne face sa actionam in mod spontan si instinctiv in situatii aparent minore dar care pot sa ne schimbe viata. Aceste actiuni pot avea de multe ori consecinte fatale in sensul ca viata se schimba pentru totdeauna. Este un timp ce aduce schimbari radicale , neasteptate , ceva sigilat, incuiat, blocat in trecut se deblocheaza”.

Influenta cea mai mare a acestei energii destul de tensionate o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 13 ( plus, minus  5 zile ) in semnele mutabile : Sagetator, Gemeni, Pesti, Fecioara  dar si toti cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 23 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC
Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale, a comunicarii si studiilor. Luna Plina in casa IX poate aduce teste legate de convingerile personale, posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu fel de fel de persoane, cu strainatatea, cu strainii. Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul, uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care veti fi intr-o calatorie continua, puteti incepe un curs nou, puteti sa va folositi de studiile facute pentru a va afirma, oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, rezultate pe termen lung prin implicarea in activitati de mass-media. Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2013 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci? Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o  intalnire banala, o decizie aparent minora duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru vorbim de un exament aparent banal, o afacere cu strainatatea, o interpretare a unei legi, o calatorie, o credinta.

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR
Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale. Luna Plina  in casa VIII poate energiza teste legate de mosteniri, banii celuilalt, imprumuturi bancare.  Aceasta energie poate fi un apogeu al rafinarii propriei fiinte prin cautatea unor valori mai profunde lasand in urma fostele valori, conditionarile sociale. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele, asigurarile, taxele, afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi. Aceasta Luna Plina poate aduce “ stiri mari”  despre  un divort cu probleme financiare, planuri de refinantare, o noua sursa de bani, o bursa, un dar valoros. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2013 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci? Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o  intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale sunt legate de banii celuilalt, un castig neasteptat, va schimba viata. Sageata lui Pholus “ este unsa cu banii celuilalt”.

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI
Luna Plina ativeaza axa VII-I, axa eu –tu. O Luna Plina in casa VII, casa parteneriatelor, poate aduce unele teste in acest domeniu, teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate, anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe, altele se pot rupe, depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor. Vestile sunt mari in aceasta perioada iar ele tin de un divort spectaculos, un partener de viata, un asociat, un acovat.  Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2013 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?  Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o  intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de parteneriatele voastre, sageata transformarii este legata de un adevar in legatura cu un partener de viata, un asociat. Sageata lui Pholus vine de la un partener.

RAC –ASCENDENTUL IN RAC
Luna Plina activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii. O Luna Plina in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate. Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca, al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate, deci atentie. In aceasta casa, Luna energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi. Daca aveti o problema latenta de sanatate care necesita atentie din partea voastra,  aceasta Luna Plina poate evidentia acest lucru, este cel mai bun timp pentru a rezolva orice problema de sanatate. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2013 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci? Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o  intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de locul de munca, sanatate, colegi, sefi.” O sageata mica la locul de munca  va face curiosi iar lucrurile iau un alt drum.

LEU –ASCENDENTUL IN LEU
Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa a afectivitatii. O Luna Plina  in casa V energizeaza tot ceea ce are legatura cu creativitatea personala, iubire, copii. Este un timp al asumarii unor riscuri pentru a va exprima creativ, pentru a va satisface nevoia de iubire si placere. Poate aduce o noua iubire, poate terminarea unei iubiri, poate un copil, poate descoperirea unui talent creativ. Dragostea este pusa in lumina in aceasta perioada, va puteti indragosti, puteti petrece mai mult timp cu copii, puteti beneficia de pe urma unui proiect important pe care il finalizati. Vestile sunt mari in aceasta perioada iar ele vin ca o oportunitate pentru o iubire sau un blocaj intr-o relatie existent. Aceasta Luna Plina  va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2013 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?  Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o  intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin  de un iubit, un copil, invatamant, o petrecere, un proiect creativ. ” O sageata mica” trimisa de un iubit va face curiosi iar lucrurile iau un alt drum.

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA
Luna Plina activeaza axa IV –X, o axa a familiei si carierei. O Luna Plina  in casa IV poate aduce teste legate de familie, radacinile familiei, casa, parinti, afaceri imobiliare. Sunt posibile certuri cu parintii, schimbari de locuinta, atmosfera apasatoare in mediul familial. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Posibile probleme cu mama sau va trebui sa aveti grija de mama voastra.  Casa IV este o casa cardinal, adica un loc in care incepe un proces  iar luna este guvernatorul natural al acestei case, deci, in aceasta casa, luna plina capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare, experiente din trecut ating un prag maxim.Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2012 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci? Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o  intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de familie, camin, parinti, afaceri.” O sageata mica”  gasita in casa va face curiosi iar lucrurile iau un alt drum.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA
Luna Plina activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor. O Luna Plina in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare, poate aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra. Este un timp in care toate activitatile legate de transport, de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti sa fie mai pronuntate si testate. Puteti sa petreceti mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, puteti comunica cu acestia prin mail, telefon, sunt destul de mult activate excursiile scurte, puteti sa va gasiti dragostea in timp ce calatoriti, puteti sa cumparati un calculator, un nou telefon. Aceasta Luna Plina va pune un accent deosebit pe un frate, o sora sau pe un var, un vecin, este posibil sa primiti anumite stiri legate de acestia, va pot cere ajutorul pentru a depasi o problema. Fiti atenti la orice document pe care il semnati in aceasta perioada.  Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2013 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci? Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o  intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de rude, frati, surori.” O sageata mica”  venita de la o ruda de-a voastra va face curiosi iar lucrurile iau un alt drum.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION
Luna Plina activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor, a banilor munciti si a banilor celuilalt, a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti. O Luna Plina in casa II, o casa a finantelor personale,  poate aduce teste legate de bani, de tot ce are legatura cu banii, apar probleme, fluctuatii in zona financiara si a resurselor materiale. Aceasta energie aduce in lumina tot ceea ce faceti pentru a obtine bani.Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, noi oportunitati de castig personal. Aceasta Luna Plina  va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2013 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?  Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o  intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de bani, valori personale. ” O sageata mica” unsa cu bani va face curiosi iar lucrurile iau un alt drum.

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor si  poate indica probleme in relatii, parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti  un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili, schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Acuma puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra . Atentie la sanatate . Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2013 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci? Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o  intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de voi, relatiile voastre, ospitalitatea voastra, corpul vostru fizic.

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Luna Plina activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii. Luna Plina in  casa XII poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur. Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate. Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna, reinoire spirituala. Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Luna Plina in casa XII “aprinde lumina in dulapul vostru cu lucruri, sentimente secrete”, greselile trecutului sunt reinviate si pot fi intelese in alt mod.Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite dileme din viata voastra dar si de a le rezolva. Puteti descoperi un secret iar acest lucru vine ca un ajutor , protectie pentru voi .Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2013 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci? Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o  intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de trecut, secrete, sanatate, compasiune, plati karmice.

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR
Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii, a placeriii si a idealurilor. Luna Plina  in casa XI,  o casa a prietenilor si a activitatilor de grup, poate aduce teste legate de tot felul de prietenii, de activitati de grup, organizatii, modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni, o organizatie si nevoile individuale de creatie,  poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor, poate fi un timp al crearii unor noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi. Aceasta Luna Plina  va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2013 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?  Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o  intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de prieteni, grupuri, acte de caritate. ” O sageata mica” primita de la un prieten va face curiosi iar lucrurile iau un alt drum.

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI
Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa a carierei si a familiei. Luna Plina in casa X, o casa carierei, poate energiza fel de fel de probleme in cariera, in viata sociala, pot fi scoase in lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Mesajul acestei lunatii are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Poate fi un timp al schimbarii carierei , promovare la locul de munca, ceva la care ati lucrat din greu poate fi vazut si apreciat in aceasta perioada. Aceasta Luna Plina poate fi ca un panou publicitar  pentru voi putand aduce evolutii neasteptate , incitante marcand de multe ori un apogeu in cariera voastra. Tot ceea ce ati facut aduce publicitate, ochii multor oameni sunt asupra voastra . Cariera voastra poate cunoaste schimbari bruste cu influente asupra familiei . Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in decembrie 2013 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci? Cu Pholus in fuziune cu Luna Plina, evenimentele  mici, motivele mici au un efect mare, o  intalnire intamplatoare, o decizie aparent minora duc la schimbari mai mari decat v-ati fi asteptat. In cazul vostru, lucrurile aparent banale tin de criera, viata sociala.”O sageata mica”  legata de un proiect profesional va face curiosi iar lucrurile iau un alt drum.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.