LUNA NOUA IN VARSATOR SI ZODIILE -4 FEBRUARIE 2019

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Cu Luna Noua in Varsator pe gradul 16, cei nascuti in jurul datei de 4 februarie, 6 mai, 8 august, 8 noiembrie din zodiile Varsator, Taur, Leu, Scorpion, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , casa patenerului, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 16.

Simbolul Sabian al gradului 16 Varsator, gradul Lunii Noi este: ” La biroul sau, un om de afaceri studiaza un proiect complex”. Prin acest simbol sabian, aceasta luna noua  ne spune ca ne vom intalni cu unele obstacole neasteptate, socuri ( proiect complex) care pot fi depasite doar prin metode neobisnuite, compromisuri ciudate, intelegeri subite, astrologie, alte stiinte esoterice, ghizi spirituali (varsatorul). “Nu conteaza cat de organizat esti, cat de puternic esti, ce afacere ai, ce putere de decizie ai”, provocarile apar iar pentru a le depasi avem nevoie sa fim inventivi, sa cerem ajutorul, sa fim atenti la mintea noastra si la ceea ce propagam prin ea, sa cerem indrumare divina de la subconstientul nostru. Repetati continuu:”Forta gigantica a subconstientului meu ma ajuta sa inteleg ceea ce trebuie sa fac in continuare.’

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua vine pentru voi cu oportunitati legate de prieteni, echipe, relatii sociale, politice sau oculte. In timpul acestei lunatii puteti planta seminte pentru viitor, sunteti mai atrasi de ceea ce este progresist sau neconventional, sunteti mai constienti de beneficiile unor relatii sociale si puteti gasi cateva idei minunate prin intermediul altora. Fiti mai constienti de atitudinile voastre si incercati sa nu fiti posesivi sau restrictivi cu ceilalti. Activitatile cu copiii cresc. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru.
Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 15 august 2019. Aceasta Luna Noua de mana cu Amfitrita poate arata un mesaj important de la un prieten, un protector, poate fi legat de o dorinta de a voastra si care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.
Mesajul divin al acestei lunatii vine prin prieteni, ghizi spirituali, astrologie, grupuri, politica, un grup de care apartineti.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua influenteaza sectorul carierei voastre. Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor.Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Cu aceasta Luna Noua puteti primi o promovare, puteti finaliza un proiect important ce aduce laude si recompensari substantiale. Este un timp in care puteti straluci la locul de munca, puteti primi oferte pentru un nou loc de munca, puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 15 august 2019. Aceasta Luna Noua de mana cu Amfitrita poate arata un mesaj important de la o persoana cu functie (sef), poate fi legat de cariera voastra care intr-un anumit fel va schimba directia in viata. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu domeniul carierei, viata sociala, ambitii profesionale, parinti, va vede lumea acuma.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Cu Luna Noua in Varsator, intr-un semn de aer, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Acuma intelegeti ca dreptatea divina nu doarme. Poate fi o calatorie importanta, o intalnire cu un profesor spiritual. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Oportunitatile pot veni si prin internet sau prin intermediul unei conexiuni cu strainatatea intr-un mod neasteptat. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 15 august 2019. Aceasta Luna Noua de mana cu Amfitrita poate arata un mesaj important de la o persoana din strainatate, ghizi spirituali, profesori, rude, aceste mesaje intr-un anumit fel va schimba directia in viata. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu strainatatea, cursuri superioare, calatorii mari, un strain, credinta.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, afaceri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaz?, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Expeientele aduse de aceasta lunatie sunt intense.
Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 15 august 2019. Aceasta Luna Noua de mana cu Amfitrita poate arata un mesaj important de la un asociat de afaceri, poate avea legatura cu banii partenerului, o mostenire, care intr-un anumit fel va schimba directia in viata. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu banii unei afaceri, un imprumut, un partener de suflet, o mostenire, un proiect personal.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre.
Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre. O ciocnire cu un partener, in casnicie sau legata de niste acorduri legale de munca, poate face parte din imaginea acestei lunatii. Cultivati totusi pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, un partener de viata, de afaceri, de munca. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 15 august 2019. Aceasta Luna Noua de mana cu Amfitrita poate arata un mesaj important legat de casnicia voastra, de partenerul vostru, de trecutul vostru,  care intr-un anumit fel va schimba directia in viata. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu o casnicie, un partener de afaceri, o uniune benefica, politica, avocati.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 15 august 2019. Aceasta Luna Noua de mana cu Amfitrita poate arata un mesaj important legat de munca voastra, colegii vostri, sefii vostri, sanatatea voastra, care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.
Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu locul de munca, sefi, colegi, sanatate.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Cu Luna Noua in Varsator intr-un semn de aer prieten cu semnul vostru, deveniti mai increzatori in puterea voastra creativa. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Este o energie ce pune un accent deosebit pe  romantism, recreere, proiecte creative , investitii. Puteti deveni mai populari si cu inima mai usoara. Un nou inceput poate fi legat de o afacere, un proiect creativ, o modalitate de a va exprima, o relatie de iubire, un hobby poate cunoaste o schimbare importanta. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 15 august 2019. Aceasta Luna Noua de mana cu Amfitrita poate arata un mesaj important legat de un copil, un iubit, cariera, parinti, care intr-un anumit fel va schimba directia in viata. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu iubirea, copii, creativitatea voastra, distractii.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea, inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile. Casa a patra guveneaza mama si femeile, in consecinta, o femeie ar putea juca un rol cheie in evenimentele actuale, poate veni cu o veste importanta sau va poate deschide o usa importanta. Puteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Puteti obtine anumite daruri de la parinti, puteti cunoaste o persoana speciala prin intermediul familiei voastre, puteti sa cumparati o  casa. Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care se termina un proces si incepe alt proces iar aceste procese sunt legate de familie, afaceri imobiliare, parinti, casa, tara. “Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.
Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 15 august 2019. Aceasta Luna Noua de mana cu Amfitrita poate arata un mesaj important de la familia voastra, legat de cariera, o calatorie intr-o tara straina, care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu  cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Puteti
incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati, puteti dezvolta o afacere cu o ruda sau in mediul local in care traiti.
Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 15 august 2019. Aceasta Luna Noua de mana cu Amfitrita poate arata un mesaj important de la un frate, o ruda, poate fi o mostenire, o transformare majora, care intr-un anumit fel va schimba directia in viata. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu rudele voastre, frati, surori, vecini, calatorii scurte, scoala, suna telefonul cu vesti importante.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei.Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare.Utilizati puterea magica a acestei Luni Noi pentru a gasi noi modalitati de a va folosi talentele native sau pentru a descoperi noi talente si puncte forte in voi de care sa va folositi si sa imbunatatiti situatia financiara.Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, echilibrarea vietii voastre relationale, munca, proiecte de munca. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 15 august 2019. Aceasta Luna Noua de mana cu Amfitrita poate arata un mesaj important legat de valorile personale, munca, relatii, care intr-un anumit fel va schimba directia in viata. Mesajul divin al acestei lunatii are legatura cu banii, portofelul vostru, talentele voastre, bunuri materiale.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-19 februarie )

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre, reinventarii voastre. Este timpul sa sculptati propria cale, sa profitati de oportunitatile care va ajuta sa va puneti in lumina identitatea voastra, sa dati viata scopurilor personale. Nu este cel mai bun timp pentru colaborari, munca in echipa ci pentru proiecte indraznete, pentru o abordare directa a vietii voastre. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire mentala, puteti vedea mai bine detaliile unei probleme. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 15 august 2019. Aceasta Luna Noua de mana cu Amfitrita poate arata un mesaj important pentru un proiect personal, care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Pentru voi, Luna Noua vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu dusmanii accentuate.  Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Noaptea cand va treziti aprindeti prima data lumina ca sa nu va impiedicati, acuma, aceasta lunatie va spune ca mersul in intuneric este periculos iar lumina pe care o puteti aprinde este in voi, ea este aprinsa de credinta voastra, faptele voastre bune, compasiune, iertare, iubire neconditionata. Deci, nu fortati lucrurile, mai degraba odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Folositi magia acestei luni noi pentru meditatie, relaxare, imbunatatirea sanatatii, incredere in procesul care se intampla in interiorul vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru.
Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 15 august 2019. Aceasta Luna Noua de mana cu Amfitrita poate arata un mesaj important, puteti avea o viziune, vedeti un semn, un dusman ascuns poate trimite un mesaj, care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

Adriana Tudosa

 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.