LUNA PLINA IN FECIOARA-19 FEBRUARIE 2019, ORA 17:53, ORA ROMANIEI- “LAMPA LUI ALADIN”

‘Pe orice mladita care este in Mine, si n-aduce rod, El o taie; si pe orice mladita care aduce rod, o curata, ca sa aduca si mai mult rod.” Ioan 15:2

Daca luna februarie 2018 nu a avut Luna Plina, acuma, pe 19 februarie 2019, se formeaza o luna plina imensa cu o influenta deosebita asupra noastra deoarece este foarte aproape de pamant ( este la perigeu –cel mai apropiat punct fata de pamant pe orbita lunii). Din moment ce Luna Plina este un moment de culminare, intelegere si schimbare, acuma, putem vedea mai bine unde trebuie sa facem curatenie( Fecioara). Se stie ca Luna Plina are loc atunci cand Soarele si Luna sunt in semne opuse pe cer ( Soarele este pe gradul 0:42 Pesti iar Luna este pe gradul 0:42 Fecioara), astfel, Luna devina o adevarata lampa cereasca ce lumineaza toate lucrurile, inclusiv pe  cele pe care tot le evitam.

Fecioara este criticul, analistul, perfectionistul, doctorul care vindeca bolile societatii(semn de pamant) in timp ce Pestele(un semn de apa) este martirul, tamaduitorul sufletului, sanatatea noastra spirituala. Daca Fecioara este stapana detaliilor si spune mereu “ iata ce este gresit”, semnul Pesti este privirea de ansamblu( apa se duce peste tot) si poate oferi o solutie magica, repetand ceea ce ne spune Isus:” Caci despartiti de mine nu puteti face nimic.” Ioan 15:5

Atat Fecioara cat si Pestii au in comun dorinta de a fi in serviciul celorlalti, iar aceasta Luna Plina ne poate ajuta sa intelegem ca trebuie sa fim in slujba sufletului nostru. Suntem ajutati, indrumati, impinsi adesea de o forta nevazuta catre povestea noastra, drumul nostru, cale noastra. Cel mai mare scop al Fecioarei este de a-si gasi adevarata vocatie, descoperirea acelei munci care o intregeste pe deplin dar pentru asta trebuiesc purificate fricile care fac loc celei mai inalte expresiei a dragostei.

Misiunea acestei Luni Pline in Fecioara luminata de Soarele in Pesti este aceea de a ne ajuta sa dam glas ratiunii in toate iluziile noastre, acuma putem vedea mai bine daca visele noastre sunt reale sau nu. Cel mai bun mod de a lucra cu aceasta energie astrala este de a ne purifica mintea de iluziile si amagirile adunate in viata noastra, in relatiile noastre. Acuma putem vedea toate detaliile unei probleme, acuma putem gasi cea mai buna solutie la o problema dificila. A venit timpul sa purificam, tratam sau sa indepartam tot ceea ce este otravitor, nefolositor, in viata noastra, in munca noastra, in dieta noastra, in rutinele si obisnuintele de zi cu zi. Fecioara este semnul recoltei dar mutabilitatea acestui semn se refera atat la recolta pamanului cat si la recolta sufletului, culegem ce am semanat. Ochiul concentrat si analitc al Fecioarei, semnul care invaluie aceasta lunatie, ne va arata lucrurile, defectele, detaliile, pe care nu le-am vazut inainte.
Aceasta Luna Plina (influenta ei se intinde si in urmatoarele doua saptamani)  este un moment bun pentru orice tip de curatenie fizica, detoxifiere, vindecare spirituala, pentru renuntarea la obiceiurile negative care ne imbolnavesc.

Luna Plina pe axa Fecioara –Pesti activeaza casele XII-VI, casele naturale ale semnului fecioarei ( casa VI ) si semnului Pesti ( casa XII), este o activare prin schimbarea scenei “ actorilor “. Acuma, Fecioara isi joaca rolul pe nisipuri miscatoare in casa XII ( pamant in apa ) iar Pestii incearca sa inoate pe uscat in casa VI ( apa pe pamant ).

Trebuie sa fim prudenti, aceasta lampa cereasca ne poate calauzi prin ceata acestui moment astral. Potentialul acestei case este invizibil, cum casa XII este o casa naturala a Pestilor, putem” inota” acuma prin fel de fel de emotii, sentimente, trairi, trecut, pentru a decoda mesajul acestei lunatii. Aici, ne intalnim cu legile spirituale, cu karma noastra, cu dusmanii nostri. Casa XII este vazuta adesea ca un loc de sacrificiu de sine, un loc in care suntem amagiti sau ii amagim pe altii, suntem tradati sau ii tradam pe altii, si asta in numele unei iluzii, in numele unei plati karmice, in numele unor conditionari dincolo de puterea noastra. Aburiti, impotmoliti in fel de fel de iluzii, fantezii, dorinte, nu este de mirare ca ideea de sacrificiu de sine este ea insasi o conceptie gresita. Sacrificiul de sine nu inseamna ca trebuie sa fii o victima sau un martir care tot continua sa isi neglijeze propriile nevoi pentru a face pe plac altcuiva sau pentru a indeplini capriciile altora, sau pentru a trai in povesti construite ademenitor de altii, sau pentru ca vrei sa faci parte din povestea altora numai din povestea ta nu, vrei sa stergi lacrima celuilalt uitand de lacrima ta. Acuma, pentru a aprofunda intelegerea noastra avem nevoie de discernamantul semnului Fecioara iar aceasta Luna Plina in casa XII poate fi un pas important catre intelegerea sacrificiilor noastre. Cuvantul sacrificiu inseamna sa faci ceva sacru, sa spiritualizezi ceva, sa asezi pe Dumnezeu in tot ceea ce faci. Dar adevarata cale de sacrificiu de sine inseamna de fapt recunoasterea sacralitatii noastre, recunoasterea sinelui nostru superior, recunoasterea sursei noastre divine. Aceasta Luna Plina in Fecioara are darul de a aseza fiecare lucru inapoi la locul lui, de a eticheta totul in ordinea divina si nu in ordinea creata de om. Daca Fecioara diseaca orice problema, analizeaza orice detaliu, in casa XII, acest proces devine o constientizare a intregului unde vom gasi iubirea divina care ne vindeca. O analiza rece si fara iubire mareste separarea, o munca facuta fara dragoste oboseste, orice lucru facut fara suflet devine ceva rece, neatragator, chiar si mancarea facuta fara suflet ( asa cum se spune popular) nu are nici un gust, si cate exemple nu pot fi date in care tot ce se face “fara suflet” este sortit esecului in timp ce tot ce se face” din suflet si pentru suflet” ne inalta sufletul, devine un canal prin care curge iubirea divina in lume indiferent de munca pe care o facem zi cu zi. A venit timpul sa curatam viata noastra din punct de vedere mental, emotional, fizic, spiritual, sa intelegem ca atunci cand gandurile noastre sunt divine, puterea lui Dumnezeu le insoteste.

Cu Luna Plina in casa XII, putem simti ca avem in mana Lampa lui  Aladin ce face lumina in tot ce este ascuns, secrete, amagiri, limitari, dusmanii, daruri divine, recompense sau pierderi. La urma urmei, o Luna Plina in Fecioara in casa XII este ca o slujba de vindecare a sufletului nostru, a dorintei noatre de a fi perfecti uitand de cele mai multe ori ca nimeni nu este perfect aici pe pamant. Dorinta de perfectiune  a Fecioarei este de cele mai multe ori o piedica in abordarea ocaziilor ivite iar aceasta Luna Plina in Fecioara in casa XII ne reaminteste ca nu este nevoie sa fii perfect ca sa traiesti, sa muncesti, sa fii deschis oportunitatilor vietii. Doar traind viata cu tot ceea ce ofera ea in bine si rau ne apropiem de perfectiune. Aici vom invata ca fiecare greseala se plateste prin suferinta, acestea nu pot fi negociate, nu se poate da altceva la schimb. Acuma, ne confruntam cu o tranzitie, o stare critica, un prag intre doua optiuni, acuma fantomele trecutului ne pot tine legati de acest prag sau putem intelege ca o alegere gresita are  menirea de a ne invata sa nu o mai repetam, tot raul este spre bine. “Castigam sau pierdem” este limbajul  dublu al Lunii Pline in Fecioara dar “ cel mai mare pacat-semnul Pesti” ar fi sa ramanem blocati pe ceea ce nu functioneaza in viata noastra.

Cine ne ajuta acuma?

Luna Plina generata de opozitia dintre Luna in Fecioara si Soarele in Pesti are drept planete mediatoare pe Marte in Taur si Uranus in Berbec gradul 29:25. Daca Marte in Taur ne spune “ grabeste-te incet”, Uranus in Berbec pe grad anaretic este de neoprit. Impreuna, nu ofera prea multa stabilitate, nu sorteaza lucrurile ci creeaza descoperiri si schimbari care se intampla cu o viteza atat de mare incat pare a fi greu de urmarit, de procesat. In schimb, acest aspect ne poate ajuta  sa ne eliberam de tot ceea ce ne limiteaza in munca, familie, relatii, straini, credinte, cunoastere.

Guvernatorul acestei Luni Pline in Fecioara este Mercur in Pesti de mana cu Neptun in Pesti. Acuma, gandirea logica si rationala va fi perturbata de natura amagitoare si visatoare a lui Neptun, idealismul poate fi deplasat, nerealist si imposibil de aplicat. Acest aspect astral induce de multe ori  sensibilitate, imaginatie dar si multa fantezie iar din acest motiv, ne putem insela sau putem fi inselati, ademeniti, deci mare atentie in special in comunicare, iubire, relatii, chestiuni financiare.
Intuitia, vocea divina din noi este salvarea noastra, credeti in ea, este ghidul cel mai bun. Repetati continuu:” Ma incredintez armoniei divine si o chem in sufletul meu. Divinul ma conduce in tot ceea ce fac iar actiunie mele sunt pline de succes”.

Nu este cel mai bun aspect astrologic pentru planuri si schimbari definitive. Mercur in Pesti intra in perioada lui de umbra iar din 5 martie, va fi retrograd pana pe 28 martie, iar ceea ce se intampla sub influenta conjunctiei Mercur-Neptun in Pesti va fi revizuit, refacut, rediscutat, redefinit.

Tot Luna Plina pe gradul 0:42 Fecioara face un aspect de conjunctie cu steaua fixa Regulus care este  una din cele patru stele fixe regale ( alaturi de Antares, Aldebaran si Fomalhault ). Arhanghelul Rafael –Arhanghelul vindecarii guverneaza aceasta stea fixa. Regulus se numara printre cele mai benefice stele din Univers, astrologii medievali au denumit-o stea regala deoarece aduce glorie, bogatie, faima, putere. Dar orice metoda neortodoxa folosita pentru cucerirea puterii atrage razbunarea acestei energii care iti poate lua totul. Exista un risc de prabusire in cazul in care se recurge la afisarea excesului de mandrie, a arogantei si mai presus de toate a razbunarii. In Fecioara, Regulus ofera putere prin concentrarea pe cceea ce este benefic pentru sufletul nostru si nu pe ceea ce fac altii. Multi vor sa fie in lumina, sa fie vazuti, munca loc sa fie recunoscuta in permanenta dar Regulus in Fecioara de mana cu Luna Plina in Fecioara ne spun ca important este sa fim noi impacati si multumiti cu ceea ce facem, sa fim responsabili, sa devenim constienti ca nu putem sa-i multumim pe toti ci doar pe noi insine.

Viata nu are un drum aleatoriu asa cum gandim de cele mai multe ori, ea are un scop, orice experienta are rolul ei in evolutia noastra, iertarea si umilinta trebuiesc cultivate inaintea unei critici nesabuite. Adevarata vindecare vine atunci cand intelegem ca nimic nu este intamplator sau accidental in viata noastra, pentru ca totul are un sens in cresterea si evolutia noastra. Urmati-va  “glasul sufletului” iar Universul va deschide usi, va sparge ziduri pentru continuarea calatoriei voastre.La nivel superior, aceasta luna plina este benefica celor care lucreaza la purificarea corpului fizic, a mintii si sufletului astfel incat sa fie mai receptivi la lumina divina.

Si asa cum spune Peter Deunev:

” Oricine a venit pe pamant trebuie sa invete sa transforme negativul in pozitiv si sa fie curat. Se spune în Scriptura: “Numai cei cu inima curata il vor vedea pe Dumnezeu “. Atunci, daca sunteti suparati sau bolnavi, intoarceti-va la Dumnezeu si spuneti: “Dumnezeu traieste in mine si eu in El. In numele dragostei Sale, voi trata si angoasa si boala”. Dragostea rezolva, de asemenea, cele mai dificile probleme. Vindeca chiar si cele mai incurabile boli.  “Prin urmare, prin chemarea lubirii, fiecare boala, orice dificultate, orice suferinta dispar. Ele sunt date ca conditii de concentrare, de legatura intre sufletul omului si Dumnezeu. Stiind ca Dumnezeu traieste in tine, foloseste conditiile pe care le da. Bucura-te cand te gandesti la tine. Nu va indoiti de El, nu cautati aici sau acolo, ci sa va bazati pe prezenta Lui in voi. El este in mintea voastra, in locul sfant al sufletului vostru. El traieste in natura nemuritoare a omului, nu in cel mortal.”

Arhanghelul Rafael poate oferi un ajutor imens, important este sa cerem indrumare. Pentru aceasta trebuie doar sa-l invocam: ” Arhanghel Raphael, trimite spre mine energia ta vindecatoare, acum. Te rog, permite-mi sa simt Iubirea ta si energia ta vindecatoare ce imi patrunde in tot corpul”.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

You may also like

6 Comments

  1. Buna Adriana! Sotul meu are soarele pr gradul 0:40 in fecioara in casa 11. Ce ii rezerva aceasta luna ? Mul?umesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.