LUNA NOUA IN VARSATOR – 4 FEBRUARIE 2019, ORA 23: 03, ORA ROMANIEI:”BINECUVANTARI CERESTI”

“Puneti-Ma astfel la incercare, zice Domnul ostirilor. Si veti vedea cum voi deschide pentru voi caile Cerurilor, voi raspandi asupra voastra binecuvantari, incat veti fi coplesiti!” Maleahi 3:10

Si bat clopotele cerului pentru o noua nunta cosmica, vrem nu vrem, toti trebuie sa participam la acest moment astral important. Acuma Lumina- Soarele pe gradul 15:45 Varsator se uneste cu Intunericul – Luna pe gradul 15:45 Varsator si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 4, din orice semn zodiacal.

Asa cum spune Aivanhov:”Separat, Soarele si Luna nu pot face mare lucru. Despartiti unul de altul, sunt parjoliti de foc si inundati de apa; laolalta, insa, produc o forta capabila sa realizeze orice: piatra filozofala care are puterea sa prefaca toate metalele in aur.”

Dar sa inceapa nunta cosmica iar noi, nuntasii pamanteni, trebuie sa incercam sa “dansam” in ritmurile alese de zei, a merge impotriva marelui puls al creatiei inseamna a gresi si a repeta la nesfarsit lectiile pana cand vom invata sa reflectam la actiunile noastre.

O Luna Noua este asociata tot timpul cu un pas nou, o idee noua, un cuvant nou, o atitudine noua, vindecari, intelegeri noi, ambitii si obiective noi. In semnul de aer al Varsatoului, aceasta “apa astrala”  noua pune un accent deosebit pe individualitate, unicitate, excentricitate, inventivitate, neobisnuit, atrage noul, serveste traditionalistii ( Saturn) dar si futuristii(Uranus). Fiind o zodie de aer, Varsatorul si Luna Noua in Varsator ne spun ca toti suntem interconectati prin aerul pe care il respiram, prin comunicarea pe o scara masiva, radiouri, televiziune, internet, biblioteca digitala, filme, computer, relatii publice, discursuri, ghizi, noi forme de comunicare, noi forme de gandire. Luna Noua in Varsator ofera sansa de a face modificarile necesare viitorului nostru, ne poate ajuta sa ne rupem de trecut, de un comportament distructiv, ne ajuta sa avem parte de experiente noi si diferite ce ne revitalizeaza, ne ajuta sa facem fata schimbarilor bruste din viata noastra. Varsatorul este totul despre iluminare si reprezinta spiritualitatea care vine la pachet cu stiinta. Este momentul in care religia si stiinta se unesc pentru a ajuta omenirea. A venit timpul sa intelegem ca exista un suflet care traieste in corpul fizic, ca gandurile noastre sunt puternice si pot provoca boala in corpul fizic, ca exista o puternica legatura intre ganduri, emotii, rugaciune, in vindecarea vietiii noastre. A venit timpul sa traim ceea ce a predicat Isus : “Ia-ti crucea si urmeaza-ma”, sa cultivam iubirea aproapelui, iertarea, smerenia, sa-i acceptam pe ceilalti asa cum sunt.

” Incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa-i iubesc pe cei din jur asa cum sunt, sa le accept deciziile”, repetati cat mai des aceste cuvinte magice.

Nunta cosmica este chiar in casa naturala a Lunii, casa IV iar Mercur in Varsator si asteroidul  29 Amfitrita stau la masa mirilor, promit sa imparta daruri si binecuvantari din cer. Jupiter in Sagetator trimite semne de prietenie acestei lunatii si poate influenta acest moment astral in bine. In mod traditional, Jupiter este cea mai mare planeta din sistemul nostri solar si este considerat “marele benefic”, ceea ce inseamna ca ofera oportunitati multiple, adevar superior, generozitate, scopuri inalte, ne readuce amine ca focul este in noi, in scanteia divina din noi.

Energia Lunii Noi este intotdeauna influentata de aspectele astrologice pe care le face cu restul actorilor astrali.

In primul rand, aceasta Luna Noua energizeaza casa IV, o casa unghiulara ce da forta acestei energii. Deci, aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe traditii, familie, radacini, cariera, munca in echipa, camin, parinti, neam, patriotism, suflet, astrologie. Acuma, verbul “a intelege”, verbul magic al Varsatorului se combina cu verbul magic “a simti” al casei IV, ceea ce ne indeamna sa ne lasam ghidati de acea voce mica si divina din noi, de vocea sufletului, de intuitita noastra. O Luna Noua in Varsator in casa IV, o casa naturala a racului, o casa a nasterii, este in acord deplin cu ceea ce Isus i-a raspuns lui Nicodim:

“Adevarat, adevarat iti spun ca, daca nu se naste cineva din apa si din Duh, nu poate sa intre in Imparatia lui Dumnezeu. Ce este nascut din carne este carne, si ce este nascut din Duh este duh. Nu te mira ca ti-am zis: “Trebuie sa va nasteti din nou.” (Ioan 3:5-7)

Planeta pamant a primit o mare sansa de a deveni planeta dragostei dar pentru asta trebuie sa urmam invataturile lui Isus, trebuie sa fim “nascuti din nou”, trebuie sa renastem si in spirit, sa devenim constienti de divinitatea din noi, de puterea subconstientului nostru, ce este de fapt intelepciunea eterna si divina ascunsa in noi. Luna Noua in Varsator in casa IV ne spune clar ca posibilitatile noastre inedite tin de fundatia noastra, de caminul nostru, de radacinile noastre, de patria noastra, de stabilitatea emotionala, de sufletul ascuns in trupul fizic. Casa IV este temelia vietii noastre iar Luna Noua in Varsator aici ofera posibilitati inedite de a realiza o baza solida pentru evolutia noastra. Fara o baza solida in viata noastra(casa IV) nu putem atinge succesul si recunoasterea pe care o cautam de-a lungul calatoriei noastre aici pe pamant. Este un timp de trezire, realitatea devine alta si acest lucru se intampla prin iesirea in lumina a unor lucruri ascunse, prin constientizarea puterii subonstientului nostru. Trebuie sa dam drumul la lucrurile, ideile, filosofiile invechite care nu ne mai servesc si sa acceptam o noua intelegere a vietii noastre si a ceea ce inseamna viata noastra in fuziune cu vietile celorlati.

Mercur in Varsator este un asistent important al acestei lunatii, este mesagerul inaripat care raspandeste o intelepciune lipsita de varsta, are un limbaj universal si se angajeaza în toate formele de comunicare. Schimba si transfera informatii cu si intre grupuri, indivizi si alte dimensiuni. Mercur in Varsator ca si mesager al acestei lunatii este aducator de surprize iar firul lor comun tine de neobisnuit, misterios, supranatural si suprauman. Ne indeamna sa iesim din inertia rutinelor noastre, din lumea materialista, sa ne catapultam in alte dimensiuni pentru a ne trezi sufletul nostru. Mercur ne invata ca exista un taram magic al existentei, cu cat ne aliniem mai mult si ne urmam vocea sufletului, cu atat mai mult acest domeniu magic este dezvaluit. Ironia este ca mintea noastra rationala respinge magia, nu crede decat in ce vede si aude, vrea sa inteleaga si sa controleze aceasta magie. Dar cand renuntam la control, la nevoia de a intelege divinitatea cu mintea pamanteasca, Mercur da aripi sufletului, intuitiei noastre. Magia acestei Luni Noi in Varsator de mana cu Mercur in Varsator in casa IV este de a intelege puterea gandului, de a intelege ca gandurile de ingijorare sau de frica sunt forte de temut ce ne destabilizeaza din toate punctele de vedere, in timp ce gandurile de bucurie, stare de bine, buna dispoziti, iertare, iubire neconditionata, sporesc puterea noastra.

Mintea noastra este antena noastra personala care transmite si primeste informatii. Mintea noastra are capacitatea de a regla, amplifica si trimite orice gand. Intrebarea este: ce ganduri alegem sa primim, sa trimitem si pe ce ganduri ne concentram?  Natura gandurilor noastre influenteaza starea noastra emotionala, determina comportamentul si actiunile noastre si atrage experientele de viata. Deoarece gandurile noastre determina viata, destinul si karma noastra, este extrem de important sa fim atenti la tot ceea ce gandim. Facultatea liberului arbitru ne da capacitatea de a alege pe ce ganduri vrem sa ramanem. Vrei sa iti schimbi viata? Atunci schimba-ti mai intai gandurile si atitudinea fata de viata si viata ta se va schimba mai repede decat poti tu sa-ti imaginezi. Suntem rodul gandurilor noastre. Corpul poate fi reintinerit si transformat prin CUVANT si prin subconstientul nostru, iar boala complet stearsa din constient. Putem modifica conditiile vietii noastre schimband cuvintele si modul nostru de gandire.

“Moartea si viata sunt in puterea limbii; oricine o iubeste, ii va manca roadele. Proverbe. 18:21

Miturile apartin vesniciei iar povestea mitologica a lui Amfitrita(29) este reinviata acuma de Luna Noua in Varsator. Mitologia Amfitritei este destul de interesanta. Ea este zeita marii, este personificarea feminina a marii fiind descrisa ca o nimfa frumoasa cu o coroana de alge marine. Neptun, zeul marii s-a indragostit nebuneste de Amfitrita si a vrut sa se casatoreasca cu ea. Amfitrita speriata de propunerea si prezenta lui Neptun, a fugit cat mai departe de el, s-a ascuns in apropiere de Atlas, la marginele cele mai indepartate ale pamantului. Dar Neptun era prea indragostit ca sa renunte la ea si a trimis drept petitor, pe Delfin( asteroidul 3218), zeul delfinilor. Rolul delfinului este major in aceasta poveste, ca si petitor, a trebuit sa o convinga pe Amfitrita sa se intoarca la Neptun si sa se casatoreasca cu el. Acest delfin este rasplatit si onorat de Neptun, devenind constelatia Delphinus. Delfinul a fost intotdeauna legat de inteligenta, comunicare, cunoatere intuitiva, comportament altruist, oracol. Aceasta Luna Noua de mana cu Amfitrita in Varsator poate semnifica faptul ca sufletul nostru se lupta cu o idee, cu ceva de care vrem sa fugim cat mai departe pentru a evita o situatia de viata ( poate fi vorba de familie, parinti, prieteni, cariera, sefi, ambitii profesionale, destin, suflet). Dar exista un intermediar in toata aceasta poveste care ne poate convinge sa acceptam o noua situatie de viata ( asta in functie de harta fiecaruia, de domeniul de viata energizat de aceasta luna noua). Acest lucru arata ca aceasta Luna Noua deschide multe linii de comunicare care ne pot ajuta sa vedem altfel viata, o situatie aparent critica din viata noastra. Indrumarile si binecuvantarile acestui moment cosmic ne pot schimba viata, gandirea, relatia cu noi insine, relatia cu cei din jur. A venit timpul sa devenim constienti de divinitatea din noi, de sinele nostru divin iar pentru asta, sufletul nostru devine cel mai bun ghid. Repetati cat mai des posibil: “ Ma las ghidata in permanenta de intelepciunea eterna si divina a subconstientului meu care ma ajuta sa rezolv orice problema cu calm si cu rabdare. ” Subconstientul este servitorul credincios al omului, dar trebuie sa avem grija de el, sa-i dam ordine corecte. Omul are constant langa el un martor atent: subconstientul lui. Fiecare cuvint se graveaza in subconstient si se realizeaza in detalii surprinzatoare.

In ansamblu, aceasta Luna Noua in Varsator are o vibratie frumoasa, magica, inaltatoare, vindecatoare. Aceasta energie noua este un mare cadou cosmic pentru trezirea si evolutia noastra. Din timpuri stravechi, Varsatorul este simbolizat de un om care transporta o cana cu apa iar Isus ne spune

“Iata, cand veti intra in cetate, va va iesi inainte un om, ducand un ulcior cu apa; mergeti dupa el in casa in care va intra.” Luca 22:10

Dumnezeu sa va binecuvanteze, fie ca Lumina sa va stapaneasca mintea, fie ca toti ingerii sa coboare la voi sa va faca fiinte minunate si sanatoase.

Fiti deschisi catre orice indrumare.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. Cu cat timp inainte de luna noua consideri ca este bine sa te rogi, in sesnul celor pe care le promoveaza luna noua? si cat timp dupa, ca idee…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.