LUNA NOUA IN VARSATOR SI ZODIILE -3 FEBRUARIE 2011

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Cu Luna Noua in Varsator pe gradul 14 , cei nascuti in jurul datei de 3 ( plus,minus trei zile )  din zodiile Varsator,Leu ,Taur,Scorpion vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 14.

Cu Saturn retrograd in Balanta in trigon cu Luna Noua in Varsator in conjunctie cu Ceres-mama si Marte –actiunea ,nu putem vorbi de noi inceputuri ci de rediscutarea ,readaptarea,redefinirea ,renegocierea ,reeditarea unor situatii de viata incepute sau pierdute in octombrie 2010 .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in  casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor.

Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de  3 aprilie  ( plus , minus patru  zile ),  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti.
Saturn in mers retrograd prin casa VII are un impact desosebit in relatia cu partenerii, cu asociatii. Urmeaza o perioada in care trebuie sa va schimbati optica asupra relatiei cu partenerul , sa renuntati la egoism , sa va implicati in problemele celuilalt cu multa bunavointa si dorinta de colaborare. Indiferentele fata de problemele partenerului vor putea conduce la instrainare , evenimente neplacute, chiar divort. Exigenta, duritatea,  modul ciudat de exprimare a sentimentelor cer din partea voastra o transformare, este cel mai bun timp sa intelegeti ce inseamna un partener, un asociat. Saturn retrograd va readuce destul de repede cu picioarele pe pamant trebuind sa va creati o perspectiva corecta si solida asupra relatiilor voastre, orice relatie care nu mai merge sub nici o forma poate fi rupta. Este un timp in care atitudinea voastra fata de relatiile voastre apropiate se manifesta cu raceala  si o anumita rezerva , confera capacitatea de a va vedea partenerul cu ochi mai obiectivi. Relatiile si viziunea personala fata de ele trebuiesc redefinite in aceasta perioada de timp.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in  casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 3 mai ( plus , minus patru  zile ),  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.
Saturn in mers retrograde prin casa VI va permite revaluarea modului in care colaborati cu colegii in sensul unei bune colaborari cu acestia, sunteti pusi fata in fata cu asumarea resonsabilitatilor si sarcinilor de la locul de munca , acolo unde v-ati permis construirea unei profesii pe suferinta altuia pot aparea destule incercari pentru a va schimba in totalitatea optica a ceea ce inseamna un loc de munca, o respnsabilitate la locul de munca, un ajutor dat colegilor atunci cand este nevoie. Atentie la unele probleme de sanatate , acestea pot avea o legatura directa cu dieta si cu nivelul inalt al toxinelor , Saturn retrograd reprezinta o perioada ideala pentru modificarea dietei alimentare, pentru introducerea exercitiilor fizice ,  a unor obiceiuri sanatoase., a unei diete purificatoare.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in  casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste poate fi o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afaceri cu strainii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 iunie ( plus , minus patru  zile ) aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.
Saturn in mers retrograde prin casa V are un impact deosebit asupra activitatii creatoare, relatiei cu copii, povestilor romantice si sentimentale. Este un timp in care vi se da sansa sa intelegeti cum sa va folositi vitalitatea, energia emotionala si a iubirii, forta creatoare. Pot aparea diverse blocaje si temeri fata de tot ce va frustreaza din punct de vedere creator, iubire sau cum daruiti iubirea, Saturn retrograd  va poate da jos masca afisata a unui rol fara continut. Lectia lui Saturn aici are legatura si cu consolidarea increderii in propria persoana , orice act de creatie are nevoie de un efort personal  pe masura. In aceasta perioada este posibil sa va intelegeti mai greu cu copii ,  Saturn vrea sa intelegi nevoile  reale ale acestora si  datoria personala fata de ei. Orice relatie de iubire care produce frustrare va fi rupta sau va cere o reanalizare a ei, este un timp destul de greu in relatiile de iubire.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in  casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei  atrasi mai mult de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 iulie ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.
Saturn in mers retrograde prin casa IV are un impact deosebit asupra restructurarii bazelor securitatii, conditiilor de locuit, schimbari de resedinta , obligatii familiale.. Este un interval de timp in care Saturn vine cu incercari si lectii de viata in familie, camin, parinti, cheltuieli legate de casa. Atentie la cei care au afaceri imobiliare, aici sunt destul de multe probleme. Este un timp in care orice frustare legata de familie, casa, parinti, casatorii nefericite  trebuiesc  reanalizate si rezolvate acolo unde se poate, unde nu este posibil se vor produce rupturi.Este un test destul de dur al responabilitatii si  securitatii familiei, al respctului traditiilor , al bunurilor imobiliare.
Unul din punctele nevralgice ale lui Saturn retrograd in urmatoarele 5 luni are legatura cu casa partenerului ,pot aparea destule probleme  din cauza ca familia nu este de acord cu alegerea voastra ,pot aparea certuri intense in familia voastra pe aceasta tema,totusi ,ar fi bine sa va ascultati sufletul si nu  “vocea familiei “.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in  casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 august  ( plus , minus patru  zile ) ,  opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.
Saturn in mers retrograde prin casa III are un impact deosebit asupra comunicarii cu cei apropiati, al modului de exprimare , al ideilor expuse . Este un timp in care Saturn va da sansa sa reganditi si sa comunicati in mod clar lucrurile esentiale ,  sa spuneti adevarul acolo unde acesta a stat in spatele unor vorbe frumoase dar nu prea corecte. Dificultatile din aceasta perioada au o legatura directa cu modul cum comunicati si cum intelegeti sa fiti sinceri, sunt posibile distantari , neintelegeri cu rudele, cei din imediata apropiere a mediului vostru, pot aparea greutati in studii, calatoriile pot fi destul de dificile si cu destule probleme.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in  casa VI -in aceasta perioada toate activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni exercitand o presiune accentuata ducand asfel la slabirea sanatatii. Orice forma de evitare , eschivare a rezolvarii problemelor poate destabiliza sanatatea. Orice activitate obligatorie cere multa responsabilitate , neasumarea responsabilitatii poate genera datorii karmic ce vor trebui platite.Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 septembrie ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.
Saturn in mers retrograd prin casa II are un impact deosebit asupra sistemului de valori in care latura materiala este pe primul loc neglijand componenta morala si nspirituala a vietii. Este un timp in care Saturn aduce destule incercari acolo unde banul a fost obtinut incorect, administrat incorect, sunt posibile lipsuri si pierderi financiare cu rolul de a invata care este adevarata valoare a banilor. Experientele din aceasta perioada  pot accentua un sentiment de teama fata de ziua de maine, frustrarile si restrictiile au o legatura directa cu invatarea responsabilitatii banului muncit  castigat prin eforturi proprii, Este un timp favorabil regandirii modului de folosire a  resurselor  materiale si psihologice care pot contribui la amplificarea increderii in voi .

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in  casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala ,  o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Relatii foarte bune cu copii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 octombrie  ( plus , minus patru  zile ) aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.
Saturn in mers retrograd prin casa I are un impact deosebit asupra propriei personalitati si a comportamentului vostru, anumite circumstante exterioare va vor obliga sa va confruntati cu diferite situatii concrete de viata pe care le-ati neglijat sau ignorat. . Pot aparea dificultati in exprimarea personalitatii voastre, emotiile in relatiile cu ceilalti oameni devin de nestapanit, orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o plata sau redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai correct. Atentie mare la tot ceea ce incercati sa faceti printr-un comportament gresit, impulsiv, veti plati destul de dur pentru acesta. Energia lui Saturn retrograd poatre deveni pentru voi  un drog paralizant al personalitatii, inadaptare , susceptibilitate si nesanse. Pozitiv , aceasta energie a lui Saturn va poate ajuta si obliga spiritul sa dezvolte profunzimea, corectitudinea, tenacitatea.Atentie la problemele de sanatate dar si la modul cum ati obtinut o anumita functie, aici Saturn va va prezenta o nota de plata.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in  casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 noiembrie ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze,
Saturn in mers retrograd prin casa XII , intr-o casa numita si casa izolarii are un impact deosebit asupra evolutiei spirituale , accentueaza nevoia interiorizarii prin excelenta, circumstantele exterioare vor avea  grija sa va faca sa experimentati o forma sau alta de izolare.Acest lucru este necesar pentru reflectarea asupra vietii voastre dintr-o perspectiva detasata, creste nesiguranta psihica care solicita tot ce ar putea aduce ordine si stabilitate vietii voastre interioare confuze. Saturn accentueaza destul de mult valoarea legaturilor cu afacerile neterminate ale trecutului, daca ati facut rau celor din jur intr-un mod voit sau nu, puteti plati prin diferite moduri pentru raul facut. Problemele de sanatate nu sunt deloc rare, energia fizica este destul de redusa, este un timp in care puteti fi pusi sa va retrageti din anumite activitati si asocieri care vi se pareau destul de semnificsative pana acum. Pozitiv, aceasta perioada este ideala pentru studiul subiectelor spirituale , mistice si oculte.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni.Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine.Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 3 decembrie   ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.
Saturn in mers retrograd prin casa XI are un impact deosebit asupra prietenilor , protectorilor, asupra intelegerii gresite a valorilor prieteniei, asupra exploatarii prietenilor si protectorilor intr-un mod dur .Este un timp in care Saturn in mers apparent retrograde va pune sa platiti pentru exploatarea prietenilor si protectorilor in atingerea scopurilor personale, este necesar sa invatati prin toate aceste lectii de viata despre valoarea unui prieten, despre exprimarea recunostintei pentru ceea ce primiti de la protectorii vostri, este un timp in care trebuie sa invatati conduita morala. Energia lui Saturn in mers retrograd in aceasta casa dezvolta si amplifica sentimentul de insecuritate sau frustrare in acest domeniu, schimba relatii, rupe asocieri, va va pune sa dati o forma realista  sperantelor voastre.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. .Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense.Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 ianuarie ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.
Saturn in mers retrograd prin casa X are un impact deosebit in cariera voastra, pozitia sociala. Pentru a invata lectia modestiti puteti trece prin diverse pierderi, probe, urmeaza o perioada de timp ce va fi resimtita ca o perioada de frustrare sau anxietate in special acolo unde sunteti nevoiti sa faceti fata unor indatoriri neplacute , cariera sau structura vocationala asumata este prea opresiva sau nu corespunde deloc cu adevarata voastra natura. Scopurile personale si idealurile sociale care produc frustrare sunt accentuate in aceasta perioada cu rolul de a va da seama ca nu ati facut alegerea cea mai buna , fiind necesara o reanalizare a ambitiilor personale , a carierei. .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna noua in  semnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 3 februarie ( plus , minus patru  zile ) , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila.
Saturn in mers retrograd prin casa IX  va pune sa reparati si reanalizati orice concept gresit la nivelul spiritualitatii, idealului, legaturii voastre cu Dumnezeu. Este un timp in care este necesar sa va schimbati conceptiile , sa incercasti sa intelegeti intr-un mod cat mai corect informatiile spirituale dar si stiintifice, sa acceptati o abordare normala a fenomenului religios. Sunt posibile greutati in calatorii, in strainatate, in relatiile cu strainii, in afacerile cu strainii, puteti intampina mari greutati la locul de munca datorita unor studii neterminate .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna noua in casa XII o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil   aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita.. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 3 martie ( plus , minus patru  zile ) aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.
Saturn in mers retrograd prin casa VIII are un impact deosebit asupra castigurilor prin parteneriate, mosteniri, testamente, succesiuni, in planul sexual emotional, psihologic si  cel spiritual . Este un timp in care veti fi pusi sa renuntati la anumite dorinte  sau atasamante intense, poate fi o perioada de suferinta intensa, va trebui sa va confruntati cu principiile supreme ale vietii , cu experiente spirituale esentiale pe care le-ati ignorat sau neglijat. Afacerile care nu ofera protectie si securitate sufletului vor suferi remodelari sau chiar vor fi rupte. Poate fi si o perioada a frustrarii sexuale care va va  forta sa deveniti mai interiorizati ,  mai disciplinati si sa realizati importanta si implicatiile modului in care v-ati canalizat pana acuma energiile amoroase. Este un timp bun in care va puteti dezvolta un ideal, o convingere.

Adriana Tudosa

You may also like

10 Comments

 1. Buna ziua!De cand am descoperit site-ul dvs,urmaresc cu deosebit interes tot ceea ce postati.Va multumesc pt profesionalismul de care dati dovada.Am citit acest articol si marturisesc ca m-a impresionat ,v-as ruga daca se poate sa-mi dati cateva detalii despre harta mea natala,in ce masura ma vor influienta toate aspectele din acest moment .Sunt nascuta pe 7 aprilie 1979 ora 23:45 in Braila.Va multumesc.

 2. Buna Adriana, ma numesc Maria si sunt nascuta pe 9 aprilie 1984, in Cluj-Napoca orta 00:18.Nu reusesc sa am o relatie de cativa ani.Am incercat relatii cu cateva persoane dar parca se terminau inainte sa inceapa.In vara anului trecut am intanit pe cineva care imi place dar din punctul lui de vedere nu suntem compatibili asa ca am rupt legatura.Te rog mult sa imi spui si mie cand o sa am sansa sa incep o relatie serioasa.Ultima zi de nastere am petrecut-o in Cluj-Napoca iar urmatoarea tot in Cluj-Napoca o sa o petrec. Iti multumesc.

 3. Multumesc pt raspuns,draga Adriana!Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate sa poti sa ne bucuri si pe noi!Crezi ca noi ne urmam destinul chiar fara voia noastra?Atunci mai este valabila expresia AI GRIJA CE TI DORESTI CA S AR PUTEA SA SE INTAMPLE?

 4. Buna Adriana,

  si eu urmaresc de ceva timp articolele scrise de tine, foarte interesante. De cativa ani (2-3) sunt pasionata de astrologie, poate si un pic influentata de o prietena foarte buna in zodia pestilor..Datorita perseverentei zodiei mele ( capricorn ) am ajuns a stapani un nivel mai mult decat fundamental al cunostintelor din acest domeniu insa chiar si asa nu am reusit sa rezolv o mare dilema in legatura cu ascendentul meu…care ori este in primele grade ale Varsatorului, ori in ultimele grade ale Capricornului, ori pe cuspida. Am consultat mai multe surse si nu ajung la vreun rezultat concret. Crezi ca ai putea trage o privire de expert peste harta mea si sa ma ajuti cu un raspuns? 🙂

  datele mele sunt : 15 ianuarie 1990, ora 08:15 dimineata, Iasi.

  Multumesc anticipat , Adriana!

 5. da,ai dreptate draga mea!cred ca nu intamplator ne dorim acel lucru,ci si el face parte din destin….iti multumesc f mult,esti un inger pazitor pt mine.Sa fii fericita

 6. buna seara! te rog sa-mi spui si mie ce semnificatie are faptul ca eu in harta natala am marte si nodul nord (acesta chiar pe grad 14) din harta natala in conjunctie cu luna noua in varsator? este ceva legat de destin?
  multumesc mult.

 7. nineta
  Luna Noua in Varsator in conjunctie cu Nodul Nord lunar natal in varsator formeaza o eclipsa de soare personala , asta inseamna ca urmeaza operioada de timp extrem de importanta pentru tine . Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in tine toate raspunsurile de care ai nevoie , vei simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa devii parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea ta spirituala.
  Nodul Nord in casa XII arata de cele mai multe ori un drum in viata singuratic,chiar fara sa iti dai seama ,de multe ori cauti izolarea ,este un drum de transformare subtila care va duce catre o noua orientare . Este important sa renunti la critica excesiva ,la intoleranta ,sa acorzi o mare importanta trairilor emotionale si vietii spirituale pentru ca numai asa iti poti rezolva problemele .
  Adriana

 8. multumesc mult ptr raspuns. asa este de multe ori ma intreb de ce sunt mai mult singura, chiar si fara prieteni desi sunt o persoana sociabila. acum am gasit si raspunsul. de multe ori m-am surprins cautand singuratatea desi nu mi-am propus niciodata asta.

 9. buna Adriana am si eu o intrebare ,sunt nascuta pe 22 noiembrie 1976 ora 6 am. in majoritatea horoscoapelor sunt sagetator , iar in unele scorpion. sincer nu ma regasesc deloc in sagetator.ce sunt de fapt? multumesc mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.