LUNA NOUA IN VARSATOR SI ANUL IEPURELUI DE METAL -3 FEBRUARIE 2011 -22 IANUARIE 2012

Luna Noua in Varsator coincide cu inceperea Anului Iepurelui de metal ,un an ce poate fi definit ca un  an al diplomatiei, dezvoltarii personale ,solutiilor pasnice in orice fel de conflict . Dupa agresivitatea , rapiditatea , dramatismul anului 2010, anul 2011 incerca sa reaseze speranta in sufletul nostru , aceasta energie incearca sa ne reaminteasca ca inca nu este totul pierdut .

In horoscopul chinezesc, semnul iepurelui este privit ca un semn norocos, aceasta energie ne poate ajuta sa ne calmam nervii , sa negociem orice fel de problema .Potrivit traditiei chinezesti,Anul Iepurelui aduce un an in care beneficiile pot fi obtinute atunci cand ne vom concentra pe familie, securitate , diplomatie , copii. Istoria zodiacului chinezesc este extrem de interesanta , puteti citi aici :

Zodiacul  chinezesc imparte anii si in functie de cele cinci elemente : metal, apa, lemn, foc , pamant :

– daca anul se termina in 0 atunci este un an Yang-Metal

– daca anul se termina in 1 atunci este un an Yin –Metal

– daca anul se termina in 2 atunci este un an Yang –Apa

– daca anul se termina in 3 atunci este un an Yin –Apa

– daca anul se termina in 4 atunci este un an Yang -Lemn

– daca anul se termina in 5 atunci este un an Yin –Lemn

– daca anul se termina in 6 atunci este un an Yang -Foc

– daca anul se termina in 7 atunci este un an Yin –Foc

– daca anul se termina in 8 atunci este un an Yang –Pamant

– daca anul se termina in 9 atunci este un an Yin –Pamant

Elementul de metal al anului 2011 aduce claritate in actiuni , o manifestare limpede si hotarata ,o atentie marita fata de detaliile vietii de zi cu zi dar si multa autoritate . Elementul  Yin al anului 2011 amplifica imaginatia , spiritualitatea,intuitia ,flexibilitatea fizica si emotionala ,este o energie pasiva ce induce  timiditate , prudenta , dependenta de ceva ,de cineva, flexibilitate dar si teama .  Oboseala este o problema generala a unui an Yin ,cauzele pot fi lipsa aerului curat, supraalimentarea , somnul insuficient  sau monotonia vietii. Pofta de alimente si bauturi dulci ,de ciocolata, de stimulente  este si ea simptomatica pentru starea Yin a acestui an.

Iepurele ( pisica ) are calitati remarcabile: inteligenta ,  creativitate, compasiune , sensibilitate , intuitie ,diplomatie , siretenie in atingerea scopurilor . Prefera sa evite conflictul, abordand calmul, crede cu tarie in prieteni si familie . Intotdeauna poate gasi solutii pentru orice fel de probleme , are un talent deosebit de a se descurca in cele mai dificile situatii,stie sa se faca remarcat si mereu stie sa cada in picioare . Se simte cel mai confortabil acasa la el si casa lui va fi tot timpul bine ingrijita ,este destul de conservator ,manierat  si elegant. Datorita naturii lui timide , de multe ori va fugi de situatiile agresive si cele competitive .Marele defect al  iepurelui este lenea , de multe ori , poate ajunge sa doarma pe laurii adunati si nu se mai oboseste , stiind ca poate face orice oricand . Tot timpul va fi asemenea apei care stie sa absoarba forta loviturii dusmanului si sa o reintoarca asupra lui.
Ar trebui sa lucreze mai mult la dezvoltarea increderii in propria persoana si la dezvoltarea valorilor personale, aceste lucruri il pot ajuta sa se simta mai in siguranta .In relatii , tinde sa dea mai mult decat primeste , acest lucru poate duce la asteptari nerealiste si situatii nesanatoase .  Are nevoie de un partener care sa nu profite de el. Este un foarte bun comunicator , acesta  este motivul pentru care prietenii , cunostintele pot cauta sfatul lui .Stresul si starile conflictuale pot afecta starea de sanatate ,exercitiile fizice pot elimina stresul.

Influenta energiei anului iepurelui  de metal  asupra fiecarui semn zodiacal chinezesc depinde de compatibilitatea iepurelui  cu celelalte semne . Iepurele  este cel mai compatibil cu Capra si Porcul ( legea afinitatii care grupeaza in triunghiuri de afinitate animalele zodiacului chinezesc ),  este un triunghi caracterizat prin sensibilitate , intuitie , inteligenta dar cu o mare tendinta catre lene si inactivitate .

Aceste trei semne sunt vedetele acestui an,  pot beneficia din plin de energia anului 2011. Iepurele este total incompatibil cu Cocosul ( semnul opus lor ) dar si cu Sobolanul ,  asta poate arata ca aceste semne pot intalni destule provocari in acest an. Un alt aspect de care trebuie sa tinem seama , este elementul anului , anul 2011 este un an de metal-. Se stie ca Metalul este compatibil cu Pamantul si apa, Focul topeste metalul  ,metalul taie lemnul, deci, daca elementul anul nasterii este foc sau lemn , se poate vorbi de un an mai dificil cu suisuri si coborasuri.

Daca sunteti metal prin anul nasterii,  2011  poate fi un an important in viata voastra plin de favoruri si reusite . Daca sunteti apa ( apa este nascuta din metal) prin anul nasterii ,  anul  2011 este un an favorabil, daca sunteti pamant ( metalul se naste din pamant )prin anul nasterii , este de asteptat ca anul 2011 sa va aduca in general  lucruri bune .

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

 1. Buna, am descoperit aceasta adresa pe facebook. Am rasfoit site ul si contine informatii extraordinar de interesante. Cum eu ma aflu intr-o perioada de reconstructie si descoperire, am gasit aici informatii care mi-au fost de un real folos. Felicitari! sunteti minunata, si e frumos ca ati decis sa ajutati oamenii. E cel pretios dar din lume.
  Va imbratisez cu drag!
  Alina
  PS… daca veti avea timp sa va uitati si pe aceste date v as fi recunoscatoare 18.12.1972, ora, 04.45

 2. Asta: “Potrivit traditiei chinezesti,Anul Iepurelui aduce un an in care beneficiile pot fi obtinute atunci cand ne vom concentra pe familie, securitate , diplomatie , copii.” chiar sun? interesant.

  No, vrem mai multe detalii, te rog.

 3. felicitari pentru tot ce ne oferi .ne inseninezi viata si ne dai sperante de viitor…LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA CU MULT SOARE …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.