LUNA NOUA IN VARSATOR SI ZODIILE -11 FEBRUARIE 2021

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Acest suflu astral ne invaluie pe toti dar cei mai influentati sunt cei nascuti in semnelor fixe Taur, Leu, Scorpion si Varsator, in special cei nascuti in jurul datei de 14 mai, 16 august, 15 noiembrie, 11 februarie  dar si cei nascuti in jurul datei de 27 aprilie, 29 iulie, 29 octombrie, 27 ianuarie, pot avea destule provocari.
Daca aveti axele principale adica ascendentul, casa patenerului, casa carierei, casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradului 24, atunci cu siguranta sunteti si voi in atentia acestui moment astral important.

Simbolul Sabian al gradul 24 Varsator, gradul Lunii Noi in Varsator este :”Un om eliberat de pasiuni, preda invatatura profunda pe baza experientei proprii”.

Este fabulous acest simbol sabian prin care Luna Noua ne vorbeste despre necesitatea de a da deoparte obiceiurile, emotiile, relatiile, atitudinile, locurile de munca, amintirile din trecut, credintele, ideile,  care nu mai sevesc cresterii noastre. Este timpul sa ne infranam pasiunile care pot alimenta experientele si comportamentele dramatice, care fac ravagii in viata noastra dar si in viata celor din preajma noastra.Trebuie sa  avem mai multa incredere in indrumarea data subconstientul nostru conectat la inteleciunea eterna si divina, conectat la suma experientelor noastre de-a lungul veacurilor.
Doar asa, putem sa fim de ajutor si pentru ceilalti, doar asa putem trimite fiecaruia binecuvantari si ganduri bune. Este timpul sa apelam la aceasta intelepciune eterna din noi, este timpul sa spunem mereu:” Sunt conectata in permanenta la intelepciunea eternal si divina a subconstientului meu care ma ajuta sa rezolv orice problema; nu-mi este teama de nimic, nici de trecut, nici de viitor, subconstientul ma ghideaza cel mai bine, ma ajuta sa rezolv orice problema cu calm si cu rabdare.”

Este timpul sa privim lucrurile dintr-o perspectiva complet diferita. Putem primi informatii care ne socheaza sau ne trezesc, obligandu-ne sa vedem lucrurile foarte diferit de modul in care am fost conditionati sa le percepem.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua vine pentru voi cu oportunitati legate de proiecte de grup,  prieteni, echipe, relatii sociale, politice sau oculte. In timpul acestei lunatii puteti planta seminte pentru viitor, sunteti mai atrasi de ceea ce este progresist sau neconventional, sunteti mai constienti de beneficiile unor relatii sociale si puteti gasi cateva idei minunate prin intermediul altora. Fiti mai constienti de atitudinile voastre si incercati sa nu fiti posesivi sau restrictivi cu ceilalti. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Ar fi bine sa faceti un “pas nou’ dupa 21 februarie deoarece Mercur este inca retrograd in Varsator si va spune ca noul poate intarzia.
Neasteptatul dar si blocajele acestui moment astral important vin prin aspectul provocator dintre Uranus in Taur si Saturn in Varsator, cei doi ghizi al acestei lunatii.  O provocare majora ar putea fi legata de modul in care va valorificati talentele, de modul cum cooperati intr-un grup, de obiectivele voastre viitoare. Scopul acestui aspect este sa va aduca libertatea si independenta financiara, un nou mod de abordare a valorii personale, a relatiilor voastre, dar acest lucru nu se poate intampla daca sunteti blocati in atitudini vechi.
Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IV, pot aparea unele tensiuni legate de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare.
Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 24 iulie 2021.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua influenteaza sectorul carierei voastre. Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale.
Este un timp in care puteti straluci la locul de munca, puteti primi oferte pentru un nou loc de munca, puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala. Pana pe 21 februarie nu luati decizii importante legate de cariera, statut social, ambitii profesionale, finante, copii, deoarece Mercur este inca retrograd in Varsator. Neasteptatul dar si blocajele acestui moment astral important vin prin aspectul provocator dintre Uranus in Taur si Saturn in Varsator, cei doi ghizi al acestei lunatii.
Marea lectie cosmica aici este flexibilitatea, sa va adaptati schimbarilor care sunt pentru binele vostru. Dar acest lucru nu se poate intampla daca sunteti blocati in atitudini vechi. Este timpul sa invatati ca nimic nu sta pe loc in aceasta lume mare. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 24 iulie 2021. Cum Luna este si planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, un cuvant poate crea destule surprize acuma.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Cu Luna Noua in Varsator, intr-un semn de aer, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Acuma intelegeti ca dreptatea divina nu doarme. Poate fi o calatorie importanta, o intalnire cu un profesor spiritual. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Oportunitatile pot veni si prin internet sau prin intermediul unei conexiuni cu strainatatea intr-un mod neasteptat. Pana pe 21 februarie nu luati decizii importante legate de familie, un proiect personal, relatii, studii, calatorii, deoarece Mercur este inca retrograd in Varsator. Neasteptatul dar si blocajele acestui moment astral important vin prin aspectul provocator dintre Uranus in Taur si Saturn in Varsator, cei doi ghizi al acestei lunatii.
Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului, sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra, un secret poate fi dezvaluit intr-un mod unic. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 24 iulie 2021. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, afaceri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaz?, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Experientele aduse de aceasta lunatie sunt intense.
Puteti fi martorii unor lupte pentru mosteniri, proprietati iar acest lucru va poate devasta emotional.Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Pana pe 21 februarie, nu luati decizii importante legate de o afacere, finante, rude, imprumuturi bancare, studii, deoarece Mercur este inca retrograd in Varsator. Neasteptatul dar si blocajele acestui moment astral important vin prin aspectul provocator dintre Uranus in Taur si Saturn in Varsator, cei doi ghizi al acestei lunatii.
Pot aparea experiente capricioase si pline de necazuri in relatia cu femeile, cu barbatii, cu un grup, cu prietenii vostri. Fiti foarte atenti ce valori, dorinte, impartasiti celorlalti. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 24 iulie 2021.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre.
Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre. O ciocnire cu un partener, in casnicie sau legata de niste acorduri legale de munca, poate face parte din imaginea acestei lunatii. Cultivati totusi pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, un partener de viata, de afaceri, de munca. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 24 iulie 2021. Pana pe 21 februarie, nu luati decizii importante legate de relatii, casnicie, prieteni, proiecte de grup, bani, deoarece Mercur este inca retrograd in Varsator. Neasteptatul dar si blocajele acestui moment astral important vin prin aspectul provocator dintre Uranus in Taur si Saturn in Varsator, cei doi ghizi al acestei lunatii.
Intr-un fel, puteti simti ca lucrurile nu mai pot fi controlate, va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra publica, in relatiile voastre, in cariera voastra. Cum Luna este guvernatoarea casei XII, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii neasteptate din trecut, de un proiect personal esuat, de unii dusmani cu fata ascunsa.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 24  iulie 2021. Pana pe 21 februarie, nu luati decizii importante legate de munca, colegi, sefi, un proiect personal, cariera, deoarece Mercur este inca retrograd in Varsator. Neasteptatul dar si blocajele acestui moment astral important vin prin aspectul provocator dintre Uranus in Taur si Saturn in Varsator, cei doi ghizi al acestei lunatii. Este timpul unor decizii importante legate de munca, poate fi o oportunitate imensa de a va extinde cunostintele si perspectivele asupra lumii in care traiti. Daca sunteti flexibili din punct de vedere mental, puteti invata multe, puteti fi atrasi de solutii inovatoare la problemele sociale, personale, relationale.  Cum Luna este guvernatoarea casei XI, pot aparea unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Cu Luna Noua in Varsator intr-un semn de aer prieten cu semnul vostru, deveniti mai increzatori in puterea voastra creativa. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Este o energie ce pune un accent deosebit pe  romantism, recreere, proiecte creative, copii, relatia cu copiii, investitii. Puteti deveni mai populari si cu inima mai usoara. Un nou inceput poate fi legat de o afacere, un proiect creativ, o modalitate de a va exprima, o relatie de iubire, un hobby poate cunoaste o schimbare importanta. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 24 iulie 2021. Pana pe 21 februarie, nu luati decizii importante legate de un proiect creative, un copil, aspectele juridice, invatamant, legi, drumuri, calatorii lungi, relatia cu strainatatea, cu strainii deoarece Mercur este inca retrograd in Varsator. Neasteptatul dar si blocajele acestui moment astral important vin prin aspectul provocator dintre Uranus in Taur si Saturn in Varsator, cei doi ghizi al acestei lunatii.
Este timpul unor decizii importante legate relatiile voastre, copiii vostri, proiectele voastre creative, afaceri, mosteniri, banii celuilalt, propriile resurse,  aspectele ascunse ale personalitatii voastre, datorii karmice, planurile secrete. Cum Luna este si guvernatoarea casei X, pot aparea unele tensiuni legate de cariera, reputatie, statut social. Toate acestea va pot afecta sentimentul de securitate, imagine publica.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea, inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile. Casa a patra guveneaza mama si femeile, in consecinta, o femeie ar putea juca un rol cheie in evenimentele actuale, poate veni cu o veste importanta sau socanta.
Puteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Pana pe 21 februarie, nu luati decizii importante legate de familie, camin, relatia cu mama voastra, prieteni, mosteniri, banii care vin prin fel de fel de contracte, deoarece Mercur este inca retrograd in Varsator. Neasteptatul dar si blocajele acestui moment astral important vin prin aspectul provocator dintre Uranus in Taur si Saturn in Varsator, cei doi ghizi al acestei lunatii. Este timpul unor decizii importante legate de familia voastra, securitatea voastra emotionala,  relatiile voastre, legaturile de afaceri, mosteniri de familie, procese, avocati, decizii judecatoresti. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 24 iulie 2021. Cum Luna este si planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii, bratul legii divine.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu  cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta luna noua ar putea aduce unele noutati si aici. Pana pe 21 februarie, nu luati decizii importante legate de rude, documente importante, relatii, partener, asociat, avocat, cariera, deoarece Mercur este inca retrograd in Varsator. Neasteptatul dar si piedicile acestui moment astral important vin prin aspectul provocator dintre Uranus in Taur si Saturn in Varsator, cei doi ghizi al acestei lunatii
Puteti sa va asteptati la neasteptat dar si la blocaje in tot ce tine de munca, activitatile de rutina, rudele voastre, frati, surori, vecini, calatorii scurte, scoala. Incercati sa va controlati agitatia, nervozitatea, fiti mai atenti la sanatatea voastra.
Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 23 iulie 2021. Cum Luna este si planeta guvernatoare a casei VIII, pot aparea unele tensiuni legate finante, negocieri, creditele ipotecare, imprumuturi, resurse comune, lupte pentru putere, mosteniri.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Utilizati puterea magica a acestei Luni Noi pentru a gasi noi modalitati de a va folosi talentele native sau pentru a descoperi noi talente si puncte forte in voi de care sa va folositi si sa imbunatatiti situatia financiara. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, echilibrarea vietii voastre relationale, munca, proiecte de munca. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 24 iulie 2021. Pana pe 21 februarie, nu luati decizii importante legate de munca, scoala, strainatate, finante, proprietati, deoarece Mercur este inca retrograd in Varsator. Neasteptatul dar si piedicile acestui moment astral important vin prin aspectul provocator dintre Uranus in Taur si Saturn in Varsator, cei doi ghizi al acestei lunatii. Acest aspect astrologic poate aduce evenimente neasteptate dar si blocaje legate de bani, posesiuni, iubire, copii, speculatii diverse.
Cum Luna este si planeta guvernatoare a casei VII, pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-19 februarie )

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre, reinventarii voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Poate fi un pas catre un viitor nou. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire pentru voi. Este cel mai bun timp pentru a va gandi la ce va doriti cu adevarat si sa va folositi intreaga energie pentru a ajunge acolo. Fiti mai increzatori in voi, in ceea ce va doriti cu adevarat, asa faceti lucrurile sa se intample cu adevarat.
Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire mentala, puteti vedea mai bine detaliile unei probleme. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 24 iulie 2021. Pana pe 21 februarie, nu luati decizii importante legate de relatiile voastre, un proiect personal, iubirie, copii, un proiect creative, afaceri, banii primiti prin diverse parteneriate, credite, deoarece Mercur este inca retrograd in Varsator. Neasteptatul dar si piedicile acestui moment astral important vin prin aspectul provocator dintre Uranus in Taur si Saturn in Varsator, cei doi ghizi al acestei lunatii.
Posibile rupturi in familie, pierderea unei case sau rezolvarea brusca a unui act ce tine de o casa, o mostenire de familie. Cum Luna este si planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect profesional, un colaborator, un sef, un coleg.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Pentru voi, Luna Noua vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu dusmanii accentuate. Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Nu fortati lucrurile, odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Folositi magia acestei luni noi pentru meditatie, relaxare, imbunatatirea sanatatii, incredere in procesul care se intampla in interiorul vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru.
Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din 24 iulie 2021. Pana pe 21 februarie, nu luati decizii importante legate de relatiile voastre, casnicie, familie, partener de viata, deoarece Mercur este inca retrograd in Varsator. Neasteptatul dar si piedicile acestui moment astral important vin prin aspectul provocator dintre Uranus in Taur si Saturn in Varsator, cei doi ghizi al acestei lunatii.
O stire surpriza, o conversatie, o disputa, o prietenie, un proiect de grup, o dusmanie, sunt factori care pot produce furtuni in viata voastra. Starea de spirit va fi impulsiva, iritabila, si ar fi bine sa incercati sa fiti ponderati, cantariti-va cuvintele si nu creati lupte inutile.
Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ. un

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.