LUNA NOUA IN VARSATOR SI ZODIILE-1 FEBRUARIE 2022

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Acest suflu astral nou ne invaluie pe toti dar cei mai influentati sunt cei nascuti in jurul datei de: 1 februarie, 1 mai, 1 august, 1noiembrie( zodiile Varsator, Taur, Leu, Scorpion). Daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei, casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradului 13, atunci cu siguranta sunteti si voi in atentia acestui moment astral important.

Simbolul Sabian al gradului 13 Varsator, gradul Lunii Noi este: ”Un barometru”.

Barometru masoara presiunea atmosferica si prin aceste masuratori se estimeaza posibilele modificari ale vremii. Prin acest simbol, Luna Noua in Varsator ne spune ca in fiecare dintre noi exista un barometru(intuitia-vocea sfanta din noi) capabil sa citeasca, sa masoare, tot ceea ce este in jurul nostru. Aceasta lunatie ne ajuta sa fim buni meteorologi si sa facem prognozele cele mai bune, dar pentru asta trebuie sa fim atenti, trebuie sa cerem subconstientului nostru –barometru nostru interior, sa ne dea toate informatiile de care avem nevoie.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua vine pentru voi cu oportunitati legate de prieteni, echipe, relatii sociale, politice sau oculte. In timpul acestei lunatii puteti planta seminte pentru viitor, sunteti mai atrasi de ceea ce este progresist sau neconventional, sunteti mai constienti de beneficiile unor relatii sociale si puteti gasi cateva idei minunate prin intermediul altora. Fiti mai constienti de atitudinile voastre si incercati sa nu fiti posesivi sau restrictivi cu ceilalti. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Saturn in Varsator va ajuta sa sa fiti realisti cu obiectivele voastre viitoare. Pot aparea probleme, dificultati sau responsabilitati suplimentare daca apartineti unui grup, unui club, unei asociatii de oameni. De asemenea, puteti obtine o promovare la locul de munca care implica mai multa munca si responsabilitate. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur care poate amplifica nerabdarea voastra. O provocare majora ar putea fi legata de modul in care va valorificati talentele, de modul cum cooperati intr-un grup, de obiectivele voastre viitoare. Aceasta energie impulsiva si electrica poate aduce schimbari imprevizibile in finantele voastre, valoare personala, bunuri materiale, prieteni, un grup de care apartineti, stiinte esoterice. Cand Uranus canta in corul astral, lucrurile nu merg asa cum sunt planificate. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2022.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua influenteaza sectorul carierei voastre. Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Cu aceasta Luna Noua puteti primi o promovare, puteti finaliza un proiect cu  recompense substantiale. Este un timp in care puteti primi oferte pentru un nou loc de munca, puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala. Saturn in Varsator va  sustine sa fiti realisti si responsabili in legatura cu proiectele profesionale, cariera, functii inalte, sefi, autoritati, un parinte.
Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur care va cere sa initiati un proces pe termen lung de “auto-redefinire”, sa deveniti un taur flexibil, interesant, inovator, electrizant. Dar acest lucru nu se poate intampla daca sunteti blocati in atitudini vechi. Marea lectie cosmica aici este flexibilitatea, sa va adaptati schimbarilor care sunt pentru binele vostru. Nu actionati in graba, gasiti o modalitate de a va linisti, incercati sa luati din focul care va cuprinde doar acea scanteie benefica succesului, planurilor voastre de viitor. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2022. Cand Uranus canta in corul astral, lucrurile nu merg asa cum sunt planificate. Cum Luna este si planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, un cuvant poate crea destule surprize acuma.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Cu Luna Noua in Varsator, intr-un semn de aer, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Acuma intelegeti ca dreptatea divina nu doarme. Poate fi o calatorie importanta, o intalnire cu un profesor spiritual. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Oportunitatile pot veni si prin internet sau prin intermediul unei conexiuni cu strainatatea intr-un mod neasteptat. Saturn in Varsator va sustine sa fiti realisti in toate proiectele voastre legate de studii, calatorii, straini si strainatate, afaceri, contracte semnate, finante.  Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur care va provoaca sa rezolvati diferentele si sa gasiti un echilibru intre progres si traditie. Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului, sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra, un secret poate fi dezvaluit intr-un mod unic. Cand Uranus canta in corul astral, lucrurile nu merg asa cum sunt planificate. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2022

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, afaceri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaza, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Experientele aduse de aceasta lunatie sunt intense. Saturn in Varsator va sustine sa fiti realisti in toate proiectele voastre legate de afaceri, bunuri in comun cu partenerul de viata, imprumuturi bancare. Puteti intelege mai bine ca nu puteti controla oamenii, faptele celuilalt, relatiile ci singurul lucru pe care il puteti controla sunteti voi, comportamentul vostru, gandirea voastra, modul de a relationa. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur ce  poate aduce surprize de tot felul legate de prieteni, planuri pentru viitor, un proiect de echipa. Fiti foarte atenti ce valori, dorinte, impartasiti celorlalti. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2022

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre.
Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre. O ciocnire cu un partener, in casnicie sau legata de niste acorduri legale de munca, poate face parte din imaginea acestei lunatii. Cultivati totusi pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra trebuiesc purificate. Nu actionati impulsiv, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2022.
Saturn in Varsator va sustine sa fiti realisti in toate proiectele voastre legate partener de viata, relatiile voastre de suflet, avocat, decizii judecatoresti, concurenti. Este timpul unor decizii sau angajamente majore in timp ce rebelul Uranus vine cu surprize in cariera, viata publica, ambitii profesionale. Intr-un fel, puteti simti ca lucrurile nu mai pot fi controlate, va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra publica. Vantul uranian va smulge palaria pe care o purtati doar pentru a impresiona pe ceilalti spunandu-va sa indrazniti sa va schimbati, sa nu va pese prea mult de ceea ce gandesc ceilalti, este viata voastra si nu a lor. Cand Uranus canta in corul astral, lucrurile nu merg asa cum sunt planificate.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2022. Saturn in Varsator va sustine sa fiti realisti in toate proiectele voastre legate de munca, schimbarea locului de munca, relatia cu colegii si sefii vostri.
Este timpul unor decizii importante legate de munca iar rebelul Uranus poate fi o oportunitate imensa de a va extinde cunostintele si perspectivele asupra lumii in care traiti. Daca sunteti flexibili din punct de vedere mental, puteti invata multe, puteti fi atrasi de solutii inovatoare la problemele sociale, personale, relationale.  Problemele vor aparea atunci cand aveti o minte închisa care se agata de vechile moduri de gandire sau de pastrarea credintelor personale uitand ca nimic nu sta pe loc in aceasta lume mare. Cand Uranus canta in corul astral, lucrurile nu merg asa cum sunt planificate.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Cu Luna Noua in Varsator intr-un semn de aer prieten cu semnul vostru, deveniti mai increzatori in puterea voastra creativa. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Este o energie ce pune un accent deosebit pe  romantism, recreere, proiecte creative , investitii. Puteti deveni mai populari si cu inima mai usoara. Un nou inceput poate fi legat de o afacere, un proiect creativ, o modalitate de a va exprima, o relatie de iubire, un hobby poate cunoaste o schimbare importanta. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2022. Saturn in Varsator va sustine sa fiti realisti in toate proiectele voastre legate de copiii vostri, iubire, familie, mosteniri de familie.
Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur ce poate aduce “surprize, surprize” in afaceri, contracte semnate, mosteniri, jocuri secrete, viata intima, dorinta de manipulare a celorlalti, un acord semnat, o colaborare cu un partener, un asociat.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea, inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile. Casa a patra guveneaza mama si femeile, in consecinta, o femeie ar putea juca un rol cheie in evenimentele actuale, poate veni cu o veste importanta sau socanta.
Puteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Saturn in Varsator va sustine sa fiti realisti in toate proiectele voastre legate de familie, parinti, camin, relatia cu tara voastra, mosteniri de familie. Neasteptatul acestui moment astral important vine  prin Uranus in Taur ce poate aduce” surprize, surprize”  in unele chestiuni parteneriale, in casnicie, intr-o relatie de suflet, in procese, in asociatii, in relatia cu parintii, cu familia voastra. Dragostea pluteste in aer, dar trebuie sa stiti ca ceea ce Uranus reuneste dintr-o data, la fel de repede se rupe. Acelasi lucru se poate intampla si in legaturile de afaceri, familie, mosteniri de familie, procese, decizii judecatoresti. Cand Uranus canta in corul astral, lucrurile nu merg asa cum sunt planificate.
Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2022.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu  cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte.
Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta luna noua ar putea aduce unele noutati si aici. Saturn in Varsator va sustine sa fiti realisti in toate proiectele voastre legate de rude, calatorii scurte, comunitatea in care traiti, finante, portofel, modul de comunicare. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur ce poate aduce surprize de tot felul legate de locul de munca, sanatate, colegi, sefi, proiecte profesionale, animale de companie, rude, calatorii scurte. Incercati sa va controlati agitatia, nervozitatea, fiti mai atenti la sanatatea voastra.
Cand Uranus canta in corul astral, lucrurile nu merg asa cum sunt planificate. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2022.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Utilizati puterea magica a acestei Luni Noi pentru a gasi noi modalitati de a va folosi talentele native sau pentru a descoperi noi talente si puncte forte in voi de care sa va folositi si sa imbunatatiti situatia financiara. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, echilibrarea vietii voastre relationale, munca, proiecte de munca. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din  august 2022. Saturn in Varsator va sustine sa fiti realisti in tot ce tine de bani, valoare personala, ceea ce puteti face prin voi insiva, planuri personale. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur ce poate surprize de tot felul legate de o relatie romantica, o persoana iubita, un copil, un proiect creativ, bani, valoare personala, mandrie exagerata, speculatii diverse. Cand Uranus canta in corul astral, lucrurile nu merg asa cum sunt planificate.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-19 februarie )

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre, reinventarii voastre. Este timpul sa modelati  propria cale, sa profitati de oportunitatile care va ajuta sa va puneti in lumina identitatea voastra, sa dati viata scopurilor personale. Nu este cel mai bun timp pentru colaborari, munca in echipa ci pentru proiecte indraznete, pentru o abordare directa a vietii voastre. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire mentala, puteti vedea mai bine detaliile unei probleme. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2022.
Saturn in Varsator va sustine sa fiti realisti in toate planurile voastre personale. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur(seful vostru astral!) ce poate aduce surprize de tot felul legate de familie, parinti, cariera, casa, tara de origine. Posibile rupturi in familie, pierderea unei case sau rezolvarea brusca a unui act ce tine de o casa, o mostenire de familie. Cand Uranus canta in corul astral, lucrurile nu merg asa cum sunt planificate. Cum Luna este si planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect profesional, un colaborator, un sef, un coleg.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Pentru voi, Luna Noua vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu dusmanii accentuate. Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Nu fortati lucrurile, odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Folositi magia acestei luni noi pentru rugaciune, meditatie, relaxare, imbunatatirea sanatatii, incredere in procesul care se intampla in interiorul vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Varsator din august 2022.
Saturn in Varsator va sustine sa fiti realisti si responsabili cu trecutul vostru si cu proiectele voastre legate de un grup de care apartineti, munca in echipa, prieteni, idealuri.
Provocarile momentului vin prin rebelul Uranus in Taur care tulbura si rastoarna ideile voastre legate de modul de a comunica, de rude, comunitatea in care traiti, vecini, calatorii scurte. O stire surpriza, o conversatie,  o disputa, sunt factori care pot produce schimbari imprevizibile. Starea de spirit va fi impulsiva, iritabila, si ar fi bine sa incercati sa fiti ponderati, cantariti-va cuvintele si nu creati lupte inutile. Cand Uranus canta in corul astral, lucrurile nu merg asa cum sunt planificate.
Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.