8- VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII FEBRUARIE 2022- ECHILIBRARI KARMICE…..

 

“Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui.”Eclesiastul 3:1

Luna: februarie este luna a 2-a
Anul : 2022 ( numerologie =2+0+2+2=6)
Vibratia energetica universala pentru luna februarie 2022 =2+2+2+2=8

Vibratia energetica a numarului  8 este adesea destul de controversata, vorbeste despre bani, putere, spiritualitate, afaceri, lupte ascunse pentru putere, autoritati, ambitii, eficienta, organizare, conducere, disciplina, materialism pronuntat, controlul celorlalti, ridicari si caderi spectaculoase.  8 este guvernat de Saturn, parintele timpului si poate de aceea, aceasta vibratie ne aminteste ca toate au vremea lor. Viata noastra este legata aici pe pamant de timp, fiecare oportunitate, pierdere, durere, tristete, plata si fiecare invatatura isi au timpul lor.

“Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui.”Eclesiastul 3:1

Saturn este justitia divina administrata fara teama sau favoruri. Cantareste faptele trecutului si ne rasplateste in consecinta. 8 este simbolul infinitului pe verticala, asta arata ca bogatia, puterea, nu sunt daruri pamantesti ci daruri ceresti.

Cand ne intalnim cu vibratia 8 (an universal, luna universala, zi universala, zi personala, destin, nume, etc.) intelegem ca exista o justitie divina, o plata, o noua directie, culegem ce am semanat. Numarul 8 este unul dintre numerele supreme karmice. Karma este Legea spirituala universala a cauzei si a efectului iar aceasta luna universala 8 ne spune ca a sosit timpul pentru karma noastra, culegem ce am semanat. O luna de vibratie universala 8 ne recompenseaza direct proportional cu intentia si efortul depus. Acesta este motivul pentru care 8 este cunoscut ca un numar karmic … cantareste si echilibreaza totul. Ofera inapoi ce am dat si, uneori, un pic mai mult daca meritam. Daca am fost organizati, eficienti, rabdatori, responsabili, milosi, ne putem astepta la recunoasterea si rasplata cuvenita. Egoismul, lacomia, lupta ascunsa pentru putere, conduc la dezamagiri si pierderi. Intr-o luna 8 sunt cantarite eforturile dar si sufletul, calitatile morale, aceasta vibratie ofera inapoi ceea ce am dat, am semanat in ultimele luni.

Pentru ca aceasta luna universala 8 sa lucreze pentru noi si nu impotriva noastra, trebuie sa golim galeata karmica si sa incepem sa o umplem numai cu fapte bune. Primul pas este sa corectam lucrurile cu toti cei pe care i-am ranit in viata noastra atata timp cat ne amintim. Este de asemenea important sa le cautam iertarea din toata inima si nu doar de dragul ei. Este un proces dificil dar ingerii nostri pazitori ne sustin in timp ce facem aceasta sarcina incredibil de provocatoare. Pentru a deschide usile iluminarii spirituale, trebuie sa eliminam toata karma acumulata. Influenta secreta a acestui numar 8  merge dincolo de a ne ajuta in lumea materiala. Poate debloca enormele oportunitati care sunt rezervate trezirii noastre spirituale. Tot ce trebuie sa facem este sa avem incredere in Dumnezeu, sa credem in noi si sa nu facem rau celorlalti.

Este o luna universala in care banii vorbesc, toate aspectele legate de cariera, putere, autoritati, afaceri si finante, aduc agresivitate, lacomie, ostentatie. Aceasta luna 8 poate fi ca un camp de lupta in care succesul se combina atat de bine cu pierderi, pericole, sacrificii, violenta, ispite, karma. Vibratia 8 este o forta puternica ce indeamna la echilibru, incredere, generozitate, iertare. Provocarile acestei vibratii energetice tin de manipulare, lacomie, manie si judecata. Aceasta luna de vibratie 8 este confortabila in domeniul material daca alegem sa dezvoltam conexiunea spirituala, intuitia naturala, compasiunea, intelepciunea.

Uitati-va la numarul 8, este infinitul pe verticala, este iubirea infinita, energia infinita, timpul infinit, prosperitatea infinita …. Cu alte cuvinte, reprezinta abundenta fara sfarsit cand ne conectam cu divinitatea, cand intelegem sa facem un echilibru intre ceea ce este sus cu ceea ce este jos, intre material si spiritual. Lacomia va conduce cu siguranta la pierderi,
Cele mai mari recompense vin prin credinta si prin munca grea pentru atingerea scopurilor indiferent de ce spun ceilalti. In general, vibratia 8 aduce inaltari dar si caderi spectaculoase din functii si asta datorita naturii ei universale de a echilibra totul.
In relatii, aceasta vibratie 8 aduce o teama in exprimarea emotiilor, posesivitate, exigenta, loialitate, dusmanii de temut, razbunari de toate felurile. Teama de respingere, frica unui angajament romantic sunt alte teme ale acestei luni.

De multe ori, o luna universala 8 accentueaza problemele financiare, tot ce tine de bani (venituri, activitatile financiare, banci, bursa de valori, institutiile financiare, pietele monetare, comertul) este amplificat in bine sau in rau, pot fi demascate anumite incurcaturi/tunuri financiare. Cei care merita, pot primi anumite bonusuri financiare, inaltari in cariera, in lumea sociala.

In Tarot, numarul 8 reprezinta Puterea.

Cartea de forta arata un echilibru intre instinctele umane, animale si divine. Imaginea cartii de tarot este reprezentata de o femeie ce are deasupra capului ei cifra 8 in pozitie culcata( echilibru ) si care isi foloseste mainile goale pentru a inchide cu blandete gura unui leu in timp ce acesta ii atinge mana dreapta.
Pozitiv, energia lui 8 ne invata ca puterea interioara poate imblanzi chiar si un leu. Vorbeste despre curaj, autoritate morala, puritatea scopului urmarit, controlul emotiilor, increderea in victorie. Negativ, energia lui 8 vorbeste despre confuzie, indoiala, frica, agatarea de putere, auto-infrangere, a fi propriul dusman, abuz de putere, cai incurcate, slabiciuni. Puterea reala a lui 8 este totul despre succes si abundenta dar prin sprijin divin. Un 8 negativ ne va tranti tot timpul in fata fel de fel de obstacole, caderi spectaculoase, pierderi incredibile si asta pentru a ne aduce aminte de vorbele lui Isus:

“ Eu sunt Vita, voi sunteti mladitele. Cine ramane in Mine si in cine raman Eu aduce mult rod; caci despartiti de Mine nu puteti face nimic.” Ioan 15:5

Numarul 8 este cu siguranta si un simbol puternic al sperantei, al inspiratiei si al binecuvantarii. In timp ce unele faze vechi se incheie, 8 poate fi si un bun indiciu al unui nou inceput dupa lupte existentiale si multa durere. Asa cum fiecare zi este un inceput proaspat si luna de vibratie 8 poate fi o sarbatoare mare in sufletele noastre, in viata noastra;

“ Timp de sapte zile, sa aduceti Domnului jertfe mistuite de foc. A opta zi, sa aveti o adunare sfanta si sa aduceti Domnului jertfe mistuite de foc; aceasta sa fie o adunare de sarbatoare: sa nu faceti nici o lucrare de sluga in timpul ei.” Levitic 23-36.

In aceasta luna de sarbatoare, Hristos domneste pe intregul pamantul si ne spune : “Daca inseteaza cineva, sa vina la Mine si sa bea. (Ioan 7: 37).

In cele din urma, aceasta vibratie ne spune ca trebuie sa ne aliniem cu Cerul, sa ne intoarcem la radacinile noastre spirituale. Acolo gasim adevarata noastra putere ce ne sprijina indiferent de obstacole, boli, pierderi, frici.
Este o luna benefica pentru noi inceputuri, pentru a realiza imposibilul, pentru a crede ca incredibilul poate fi credibil, pentru a realiza ceea ce parea de nerealizat. Linia lui 8 nu incepe si nu se termina, curge intr-un flux continuu aratand echilibrari karmice, ceea ce se seamana se culege din nou si din nou.

Aceasta luna de vibratie universala 8 poate fi benefica pentru cei nascuti pe 8, 17, 26, pentru cei care au vibratia numerologicala 8 la destin( se aduna toate cifrele din data de  nastere), pentru cei care au vibratia numelui 8( expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume). Cel mai bun prieten al unui 8 este numarul 1( zi de nastere, destin, nume) , in consecinta si cei influentati de vibratia lui 1 pot avea un timp bun. In aceasta luna, abundenta si succesul(8) functioneaza prin afirmatii: eu sunt puternic, sanatos, tanar, suplu, frumos, prosper, bogat, armonios si fericit.
Daca destinul vostru este 8 sau daca v-ati nascut pe 8, 17 sau 26, atunci trebuie sa fiti  foarte atenti si sa faceti doar lucruri bune in viata fara a rani oamenii din jurul vostru, deoarece mai devreme sau mai tarziu, karma voastra va ajunge din urma.
Cu cat raspandim  mai multa fericire, cu atat vor fi mai mari recompensele, dar, in acelasi timp, cu cat vom rani mai mult alti oameni, cu atat va fi mai mare potentialul nostru de a ne rani. Aceeasi logica se aplica oriunde vedem acest numar, deoarece la final ceea ce dam este ceea ce primim.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Iar zilele universale ale acestei luni universale 8 sunt:

Vibratia 1(2, 11, 20 februarie 2022):noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 ( 3, 12, 21 februarie 2022): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 4, 13, 22 februarie 2022): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4(5,14, 23 februarie 2022): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti. O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 6,15, 24 februarie 2022): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, fiti atenti in trafic, nu va grabiti deoarece “graba strica treaba”.
Vibratia 6( 7, 16, 25 februarie 2022): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7( 8, 17, 26 februarie 2022 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun.O zi de ispasire spirituala, o zi de rugaciune.
Vibratia 8 (9, 18, 27 februarie 2022): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.O zi de plati karmice, intalniri sortite.
Vibratia 9(1, 10, 19, 28 februarie 2022):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Rugaciunea acestei luni de vibratie 8:

“Darurile lui Dumnezeu sunt darurile mele. Eu savurez fiecare moment al acestei zile. Cu mine sunt armonia, pacea si belsugul Domnului. Iubirea Dumnezeiasca radiaza de la mine, binecuvantandu-i pe cei ce ma inconjoara. Iubirea Dumnezezeiasca ma tamaduieste acum. Nu ma tem de rau, pentru ca Dumnezeu este cu mine. Eu ii iert pe toti si imprastii sincer iubirea Dumnezeiasca, pacea si bunavointa catre toti oamenii, indiferent unde nu s-ar afla. In centrul fiintei mele domneste pacea, pacea de la Dumnezeu. In aceasta liniste eu simt iubirea, puterea si carmuirea Domnului. Eu sunt orientat intr-un mod Dumnezeiesc in toate caile mele. Amin”

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Adriana Tudosa

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.