LUNA NOUA IN PESTI SI ZODIILE -17 MARTIE 2018

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor mutabile Pesti, Gemeni, Fecioara, Sagetatori ( cei nascuti in jurul datei de 17 ) dar si asupra celor care au planete, ascendentul, descendentul in jurul gradului 27 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Pentru voi, Luna Noua in Pesti vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel. Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Jupiter retrograd in Scorpion sprijina aceasta lunatie si pentru unii, noile inceputuri pot fi blocate de unele greseli din trecut legate afaceri, resurse comune cu partenerul de viata, manipularea unor parteneri. Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron poate aduce o rana profunda sau o vindecare a sufletului. Pot aparea fel de fel de crize religioase sau spirituale cauzate de ranile sufletului din trecut. Mare atentie la oamenii din jurul vostru, nu incercati sa ii vindecati pe toti ca nu puteti si acest lucru se poate intoarce impotriva voastra. Ascultati-va intuitia, este un glas al sufletului ce va salveaza  acuma. Patratul Lunii Noi cu Marte aduce agitatie, probleme in relatia cu strainii, cu legea, cu adevarul unor fapte din trecut.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in Pesti vine pentru voi cu noi oportunitti legate de prieteni, socializare, interes pentru actiunile umanitare. Jupiter retrograd in Scorpion  poate incetini lucrurile si vine cu dezvaluiri ciudate din prieteniile voastre, din relatiile voastre, din relatia cu dusmanii vostri stiuti. Oportunitatile legate de prieteni, grupuri, retele pe internet pot  fi pline de compasiune sau la polul opus va pot rani. Sunteti sinceri cu ceilalti si cu voi insiva?

Cu aceasta Luna Noua in Pesti de mana cu Chiron, prieteniile sunt deosebit de dificile, pot fi inselatoare intr-un mod care va dauneaza, deci atentie.Se poate ca cel mai bun prieten sa va tradeze, mare atentie aici. Ar trebui ca in urmatoarea perioada sa cultivati mai mult relatiile cu cei din afara grupurilor voastre de baza. Patratul Lunii Noi cu Marte aduce agitatie, probleme cu unele contracte , cu un partener intim. Ocazional, acest aspect aduce o criza, un sfarsit, intrigi, temeri profunde, amenintari. Ceva despre care auziti acuma va poate deranja sau va poate atinge profund.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Pesti influenteaza sectorul carierei voastre. Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Jupiter retrograd in Scorpion sprijina aceasta lunatie si vrea sa va aduc aminte de anumite planuri secrete, de pasii sariti in munca voastra, de proiectele de munca ce vizeaza mai multi oameni. In multe cazuri, o incetinire a ritmului la locul de munca va poate ajuta sa vedeti detaliile de care aveti nevoie pentru rezolvarea unei probleme. Influenta lui Chiron in Pesti este puternica acuma prin fuziunea cu Luna Noua. Noile evolutii care implica cariera voastra, ambitiile voastre, imaginea voastra in lume, o functie de conducere, va vulnerabilizeaza. Aici, Chiron in Pesti va crea in urmatoarea perioada destula confuzie, reputatie deteriorata, ciudatenii din partea sefilor, interpretari gresite a modului in care va ocupati de un proiect. In urmatoarea perioada, nevoia recunoasterii meritelor in cariera, viata sociala, poate deveni obsesiva  dar trebuie sa incercati sa va controlati acest lucru deoarece va face ca in final sa fiti doar plini de resentimente si durere. Incercati sa va acceptati asa cum sunteti. Patratul Lunii Noi cu Marte aduce agitatie, probleme in relatii, cu un partener sau un rival. Utilizati aceasta energie pentru a evita totusi conflictele, pentru a coopera cu ceilalti si nu pentru a declansa lupte care va pot rani.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Luna Noua in Pesti, intr-un semn de apa, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Poate fi o calatorie importanta, o intalnire cu un profesor spiritual. Jupiter retrograd in Scorpion sprijina aceasta lunatie si pentru unii, noile inceputuri pot fi blocate de unele greseli din trecut legate de iubire, copii, creativitate, mandrie exagerata, speculatii. Chiron in Pesti de mana cu aceasta lunatie va poate vindeca sau rani prin crezurile voastre. Chiron creeaza confuzie, dificultati in jurul problemelor filosofice, religioase si umanitare. Puteti deveni propriul vostru dusman datorita incertitudinii voastre, a unui sentiment de nemultumire indiferent de ce alegeti sa faceti. In urmatoarea perioada, va puteti elibera de durere daca veti incerca sa vedeti mai mult decat propria idee, opinie. Patratul Lunii Noi cu Marte aduce agitatie, probleme la locul de munca, cu un coleg. Fiti atenti la sanatatea voastra, odihniti-va mai mult.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in Pesti infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Jupiter retrograd in Scorpion sprijina aceasta lunatie si pentru unii, noile inceputuri pot fi blocate de necesitarea rezolvarii unor probleme din trecut legate de familie, camin, parinti, tara. Aceasta Luna Noua in Pesti de mana cu Chiron poate aduce o rana profunda sau o vindecare a sufletului prin tot ce tine de chestiuni financiare, banii partenerului de viata, dormitorul conjugal, afaceri, planuri secrete. Dificultatile financiare, datoriile, obligatiile familiare va pot vulnerabiliza destul de mult in urmatoarea perioada. Va puteti elibera de durere atunci cand veti incerca sa dezvoltatii relatiile profunde cu ceilalti fie ca este vorba de o relatie intima sau o relatie financiara. Patratul Lunii Noi cu Marte aduce agitatie, probleme in iubirile voastre, in relatia cu copiii vostri. Cultivati pacea, este cel mai bun razboi.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cu Luna Noua in Pesti, relatiile voastre, afacerile, partenerii de afaceri, rivalii, dusmanii, concurentii, sunt in centru atentiei. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre. Jupiter retrograd in Scorpion sprijina aceasta lunatie si pentru unii, noile inceputuri pot fi blocate de necesitarea rezolvarii unor probleme din trecut create prin comunicare, falsuri in comunicare, documente, informatii eronate. Rezolvati-va problemele in comunicare, reparati consecintele negative ale cuvintelor voastre, a venit timpul sa invatati ca raul din viata voastra nu se datoreaza celorlalti ci cuvintelor si gandurilor voastre. Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron in Pesti aduce dificultati in relatiile voastre stranse bazate pe o incapacitate de a stabili limitele adecvate, de a intelege ca partenerii chiar si dusmanii vostri sunt oglinzi pentru voi. In urmatoarea perioada, puteti deveni intelepti prin acceptarea partenerului de viata, a relatiilor voastre, asa cum sunt. Patratul Lunii Noi cu Marte aduce agitatie, probleme in familie, cariera, cu un membru al familiei voastre. Incercati sa fiti protectivi cu cei dragi, este cea mai buna cale.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Noua in Pesti poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Jupiter retrograd in Scorpion sprijina aceasta lunatie si pentru unii, noile inceputuri pot fi blocate de necesitarea acordarii unei atentii marite banilor, posesiunilor materiale, talentelor voastre, capacitatii voastre de a face bani. Prin urmare, Jupiter aduce fel de fel de reevaluari a ideilor voastre despre scopul banilor in  viata voastra. Aceasta Luna Noua in Pesti de mana cu Chiron va poate face mai sensibili la locul de munca sau in activitatile zilnice, va puteti victimiza iar pesimismul si critica excesiva a celorlati devin o adevarata otrava pentru sanatate. Incercati sa fiti ingaduitori cu oamenii, nimeni nu este perfect si nu puteti cere celorlalti ceea ce voi nu sunteti. Puteti deveni obsedati de starea voastra de sanatate. Patratul Lunii Noi cu Marte aduce agitatie, probleme cu rudele voastre, cu un vecin, in calatoriile scurte. Comunicarea cu cei din preajma voastra poate excalada in certuri mult mai usor acuma. Este posibil sa luati lucrurile foarte personal acuma, va puteti identifica prea mult cu credintele si ideile voastre uitand ca intr-o conversatie este nevoie de doua persoane. Cultivati doar cuvintele benefice, deschid multe usi.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu Luna Noua in Pesti intr-un semn de apa prieten cu semnul vostru, deveniti extreme de sensibili, psihici. Aceata perioada amplifica potentialul creator, viata sentimentala, o  iubire noua va bate la “usa’ . Mare atentie totusi, mirajul iubirii isi face treaba foarte bine acuma. Jupiter retrograd in Scorpion sprijina aceasta lunatie si pentru unii, noile inceputuri pot fi blocate din cauza re-evaluarii unor povesti din trecut in care ati dat dovada de lipsa unei judecati bune, de lipsa discernamantului. “Nu tot ce zboara se mananca” va spune Jupiter retrograd in semnul vostru, a venit timpul sa invatati sa vedeti dincolo de o imagine, un chip, sa cititi printre randuri, sa cititi oamenii cu sufletul si nu cu mintea. Aici, auto-inselaciunea ar putea deveni destul de vizibila si evidenta, unele secrete pot fi dezvaluite si va pot destabiliza. Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron  poate aduce o rana profunda in tot ce tine de iubire, copii, creativitate personala. In urmatoarea perioada, sensibilitatea voastra se poate amplifica din cauza unei iubiri inselatoare, confuzie cu privire la propria sexualitate, probleme cu fertilitatea,  cu cat va doriti sa fiti mai speciali in ochii persoanei iubite, cu atat va puteti rani mai mult. In urmatoarea perioada, va puteti vindeca cand veti invata sa credeti in farmecele voastre naturale, in creativitatea voastra, in tot ceea ce va face voua placere si va face fericiti. Patratul Lunii Noi cu Marte aduce agitatie, probleme legate de bani, valoare personala, iubire. Evitati cheltuielile excesive si impulsive.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Pentru voi, Luna Noua in Pesti vine cu oportunitati legate de familie, camin, parinti, puteti rezolva in mod pozitiv anumite probleme de familie. Sunteti ajutati sa rezolvati o problema spinoasa legata de familie, parinti, o casa, locul de nastere, o mostenire de familie. Jupiter retrograd in Scorpion sprijina aceasta lunatie si pentru unii, noile inceputuri pot fi blocate din cauza re-evaluarii unor dificultati materiale, a unor sperante nefondate de a fi ajutati. A venit timpul sa fiti realisti si buni cu voi dar si cu cei din jurul vostru, sa intelegeti ca tot ceea ce faceti doar pentru propriile interese subminandu-i pe cei din jur, se intoarce impotriva voastra. Puteti trece mai usor prin lectiile jupiteriene cultivand compasiunea si credinta adevarata. Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron poate aduce  vindecarea unei rani sufletesti legate de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare.In urmatoarea perioada, puteti dezvolta o mare sensibilitate fata de tot ce tine de radacinile voastre dar puteti deveni profund intelepti cand va veti hotara sa va iertati membrii familiei voastre. Patratul Lunii Noi cu Marte aduce agitatie, probleme in relatiile voastre si asta din cauza unui comportament agresiv. Evitati actiunile impulsive, graba.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cu Luna Noua in Pesti, oportunitatile tin de comunicare, studii, frati, rude, calatorii, mediul in care traiti. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati sau va poate sensibiliza foarte mult si asta din cauza dualitatii acestei energii lunare in Pesti. Jupiter retrograd in Scorpion sprijina aceasta lunatie si pentru unii, noile inceputuri pot fi blocate din cauza re-evaluarii unor relatii de prietenie, a unor cercuri sociale, a aspiratiilor voastre revolutionare. Precautia este necesara in urmatoarea perioada, in special in implicatile voastre sociale, in alegerea prietenilor si asociatilor vostri, in activitatile de bineface. Aceasta Luna Noua in Pesti de mana cu Chiron poate aduce vindecare sau o criza prin scris, discutii, angajamente, acorduri, intalniri, excursii scurte, vecini, activitati locale, frati sau surori, modul in care ganditi, transport local sau idei. Posibil sa aveti nevoie sa vindecati ceva in voi si care are legatura cu comunicarea.Va puteti elibera de aceasta sensibilitate cand veti invata sa si ascultati, sa intelegeti ca arta conversatiei nu consta in a vorbi doar voi ci sa interactionati cu cealalta persoana, sa comunicati fara a judeca si condamna. Patratul Lunii Noi cu Marte aduce agitatie, probleme in obiectivele voastre, fiti foarte atenti la dusmanii vostri.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Pentru voi, Luna Noua in Pesti vine cu oportunitati legate de bani, valorificarea unui talent, un loc de munca mai bine platit, noi mijloace materiale. Puteti primi o oferta de lucru, puteti face mai multi bani, puteti gasi noi modalitati de  a va echilibra financiar. Evitati totusi mirajul imbogatirii peste noapte. Jupiter retrograd in Scorpion sprijina aceasta lunatie si pentru unii, noile inceputuri pot fi blocate din cauza re-evaluarii unor ambitii profesionale, a unor proiecte in comunitatea in care traiti. Este totul adevarat in CV-ul vostru?

Aceasta Luna Noua in Pesti de mana cu Chiron poate vorbi de vindecare sau o criza prin intermediul banilor castigati prin eforturi personale, cheltuieli si venituri, posesiuni materiale. Posibil sa aveti nevoie sa vindecari ceva in sufletul vostru ranit de unele greutati financiare. Va puteti elibera de aceasta sensibilitate cand veti intelege ca supravietuirea voastra are nevoie si de “ bani spirituali”. Patratul Lunii Noi cu Marte aduce agitatie, probleme in prieteniile voastre sau legate de o aspiratie a sufletului vostru. Evitati actiunile impulsive, eforturile de cooperare reprezinta cea mai buna modalitate de a va atinge obiectivele acuma.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu aceasta Luna Noua in casa voastra sunteti ajutati sa rezolvati o problema care va deranjeaza. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale. Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in aceasta perioada, vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic, un nou look, iubit, partener. Jupiter retrograd in Scorpion sprijina aceasta lunatie si pentru unii, noile inceputuri pot fi blocate din cauza re-evaluarii unor convingeri personale, a unor probleme juridice sau legate de o proprietate, un strain, un proiect in strainatate, o diploma obtinuta in urma unui curs. Ii tratati corect pe ceilalti? Ati obtinut o diploma in mod corect? Aceasta Luna Noua in Pesti de mana cu Chiron poate aduce o vindecare sau o criza in tot ce tine de identitatea voastra, corpul fizic, imagine, egou, dorinte personale. Va puteti vindeca cand veti intelege ca trebuie sa va dezvoltati identitatea prin voi, prin ceea ce faceti voi si nu prin relatiile voastre. Va puteti elibera de orice fel de durere cand va veti accepta asa cum sunteti. Patratul Lunii Noi cu Marte aduce agitatie, probleme in cariera voastra, in relatia cu sefii, in familie. Ceilalti va pot observa nu neaparat prin actiuni in forta ci prin realizarile voastre.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.