LUNA NOUA IN TAUR–11 MAI 2021, ORA 22, ORA ROMANIEI –LA INCEPUT ERA CUVANTUL…..

“La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu.
El era la inceput cu Dumnezeu.
Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut, n-a fost facut fara El.”Ioan 1:1-3

Si bat clopotele cerului pentru o noua nunta cosmica, vrem nu vrem, toti trebuie sa participam la acest moment astral important. Acuma Lumina- Soarele pe gradul 21:18 Taur se uneste cu Intunericul– Luna pe gradul 21:18 Taur si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 11, din orice semn zodiacal. Acesta este un moment al noilor inceputuri si reprezinta o oportunitatea speciala a fiecarui semn zodiacal de a incepe din nou si de a obtine o perspectiva noua asupra lucrurilor. In intunericul Lunii Noi, trebuie sa ne folosim de alte simturi decat de vederea noastra fizica. Acuma, trebuie sa intelegem ca puterea lunii noi este pur instinctuala si ca trebuie sa ne lasam ghidati de intuitia noastra.

O Luna Noua este asociata tot timpul cu un pas nou, o idee noua, un cuvant nou, o atitudine noua, o intelegere noua, ambitii si obiective noi. In semnul de pamant al Taurului, aceasta “energie astrala”  noua este legata de bani, stabilitate financiara si emotionala, de lucruri concrete, palpabile, care sa ne faca viata mai frumoasa, mai stabila. Taurul stapaneste pamantul, bogatiile pamantului, corpul nostru, placerile noastre, valorile noastre – ceea ce pretuim si cum ne pretuim pe noi insine. Taurul iubeste confortul, lucrurile simple si practice, lumea materiala, dorind mereu sa  aiba control asupra “lucrurilor mele” si asupra “ banilor mei”.  Taurul este un constructor care se misca incet, rabdator si constant in planurile lui. Este o energie a abundentei iar aceasta luna noua sustine plantarea semintelor( ganduri, idei, actiuni, planuri…) care sa aduca mai multa securitate financiara, belsug, bogatie sufleteasca. Aceasta Luna Noua care vine peste noi amplifica energiile iubirii, prosperitatii, luxului, creativitatii, stabilitatii. Aceste energii sunt disponibile pentru noi pe mai multe niveluri si tot ce trebuie sa facem pentru a le primi este sa ne aliniem cu ele prin intuitia noastra, sa avem incredere in divinitatea din noi care stie sa atraga belsugul de care avem nevoie in continuare.
Taurul ca primul semn de pamant condus de frumoasa Venus, nu este axat doar pe stabilitatea materiala, pe tot ce este tangibil, real, ci si pe relatii, iubire, abundenta, senzualitate, frumusete. Taurul este loial si iubeste placerile simple (si mai fine), cum ar fi mancarea buna, o haina buna, vinul bun, arta si muzica, dar Taurul iubeste, de asemenea, orice activitate care il apropie de natura si il aduce in contact cu corpul sau.

Semintele, intentiile benefice acestei Luni Noi in Taur tin de rabdare, loialitate, senzualitate, frumusete, finante, terenuri, bunuri pamantesti dar si bunuri sufletesti. Acesta este un bun moment cosmic lunar pentru a descoperi ceea ce ne face cu adevarat fericiti si impliniti, de asemenea, este un ciclu lunar important pentru a innoi relatia cu banii si posesiunile, cu ceea ce vrem sa detinem cu adevarat. Cum Luna Noua este despre noi proiecte, poate fi cel mai bun moment pentru un proiect generator de bani, pentru un cont de economii, pentru a incepe sau a initia lucruri care au nevoie de mult timp pentru a se dezvolta si a se maturiza( Taurului nu-i place sa se grabeasca). Noile inceputuri pot avea multa forta iar Venus in Gemeni, conducatoarea Lunii Noi, ne ajuta sa ne concentram mintea pe tot ce avem nevoie in viata noastra. Cu Venus in Gemeni, este cel mai bun moment pentru a cere o indicatie clara pentru ceea ce trebuie sa facem :”‘Doamne Dumnezeule,  deschide calea spre imediata mea abundenta, pentru ca tot ce-mi apartine prin drept Divin sa-mi parvina din plin!’ Da-mi o indicatie precisa, arata-mi ce trebuie sa fac!’.

Taurul scoate la lumina ceea ce apreciem cel mai mult si ceea ce apreciem cel mai mult in noi insine. Aceasta Luna Noua in Taur ne ajuta sa primim ceea ce ni se cuvinte ca drept divin din abundenta pamanteasca. Nu este vorba de a avea mai mult decat altii ci de a primi ceea ce ni se cuvine ca drept divin. Avem dreptul divin sa fim bogati, fericiti si liberi.

Taurul guverneaza la urma urmei valorile de baza, cat valoroam, cat ne apreciem, cat ne respectam iar Luna Noua in Taur poate fi un pas important catre intelegerea adevaratelor valori de care avem nevoie pentru o viata armonioasa.Taurul are legaturi foarte puternice cu abordarile spirituale care incurajeaza simplitatea, tacerea, naturaletea si pacea. Este timpul sa invatam ca toata puterea este in noi, pentru ca este de la Sinele nostru Divin, nu trebuie sa o cautam in oameni, lucruri, haine, stele, aur, bani, catedrale, institutii, ea nu este in exteriorul nostru, este doar in noi si se manifesta prin ce facem cu ea.
“Cel ce este in voi, este mai mare decat cel ce este in lume” 1 Ioan 4:4

Daca semnul lunatiei ne arata ce posibilitati avem, casa astrologica activata, arata domeniul de viata adus in centrul atentiei. Acuma, verbul “a avea“, verbul magic al Taurului este conjugat in toate modurile posibile in casa VI, o casa naturala a semnului Fecioara ce spune ca putem avea totul prin munca, sa fim in slujba sufletului, sa acceptam sa fim in slujba lui Dumnezeu.
Luna Noua in Taur in casa VI vorbeste despre rutine, munca si loc de munca, proiecte de munca, sefi, colegi, sanatate, crize existentiale, animale de casa. Cum casa VI tine de fecioara, aceasta luna noua aduce oportunitati pentru vindecarea ideilor fixe legate de perfectiunea unui loc de munca, de critica excesiva a locului de munca, a colegilor, a sefului. Este cel mai bun moment pentru  a intelege adevarata valoare a iubirii si ce poate face iubirea neconditionata, iubirea care iarta si accepta pe cei din jur asa cum sunt si nu cum am vrea noi sa etichetam totul.

Urmati rutina iubirii :”Incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa-mi iubesc munca, colegii, sefii, biroul, activitatile zilnice”, urmati calea iubirii cosmice caci Dumnezeu este iubire si poate vindeca, transforma, orice.
Alege acum, astazi pe cine vrei sa slujesti( Luna Noua in casa VI): teama sau credinta?, personalitatea sau spiritul divin din tine, dorintele ego-ului sau dorintele divine? !

Cu Luna Noua in Taur sustinuta de Pluto in Capricorn, vom avea tendinta de a cauta un sens mai profund pentru viata noastra.  Suntem mai interesati de lucrurile ascunse si misterioase. Chiar si in aspecte bune, Pluto functioneaza tot ca un om cosmic de demolare. Pentru ca ceva nou sa fie construit, vechile structuri trebuie distruse. Orice nu este stabil in viata noastra, se poate prabusi acuma. Aceasta face parte din procesul de regenerare.

Luna Noua in Taur sustinuta de Neptun in Pesti trimit asupra noastra o multime de mesaje si semne, sunt peste tot, trebuie doar sa le vedem, sa le auzim. Creste compasiunea si dorinta de a-i ajuta si sprijini pe ceilalti.  Este un timp ce faciliteaza iertarea si intelegerea in relatiile personale. Ar trebui sa folosim acest timp pentru a ne re-aduce aminte de esenta divina din noi, pentru a deveni mai spirituali. Ar trebui evitate schemele si planurile excesiv de nerealiste dar si mirajul imbogatirii peste noapte.

Aceasta Luna Noua pe gradul 21 se afla in decanul 3 al semnului Taur, un decan condus de Saturn. Asta arata ca nu primim nimic fara munca, exista adesea mari obstacole care trebuie depasite. Cu toate acestea, Luna Noua in decanul 3 Taur nu blocheaza in totalitate succesul. Cu aceasta luna noua, orice faima va veni cu o anumita notorietate. Aceasta perioada este buna pentru cei care nu se plang de greutati ci pas cu pas, depasesc obstacolele, restrictiile, dusmaniile, tristetile, durerile. In general, aceasta Luna Noua in decanul 3 Taur ii sustine pe cei care stiu ca viata este o continua lupta si nu primesc nimic pe gratis. Nimic nu e gratis in aceata lume in afara de milostenia lui Dumnezeu. In rest, pentru tot trebuie sa muncim, sa platim…

O luna noua in Taur vrea sa eliminam tot ce este inutil in viata noastra si sa ne concentram doar pe ceea ce este necesar pentru fericirea noastra. Sa incetam sa ne mai pese de cei ce ne ofenseaza si sa facem ceea ce trebuie facut. Singura loialitate care conteaza acum este loialitatea pe care o avem fata de noi.

Taurul este simbolul Cuvantului. Dumnezeu a creat lumea, universul, sistemele solare, galaxiile cu puterea Cuvantului.

Este scris:” La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu. El era la inceput cu Dumnezeu.Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut, n-a fost facut fara El.”- Ioan 1:1-3

Luna Noua in Taur ne cere sa invatam sa fim foarte atenti la cuvintele noastre. Se spune ca tacerea este de aur. Este la fel de rau sa vorbim atunci cand trebuie sa ramanem tacuti sau sa ramanem tacuti cand trebuie sa vorbim. Trebuie sa punem capat mecanicitatii cuvintelor, sa invatam sa fim constienti de valoarea fiecarui cuvant, sa folosim doar cuvintele care ne ajuta sa crestem si nu cele care pun frana vietii noastre. Este timpul sa invatam despre responsabilitatea cuvintelor, sa nu ne mai jucam cu cuvintele noastre deoarece acest lucru este un sacrilegiu. Nimeni nu are dreptul sa judece pe cineva; este absurd sa-i defaimam pe semenii nostri. Este o prostie sa vorbim despre viata altora. Cuvintele acuzatoare cad peste noi mai devreme sau mai tarziu, ca o raza de razbunare. Cuvintele calomnioase, blestemele, injuriile, se intorc intotdeauna la cel care le pronunta, sunt adevarate pietre de moara care il ranesc. Putem modifica conditiile vietii noastre schimband CUVINTELE.

‘Prin cuvintele tale te vei salva, prin cuvintele tale te vei condamna”.

Un vechi dicton spune ca ‘OMul spiritual nu foloseste cuvintul decat in trei scopuri: pentru a vindeca, pentru a binecuvanta, sau pentru a prospera’.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. cea mai buna analiza pe care am. citit o! completa, documentata, nu bilete de papagal! mul?umesc ?i a?tept mereu sa citesc ceva asemeni!

  2. Recuno?tin?? deplin?, Glorie, Bucurie, S?n?tate ?i prosperitate î?i transmit ?i î?i doresc! Mul?umesc frumos pentru informa?iile oferite!??????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.