LUNA NOUA IN SAGETATOR SI ZODIILE-24 NOIEMBRIE 2022

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri. O Luna Noua in Sagetator ofera ajutor divin pentru proiecte si activitati care ne extind mintea, ne inalta sufletul. Ne putem simti reinnoiti printr-o perspectiva noua asupra vietii noastre, asupra societatii in care traim. Aceasta Luna Noua ne ajuta sa ne concentram asupra binelui, sa cultivam mai mult gandirea pozitiva, sa indraznim sa riscam chiar daca nu stim rezultatul. Este cel mai bun timp sa invatam ca viata ofera intotdeauna intelepciune sub diferite forme. Crestem si evoluam continuu. Acum este momentul sa indraznim sa ne eliberam de vechi si sa-i cerem Sufletului sa ne ghideze catre ceea ce ne va ajuta sa trecem rapid pe treapta urmatoare a evolutiei. Riscul cu elementul foc ce imbraca aceasta lunatie este nerabdarea, impulsivitatea. Se recomanda retinere inteleapta si prudenta.

Cu Luna Noua in Sagetator pe gradul 2, cei nascuti in jurul datei de 24 din semnele Gemeni, Sagetatori, Pesti, Fecioara, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 2.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin studii, strainatate, calatorii mari, credinta, sprijin divin. Puteti avea oportunitati noi legate de un curs in strainatate, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti calatori mai mult, poate fi si o oportunitate legata de familia voastra. Cu Jupiter in Pesti in aspect benefic cu aceasta lunatie, oportunitatile vin  prin activitati  “in spatele scenei”, prin straini si strainatate, prin credinta. Deveniti plini de compasiune, empatie. Aveti de partea voastra o protectie spirituala, puteti scapa de temerile profunde, de sentimentele de vinovatie, actionand mai mult ca un inger pazitor pentru cei din jur. Aceasta lunatie va permite sa redescoperiti un sentiment de calm in spatiul vostru de locuit sau cu familia voastra. Exista putin noroc in aer in aceasta perioada, asa ca profitati la maximum de el.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin afaceri, finante, partener de viata, studii oculte.  Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie. Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare. Este timpul sa aveti incredere in instinctele voastre, sa gasiti adevarul din spatele a ceva care pare neplacut sau suspect. Aceasta lunatie planteaza samanta  schimbarii in viata voastra. Este un moment in care puteti deveni constienti de bagajul pe care il purtati cu voi  ca urmare a altor persoane. Este cel mai bun moment sa va reincarcati bateriile prin post, prin ritualuri de curatare, prin credinta care va arata ca este bine sa scapati de lucrurile care va tarasc pe aleile trecutului. Aceasta lunatie va poate deschide usa pentru a avea acces la ceva ce nu ati avut inainte. Poate indica o schimbare a oportunitatilor  financiare, la fel de mult ea poate indica o schimbare sau un eveniment neasteptat care are loc in viata cuiva cu care sunteti conectati. Cu Jupiter in Pesti in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin activitati pe termen lung, prieteni, cluburi, organizatii, cariera, astrologie, afaceri. Obiectivele voastre  pot fi realizate mai usor acuma. Activitatile in grup sunt cai pentru indeplinirea propriilor obiective. Puteti primi un cadou sau un bonus financiar, un imprumut sau un ajutor financiar. Exista putin noroc in aer in aceasta perioada, asa ca profitati la maximum de el.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin sot, amant, prieten, parteneri de afaceri, colegi, consilieri, lucru in echipa. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Este o perioada benefica semnarii sau negocierii unor contracte. Vi se aminteste ca tot ce aveti este relatia voastra cu sinele vostru si ca aceasta relatie se oglindeste in orice alta relatie pe care o experimentati. Aceasta lunatie este oportunitatea voastra de a armoniza relatia cu sinele vostru divin, astfel incat orice alta relatie pe care o experimentati sa fie o continuare a respectului, iubirii si generozitatii pe care vi le acordati. Cu Jupiter in Pesti in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin cariera, poate fi o promovare, apar noi oportunitati de locuri de munca, puteti primi un premiu, o diploma de excelenta, puteti sa va casatoriti. Noile oportunitati pot necesita un anumit curaj si risc din partea voastra. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma. Exista putin noroc in aer in aceasta perioada, asa ca profitati la maximum de el.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin munca, proiecte de munca, crize existentiale, colegi, sefi. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Puteti primi o  oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime.Va puteti concentra mai mult si pe sanatatea voastra, puteti sa faceti mai mult sport, puteti sa va schimbati dieta. Cu Jupiter in Pesti in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin proiecte de munca, studii superioare, credinta, strainatate, calatorii indepartate. Credinta in scopul vostru si intr-un sens mai inalt al vietii voastre va ajuta sa deschideti usi pentru dezvoltarea voastra. Puteti explora mai profund spiritualitatea, legatura cu Dumnezeu. Exista putin noroc in aer in aceasta perioada, asa ca profitati la maximum de el.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin iubire, proiecte creative, copii, vacante. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, nastere, vine la voi acuma. Cu Jupiter in Pesti in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin banii celuilalt, prin persoana iubita, vacanta, copii. Puteti primi o mostenire, castigurile financiare pot veni printr-un parteneriat sau poate exista o crestere a veniturilor sotului. Exista putin noroc in aer in aceasta perioada, asa ca profitati la maximum de el.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin familie, parinti, camin, afaceri imobiliare. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, calatoriile, credinta, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Cu Jupiter in Pesti in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin sot, partener de afaceri, avocati. Aveti ocazia sa intalniti oameni puternici care va pot influenta viata in bine. Evenimentele de zi cu zi par sa va arate un sens mai profund al vietii.Sunteti mai optimisti si mai plini de speranta in viitor. Exista putin noroc in aer in aceasta perioada, asa ca profitati la maximum de el.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte, prin activitati in comunitatea in care locuiti. Este cel mai bun moment sa intelegeti puterea gandirii pozitive. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Aceasta luna noua va cere sa invatati sa fiti foarte atenti la ceea ce semanati prin mintea voastra deoarece roadele vor fi pe masura gandurilor si cuvintelor voastre. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, din comunicare, comert, informatii deosebite. Cu Jupiter in Pesti in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin rude, calatorii scurte, comunicare pozitiva, locul de munca, activitati zilnice. Sansele de resusita si succes sunt strans legate de munca pe care o faceti, de felul in care reusiti sa faceti fata activitatilor zilnice, de modul de colaborare cu colegii. Indica si  un moment de imbunatatire a sanatatii daca ati avut probleme. Exista putin noroc in aer in aceasta perioada, asa ca profitati la maximum de el.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin intelegerea profunda a valorilor materiale si spirituale, a rolului acestora in viata voastra. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. A doua casa este despre valoarea proprie, despre veniturile proprii si de ceea ce puteti face doar prin valoarea voastra. Poate fi cea mai buna perioada in care puteti reflecta la ceea ce puteti face prin voi insiva, prin cultivarea si dezvoltarea valorilor si talentelor voastre. Cu Jupiter in Pesti in aspect benefic cu aceasta lunatie, proiectele creative aduc recunoastere, rasplata. Dragostea, angajamentele sociale sunt prezente in viata voastra, puteti intalni o  persoana speciala, puteti avea realizari frumoase prin copii vostri. Este un moment favorabil pentru romantism si socializare. Fiti atenti la  cheltuielile excesive. Visele voastre pot fi profetice. Este important sa le acordati o atentie deosebita acuma. Exista putin noroc in aer in aceasta perioada, asa ca profitati la maximum de el.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin focalizarea pe prioritatile voastre, pe proiectele personale. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este un moment de reinnoire si putere pentru voi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Este un moment minunat pentru auto-reflectie, pentru a vedea cat de departe ati ajuns cu obiectivele voastre si unde vreti sa mergeti mai departe. Trebuie sa incetiniti si sa va oferiti ceea ce aveti nevoie. Este timpul sa va rasfatati, sa va pregatiti si sa va ganditi la cele mai bune miscari viitoare. Cu Jupiter in Pesti  in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin prin familie, proprietati, parinti. Este un timp de pace si seninatate in casa. Familia voastra poate fi mai sustinatoare decat de obicei. Poate indica si unele cheltuieli pentru casa si asta pentru a face atmosfera mai confortabila.Exista putin noroc in aer in aceasta perioada, asa ca profitati la maximum de el.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra printr-o slujba in folosul celor multi, prin compasiune, credinta. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete, dusmani secreti, puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Puteti incepe un proces de detoxifiere fizica, mentala, este un moment minunat pentru a va analiza trecutul si pentru a ierta totul. O Luna Noua in casa a douasprezecea este despre a va face timp sa va odihniti, sa va vindecati si sa reflectati la calatoria de pana acum. Poate fi un moment minunat pentru a va duce practica spirituala la un alt nivel. Mantrele, rugaciunea, ar putea fi toate modalitati care ar putea aduce raspunsul, adevarul pe care il cautati. Cu Jupiter in Pesti in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin prin educatie, mintea voastra, rude. Veseli, sociabili, altii vor aprecia compania voastre, sanse de cadouri prin vizite, mici calatorii, prin intermediul fratilor, surorilor, vecinilor.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale, a amicitiilor influente. Aceasta lunatie poate insamanta o noua alianta, un grup sau o prietenie care ofera o oportunitate. Poate indica faptul ca obtineti recunoastere pentru ceva ce faceti si castigati ceva in schimbul asta. Este o Luna Noua a binefacatorilor, a bonusurilor neasteptate, a recunoasterii si a rentabilitatii investitiilor. Cu Jupiter in Pesti in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin prin valorile voastre native. Fiti atenti la oportunitatile care apar, poate fi un nou loc de munca mai bine platit, poate fi un castig din transformarea anumitor talente personale in surse de bani.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI (19 februarie-20 martie)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. In esenta, Luna Noua este cea care va aduce mai aproape de un scop, succes si realizare. Uneori indica o noua pozitie in viata, un nou statut, cum ar fi obtinerea unei promovari, schimbarea locului de munca.  Cu Luna Noua aici, puteti fi siguri ca ceea ce incepeti acum va poate ajuta cumva sa va atingeti obiectivele. Aduce un nou capitol in povestea voastra profesionala. Ceva nou incepe sa va ocupe timpul: un nou proiect, un nou membru al echipei, o schimbare in management sau regulament. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Jupiter in Pesti, deci in semnul vostru, sustine aceasta lunatie si ofera  oportunitati norocoase de a va urmari visele, planurile personale, Atrageti cu usurinta sprijin financiar si puteti face investitii bune. Se poate sa fiti mai interesati de religie sau educatie ca o modalitate de a va imbunatati intelegerea lumii.

 

Adriana Tudosa

 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.