HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN FECIOARA -16 MARTIE 2014

feciora

Luna Plina  din 16 martie  2014 are loc cu Luna pe gradul 26:02Fecioara   si Soarele pe gradul 26:02 Pesti cu un maxim in jurul orei 19:09, ora Romaniei . Cu Luna Plina in Fecioara, creste interesul pentru orice fel de detaliu, sanatate, vindecare dar accentueaza si spiritul critic ce poate naste destule probleme. Fecioara este stapana detaliului  iar semnul Pesti este stapanul privirii de ansamblu, in timp ce fecioara ne arata ce este gresit , energia pestilor  ne poate spune cum se poate rezolva greseala. Energia acestei Luni Pline in Fecioara ne ajuta sa “ calatorim “ de la atom la cosmos si inapoi dar cu o tendinta accentuata de a ne impotmoli in amanunte, putem usor gasi imperfectiunile unei imagini, dar provocarea acestei energii consta in a retine ansamblul.
Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Fecioara din  septembrie  2013.
Cu Luna Plina in Fecioara  gradul 26:02 , cei nascuti in jurul datei de 16 in semnele mutabile : Fecioara, Pesti, Sagetator, Gemeni,  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul , casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 26 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Simbolul Sabian al gradului 27 Fecioara,  gradul Lunii Pline : “ Batrane doamne band ceaiul de dupa amiaza intr- o casa bogata”. Acest simbol pune un accent deosebit pe valori, conservarea valorilor sociale, culturale, prestigiul sufletului obtinut prin dezvoltarea valorii personale. Respectul pentru tot ceea ce viata ofera zi de zi poate fi  un pas important pentru sufletul nostru. Acuma, aceasta luna plina poate  aduce in lumina “recolta” obtinuta prin ocuparea unui loc intr-o ierarhie sociala, administrativa. Acuma, munca poate fi rasplatita iar acest lucru ne poate induce o stare de bine.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai pentru précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii si poate  indica probleme legate de munca,  de serviciu dar si de sanatate. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Salacia face un aspect provocator cu aceasta Luna Plina, poate arata un mesaj important, puteti avea o viziune, un semn, un dusman ascuns poate trimite un mesaj care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva si  poate indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, probleme  amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Aceasta Luna Plina in opozitie cu Salacia poate arata o provocare legata de un mesaj important de la un prieten, un protector, o dorinta de a voastra  care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala si poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie, relatia cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie, schimbari  in viata de familie, certuri cu parintii. Este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia.  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Aceasta Luna Plina in opozitie cu Salacia poate arata o provocare legata de un mesaj important de la o persoana cu functie (sef), mesajul poate fi legat de cariera voastra care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii si  poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , gandire , transport , calatorii reale sau imaginare,in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe  arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea,. Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale, probleme cu rudele. Este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin. Aceasta Luna Plina in opozitie cu Salacia poate arata o provocare legata de un mesaj important de la o persoana din strainatate, poate avea legatura si cu studiile, aceste mesaje intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor si  poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita. Activarea acestei axe  arata ca este necesar sa faceti un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care sa va ajute sa intelegeti cele doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale, bani din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale . Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Aceasta Luna Plina in opozitie cu Salacia poate arata o provocare legata de un mesaj important de la un asociat de afaceri, poate avea legatura cu banii partenerului, cu viata intima a voastra  care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor si  poate indica probleme in relatii , parteneriate cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti  un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili, schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina in opozitie cu Salacia poate arata o provocare legata de un mesaj important legat de casnicia voastra, de partenerul vostru care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii si  poate indica probleme legate de munca,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare, planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare, dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre . Aceasta Luna Plina in opozitie cu Salacia poate arata o provocare indusa de un mesaj important legat de munca voastra, colegii vostri, sefii vostri, sanatatea voastra care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti  un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup, sunt posibile si cunostinte noi, aliante noi. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Aceasta Luna Plina in opozitie cu Salacia poate arata o provocare indusa de un mesaj important legat de un copil, un iubit, o petrecere, o activitate creativa care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala si poate energiza si actualizea problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatia cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a reanaliza cariera voastra. Aceasta Luna Plina in opozitie cu Salacia poate arata o provocare indusa de un mesaj important de la familia voastra care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa III-IX, o axa a gandirii si poate energiza  anumite probleme in  comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe  arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire, unele probleme in calatorii, in relatia cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orizonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Aceasta Luna Plina in opozitie cu Salacia poate arata o provocare indusa de un mesaj important de la un frate, o ruda care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor si  poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII  poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute, probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele, probleme cu modul in care va folositi  puterea personala de manipulare a  oamenilor in interesul personal. Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei. Aceasta Luna Plina in opozitie cu Salacia poate arata o provocare indusa de un mesaj important legat de valorile personale  care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor si  poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot  conduce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti  un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor, arata destul de clar o sensibilitate excesiva, relatii afective instabile, probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant  pe un nivel mai profund. Aceasta Luna Plina in opozitie cu Salacia poate arata o provocare indusa de un mesaj important legat de un proiect personal, o relatie, un partener, care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.