LUNA NOUA IN TAUR SI ZODIILE–11 MAI 2021

“ De indata ce a fost botezat, Isus a iesit afara din apa. Si in clipa aceea, cerurile s-au deschis, si a vazut pe Duhul lui Dumnezeu coborandu-Se in chip de porumbel si venind peste El.” Matei 3:16

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Taurul este calm, senzual, metodic, productiv dar poate fi si “ turbat “ atunci cand este provocat peste anumite limite. Este o Luna Noua a carei energie ne poate ajuta sa dam o “definitie noua” ideii de abundenta, de valoare personala, de valoare materiala si spirituala, resurse, bunuri, talente, securitate financiara si emotionala, credinta in Dumnezeu.

Simbolul Sabian al gradului 22 Taur energizat de Luna Noua este:

”Un porumbel alb zboara peste ape tulburi”.

Este fabulous acest mesaj al lunii noi. Porumbelul alb este tot timpul un mesager divin. Aici, ne confruntam cu un simbol de indrumare, iar porumbelul care zboara peste apele tulburi aminteste de povestea lui Noe ce a ascultat de sfaturile lui Dumnezeu pentru a trece prin potopul trimis asupra pamantului. La finalul potopului, porumbelul a venit cu un mesaj de finalizare, liniste, pace, un nou inceput. Testul s-a finalizat, iar porumbelul aduce acest mesaj. In timpul botezului lui Isus, Duhul Sfant este prezentat sub forma unui porumbel alb.  De asemenea, porumbelul alb reprezinta puritatea si devotamentul Fecioarei Maria. Este un moment cosmic important ce ne ajuta sa ne calmam si sa ne linistim  gandurile tulburate, sa gasim reinnoire in tacerea mintii. Iar in aceste momente de liniste gasim raspunsurile de care avem nevoie, suntem capabili sa apreciem lucrurile simple din viata noastra. Desi pot exista probleme peste tot, putem sa ne ridicam deasupra lor si sa gasim “terenul” care ne ofera siguranta. Transcenderea grijilor prin constientizarea spirituala. Misiunea profetica. Avem puterea de a trece peste  orice problema, pentru a vedea noi perspective si pentru a ne elibera de actiunile si gandurile noastre negative. Aceasta Luna Noua sustine pe cei care stiu sa asculte de indemnurile lui Dumnezeu, cred cu tarie in divinitate, in Vointa divina, asa apare “porumbelul alb” ca un mesager al binelui. Repetati continuu :”Doamne, in aceasta clipa eu nu stiu cum sa te slujesc dar eu sunt la dispozitia ta in permanenta, condu-ma acolo unde Vrei. Multumesc….”

Cu Luna Noua in Taur pe gradul 22, cei nascuti in jurul datei de 11 din semnele Taur, Leu, Scorpion, Varsator, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 22.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Taur poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din noiembrie 2021. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto in Capricorn, asta arata ca puteti avea  oportunitatea unei avansari in cariera, puteti merge la interviuri legate de un loc de munca deoarece in aceste domenii energia Lunii Noi va sustine. Fiti deschisi noilor oportunitati, este important sa va concentrati pe finante, cariera, loc de munca.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre, reinventarii voastre. Este cel mai minunat moment pentru a va concentra asupra voastra(aspect, bunastare, imagine, relatii).Este timpul sa invatati ca inainte de a avea grija de altii, trebuie sa aveti grija de voi insiva. Dati deoparte credintele invechite despre voi si imbratisati noua persoana care vreti sa deveniti. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in viata voastra relationala, sa credeti in voi insiva, sa fiti curajosi si sa va bucurati de experientele noi. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale, conjugand verbul” a avea “ intr-un mod extrem de personal.Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine, vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic, un nou look, valorile materiala, spirituale, comunicare, rude, familie. Profitati de magia urmatoarelor saptamani, ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata.  Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din noiembrie 2021. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto in Capricorn, si aduce rezutate benefice prin cunoastere inalta, credinta, strainatate, vacanta in strainatate, vacanta in casa lui Dumnezeu, relatii, diplomatie. Neptun in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Rac poate fi un bonus important prin prieteni, protectie divina, astrologie, ghizi spirituali, cariera.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Pentru voi, Luna Noua in Taur vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu dusmanii accentuate. Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Aceasta lunatie va spune ca mersul in intuneric este periculos iar lumina pe care o puteti aprinde acuma, este in voi, ea este credinta voastra, faptele voastre bune, compasiunea, iertarea, iubirea neconditionata. Deci, nu fortati lucrurile, mai degraba odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile.Linistiti-va gandurile si ascultati-va intuitia. Sinele vostru superior va stie nevoile mai bine decat oricine altcineva.  Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din noiembrie 2021. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto in Capricorn, asta inseamna ca puteti avea oportunitati legate de afaceri, munca, loc de munca, bonusuri financiare, credite, bani veniti prin diverse contracte, prin partenerul de viata. Neptun in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Taur poate fi un bonus important in cariera, viata sociala, ambitii profesionale.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua vorbeste tot timpul despre ceva nou iar pentru voi, noutatile tin de prieteni, viata sociala, grupuri, idealuri, asociatii profesionale. Aceasta casa XI tine si de cauzele umanitare si eforturile necesare corectarii unor nedreptati sociale, in consecinta, aceasta energie de pamant va sprijina si in aceasta directie. Puteti construi conexiuni importante pentru cariera voastra , puteti cunoaste oameni noi ce va pot sprijini in dezvoltarea unui ideal de-al vostru. Aceasta lunatie de pamant chiar este prietena cu semnul vostru de apa si sunteti sprijiniti in activitatile voastre umanitare. Sunteti destul de neconventionali acuma, puteti lua decizii care surprind oamenii, puteti fi oarecum originali si progresisti. Activitatile cu copiii cresc. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din noiembrie 2021. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto in Capricorn, asta arata un timp in care astrele va ajuta sa gasiti acei prieteni care sa va ajute sa va puneti in evidenta mai bine propriile calitati native, puteti descoperi partenerul de suflet in cercul vostru de prieteni. Neptun in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Taur aduce vesti bune din strainatate, musafiri din strainatate sau puteti face o calatorie frumoasa in strainatate.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua influenteaza sectorul carierei voastre. Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este foarte greu sa va ascundeti acuma asa ca, incercati sa fiti corecti, drepti. Fiti mai atenti in legatura cu obiectivele profesionale  realiste, poate fi o perioad? de bun augur pentru o crestere, o promovare sau pentru a incepe o noua cariera. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din noiembrie 2021. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto in Capricorn, asta arata oportunitati legate de munca, colegi, familie, imbunatatirea starii de sanatate. Neptun in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Taur  va ajuta sa treceti cu bine peste o pierdere ce va afecteaza sufletul.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Cu Luna Noua in Taur, intr-un semn de pamant, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Acuma intelegeti ca dreptatea divina nu doarme. Oportunitatile acestui moment tin de gandire, credinta, cunoastere inalta. Poate fi o intalnire cu un profesor spiritual. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii mentale sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din noiembrie 2021. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto in Capricorn, asta arata ca puteti sa intalniti iubirea intr-o calatorie, puteti calatori pentru a va intalni cu un copil, puteti  sa va bucurati de realizarile copiilor voastri . Axandu-va pe intelegerea vietii voastre si nu pe ceea ce credeti ca este gresit in altii. Neptun in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Taur  va ajuta sa treceti cu bine peste dificultatile neasteptate din relatiile voastre, peste dezamagirile si deceptiile provocate  de cei din mediul vostru apropiat, peste dificultatile domestice, dispute in planul social, in cariera.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, afaceri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare, mosteniri, credite, obligatiile si taxele financiare, vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaz?, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Experientele aduse de aceasta lunatie sunt intense. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din noiembrie 2021. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto in Capricorn, asta inseamna ca puteti castiga bani prin inchirierea unei case, prin ajutorul venit de la parinti, o afacere imobiliara, un teren. Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie . Neptun in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Taur va ajuta sa treceti cu bine peste dificultatile neasteptate de la locul de munca, activitati zilnice, sanatate.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Cu Luna Noua in Taur, relatiile voastre, afacerile, partenerii de afaceri, rivalii, dusmanii, concurentii, sunt in centru atentiei. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre. O ciocnire cu un partener, in casnicie sau legata de niste acorduri legale de munca, poate face parte din imaginea acestei lunatii. Cultivati totusi pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra, trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, un partener de viata, de afaceri, de munca. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din noiembrie 2021. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto in Capricorn, asta inseamna oportunitati prin mici calatorii, rude, comunitatea in care traiti, comunicare. Evitati barfa, gandirea negativa. Neptun in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Taur va ajuta sa treceti cu bine peste dificultatile legate de copii, iubire, creativitate personala, speculatii diverse, mandrie, dusmanie,

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Este cel mai bun moment sa renuntati la atitudinea voastra extrem de critica, acceptand oamenii asa cum sunt ei. Cultivati o atitudine mentala pozitiva. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din noiembrie 2021. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto in Capricorn, asta inseamna oportunitati financiare prin munca voastra. Puteti gasi un loc de munca mai bine platit. Neptun in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Taur va ajuta sa treceti cu bine peste dificultatile legate de familie, radacinile voastre, tara, parinti.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Cu Luna Noua in Taur intr-un semn de pamant prieten cu semnul vostru, deveniti mai increzatori in puterea voastra creativa. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Este o energie ce pune un accent deosebit pe  romantism, recreere, proiecte creative, investitii. Un nou inceput poate fi legat de o afacere, un proiect creativ, o modalitate de a va exprima, o relatie de iubire, un hobby poate cunoaste o schimbare importanta. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din noiembrie 2021. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto in Capricorn, asta inseamna ca puteti face o schimbare importanta in viata voastra, puteti sa va concentrati mai mult pe dorintelor voastre profunde. Neptun in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Taur va ajuta sa treceti cu bine peste dificultatile legate de rude, tineri, calatorii scurte.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea, inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile.Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din noiembrie 2021. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto in Capricorn, asta inseamna ca sunteti ajutati sa scapati de tot ce nu mai aveti nevoie in viata voastra, in spatiul  in care locuiti. Puteti descoperi  anumite secrete legate de cei din jur,  sunteti ajutati sa renuntati la anumite vicii, sa iertati si sa fiti mai intelegatori cu ceilalti. Neptun in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Taur va ajuta sa treceti cu bine peste dificultatile legate de bani. Ar trebui sa va bazati pe intuitia voastra cand vine vorba de chestiuni financiare, de valorificarea in bine a potentialului nativ.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu  cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati, puteti dezvolta o afacere cu o ruda sau in mediul local in care traiti. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Taur din noiembrie 2021. Este o Luna Noua sprijinita de Pluto in Capricorn, asta inseamna  ca prietenii va pot fi de un real ajutor, puteti vizita un prieten, puteti cunoaste pe cineva care sa fie prntru voi un adevarat ghid spiritual.Este un timp in care sunteti ajutati sa invatati lucruri noi, sa va extindeti cercul de prieteni. Neptun in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Taur va ajuta sa treceti cu bine peste dificultatile legate de idealurile voastre, planuri personale, sanatate.

 

Adriana Tudosa

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.