LUNA NOUA IN SCORPION SI ZODIILE – 30 OCTOMBRIE 2016

luna-in-scorpion

Luna Noua in Scorpion pe gradul 7:44 vorbeste despre transformare, schimbare. Verbul  caracteristic Scorpionului este “ a dori “ reamintindu-ne in aceste zile ca dorinta in sine nu este ceva gresit ci ea devine o piedica uriasa prin atasamente, ignoranta, lipsa controlului ce da in dependente( bani, putere, manipulare, lucruri ascunse, sex, gelozie, ura, razbunare). Cand ne putem stapani dorintele, acestea devin un instrument vital de crestere spiritual si evolutie. Calea de mijloc este o lectie majora a acestei lunatii.

Simbolul Sabian al gradului 8 Scorpion, gradul Lunii Noi : “Un lac de munte aflat la inaltime e scaldat de lumina lunii pline”. Acest simbol sabian arata clar ca procesul reinnoirii tine de interiorul nostru, de scanteia divina(Sarcina Scorpionului este de fapt un proces de curatare si transformare, nu intamplator, acest semn aduce moartea aparenta a naturii care supravietuieste in continuare in samanta), de nevoia de a intelege ca tot ce-i ascuns, subconstientul nostru stie multa carte, are multa intelepciune iar noi trebuie sa invatam sa luam lumina de aici. Asa cum Luna nu are lumina ei proprie ci ea este vizibila numai prin lumina care o primeste de la Soare si apoi se reflecta in apele lacului, acest simbol poate sugera si ceva ascuns, o viclenie, ceva este masluit, jocurile se fac intr-un mod ascuns, alunecos.

Simbolul Sabian al gradului 10 Scorpion, gradul lui Mercur in Scorpion care sustine aceasta lunatie :’Un supeu amical retrezeste legaturi interioare de neuitat “. Acest grad face referire la oportunitatea intanirii unor oameni cu viziuni comune, conectarea cu prieteni vechi. Puteti fi invitati la fel de fel de adunari simple in care puteti cunoaste oameni care va ating sufletul sau puteti afla un secret despre un prieten al sufletului voastru. Exista un sentiment sortit in adunarile simple, in intalnirile simple care aprind un beculet in sufletul vostru. Sunt amplificare reuniunie si amintirile, conexiunile cu oamenii dintr-o viata trecuta , intalniri sortite, “ Cina cea de Taina”.

Simbolul Sabian al gradului 9 Scorpion, gradul lui Admetos in Scorpion care sustine aceasta lunatie :”Un dentist repara dintii stricati de obiceiuri civilizate”. Este un simbol al inventivitatii si al depasirii unor obstacole in viata de zi cu zi, suntem ajutati  sa gasim tot ceea ce este in neregula intr-o situatie, sa reparam aceste lucruri astfel incat totul sa functioneze fara probleme. Inclin sa cred, ca acest timp poate oferi ghizi, un salvator, oameni specializati ce pot diagnostica si vindeca ceea ce este gresit in viata noastra.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor fixe :Scorpion, Taur , Leu, Varsator,  mai ales pentru cei nascuti in apropierea datei de 30 plus minus trei zile dar si pentru cei care au planete personale, ascendentul, casa carierei, casa partenerului  pe gradul 8 ( plus minus 3 grade ).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimidate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur aceasta energie combinata poate aduce o abordare a chestiunilor sensibile, intime si personale cu logica si ratiune. Tot ce tine de putere, intimitate, finante , afaceri, banii partenerului de viata, fel de fel de taxe, sunt amplificate si ofera indicii corecte de dezvoltare. Admetos in Scorpion in casa VIII si in fuziune cu Luna Noua poate avea un efect de franare a acestor energii cosmice, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de putere, lupta pentru putere, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva(asociat, partener intim, o banca, un imprumut ) pentru a depasi o problema. Salvarea vine de la Neptun in Pesti care intinde o mana binevoitoare acestei lunatii si lui Admetos, deci ajutorul vine prin  spiritualitate, compasiune, ajutor neconditionat  fata de cei mai putin ajutati de soarta.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur si asteroidul Admetos, aceasta energie combinata poate aduce o abordare diplomatica a relatiilor publice, negocieri, consiliere, partener de viata, prietenii cei mai buni. Deveniti buni sfatuitori in aceasta perioada, aveti cu voi cuvantul magic care poate rezolva un conflict. Este o perioada de remodelare a personalitatii voastre iar compasiunea si intelegerea celorlalti este o lectie majora.
Admetos in Scorpion in casa VII si in fuziune cu Luna Noua poate avea un efect de franare a acestor energii cosmice, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de partener, asociat, avocat, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva( partener de viata, banii partenerului, avocat, dusman) pentru a depasi o problema.
Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre. Salvarea vine de la Neptun in Pesti care intinde o mana binevoitoare acestei lunatii si lui Admetos, deci ajutorul vine prin prieteni, ghizi astrali, astrologie, ceva neasteptat care rezolva o problema spinoasa.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur si asteroidul Admetos, aceasta energie combinata poate aduce o perioada excelenta pentru a face modificarile necesare imbunatatirii vietii de zi cu zi, obiceiurile nesanatoase va pot atentiona destul de dur trebuind sa renuntati la ele, nu ignorati aceste avertismente deoarce soarta va ofera o mana de ajutor sa le depasiti.Viata voastra se poate schimba, urmeaza o perioada de sacrificii si servicii fata de altii.
Admetos in Scorpion in casa VI si in fuziune cu Luna Noua poate avea un efect de franare a acestor energii cosmice, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de un loc de munca, colegi, sefi, sanatate, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( coleg, sef, proiect profesional) pentru a depasi o problema. Salvarea vine de la Neptun in Pesti care intinde o mana binevoitoare acestei lunatii si lui Admetos, deci ajutorul vine prin prin cariera, ambitii profesionale, cariere in folosul comunitatii, sefi.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala . Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.
Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur si asteroidul Admetos, aceasta energie combinata poate aduce o perioada excelenta pentru concentrarea  pe propria creativitate, copii, placeri, speculatii.Acest aspec amplifica gandirea creative. Admetos in Scorpion in casa V si in fuziune cu Luna Noua poate avea un efect de franare a acestor energii cosmice, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de un iubit,iubita, copil, proiect creativ, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( iubit, iubita, copil, ideea altuia )pentru a depasi o problema.
Salvarea vine de la Neptun in Pesti care intinde o mana binevoitoare acestei lunatii si lui Admetos, deci ajutorul vine prin straini, munca in strainate, credinta, lege divina, studii superioare, calatorii indepartate.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare.  Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra,  va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua  poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur si asteroidul Admetos, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor personale, de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare .
Admetos in Scorpion in casa IV si in fuziune cu Luna Noua poate avea un efect de franare a acestor energii cosmice, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de un parinte, familie, casa, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva(parinte, familie, tara de origine )pentru a depasi o problema.
Salvarea vine de la Neptun in Pesti care intinde o mana binevoitoare acestei lunatii si lui Admetos, deci ajutorul vine prin partenerii de afaceri, putere interioara, banii partenerului, credite, occultism.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte.Puteti  incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina ,un telefon , un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur si asteroidul Admetos, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor cu fratii, rudele voastre, comert,. Este un moment ideal pentru a gasi informatiile de care aveti nevoie chiar in mediul si oamenii din jurul vostru. Admetos in Scorpion in casa III si in fuziune cu Luna Noua poate avea un efect de franare a acestor energii cosmice, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de un frate, un studiu, invatamant, vecini, calatorii scurte,  secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( frate, rude, o diploma, o idee, o veste) pentru a depasi o problema. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in relatia voastra cu o ruda, un frate, un vecin. Salvarea vine de la Neptun in Pesti care intinde o mana binevoitoare acestei lunatii si lui Admetos, deci ajutorul vine prin partenerul de viata, asociat, uniuni, avocat, hotarari legale.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur si asteroidul Admetos, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor cu banii,posesiuni, valorificarea talentelor voastre, trecut, cariera, prieteni. Cum mintea voastra va fi axata mai mult pe bani ?i posesiuni, precum si pe valorile personale, urmeaza o perioada benefica unor idei noi pentru a face bani. Admetos in Scorpion in casa II si in fuziune cu Luna Noua poate avea un efect de franare a acestor energii cosmice, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de bani, chestiuni financiare, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( valorile altuia, bogatia altuia) pentru a depasi o problema. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in modul vostru de a va pune in lumina valoarea. Salvarea vine de la Neptun in Pesti care intinde o mana binevoitoare acestei lunatii si lui Admetos, deci ajutorul vine prin locul de munca, activitati zilnice, matusi si unchi, medici.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal cand va simtiti energici si entuziasti, cand viata va da aripi.  Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Daca in acest moment, cineva nou vine in viata voastra, fiti convinsi ca are un scop bine determinat. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur si asteroidul Admetos, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor relationale, comunicare cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, strainatate, afacri cu strainii, cariera, banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate. Admetos in Scorpion in casa I si in fuziune cu Luna Noua poate avea un efect de franare a acestor energii cosmice, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de ceea ce puteti face prin voi insiva, de imaginea voastra, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( imaginea altuia, un partener, asociat , putere) pentru a depasi o problema. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in viata voastra relationala, sa credeti in voi insiva, sa fiti curajosi si sa va bucurati de experientele noi. Salvarea vine de la Neptun in Pesti care intinde o mana binevoitoare acestei lunatii si lui Admetos, deci ajutorul vine prin iubire, copii, speculatii, activitati creative, hobby-uri.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine”  pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, dusmani ascunsi, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut in bine sau in rau, asta in functie de faptele bune sau rele din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur si asteroidul Admetos, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor spinoase din trecut, partener de viata, asociat, banii obtinuti prin fel de fel de contracte, strainatate, trai in strainatate, cariera.Admetos in Scorpion in casa XII si in fuziune cu Luna Noua poate avea un efect de franare a acestor energii cosmice, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de faptele trecutului, lucruri ascunse, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( un secret, o fapta din trecut, o poveste de viata impartasita voua) pentru a depasi o problema.Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Salvarea vine de la Neptun in Pesti care intinde o mana binevoitoare acestei lunatii si lui Admetos, deci ajutorul vine prin familie, parinti, tara de origine, putere interioara.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, caritabile.Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale . Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei se afla in mesajul acestei lunatii.  Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur in Scorpion, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor spinoase legate de prieteni, protector, idei neobisnuite, banii din cariera, loc de munca, partener de viata, banii obtinuti prin acorduri semnate, strainatate.Admetos in Scorpion in casa XI si in fuziune cu Luna Noua poate avea un efect de franare a acestor energii cosmice, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de prieteni, sperante iluzorii,  secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( un prieten, o idee novatoare, un protector, astrologia, ghidare spirituala) pentru a depasi o problema. Salvarea vine de la Neptun in Pesti care intinde o mana binevoitoare acestei lunatii si lui Admetos, deci ajutorul vine prin rude, frati, surori, o veste importanta, tineri, calatorii scurte.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima,statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur in Scorpion, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor spinoase legate de cariera, viata sociala, ambitiile voastre, munca, partener de viata, creativitate personala,banii unei afaceri. Admetos in Scorpion in casa X si in fuziune cu Luna Noua poate avea un efect de franare a acestor energii cosmice, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de cariera, proiecte profesionale,  secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( un sef, un proiect profesional, o anumita autoritate) pentru a depasi o problema. Salvarea vine de la Neptun in Pesti care intinde o mana binevoitoare acestei lunatii si lui Admetos, deci ajutorul vine prin intuitia voastra legata de chestiunile financiare , de modul cum va puteti valorifica mai bine potentialul native, puteti descoperi alt fel de mijloace creative prin care sa faceti bani .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu.Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii international , imigrare. Daca sunteti intr-un process pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divor?, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un accord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la curs dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Cum Luna Noua merge de mana cu Mercur in Scorpion, aceasta energie combinata aduce o perioada excelenta pentru un nou inceput in rezolvarea problemelor spinoase legate de strainatate, studii superioare, calatorii, familie, iubire, copiii, partener de viata, munca. Admetos in Scorpion in casa IX si in fuziune cu Luna Noua poate avea un efect de franare a acestor energii cosmice, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de strainatate, straini, lege divina, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( un strain, munca in strainatate, o calatorie indepartata, o diploma ) pentru a depasi o problema. Salvarea vine de la Neptun in Pesti care intinde o mana binevoitoare acestei lunatii si lui Admetos, deci ajutorul vine prin intuitive, credinta in legile divine, fel de fel de avertismente, capacitate de clarvedere .

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. Buna adria!multumim de articol!mie in harta natala luna noua imi vine in conjunctie cu lilithul natal,pot sti la ce sa ma astept?

  2. Multumesc mult,ai un har aparte de a descifra mesajele universului.Dzeu sa te ocroteasca.O imbratisare si numai bine iti doresc.

  3. Buna Adriana, aceasta luna noua face conjunctie cu NS natal. Cum crezi ca ma poate influenta? Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.