LUNA NOUA IN SCORPION– 30 OCTOMBRIE 2016, ORA 19 :38, ORA ROMANIEI – “ URSITOARELE INTARZIE MOMENTUL, DAR CINE NE SALVEAZA ? ”

scorpion

Fiecare Luna Noua aduce pentru noi un timp de initiere, Universul trimite asupra noastra o energie cu o carte de vizita “ de noi motivatii, noi provocari, noi activitati, idei noi, intelegeri noi, afaceri noi, practici noi, oameni noi, locuri noi, lucruri noi”.
Este o carte de vizita astrala cu care putem accesa acel domeniu de viata in care apare semnul Scorpionului  in harta natala a fiecaruia.

Ascendentul momentului de Luna Noua este in Gemeni pe gradul 25:31, o energie ce induce capacitatea de a vedea ambele fete ale unei povesti de viata. Semnul Gemeni este un semn mutabil aflat sub conducerea lui Mercur, mereu fluctuant, in continua schimbare si avid de vesti, noutati, smecherii.
Acuma, Mercur este in Scorpion pe gradul 9:41 in fuziune cu Luna Noua in Scorpion gradul 7:44 si cu asteroidul 85030 Admetos in Scorpion pe gradul 8:25.

Semnul Scorpion este descris foarte bine de Hercule si lupta lui cu Hydra cea cu noua capete. Fiecare cap al Hydrei reprezinta o problema care trebuie rezolvata in drumul catre iluminare si catre cucerirea stapanirii de sine. Trei dintre aceste capete simbolizeaza dorintele legate de bani, sex, confort. Urmatoarea grupa se refera la frica, ura, dorinta de putere. Ultimele trei capete reprezinta viciile mintii: mandrie, egoism, razbunare. In lupta cu acest monstru otravitor, nu mijloacele comune vor fi de mare ajutor deoarece prin taierea unui cap, cresc altele doua in acelasi timp. Lupta lui Hercules cu Hydra care locuia intr-o mlastina statuta a durat pana cand el si-a adus aminte de sfatul Invatatorului sau:” Ne ridicam doar ingenunchind”. Astfel, Hercule a ingenuncheat, a apucat Hydra cu mainile goale si a ridicat-o in sus.
Monstrul puternic in intuneric si noroi si-a pierdut “ puterea data de cele noua capete” cand razele soarelui au cazut asupra lui. Doar prin umilinta, credinta( ingenunchere), discriminare(  recunoasterea problemei), acceptarea unui sfat bun( Invatatorul), mintea superioara, o alta dimensiune ( deasupra capului, lumina Soarelui), Hercule devine victorios.

Sarcina Scorpionului este de fapt un proces de curatare si transformare ( hydra a fost scoasa din noroi ), nu intamplator, acest semn aduce moartea aparenta a naturii care supravietuieste in continuare in samanta. Toate testele Scorpionului au loc pe planul fizic si sunt in cele din urma rezolvate prin iluminare, intelepiune care emana din mintea superioara eterna si divina. Dar pana la iluminare, de multe ori ne bagam si noi in noroi dupa Hydra si greu mai iesim de-acolo daca nu ne aducem aminte de “ Invatator si de sfatul lui – ne ridicam ingenunchind, dobandim prin renuntare”.
La nivel de suflet, Luna dezvaluie tiparele, obiceiurile negative care trebuiesc depasite sau transformate daca vrem evolutie spirituala. Acuma, cu Luna in Scorpion, acest model negativ implica razbunare, suspiciune, gelozie, utilizarea abuziva a puterilor psihice, lipsa de consideratie pentru ceilalti. Luna in Scorpion nu este intr-un semn prea favorabil, de fapt acest semn al Scorpionului face din energia lunara o energie cu doua taisuri, poate sa aduca destule retineri, rupturi dar si destula impulsivitate si lupta pentru putere. Cu Luna in Scorpion, lupta pentru putere are planuri ascunse, comportament ce nu tine cont de nici o lege sau, la un nivel superior , putem deveni mistici, capabili de a patrunde secretele naturii, de a stapani dorintele inimii. Luna in Scorpion stie atat de bine sa eticheteze ura, iubirea, sexul, pasiunea, puterea, manipularea, banii multi, taxele sufletului, misterul, secretul.
Acuma, intunericul ( Luna ) este de mana cu lumina ( Soarele ) si acest moment de luna noua poate reinvia mitul lui Hercule in lupta lui cu Hydra, tot ce nu mai este folositor “ va muri”, tot ce trebuie reinventat devine o pasare Phoenix.

Aceasta nunta cosmica in Scorpion se bazeaza pe instincte, dorinte sexuale, posesiuni distructive, secrete, tenebre, puteri ascunse, spionaj, drame, extremism, tiranie, ranchiuna, razbunare, dusmanie. La nivel superior, aceasta lunatie vorbeste despre iertare, eliberarea resentimentelor si a durerilor emotionale, despre comorile si talentele ascunse.

Luna Noua in Scorpion pe gradul 7:44 activeaza casa V, o casa ce vorbeste despre iubire, copii, scoala, tineri, placeri de toate felurile, creatii artistice, maretie. In mod natural, casa V este casa Soarelui si este simbolul puterii, maretiei, vietii, este “ viata care naste o alta viata”,  este o sursa radianta de viata pentru sistemul nostru solar. Si iarasi ajungem la lumina (casa V, casa naturala a Soarelui) in lupta noastra cu Hydra, vrem nu vrem, suntem ajutati de divinitate sa scapam de dependentele noastre nocive. In aceasta casa astrologica, iubirea nu are nevoie de acte ci de flirt, placere si distractie. Luna Noua in Scorpion in casa V va pune un accent deosebit  pe copiii( primul copil), iubire, speculatii si jocuri, daruri si cadouri, educatie si invatamant, maretie, faima.

Mercur in Scorpion in fuziune cu Luna Noua in Scorpion devine mesagerul acestui moment astral si amplifica preocuparile pentru tot ce este secret, tabu, putere ascunsa, lupta pentru putere, bani multi, afaceri.
Mercur in Scorpion stie atat de bine sa detecteze adevarul din spatele unui cuvant, filtreaza destul de profund noile informatii iar in urmatoarele 28 de zile, suntem ajutati sa vedem ce trebuie adaugat nou  (Luna Noua) in evolutia noastra. Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce sunt la suprafata iar Mercur in Scorpion ne ajuta sa mergem dincolo de aparente, acolo putem gasi raspunsurile de care avem nevoie. Secretele, afacerile murdare devin vizibile in aceasta perioada. Toate zonele de comunicare sunt amplificate in special cele legate de lucruri ascunse, secrete, intalniri intime, gelozie, afaceri, credite, banci , investigatii, occultism, iubire, putere, copii, speculatii. Mercur in Scorpion in fuziune cu Luna Noua in Scorpion in casa iubirii, copiilor, poate arata  o intalnire norocoasa cu iubirea, noroc prin sau pentru copii, putem conta pe dezvaluirea unor lucruri ascunse in relatiile noastre, in lupta pentru putere, bani, jocuri ale puterii.

In legatura cu Luna Noua in Scorpion pe gradul 7:44, cu Mercur in Scorpion pe gradul 9:41 se afla asteroidul 85030 Admetos in Scorpion pe gradul 8:25.
In mitologia greaca, Admetos a fost rege in Tesalia renumit pentru ospitalitatea si dreptatea lui. Cand Apollo a fost condamnat sa serveasca un an de zile pe un muritor ca pedeapsa pentru uciderea lui Delphine, el l-a ales pe Admetos. Regele Admetos se indragosteste de frumoasa Alkeste care avea multi petitori, tatal ei regele Pelias a decis ca va fi data aceluia care va reusi sa vina in petit intr-un car tras de un leu si un mistret. Doar Admetos a reusit acest lucru ajutat de Apollo( sarcinile imposibile doar asa se infaptuiesc aici pe pamant). La acea vreme, toate casatoriile trebuiau sa sacrifice ceva in numele lui Artemis dar Admetos nu a reusit sa faca acest lucru si a fost pedepsit cu moartea. Apollo a auzit de pedeapsa lui Admetos si a negociat cu ursitoarele sa intarzie momentul. Ele au fost de acord cu propunerea lui Apollo si i-a dat un ragaz lui Admetos sa gaseasca pe altineva care sa moara in locul lui. Chiar daca parintii lui erau batrani si bolnavi, nu au vrut sa-i ia locul. Doar Alkeste, din prea multa dragoste si devotament pentru sotul ei, a fost pregatita sa moara in locul lui. Admetos a continuat sa traiasca dar disperarea lui a fost fara margini jurand ca nu va mai avea alta femeie in locul ei. El a ramas fidel sotiei lui pana la moarte evitand orice ipita.

In astrologie, limbajul acestui asteroid tine de calitati morale, milostenie, corectitudine, respect, esti ales de zei sa primesti un dar important sau chiar mai multe, esti ales de zei sa gazduiesti un musafir important. In acelasi timp, Admetos este asociat si cu dificultati fizice si emotionale, depasirea unui moment greu prin sacrificiul unei persoane apropiate dar si oportunitati pentru a elimina blocajele. Admetos este legat de tot ceea ce este stabil, de durata si neinduplecat, la fel de bine si ca ceva care este oprit, se da un ragaz pentru o problema grea( Apollo a obtinut o amanare pentru moartea lui Admetos), apare un ajutor neasteptat, cineva apropiat se poate sacrifica pentru tine, pentru rezolvarea unei probleme spinoase, altcineva poate plati pentru vina ta, asteptam un salvator.
Admetos in Scorpion in casa V si in fuziune cu Luna Noua poate avea un efect de franare a acestor energii cosmice, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de putere, lupta pentru putere, secrete dezvaluite, in relatia cu copii, cineva se poate folosi de tine sau invers, putem sa folosim pe cineva pentru a depasi o problema. Chiar daca a fost salvat, Admetos a trait cu o mare trauma in suflet legata de pierderea sotiei lui, deci acest moment astral poate fi si un pret prea greu platit pentru depasirea unui obstacol, pentru fortarea soartei.

Neptun retrograd in Pesti( trecut) in fuziune cu Nodul Sud in Pesti( obisnuinta, iluzia, compasiunea, credinte)  si in aspect de trigon (benefic ) cu Luna Noua in Scorpion vorbesc tot despre salvatori, ne spun ca este timpul sa fim realisti, sa dam deoparte iluziile create de sefi, putere lumeasca, rolul si utilizarea puterii atat la nivel personal cat si la nivelul societatii in care traim. Temele indicate de Neptun retrograd in casa X tin de statutul social, cariere in folosul comunitatii, conducatori, viata publica, viziuni utopice. Cum Neptun este retrograd si in aspect de trigon cu Luna Noua in Scorpion, se pare ca acest aspect lucreaza in bine pentru noi prin intuitii, semne clare care fac referire la greselile trecutului legate de salvatori, conducatori, sacrificii inutile, lucruri ascunse la nivel de putere, incredere oarba in asa zisii salvatori. Mercur in Scorpion in aspect de trigon cu Neptun retrograd in Pesti da o minte vizionara, o intelegere intuitiva ce poate oferi solutii surprinzatoare la dilemele personale. Putem percepe in mod clar si in linii mari o varietate de opinii, atitudini si convingeri si care au o larga perspectiva asupra vietii.

Scorpionul are doi ghizi astrali, daca Pluto trezeste tot ce-i ascuns, Marte da cartile pe fata. Acuma, atat Pluto cat si Marte sunt in Capricorn si in casa VIII, o casa naturala a scorpionului ceea ce le da putere si activeaza tot ce tine de lupta pentru putere, bani multi, afaceri, viata intima, banii partenerului, credite, taxe, transformari majore.

Clopotele astrale capata un ton inedit acuma prin aspectul provocator dintre Marte in Capricorn pe gradul 23:05 si Uranus retrograd in Berbec pe gradul 22. Parca ne intrebam continuu “ Pentru ce bat clopotele Doamne!”.
Nevoia de provocari, de a ne testa curajul, de a demonstra ceea ce putem, devine excesiva si poate antrena riscuri reale, accidente, pasiuni oarbe, nemultumire, exigenta, dorinta de razbunare dincolo de orice limita. Deci, nu incercati sa ajungeti la destinatie inainte de a pleca la drum, fiti mai prudenti, este bine sa iti doresti mai mult dar prin propriile forte.

Pluto in Capricorn merge de mana cu asteroidul 658 Asteria. In mitologie, Asteria a fost zeita profetiilor de noapte, vise profetice, interpretarea viselor si a limbajului stelelor ratacitoare pe cer. Acuma, aceste vise profetice capata forta.

Fiecare Luna Noua “munceste “ pentru viitorul nostru iar in semnul Scorpionului, entitatile spirituale solare si lunare vor sa intelegem ca schimbarile si sfarsiturile sunt necesare pentru evolutia noastra.
Verbul  caracteristic Scorpionului este “ a dori “ reamintindu-ne in aceste zile ca dorinta in sine nu este ceva gresit ci ea devine o piedica uriasa prin atasamente, ignoranta, lipsa controlului ce da in dependente( bani, putere, manipulare, lucruri ascunse, sex, gelozie, ura, razbunare). Cand ne putem stapani dorintele ( vezi povestea Hydrei),  acestea devin un instrument vital de crestere spirituala si evolutie. Calea de mijloc este o lectie majora a acestei lunatii.

astro_2gw_424_luna_noua_scorpion_2016-35434-51473

Adriana Tudosa

You may also like

24 Comments

 1. Multumim frumos!
  Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze cu darurile sale in continuare!
  Asteptam cu nerabdare urmatorul articol!
  Multa sanatate!

 2. Dzeu sa va de-a sanatate,sa scrieti cit mai mult.Mesajele ce se vad in aceste articole mi se par foarte importante.Sint scorpion,si sper ca am inteles mesajul ,dupa cum am mai zis esti pt. mine,un ghid trimis de divin.

 3. Scuze,poti sa-mi calculezi harta natala ?data nasterii13_11_1969multumesc mult,sau da-mi un sfat cum sa incerc eu

 4. Multumesc, tot ce scrieti ne este de mare folos. Sa va rasplateasca Dumnezeu pentru aceste daruri ce ni le faceti !

 5. Buna seara ,Adriana ,imi pare rau nu cunosc ora nasterii,daca poti asa.Oricum iti multumesc mult,datorita tie stiu de ce inca sint pe acest pamint.Din august,de cind citesc articolele tale ,gasesc indicii pentru drumul vietii mele.Te-am gasit intr-un moment de cumpana si tot ce ai scris de atunci mi s-a potrivit ca o manusa si am invatat multe.O imbratisare.Succes in continuare.

 6. Buna Adriana,

  Citesc articolele tale mereu, cu foarte mult interes. Esti foarte implicata si apreciez enorm detaliile cu care ne explici fiecare eveniment astral. Esti de fapt singurul astrolog online pe care il mai urmaresc :). Faci o treaba minunata si iti multumesc din suflet!
  Eu sunt intrun impas, sunt la un nivel de constiinta destul de avansat, cu toate astea mi-e greu sa gasesc o solutie. Nu stiu daca ma poti ajuta cu vreun sfat.
  Sunt nascuta pe 26.09.1987 la 21:40 aproximativ. Absolut orice sfat/ sugestie despre menirea mea sau despre cine sunt eu cu adevarat sunt mai mult decat binevenite, pentru ca la momentul asta nu mai sunt sigura de nimic.
  Multumesc frumos pentru tot!

 7. Si eu va urmaresc si va multumesc din suflet pentru articole.
  As vrea cateva cuvinte ,daca puteti, pentru ca de prea mult timp nu reusesc sa am de lucru.Aproape nimic nu iese.
  Sunt nascuta pe 14.07.1961, la jumatatea distantei intre Gaesti si Titu ,jud Dambovita ,mai exact Matasaru( Poroinica sat).Nu stiu ora. Va doresc sa aveti sanatate si sa ne trimiteti astfel de articole ,mult timp de acum inainte.

  Cu deosebit respect,
  Jeanina

 8. Stefi
  Cred ca cel mai important este sa stii care este lectia ta de viata, deci ai Nodul Nord in Pesti pe gradul 19 si Nodul Sud in Fecioara tot pe gradul 19, asta arata ca principala ta lectie este sa inveti sa ai incredere in Divinitate , in planurile divinitatii si sa renunti la a-ti mai face planuri, ca ele nu tin, vine ” ceva” din senin si iti strica planurile tale. Necazurile vietii actuale iau nastere tocmai din automatismele vietii trecute, din dorinta de precizie excesiva, din dorinta de a stapani fiecare amanunt uitand imaginea de ansamblu. Aceasta viata are un alt drum, trebuiesa te bazezi mai mult pe intuitie ( ratiunea nu iti este un aliat prea bun in aceasta viata ), vei fi pusa in situatii in care logica nu are nici un raspuns pentru tine, vei constata ca gandirea materialista nu ofera raspunsuri la toate problemele. Planurile perfecte, pline de detalii si amanunte nu iti sunt prea de folos in aceasta viata, este o viata in care trebuie sa acorzi importanta intamplarilor si lucrurilor inexplicabile. In trecut ai planificat totul pana la cele mai mici amanunte, neacordand atentie dorintelor si ideilor de moment, acest lucru ti-a limitat foarte mult capacitatile dar si realizarile. Acuma , aceasta viata iti cere sa-ti folosesti la maximum calitatile, talentele pentru a te rupe de traditii, sa iesi din limitele oricarui regulament, in aceasta viata regulamentele impuse sunt cele de natura spirituala. In viata trecuta ti-ai tratat partenerul ca pe un obiect si ai avut legaturi doar din interes, nu ai avut curajul asumarii nici unui sentiment afectiv si ai actionat numai rational si obiectiv. In trecut ai criticat foarte mult oamenii, in aceasta viata trebuie sa inveti sa fii toleranta cu ei. Banuiala si neincrederea iti pot cauza boli de natura spirituala ,vindecarea o poti gasi doar prin aducerea spiritualitatii in viata ta. In a doua parte a vietii vei reusi sa ajungi sa intelegi valorile spirituale la un nivel inalt, singuratatea te poate ajuta in realizarea misiunii tale si in desfasurarea unei munci in folosul oamenilor.
  Este o viata in care trebuie sa abandonezi conceptiile materialiste, rigide si sa te deschizi intuitiei si sensibilitatii. Trebuie sa-ti dezvolti perceptiile si credintele, pentru a fi un spirit mai deschis trebuie sa-ti utilizezi imaginatia si inspiratia, sa impartasesti celorlati sentimentele tale, trebuie sa iti utilizezi dimensiunea ta interioara pe care altadata ai reprimat-o.Trebuie sa dezvolti compasiunea, iertarea, spiritualitatea, sensibilitatea, viziunea, auto-sacrificiul,acceptarea, imaginatia . Zona picioarelor si sistemul imunitar sunt domeniile vulnerabile atanci cand nu respecti cerintele lectiei tale de viata. Cu Nodul Nord in Pesti in aceasta viata trebuie sa incerci sa percepi lumea cu ajutorul simturilor si intuitiei ce sunt armele puse la dispozitia ta de acest destin, trebuie sa dezvolti in orice clipa din viata ta compasiunea, intutia, dorinta de a nu-i judeca pe altii, sa-ti folosesti capacitatile trecute in moduri noi, este valabila regula “ la vremuri noi-metode noi “, sa-ti dezvolti constiinta universala, empatia, intelegerea. Este esential ca in aceasta viata sa dezvolti cunostintele spirituale , sa practici meditatia , sa ai incredre in miracole care doar asa pot veni la tine. Ajutorul cel mai de pret in aceasta viata iti va veni din dezvoltarea compasiunii si din increderea de nestramutat in Dumnezeu.
  Si zic eu ca nu intamplator ai ajuns” in casa mea ” deoarece eu am in harta natala pe Chiron in Pesti pe gradul 19 in conjunctie stransa cu Nodul Nord in Pesti din harta natala, aici soarta isi spune cuvantul iar rolul meu este de ghid.
  Adriana astro

 9. Alexa
  Cred ca trebuie sa stii ca in aceasta viata trebuie sa te bazezi mai mult pe tine, ai Nodul Nord in Berbec-calea de evolutie si Nodul Sud in Balanta -obisnuinta, sa depinzi de o relatie .
  Nodul Nord in Berbec arata ca in aceasta viata trebuie sa-ti dezvolti vointa si constiinta, sa actionezi independent pentru a-ti realiza telurile prin mijloace proprii. In viata anterioara, frica te-a impiedicat sa-ti exprimi personalitatea si sa iti atingi scopurile. In trecut ai fost un om comod, care in situatiile grele te retrageai si ii lasai pe ceilalti sa-ti rezolve problemele . Aceasta tendinta se va manifesta puternic si in prima jumatate a vietii actuale. Vei fi pusa in situatia de a lua decizii individuale si de a-ti asuma responsabilitati fara a arunca vina pe altii. In trecut, nu ti-ai asumat raspunderea pentru parerile si faptele tale , de multe ori ai trait intr-o relatie cu un partener facand mult prea multe compromisuri si asta fiindca aveai nevoie de protectie, sa te reprezinte cineva. Ai incercat sa creezi armonie si intelegere in jurul tau si nu ai stiut sa spui “ nu “ atunci cand era necesar . Acuma, in aceasta viata , trebuie sa-ti creezi un mod propriu de a gandi, sa te bazezi pe convingerile tale , sa transpui in fapte concrete ideile tale. Ai o mare capacitate de adaptare care provine din dorinta de a fi acceptata de toata lumea ca persoana simpatica, tanjesti dupa popularitatea avuta in trecut, insa in aceasta viata nu ai nevoie de asa ceva. Nu trebuie sa cauti recunoastere din partea altora, ci sa dezvolti autoincrederea, sa fii impacata tu cu tine si constiinta ta, sa inveti sa iei decizii, sa fii consecventa in hotarari asumandu-ti toate consecintele, doar asa iti vei atinge scopul misiunii tale in aceasta viata . Cu Nodul Sud in Balanta ( vieti trecute ) poate aparea o nevoie de a fi dependenta de cineva, de o relatie , poate aparea o teama de singuratate , de a sta singura. Asta de fapt inseamna o lipsa de incredere in instinctele tale si o teama de a da glas preferintelor tale individuale. Dar in aceasta viata , trebuie sa inveti sa incepi ceva prin calitatile tale si prin ceea ce sufletul tau are nevoie. Poarta mai des culoarea rosie, culoarea sufletului, destinului tau in aceasta viata. Berbecul este de nezdruncinat, independent si stie ce vrea iar tu trebuie sa inveti acest lucru. Este pionerul increzator care isi urmeaza instinctele sale, nu se teme de schimbare si imbratiseaza cu mandrie o noua cale , un nou inceput . Berbecul este activ, luptator , initiator , este un lider neinfricat . Nu conteaza cat de strain suna acestea pentru tine dar trebuie sa stii ca aceasta este energia care te ajuta sa evoluezi in aceasta viata. In vietile trecute ai depins de altii si nu ai lucrat sa-ti dezvolti o identitate singulara, ai fost tot timpul concentrata pe “ celalalt “, acuma trebuie sa te concentrezi pe tine in primul rand , sa iti dezvolti identitatea, sa pui nevoile tale pe primul loc. In aceasta viata este imperativ sa te cunosti, sa actionezi, sa iti folosesti constructiv furia, sa te intalnesti cu tine insati. Daca vrei sa-ti intalnesti sufletul pereche, trebuie sa pui pe primul plan nevoile tale. Straduieste-te mai mult sa iti dezvolti pacea interioara decat sa te concentrezi pe pacea unei relatii . Daca vei face acest lucru vei vedea ca si relatiile tale se pot imbunatati si iti pot aduce implinire si satisfactii enorme. Cu cat independenta ta creste cu atat vei gasi mai mult entuziasm , bucurie si robustete in tine.Cu cat iti dezvolti increderea si identitatea ta, un nou tip de aprobare vine de la ceilalti, mult mai substantiala decat ai cunoscut vreodata . Acest lucru iti va da si mai multa incredere in tine si in eforturile tale. Cu Nodul Nord in Berbec, destinul tau este legat de propria ta viata , de dezvoltarea identitatii si increderii in tine, este un bilet platit integral de tine pentru a face ceea ce vrei sa faci, atunci cand, unde , cum si cu cine vrei sa faci tu ceva, sa fii cine vrei tu, sa mergi unde vrei tu . Biletul este doar la tine. Este o lectie de viata ce ofera energie din abundenta pentru a fi lider, inovator, ai nevoie de profesii care cer initiativa ,actiune si independenta iar daca mergi pe aceste directii in viata vei primi energie din abundenta.
  Adriana astro

 10. Alexa
  In aceasta perioada, Saturn in tranzit in Sagetator activeaza Saturn in Sagetator din harta natala, acest tranzit devine foarte important in viata ta in sensul ca tranziteaza pentru prima data Saturn natal, este denumita “ prima revenire a lui Saturn “. Este o perioada foarte importanta pentru tine care iti permite sa te intelegi pe tine dar si lumea in care traiesti. Aceasta energie te va provoca sa te gandesti mai mult la tine, la ce ai realizat, vei fi premiata pentru consistenta realizarilor sau la polul opus, vor aparea piedicile, blocajele, de fapt prima revenire a lui Saturn este perioada care determina o revizuire completa a ideilor si planurilor de viata. Este o perioada de autoanaliza pe care o vei parcurge de buna voie sau vei fi silita de imprejurari sa o faci. Viata te va obliga la revizuirea trecutului, la abandonarea multor idei, la revederea deciziilor, telurilor tale. Este o perioada insotita de un stres puternic ce poate proveni de la modificarea temperamentului tau. Saturn iti deschide usa pentru o noua viata in care vei fi capabila sa traiesti mult mai eficient daca accepti revizuirea ideilor tale. Saturn te va obliga intr-un fel sau altul sa-ti corectezi pozitia sociala, profesionala, emotionala, urmeaza un timp in care vei fi nevoita sa-ti stabilesti limitele mult mai precis. Este un timp ce aduce sfarsitul unor experiente si inceputul altora mai trainice ,mai responsabile, daca viata ta fost construita din activitati inadecvate pentru scopul tau, atunci va aparea criza, daca in anii precedenti ai inceput lucruri benefice scopului tau, atunci aceasta perioada poate fi considerata ca o perioada de solidificare a acestora. Daca relatia in care esti este nesatisfacatoare, cu siguranta Saturn te va pune sa examinezi aceasta relatie si poti decide sa o termini ,acest lucru este valabil pentru pentru orice alt aspect din viata ta pe care l-ai tratat cu prea multa toleranta si care nu ti-a adus recompense prea mari. Este un timp al maturizarii ( acest tranzit poate fi numit un majorat astral) prin care vei fi nevoita sa faci alegeri, schimbari, sa incepi de fapt sa lucrezi pentru scopul vietii tale. In aceasta perioada de revenire a lui Saturn poti pierde sau castiga, dar ceea ce pare un esec se poate dovedi in viitor, esential pentru succesul tau. Efectul acestui tranzit poate fi asemanat de multe ori cu o rasucire a unui comutator ce declanseaza o viata diferita,cu alte zone de interes fata de ceea ce ai facut pana in prezent ,este o treapta catre o noua viata daca vei accepta revizuirea trecutului, a ideilor tale.Si nu lupta cu Saturn, este o lupta inegala si cred ca cele mai grele probleme apar in relatiile tale acuma, cariera, cunoastere, credinte. Tot in aceasta perioada, Lilith in Scorpion activeaza Luna in Scorpion din harta ta natala, iti recomand sa fii atenta la femeile de la locul de munca, incearca sa iti controlezi furia.
  Adriana astro

 11. Bun?, Adria!
  De mai mult de un an, de cand trec prin anumite momente dificile, mai putin placute, astept cu nerabdare postarile tale care m-au indrumat si mi-au explicat multe aspecte. Ai fost un ghid minunat pentru ca ai reusit sa m? faci s? v?d din nou speranta, ceea ce este cel mai important. Mai ales c?, asa cum ai scris de fiecare dat?, la luna plina se culeg roadele a ceea ce am semanat cu 6 luni in urm?. Si asa a fost!
  Te rog, in masura in care dispui de cateva minute din timpul tau, sa imi scrii cateva cuvinte pentru perioada ce urmeaza, una de cotitura, de schimbare a destinului, in aproape toate planurile vietii. Sunt nascuta pe 21.07.1982 in Bucuresti, la ora 18:50. Iti multumesc mult si astept cu nerabdare raspunsul tau!
  Toate cele bune!

 12. Iti multumesc din suflet, mi-ai clarificat o gramada de lucruri, fapt pentru care iti sunt recunoscatoare!

  Iti doresc sincer o viata minunata 🙂

 13. Buna Adriana,intradevar esti pt. mine un ghid trimis de divin.Exact cum ai scris eu nu pot face planuri pt ca ceva se intimpla si nu se implinesc,eu am trait pt sot si copil si am incercat sa le implinesc visele pe dzeu l-am pus pe locul trei,acum stiu de ce m-am lasat calcata si umilita de toti ,de ce nu am putut sa vb cu nimeni despre suferinta mea.se pare ca in viata anterioara am fost opusul a ceea ce sint acum.Acum totusi am pe15sept am divortat de sot,el avind o iubita de seama fiului nostru,am tolerat mai multe tradari ,acum in ziua de 16 iunie am bagat singura divortul,si m-am lasat in voia lui Dzeu,cu toate ca mi-aruncat icoanele din casa si nu ma lasa sa merg la biserica a acum mi-am imvins frica si merg chiar daca inca locuim in aceeasi casa.instinctul imi spune sa ma impac dar faca-se voia domnului,nu il urasc nici pe el nici pe ea chiar daca am tratat-o ca pe fiica mea
  Toate acestea au inceput anul trecut cind m-am operat de Hernie de disc.operati-a era riscanta datorita problemelor de la cap.asa ca m-am lasat in voia Lui.Acum datorita lui DZeu si tie am gasit un sens al vietii mele.Eram praf,fara sanatate,fara bani(pensie boala 400lei)fara sot,copilul cu toane,in iunie mi se spune ca in orice moment pot face al treilea ac.vascular,fara nici o vb buna sau sprijin,doar bunul Dzeu..si apoiTu.Asa ca cum se zice am luat viata de la capat deja a treia oara,dar acum stiu ca am un rol pe acest pamint ,si nu-l mai rog pe Dzeu sa ma ia.Asa ca vezi,din putinul pe care ti l-am spus si din ceea ce mi-ai scris tu,esti intradevar un ghid pt mine si cred ca de aceea am rezonat la scrierile tale,mentionez ca nu am cunostinte de astrologie,dar nu stiu de ce totusi inteleg tot ce scrii.Sa-ti de-a Dzeu viata lunga si sanatate sa poti lumina drumul nostru prin articolele tale.Multumesc din suflet,o imbratisare si iarta-ma daca te-am deranjat cu ceva.
  .

 14. Buna Adriana,

  Ma regasesc in cele spuse de ?tefi. M? simt pierdut? în universul ?sta mare f?r? pic de speran??. Numai dezam?giri.
  Unde sunt eu oare? De ce nu mai am putere s? lupt?
  Nu mi-a f?cut nimeni o astrogram?. Poate m? aju?i tu ?i a?a a? în?elege totu?i c? nimic nu e întâmpl?tor. Data na?terii 16.07.1968, ora 12:40 ziua.
  Î?i mul?umesc ?i î?i transmit o urare cald? ?i o îmbr??i?are pentru tot ce postezi. A le citi a devenit una din pu?inele mele pl?ceri.

 15. Va urmaresc cu mare interes articolele , de cel putin 4 ani, consider ca sunteti daruita cu un har special de a interpreta si transmite tuturor gandurile si ideile Dvs cu privire la acest minunat si magic univers instelat din care facem parte. As indrazni sa va rog, daca se poate, sa-mi faceti o interpretare a menirii si drumului meu ….de ceva destula vreme lucrurile nu merg deloc bine , desi ma straduiesc din rasputeri sa fiu in armonie cu mine insami, cu cei din jur si cu asteptarile celor din jur in ceea ce ma priveste. Sunt nascuta in 31.10.1958, orele 13:40, in Sibiu. Cu deosebita admiratie si imens respect pentru munca si daruirea Dvs. astept raspunsul

 16. Buna ziua,

  va rog si eu daca se poate sa ma ajutati cu cateva randuri. Sunt nascuta in 9 Decembrie 1979, ora 9:00 AM.

  Multumesc anticipat pentru timpul pe care il petreceti sa ne raspundeti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.