LUNA NOUA IN LEU-8 AUGUST 2021, ORA 16:50 –FACA-SE VOIA TA, DOAMNE!

“M-am pogorat din Ceruri, a zis Hristos, nu ca sa fac voia Mea, ci voia Celui ce M-a trimis pe Mine” (Ioan 6, 38).

Aceasta Luna Noua are loc cu Soarele si Luna in fuziune pe gradul 16:14 Leu si energizeaza casa VIII in harta acestui moment astral, o scena (leu) intunecata, misterioasa, puternica (casa VIII) ce ne poate ajuta sa intelegem cat de mult suntem la mila lui Dumnezeu. Desi acest lucru poate speria, este, de asemenea, un moment excelent sa invatam ca iluzia controlului ne impiedica adesea sa ne cunoastem puterea. Adevarata putere nu ne apartine. Ea este o sursa inepuizabila care apartine doar lui Dumnezeu, adevarata noastra Sursa. Aceasta luna noua ne poate ajuta sa eliminam tot ceea ce ne impiedica sa intram in eternitatea spirituala.

Dar sa inceapa nunta cosmica si sa imparta daruri pentru noi pamantenii, beneficiarii directi ai acestui moment astral important.

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri iar in semnul de foc al Leului, aceste inceputuri trebuie sa fie indraznete, luminoase, marete, regale. Temele Leului(semnul ce imbraca aceasta luna noua) tin de creativitate, iubire, copiii, piata bursiera, guvernanti, industria divertismentului, sportul profesional, inima, fast si ceremonii, teatru ( de multe ori dramatic), speculatii, hobby-uri, mandrie, drepturi egale pentru toti. Leul, condus de Soare, simbolizeaza inima noastra, expresia noastra creativa, bucuria noastra si modul in care alegem sa stralucim in lume.
O Luna noua in leu aduce oportunitati legate de aceste teme- noi moduri de a iubi, de a relationa, de a ne exprima creativitatea, unicitatea, de a ne aduce aminte de divinitatea din noi, de a vedea binele acolo unde incercam sa dramatizam, exageram, etc.
Este o Luna Noua cu o magie reala in ea, asa cum fac toate lunile noi, dar are si potentialul de a arunca o anumita rezistenta, incapatanare, in noi. Nu are rost sa stabilim intentii pozitive daca o parte dintre noi nu se simt demni sau nu cred ca se vor intampla sau nu simt ca merita cu adevarat ceea ce isi doresc. Daca ne concentram pe ceea ce nu avem, atunci va fi greu sa aducem ceea ce dorim cu adevarat pentru noi insine. Aceasta Luna Noua este un moment ideal pentru a exersa gandurile pozitive, pline de speranta, si pentru a fi foarte atenti la gandurile negative, neplacute, care ne pot bloca cresterea, adevarata maretie. Universul doreste cu adevarat sa ne ofere ceea ce ne dorim pentru a creste si a ne realiza tot potentialul! Dar modelele noastre de gandire negativa sunt cele care ne tin blocati.

Leul reprezinta si copilul nostru interior si este important sa acordam atentie acestei parti din noi, deoarece ne ghideaza bine. Copiii isi urmeaza in mod natural placerile, nevoile, iubirea. Acuma, putem onora copilul nostru interior recunoscand in mod natural cand o situatie sau o relatie ne face sa ne simtim fericiti, bucurosi si cand avem un sentiment de teama, de greutate. Luna noua in leu ne spune ca zambetul si bucuria pot fi cele mai bune medicamente pentru noi si pentru cei din jurul nostru. Suntem incurajati sa ne apreciem mai mult, sa exprimam ceea ce suntem cu adevarat, sa fim cu mintea deschisa si sa dam drumul indoielilor si criticilor permanente la adresa noastra.
Optimismul, curajul si entuziasmul sunt darurile magice ale acestei lunatii pentru ca noi sa incepem sa ne expriman asemeni soarelui, cu caldura si bunavointa fata de noi insine dar si fata de cei din jur.
Luna Noua in Leu poate fi un pas important catre imparatia( leu)divina din noi, poate fi o oportunitate pentru vindecare, pentru trezire spirituala, pentru a invata sa ne iubim pe noi dar si vietile noastre, pentru compasiune, iertare. “Ma iubesc si ma accept asa cum sunt, aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa ii iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziiile” este cel mai bun medicament pentru inima noastra.

In harta momentului astral, Luna Noua pe gradul 16:14 Leu activeaza casa VIII, o casa prin excelenta a transformarii profunde. Aceasta Luna Noua vorbeste despre transformare, regenerare, banii celuilalt, viata intima, dormitorul unei relatii, lumea misterelor. Aici, tot ce tine de secrete de suflet, constrangeri, obsesii, tabuuri, emotii ascunse, viata intima, bani, putere, manipulare, ne transforma viata. Cu Luna Noua in Leu ( foc)  intr-o casa naturala de apa, noile inceputuri ne pot incalzi sau fierbe viata.
Aici, ego-ul nu are nici o forta iar Luna Noua devine un Maestru spiritual care ne ghideaza catre binele nostru superior. O veche zicala spirituala ne spune ca “ moartea nu este decat o schimbare a formei “ iar Luna Noua ne vorbeste despre o reinnoire pe mai multe niveluri iar pretul platit este eliberarea, detasarea, de tot ce este uzat in viata noastra. Aici. emotiile tulburi si navalnice intre oameni, gelozia, resentimentele, furia, teama, manipularea, controlul celorlalti, conduc in mod inevitabil la un deznodamant zguduitor.
O Luna Noua in Leu in casa VIII ne indeamna sa conjugam intr-un mod cat mai profund verbul “ a voi”  legat in primul rand de dorintele sufletului nostru. Cea mai mare oportunitate adusa de aceasta lunatie este regenerarea de sine si necesitatea de a aborda cu multa umilinta misterele vietii, ocultismul, puterea, magnetismul personal, banii, viata intima. Pe o octava mai mare, aceasta luna noua ne pune fata in fata cu acele principii si concepte care stau la baza tuturor formelor de viata atat manifestate cat si nemanifestate. Pasiunile personale sunt stimulate iar egocentrismul accentuat poate cauza fel de fel de crize. “O inima rupta”  poate fi un limbaj transformator.

Uranus in Taur perturba in stilul lui unic acest spectacol astral magic. Patratul Lunii Noi cu Uranus aduce instabilitate, neliniste, schimbari bruste, impulsivitate, comportament imprevizibil, schimbari rapide de directie si chiar accidente. Chiar nu este un moment bun pentru a ne lasa ghidati de egou, mandrie, incapatanare. Cel mai bine ar fi sa fim flexibili, inventivi, creativi, sa fim iubire. Uranus este totul despre schimbare, instabilitate, noutate, perspicacitate, rasturnare, viitor, noi sisteme si eliberare. Cu acest aspect astral, este posibil sa experimentam mici zguduiri chiar acum, deoarece Universul decide ca este timpul pentru lucruri neasteptate, ingenioase, socante chiar. Trebuie sa fim atenti la noile perspective si oportunitati chiar daca acestea sunt deghizate adesea in fel de fel de crize. Acesta este momentul pentru a ne rupe de obiceiurile vechi sau sa ne eliberam de restrictiile vechi, de vechile forme de exprimare de sine si de idealuri care nu mai functioneaza pentru noi.

Luna in Leu ne predica despre  despre iubire, copii, desprea iubirea sinelui nostru si va recomand cartea” Iubeste-te pe tine insati si lasa-i pe cei din jur sa faca ce vrei tu” de Lawrence Crane.

Verbul magic al Leului este “ a voi” dar cu Luna Noua in Leu, intelegem ca oricum am conjuga noi acest verb, “ Voia lui Dumnezeu” este singura conjugare care ne ajuta sa primim binecuvantarile Sale.

Repetati cat mai des:“Doamne, arata-mi calea pe care sa merg ca la Tine am ridicat sufletul meu. Invata-ma sa fac voia Ta, ca Tu esti Dumnezeul meu.”Psalmul 142

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.