LUNA NOUA IN SCORPION SI ZODIILE–28 OCTOMBRIE 2019

Luna Noua pe gradul 5 Scorpion vorbeste despre transformare, schimbare, pasiuni, emotii profunde, dorinte obsesive, planuri secrete.  Evitati tacticile de manipulare, evitati suspiciunile. Aceasta Luna Noua in Scorpion este despre curatarea si eliberarea modelelor mentale, emotionale, fizice si spirituale care nu ne mai servesc. Cand facem acest lucru ne vindecam pe noi insine, devenim o pasare Phoenix care se ridica din propria cenusa. Cu Mercur retrograd in Scorpion(31 octombrie-20 noiembrie) imediat dupa luna noua, oportunitatile tin mai mult de corectarea si redefinirea unor fapte, actiuni din trecut.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor fixe: Scorpion, Taur, Leu, Varsator, mai ales pentru cei nascuti in apropierea datei de 28 plus minus trei zile dar si pentru cei care au planete personale, ascendentul, casa carierei, casa partenerului pe gradul 5 ( plus, minus 3 grade ) Scorpion, Taur, Leu, Varsator.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin afaceri, finante, partener de viata, asocieri secrete.
Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de castigurile financiare personale, de  asociat, de cei cu care aveti un acord semnat, de aspectele legate de lupta pentru putere, secretele ies in lumina. Cu Uranus retrograd, problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de valoarea voastra, de ceea ce faceti pentru a obtine bani, de prieteni, munca la un proiect comun cu ceilalti. Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in modul de a va valorifica talentele, in modul de a construi valori prin valoarea voastra, in prieteniile si idealurile voastre. Luna Noua in Scorpion de mana cu asteroidul 167 Urda (soarta in actiune, trecut) are rolul de a repara unele abateri de la adevaratul plan al vietii voastre. Poate fi vorba de o afacere, un plan ascuns pentru obtinerea puterii, familie, parinti, copii, iubire. Tot Luna Noua in Scorpion vorbeste si despre miscarea aparent retrograda a lui Mercur in Scorpion care incepe pe 31 octombtrie 2019. Pana pe 20 noiembrie,  Mercur retrograd este de fapt un dar ceresc ce va ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile( afaceri, manipularea si controlul celorlalti, bani multi, rude, comunicare) facute in trecut din graba, neatentie, prin fel de fel de influente.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin sot, amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier, lucru in echipa. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Este o perioada benefica semnarii sau negocierii unor contracte. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de relatiile voastre, cariera, ambitii profesionale, fiti foarte atenti la comportamentul vostru.  Uranus retrgrad va cere sa va re-inventati, sa va revizuiti comportamentul si modul de a relationa cu ceilalti.  Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata noastra, in imaginea voastra, este o sansa unica de a fura focul de la zei fara a fi pedepsiti iarasi. Luna Noua in Scorpion de mana cu asteroidul 167 Urda (soarta in actiune, trecut) are rolul de a repara unele abateri de la adevaratul plan al vietii voastre. Poate fi vorba de o relatie, un concurent, un rival, o ruda, o sora, un frate, parinti, familie. Tot Luna Noua in Scorpion vorbeste si despre miscarea aparent retrograda a lui Mercur in Scorpion care incepe pe 31 octombtrie 2019. Pana pe 20 noiembrie,  Mercur retrograd este de fapt un dar ceresc ce va ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile( relatii, finante,valoare personala,  iubire, copii, mandrie) facute in trecut din graba, neatentie, prin fel de fel de influente.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin munca, proiecte de munca, crize existentiale, colegi, sefi. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Puteti primi o  oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Cu Luna Noua in casa a sasea, puteti fi obsedati de detaliile unui proiect ce tine de munca voastra, colegi. Este si un moment bun pentru a scapa de obiceiurile proaste si pentru a descoperi ceea ce va face cu adevarat fericiti. Uranus se opune acestei Luni Noi, asta poate sa induca un sentiment de revolta fata de ceva din trecut, pot iesi anumite secrete in lumina, puteti avea abordari neobisnuite pentru a ajuta oamenii sau pentru a gasi o informatie care sa faca lumina intr-o experienta neobisnuita, socanta din trecut. Dar Uranus retrograd in casa XII va cere sa depasiti tiparele de a fi victime, martiri, de a juca in povesti tesute de altii numai de voi nu. Marea sansa de vindecare vine prin mintea mai mare, uraniana, prin intelegerea faptului ca tot ceea ce ganditi vine inapoi la voi. Jocul final al lui Uranus este sa va arate care este diferenta dintre banalitatea, conventiile pamantesti ale vietii noastre si valorile inestimabile ale cerului. Luna Noua in Scorpion de mana cu asteroidul 167 Urda (soarta in actiune, trecut) are rolul de a repara unele abateri de la adevaratul plan al vietii voastre. Poate fi vorba de un proiect de munca, un coleg, sanatate, credinta, legea divina care bate legea pamanteasca. Tot Luna Noua in Scorpion vorbeste si despre miscarea aparent retrograda a lui Mercur in Scorpion care incepe pe 31 octombrie 2019. Pana pe 20 noiembrie,  Mercur retrograd este de fapt un dar ceresc ce va ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile( munca, comunicare, proiecte de munca, colaborarea cu ceilalti) facute in trecut din graba, neatentie, prin fel de fel de influente.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin iubire, proiecte creative, copii. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Uranus se opune acestei Luni Noi, asta poate sa induca un sentiment de revolta impotriva prietenilor, puteti fi provocati de prieteni. Cu Uranus retrograd in casa XI, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de aliante, functii inalte, prieteni, protectii, sperante nefondate.
Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de prieteni, relatii sociale, un grup mai mare de oameni, interese umanitare, credinta, moralitate, straini, justitie inalta. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in gandirea voastra, sa depasiti anumite limite traditionale, sa propagati umanitarismul. Luna Noua in Scorpion de mana cu asteroidul 167 Urda (soarta in actiune, trecut) are rolul de a repara unele abateri de la adevaratul plan al vietii voastre.Poate fi vorba de un proiect creativ, un copil, banii unei afaceri, o mostenire neasteptata. Tot Luna Noua in Scorpion vorbeste si despre miscarea aparent retrograda a lui Mercur in Scorpion care incepe pe 31 octombtrie 2019. Pana pe 20 noiembrie,  Mercur retrograd este de fapt un dar ceresc ce va ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile(iubire, copiii, comunicarea cu copiii, planuri personale, venituri financiare) facute in trecut din graba, neatentie, prin fel de fel de influente.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in cariera voastra dar si legate de familie, parinti, deci atentie. Puteti sa va schimbati locul de munca, poate fi o oportunitate in cariera voastra, asta poate veni intr-un mod neasteptat, deasemenea puteti pierde un loc de munca. Cu Uranus retrograd in casa X, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de cariera, functii inalte, viata sociala, familie. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de cariera, ce va doriti cu adevarat in cariera voatra. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in cariera voastra, in ambitiile lumesti. Luna Noua in Scorpion de mana cu asteroidul 167 Urda (soarta in actiune, trecut) are rolul de a repara unele abateri de la adevaratul plan al vietii voastre.Poate fi vorba de familie, radacinile voastre, parinti, partener, asociat. Tot Luna Noua in Scorpion vorbeste si despre miscarea aparent retrograda a lui Mercur in Scorpion care incepe pe 31 octombtrie 2019. Pana pe 20 noiembrie,  Mercur retrograd este de fapt un dar ceresc ce va ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile( familie, parinti, neam, patriotism, planuri personale egoiste) facute in trecut din graba, neatentie, prin fel de fel de influente.

FECIOARA/ ASCENDENTUl IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin  abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a vorbi despre ceva care va deranjeaza dar in acelasi timp, trebuie sa fiti mai atenti la modul in care faceti acest lucru. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, nu uitati ca un cuvant poate darama un imperiu. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele batalii juridice cu un partener, un frate, dar si in calatorii, studii inalte. Cu Uranus retrograd in casa IX, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de credinta, studii superioare, diplome universitare, moralitate, adevar, straini, afaceri cu strainii, justitie inalta. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de credinta, straini, munca, proiecte de munca, colaborarea cu cei cu care munciti. Luna Noua in Scorpion de mana cu asteroidul 167 Urda (soarta in actiune, trecut) are rolul de a repara unele abateri de la adevaratul plan al vietii voastre. Poate fi vorba de o ruda, un examen, prieteni, munca in echipa, o speranta de-a voastra. Tot Luna Noua in Scorpion vorbeste si despre miscarea aparent retrograda a lui Mercur in Scorpion care incepe pe 31 octombtrie 2019. Pana pe 20 noiembrie,  Mercur retrograd este de fapt un dar ceresc ce va ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile(comunicare, rude, planuri personale, incalcarea unor promisiuni, a unor acorduri) facute in trecut din graba, neatentie, prin fel de fel de influente.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin intelegerea profunda a valorilor materiale si spirituale, a rolului acestora in viata voastra. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni financiare, resurse comune, impozite, pensii alimentare, credite, lupte ascunse pentru putere, mosteniri, copii, relatia cu copiii vostri. Cu Uranus retrograd in casa VIII, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de modul de a intelege puterea, afacerile, jocurile secrete, viata intima. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ceea ce tine de resursele celuilalt, de  mosteniri, dorinta de manipulare a celorlalti, trebuie sa intelegeti ca lucrurile nevazute sunt vazute totusi. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in modul de a vedea o afacere, un acord semnat, o colaborare cu un partener, un asociat. Luna Noua in Scorpion de mana cu asteroidul 167 Urda (soarta in actiune, trecut) are rolul de a repara unele abateri de la adevaratul plan al vietii voastre. Poate fi vorba de bani, un bun imobiliar, cariera, prieteni, imagine profesionala. Tot Luna Noua in Scorpion vorbeste si despre miscarea aparent retrograda a lui Mercur in Scorpion care incepe pe 31 octombtrie 2019. Pana pe 20 noiembrie,  Mercur retrograd este de fapt un dar ceresc ce va ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile( bani, valoare personala care creaza valori, bogatii, bunuri materiale, credinta, respectarea legilor) facute in trecut din graba, neatentie, prin fel de fel de influente.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in semnul vostru anunta oportunitati de transformare si regenerare a voastra prin intelegerea profunda a vietii voastre, prin focalizarea pe prioritatile voastre, pe proiectele personale. Acuma, puteti fi cel mai bun detectiv pentru voi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in proiectele voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Poate fi un pas catre un viitor nou. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire pentru voi. Este cel mai bun timp pentru a va gandi la ce va doriti cu adevarat si sa va folositi intreaga energie pentru a ajunge acolo. Fiti mai increzatori in voi, in ceea ce va doriti cu adevarat, asa faceti lucrurile sa se intample cu adevarat.
Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni parteneriale, in procese, in asociatii, in relatia cu parintii, cu familia voastra, cu o casa. Cu Uranus retrograd in casa VII, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de modul de a intelege o relatie, o casnicie, partenerul de viata, un asociat, o lege si rolul ei, familia, parintii, tara de origine, afacerile imobiliare.  Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de relatiile voastre, de familia voastra, de adevaratele voastre radacini, de parinti. Luna Noua in Scorpion de mana cu asteroidul 167 Urda (soarta in actiune, trecut) are rolul de a repara unele abateri de la adevaratul plan al vietii voastre. Poate fi vorba de un proiect personal, de imaginea voastra, reputatie, prezenta sociala, cariera, strainatate, credinta, lege divina. Tot Luna Noua in Scorpion vorbeste si despre miscarea aparent retrograda a lui Mercur in Scorpion care incepe pe 31 octombtrie 2019. Pana pe 20 noiembrie,  Mercur retrograd este de fapt un dar ceresc ce va ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile( relatii, incredere in ceilalti, manipulari si planuri ascunse, bani multi, mosteniri, banii celuilalt) facute in trecut din graba, neatentie, prin fel de fel de influente.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna noua in Scorpion anunta transformarea si regenerareaa voastra printr-o slujba in folosul celor multi, prin compasiune, credinta. Aceasta Luna Noua poate aduce complicatii, intarzieri, frustrari legate de faptele trecutului, lucruri ascunse, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( un secret, o fapta din trecut, o poveste de viata impartasita voua) pentru a depasi o problema. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Mare atentie la sanatate, intr-un fel, imbolnavirea voastra poate fi privita ca o protectie a voastra, va tine departe de fel de fel de situatii care va pot face mai mult rau. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de locul de munca, sanatate, colegi, sefi, proiecte profesionale. Cu Uranus retrograd in casa VI, problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de locul de munca, un contract de munca, un coleg, rude, comunitatea in care traiti, comunicare. Luna Noua in Scorpion de mana cu asteroidul 167 Urda (soarta in actiune, trecut) are rolul de a repara unele abateri de la adevaratul plan al vietii voastre. Poate fi vorba de strainatate, straini, credinta, mosteniri, cariera, imagine profesionala.Tot Luna Noua in Scorpion vorbeste si despre miscarea aparent retrograda a lui Mercur in Scorpion care incepe pe 31 octombtrie 2019. Pana pe 20 noiembrie,  Mercur retrograd este de fapt un dar ceresc ce va ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile(comunicare, tradari, planuri facute in spatele usilor inchise, relatii, parteneri, asociati, cariera, ambitii profesionale) facute in trecut din graba, neatentie, prin fel de fel de influente.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin  prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale, a amicitiilor influente. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de un iubit, un prieten se poate transforma in iubit, necazuri de la copii, pierderi prin speculatii. Cu Uranus retrograd in casa V, problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de modul de a vedea o iubire, de copii, de mandrie exagerata( mandria merge tot timpul in fata caderii), de speculatii diverse, de creativitatea personala, valoarea personala, bunuri materiale si spirituale. Luna Noua in Scorpion de mana cu asteroidul 167 Urda (soarta in actiune, trecut) are rolul de a repara unele abateri de la adevaratul plan al vietii voastre. Poate fi vorba de un prieten, o relatie ciudata, un proiect comun, partener, asociat, jocuri secrete ale puterii. Tot Luna Noua in Scorpion vorbeste si despre miscarea aparent retrograda a lui Mercur in Scorpion care incepe pe 31 octombtrie 2019. Pana pe 20 noiembrie,  Mercur retrograd este de fapt un dar ceresc ce va ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile(comunicare, prieteni, relatii, munca, proiecte profesionale, credinta, cultivarea adevarului) facute in trecut din graba, neatentie, prin fel de fel de influente.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment.
Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie, parinti, cariera, casa, va puteti muta datorita schimbarii locului de munca, puteti avea evenimente neasteptate legate de casa. Cu Uranus retrograd in casa IV, problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de familie, radacinile voastre, parinti, camin, casa, imagine personala. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in relatia cu familia voastra, in planurile voastre personale. Luna Noua in Scorpion de mana cu asteroidul 167 Urda (soarta in actiune, trecut) are rolul de a repara unele abateri de la adevaratul plan al vietii voastre. Poate fi vorba de cariera, ambitii profesionale si sociale, partener de viata, asociat, munca. Tot Luna Noua in Scorpion vorbeste si despre miscarea aparent retrograda a lui Mercur in Scorpion care incepe pe 31 octombtrie 2019. Pana pe 20 noiembrie,  Mercur retrograd este de fapt un dar ceresc ce va ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile( comunicare, cariera, imagine profesionala, iubire, copii, manipulari, afaceri, banii celuilalt) facute in trecut din graba, neatentie, prin fel de fel de influente.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin studii, strainatate, calatorii mari, credinta, Dumnezeu. Puteti avea oportunitati noi legate de un curs in strainatate, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti calatori mai mult. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate comunicarea cu rudele, cu vecinii, in calatorii, deci atentie. Cu Uranus retrograd in casa III, problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de rude, gandire invechita, comunicare, comert, tineri, studii, de planurile facute in spatele usilor inchise, manipulari din umbra, iluzii, actiuni sub acoperire, dusmanii karmice. Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in gandirea voastra.
Luna Noua in Scorpion de mana cu asteroidul 167 Urda (soarta in actiune, trecut) are rolul de a repara unele abateri de la adevaratul plan al vietii voastre. Poate fi vorba de straini si strainatate, credinta, munca, colegi, copii, iubire, proiecte creative personale. Tot Luna Noua in Scorpion vorbeste si despre miscarea aparent retrograda a lui Mercur in Scorpion care incepe pe 31 octombtrie 2019. Pana pe 20 noiembrie,  Mercur retrograd este de fapt un dar ceresc ce va  ofera ocazia de a reflecta, de a revizui si corecta greselile(comunicare, studii, credinta, familie, partener de viata) facute in trecut din graba, neatentie, prin fel de fel de influente.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.