ECLIPSA PARTIALA DE LUNA IN GEMENI SI ZODIILE–30 NOIEMBRIE 2020

Eclipsele aduc cel mai adesea schimbari, finaluri hotarate de soarta. Eclipsele pe axa Gemeni –Sagetator au inceput in iunie si vor continua pana in decembrie 2021. In timpul unei Eclipse, Luna poate juca rolul unui ac de ceas care ticaie  ritmul evenimentelor karmice si al situatiilor cu care trebuie sa ne confruntam. Putem vorbi aici de intalniri providentiale, decizii importante, calatorii , noi puncte de interes, noi activitati, tristeti, bucurii, succese,  infrangeri. Aceasta Eclipsa vine cu daruri pentru cei care si-au facut temele bine si in acord cu destinul lor. Sacul este plin sau gol, divinitatea premiaza sau amendeaza si asta in functie de eforturile noastre. Fiecare dintre noi va experimenta energiile eclipsei in mod diferit dar cu siguranta toti vom fi chemati sa eliberam si sa dam drumul la ceva.

Simbolul Sabian al Lunii eclipsate pe gradul 9 Gemeni este : “O tolba umpluta cu sageti “.

Arcul si sagetile reprezinta in mod simbolic capacitatea omului de a-si extinde scopul cuceririi naturii si de a ucide dusmanii pentru a construi o baza mai mare pentru dezvoltarea colectiva a unei culturi si a unei societati organizate. Implicat in simbolul sagetii este perforarea unei tinte(atingerea unui scop). Mintea (semnul Gemeni, semnul eclipsei) omului este in esenta o “ tolba de sageti “ iar sagetile sunt  folosite adesea fara un control prea mare si de aceea tinta este gresita, strapunge si face rau intentionat sau neintentionat.Frustrarea poate cauta sa eliberam sagetile asupra altora. Iar aceasta Eclipsa de luna in Gemeni este apogeul “ sagetilor noastre”, am gresit tinta, am nimerit tinta, primim ceea ce meritam.

Simbolul Sabian al gradului 9 Sagetator, gradul energizat de Soare este : “O mama isi conduce copiii in sus, pe o scara superioara”. Fabulos acest simbol aratand clar ca cerul are grija de noi in fiecare moment, asa cum o mama face eforturi considerabile pentru cresterea copiilor ei si Eclipsa de Luna –Mama divina ne ghideaza prin oameni, semne, vise, pentru cresterea noastra. Scarile sunt doar un simbol al unui proces general de evolutie. Copiii au nevoie adesea de o mana de ajutor pe scarile vietii, iar mama este ajutorul permanent, neconditionat. Prin acest simbol sabian, mesajul acestei Eclipsei  este destul de sugestiv, ” un ajutor imens” pentru depasirea unor dificultati, pentru o schimbare importanta, si toate acestea pentru un drum ascendent. Ar fi bine sa fim mai atenti la mana intinsa care apare parca de nicaieri acuma.

Energiile acestei Eclipse de Luna nu pot fi ignorate de cei nascuti in zodiile mutabile–Gemeni, Sagetatori, Pesti, Fecioara sau care au planete, axe, in jurul gradului 9 in semnele mutabile.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna  este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor, Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a finaliza orice relatie disfunctionala cu vecinii, rudele, membrii unei comunitati. Luna eclipsata in casa III poate aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra. Este un timp in care toate activitatile legate de transport, de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti, sa fie mai pronuntate si testate. Puteti sa petreceti mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, puteti comunica cu acestia prin mail, telefon. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut. Aceasta eclipsa de luna va pune un accent deosebit pe un frate, o sora sau pe un var, un vecin, este posibil sa primiti anumite stiri legate de acestia, va pot cere ajutorul pentru a depasi o problema. Fiti atenti la orice document pe care il semnati in aceasta perioada. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru, este un timp ce va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa invatati ceva nou. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni.

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor, a banilor munciti si a banilor celuilalt, a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri ( pozitive sau negative) hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a  atinge obiectivele voastre financiare, sa va bucurati de valoarea unui talent natural de-al vostru. Este cu siguranta un moment in care lucrurile materiale au o mare importanta  pentru voi, puteti constientiza anumite lectii in privinta banilor, posesiunilor, valorilor personale.  Aceasta Eclipsa de Luna este “intunericul” care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, apar noi oportunitati de castig personal. Aceste doua semne stelare reprezinta axa financiara a horoscopului vostru. Este vorba despre bani, o zona in care vi se cere sa acordati o atentie deosebita si sa va reorientati busola. Acesta este un moment pentru a lua in considerare noile modalitati de a castiga bani, de a investi sau de a profita din plin de banii pe care ii aveti. Eclipsa de Luna( faza de luna plina ) este apogeul semintelor plantate la Eclipsa de Soare din 20 mai ( faza de Luna Noua ), asta inseamna ca pot aparea oportunitati legate de un loc de munca, castiguri financiare prin folosirea unui talent personal. Nu puteti castiga daca nu aveti incredere in talentele voastre si daca nu stiti sa spuneti ca munca voastra trebuie recunoscuta, recompensata. Eclipsele stiu atat de bine sa rearanjeze viata voastra, valorile voastre, indiferent daca va place sau nu.

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna activeaza axa I-VII, axa eu-tu, o axa a vietii sociale, o axa relationala, modul in care va exprimati in lume, cum va comportati, cum relationati cu voi insiva dar si cu ceilalti. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri ( pozitive sau negative) hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime, actiunile celor din jur va pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acuma, puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra. Atentie la sanatate . Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra imaginii voastre, asupra unui plan personal, asupra relatiilor voastre. Eclipsele stiu atat de bine sa rearanjeze viata voastra, imaginea voastra, relatiile voastre, indiferent daca va place sau nu.

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Luna activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, a muncii in folosul vostru dar si in folosul celorlalti. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la anumite obiceiuri proaste, la trecutul care va tine pe loc. Luna eclipsata este in casa XII si poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur. Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectiune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna, reinoire spirituala. Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut afecta pe altii sau chiar pe voi. Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor voastri, in intelegerea greselilor trecutului. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni. In aceasta perioada, aveti de partea voastra ghizi, ingeri pazitori, mentori utili, care va pot ajuta sa treceti prin ceata in care sunteti cufundati. Atentie la sanatate.

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii, a placeriii si a idealurilor. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la un prieten, un grup, o speranta, care nu mai servesc intereselor voastre viitoare. Luna eclipsata in casa XI poate aduce teste legate de tot felul de prietenii, de activitati de grup, organizatii, modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni, o organizatie si nevoile individuale de creatie. Poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor, poate fi un timp al crearii unor noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni. Eclipsele aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati de obicei sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de prieteni, sperante, proiecte de grup, copii, mandrie exagerata.

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna activeaza axa X-IV, o axa a carierei si a familiei. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia cu succes un proiect la locul de munca, pentru a va schimba cariera, pentru a repara o relatie cu cu un sef, un mentor, un parinte. Luna eclipsata in casa X poate energiza fel de fel de probleme in cariera, in viata sociala, pot fi scoase la lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure, cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor. Mesajul acestei eclipse de luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Poate fi un timp al schimbarii carierei, poate fi o promovare la locul de munca, ceva la care ati lucrat din greu poate fi vazut si apreciat in aceasta perioada. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra carierei voastre, sefi, proiecte de lunga durata, parinti.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Luna activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale, a comunicarii si studiilor, alte culturi, politica, legi, religie, mass-media, universitate . Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia cu succes un proiect care implica fel de fel de publicatii, mass-media, calatorii, o problema juridica, un examen important pentru promovarea voastra. Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra mintii voastre mari, cunoasterii, respectarii legilor, corectitudinii, relatia cu rudele voastre, cum comunicati. Ceva din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, procese, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod care este in ton cu legea divina si nu cu ceea ce credeti voi. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de studii, strainatate, credinta, relatia cu strainii, rude, mediul apropiat, smecherii.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna activeaza axa VIII-II o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia orice relatie romantica sau financiara care nu functioneaza bine. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri. Problemele care implica bani, putere, valori, valoarea mea, valoarea celuilalt, ce pot face prin mine insami, sunt in lumina acuma. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele, asigurarile, taxele, afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi, puteti culege “roadele” unei afaceri incepute in trecut. Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de valori(valoarea mea si valoarea celuilalt, ce pot face eu, cum ma ajuta ceilalti), partener de afaceri, banii obtinuti prin diverse acorduri semnate, planuri secrete, manipulari.

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa VII-I, axa eu –tu,  o axa a vietii sociale, o axa relationala, cum va exprimati in lume, cum va comportati, cum relationati cu voi insiva dar si cu ceilalti. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia orice relatie disfunctionala, sa finalizati un proiect important cu un partener de viata, sa va casatoriti, sa puneti capat unei rivalitati. Mesajul acestei eclipse este de a crea un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Eclipsa poate fi un punct de cotitura, o veste mare sau o schimbare dramatica pentru asocierile voastre cele mai importante. Aceasta eclipsa poate fi intunericul care face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor vostri, in intelegerea greselilor trecutului, in relatiile toxice care va otravesc viata. Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra casniciei voastre, partener de viata, rival, concurent, avocat, dusman stiut.

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Luna activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, a muncii in folosul vostru dar si in folosul celorlalti. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca care nu promite prea multe, ceva obliga in acest moment. Orice “lucru” pe care v-ati concentrat in ultimile sase luni poate beneficia de un final benefic, puteti culege roade frumoase. Aceasta energie poate aduce si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra locului de munca, proiecte de munca, colegi, sanatate, sefi.

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI, o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii, a placeriii si a idealurilor, copii, talente creative, educatie, hobby-uri, fericire, lux. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la o iubire care nu promite prea multe, care va afecteaza in mod negativ. Este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil sa intalniti marea iubire, sa faceti un copil.”Daca dragoste nu e, nimic nu e” dar acuma, aceasta energie lunara cantareste dragostea adevarata si tot ce nu raspunde acestei inspectii astrale, va fi dat deoparte. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de iubire, copii, mandrie exagerata, proiecte creative, dorinta de a fi adulat peste masura, speculatii diverse, prieteni.  Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra unei relatii de iubire, iubit, copii, creativitatea voastra.

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Luna activeaza axa IV –X, o axa a familiei si carierei. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a finaliza un proiect legat de o casa, decoratiuni interioare, extinderea unei proprietati. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica un credit ipotecar, un contract de inchiriere, un contract de leasing. Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra. In aceasta casa, luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare, experiente din trecut tind sa iasa la lumina. Eclipsele aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de familie, parinti, tara de origine, legaturi karmice cu cei din familia voastra, camin, cariera, viata profesionala, sefi.  Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni. Ganditi-va la ce ati inceput atunci , acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra familiei voastre, caminului vostru, parinti, afaceri imobiliare, cariera.

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.