ECLIPSA PARTIALA DE LUNA IN LEU SI ZODIILE -9 FEBRUARIE 2009

Eclipsa de Luna este o Luna plina mai speciala, mai intensa, arata ca urmeaza o perioada de cateva luni in care trebuie sa limpezim  lucrurile din viata noastra, in special accentueaza necesitatea clarificarii, eliminarii efectelor actiunilor din trecut( LUNA) intr-un mod care sa ne faca viata mai usoara . Eclipsa de Luna poate produce transformari majore, este o energie imensa ce ne orienteaza mai mult spre relatii declanseaza fel de fel de crize in scopul constientizarii necesitatii unei relatii in viata noastra, fie ca vorbim de o relatie de la locul de munca, de relatia cu noi insine, de relatia cu partenerul, cu cei apropiati noua.Eclipsele de Luna fac lumina in problemele emotionale din viata noastra , emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator in special pentru cei care au gradele 18-23  Taur, Scorpion , Leu, Varsator activate ( semnele fixe) , pentru cei nascuti in jurul datei de 11 ( plus –minus 3 zile ) pentru fiecare luna in parte.
Daca aveti planete personale sau ascendentul, descendentul, MC,FC  intre 18-23 grade Leu, Sagetator, Berbec ( semne de foc) , aceasta eclipsa poate fi o oportunitate pentru a incepe ceva.

BERBEC –ASCENDENT IN BERBEC
Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI o axa a afectivitatii , Luna eclipsata in casa V energizeaza tot ceea ce are legatura cu creativitatea personala , iubirea , copii . Este un timp al asumarii unor riscuri pentru a va exprima creativ, pentru a va satisface nevoia de iubire si placere.Poate aduce o noua iubire, poate un copil, poate descoperirea unui talent creativ.

TAUR – ASCENDENT IN TAUR
Eclipsa de Luna activeaza axa IV –X , o axa a familiei si carierei , Luna eclipsata este in casa IV putand aduce teste destul de grele legate de familie, radacinile familiei, casa . Sunt posibile certuri cu parintii , schimbari de locuinta fortate, atmosfera apasatoare in mediul familial . Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera .

GEMENI –ASCENDENT IN GEMENI
Eclipsa de Luna activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor , Luna eclipsata este in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare putand aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra,. Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti sa fie mai pronuntate si testate .

RAC –ASCENDENT IN RAC
Eclipsa de Luna activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor , a banilor munciti si a banilor celuilalt , a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti, Luna eclipsata este in casa II ,o casa a finantelor personale aducand teste legate de bani, de tot ce are legatura cu bani , apar probleme , fluctuatii in zona financiara si a resurselor materiale. Este lumina care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente.

LEU / ASCENDENT IN LEU
Eclipsa de Luna activeaza axa I-VII , axa eu-tu , Luna eclipsata este in casa I, o casa a personalitatii aducand teste ce va vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime, actiunile celor din jur va pot afecta mai mult,apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acum puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate .

FECIOARA –ASCENDENT IN FECIOARA
Eclipsa de Luna activeaxa axa XII-VI,o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata este in casa XII aducand teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna, reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primate de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul , daca in trecut ati facut lucruri ce au afectat pe altii sau chiar pe voi. Mare atentie la sanatate.

BALANTA –ASCENDENT IN BALANTA
Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii , a placeriii si a idealului, Luna eclipsata este in casa XI , casa a prietenilor si a activitatilor de grup ,fiind posibile teste legate de tot felul de prietenii , de activitati de grup, organizatii , modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni , o organizatie si nevoile individuale de creatie.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION
Eclipsa de Luna activeaza axa X-IV , o axa a carierei si a familieii, Luna eclipsata in casa X , casa carierei, poate energiza fel de fel de probleme in cariera , in viata sociala, pot fi scoase la lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure , cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor.Mesajul acestei eclipse de luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie.

SAGETATOR –ASCENDENT IN SAGETATOR
Eclipsa de Luna activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale , a comunicarii si studiilor, Luna eclipsata este in casa IX aducand teste legate de convingerile personale , posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu persoane total diferite de persoana voastra, calatorii. Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul , uneori chiar in strainatate,fiind o perioada in care sunteti pusi pe drumuri .

CAPRICORN –ASCENDENT IN CAPRICORN
Eclipsa de Luna activeaza axa VIII-II o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale , Luna eclipsata in casa VIII aducand teste legate de mosteniri , bani celuilalt, este un timp dificil putand aparea preocupari oculte , metafizice si spirituale dar si conflicte interioare si suferinte legate de egoism, zgarcenie, dorinte carnale, jocul puterii. Aceasta eclipsa poate ajuta la rafinarea propriei fiinte prin cautatea unor valori mai profunde lasand in urma fostele valori, conditionarile sociale.

VARSATOR –ASCENDENT IN VARSATOR
Eclipsa de Luna activeaza axa VII-I, axa eu –tu , Luna eclipsata este in casa VII , casa parteneriatelor , fiind posibile teste in acest domeniu , teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate , anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe , altele se pot rupe , depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor . Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor.

PESTI –ASCENDENT IN PESTI
Eclipsa de Luna activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate. .Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca , al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate, deci atentie .In aceasta casa , Luna energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va poate slabi sanatatea.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.