VENUS IN SCORPION : 4 -29 DECEMBRIE 2023

Pe 4 decembrie 2023, ora 20:51, ora Romanie, Venus –micul benefic(si planeta iubirii)  incepe sa tranzitese semnul Scorpion, Acest tranzit va declansa o evaluare mai profunda a problemelor legate de bani, relatii, afaceri, finante comune, putere, control  si stima de sine. Scopul principal al lui Venus in Scorpion este sa ne arate ceea ce ne face de fapt fericiti prin ceea ce impartasim cu ceilalti. Este posibil sa experimentam un impuls financiar prin intermediul unui partener sau al unei persoane semnificative. De asemenea, acest tranzit poate aduce oportunitatea de a experimenta vindecarea si renasterea unei relatii, reconectarea cu cineva din trecut sau sa fie rezolvata in sfarsit o problema relationala. Pot aparea beneficii prin finantele partenerului de viata, o banca, o mostenire, returnarea unei datorii.

Venus in Scorpion formeaza o conexiune benefica cu Saturn in Pesti si acest aspect are un impact pozitiv atat asupra relatiilor cat si asupra familiei, finantelor, vietii profesionale. Aici, aceasta energie concentrata sustine o problema casnica, o relatie, finantele, o vindecare. Exista si o nota de ascet- un pic de sacrificiu sporeste ceea ce pretuim.

In jurul datei de 20 decembrie, Venus se opune rebelului Uranus in Taur si aceasta este o energie eliberatoare si socanta .– oamenii sunt dornici sa spuna si sa faca lucruri care par riscante. Dar Neptun in amestec benefic cu Venus in Pesti in jurul dateei de 25 decembrie, reinvie povestea frumoasa si magica a lui Mos Craciun.

Venus este o planeta care raspandeste bunatatea peste tot, iar tranzitul lui Venus in Scorpion va aduce beneficii prin ceilalti.

Acest tranzit poate afecta fiecare semn zodiacal in mod diferit, in functie de modul in care gestioneaza energiile lui Venus in Scorpion.

 Berbec/Ascendentul in Berbec

Pana pe 29 decembrie, Venus in Scorpion vine pentru voi cu oportunitati in afaceri, vorbeste pentru voi despre bani multi, relatii puternic transformatoare, mosteniri, asigurari, banii partenerului de viata. Poate fi cea mai buna perioada din acest an pentru a obtine bani prin partenerul de viata, o afacere de familie. Un imprumut poate fi obtinut mai usor si cu putin efort din partea voastra. Daca sunteti implicati intr-un anumit litigiu sau o judecata, va puteti astepta la o solutionare favorabila. Aceasta perioada poate aduce o iubire intensa, o intalnire patimasa, karmica, de suflet. Ati putea fi chiar atrasi in secret de cineva, aceasta atractie poate fi foarte intensa. Fiti pregatiti pentru o surpriza financiara pe 20 decembrie cand  Venus se opune lui Uranus in Taur

Taurul/ Ascendentul in Taur

Venus este ghidul vostru cosmic si pana pe 29 decembrie ar trebui sa valorificati magia acestui tranzit prin relatiile voatre, prin partenerul de viata. Este un moment minunat pentru reconciliere si inceperea unor parteneriate.  Colaborarile voastre cu ceilalti capata un ton armonios si puteti gasi un echilibru intre nevoile voastre si nevoile celorlalti. Acesta este un moment grozav pentru a vindeca ranile relatiilor sau pentru a calma conflictele in curs, deoarece veti putea fi mai diplomati si empatici. Evitati tendinta de a va impune in toate relatiile voastre. Incercati sa nu amanati  planurile si obiectivele voastre din cauza intereselor celorlalti. Din punct de vedere financiar, sunteti predispusi la extravaganta, cheluieli excesiva si investitii neavantajoase pentru voi. Fiti pregatiti pentru o surpriza pe 20 decembrie cand  Venus se opune lui Uranus in Taur. Pot aparea schimbari imprevizibile in planurile personale, munca, relatii.

Gemeni/Ascendentul in Gemeni

Pana pe 29 decembrie, Venus in Scorpion atrage favoruri la locul de munca, intalnirea iubirii la locul de munca, vindecarea prin iubire. Puteti deveni destul de critici fata de partener sau cu persoanele iubite, puteti deveni sclavul perfectiunii in iubire uitand ca nimeni nu poate fi perfect. Urmeaza un timp in care va puteti concentra mai mult pe dragostea de munca decat pe dragostea partenerului. Abordarea muncii voastre poate fi mai creativa, ingaduitoare, puteti deveni un pic mai lenesi. Daca sunteti singuri, puteti incepe o relatie cu un coleg de munca sau puteti intalni pe cineva cu ocazia unui curs de perfectionare, o calatorie legata de munca, o vizita la un medic. Fiti pregatiti pentru o surpriza pe 20 decembrie  cand  Venus se opune lui cu Uranus in Taur. Pot aparea schimbari imprevizibile la locul de munca, fiti mai atenti la sanatatea voastra, la relatia cu cei de la munca.

Rac /Ascendentul in Rac

Pana pe 29 decembrie, Venus in Scorpion va aduce sensibilitate, veselie, bucuria dragostei. Acesta este un tranzit puternic pentru gasirea iubirii, pentru speculatii fructuoase, pentru copiii vostri. Ceva este in aer si va puteti implica in multe activitati creative. Sunteti mult mai expresivi si mai increzatori si sunteti un magnet pentru iubire. Acesta este un timp jucaus, astfel incat, copiii, activitatile cu copiii, va pot face mult bine. Fiti pregatiti pentru o surpriza pe 20 decembrie cand Venus se opune lui Uranus in Taur. Pot aparea schimbari imprevizibile legate de o vacanta, prieteni, veniturile carierei, relatii romantic, copii.

Leu/Ascendentul in Leu

Pana pe 29 decembrie, Venus in Scorpion aduce oportunitati si beneficii prin familie, o afacere de familie, parinti, afaceri imobiliare. Relatiile cu membrii familiei vor fi bune si s-ar putea sa va ocupati mai mult cu petreceri de familie, excursii sau intalniri de familie. Venus va sprijina in cresterea confortului de acasa si puteti schimba o parte din mobilier, puteti redecora casa, puteti sa cumparati o casa sau puteti vinde o casa cu un pret bun. Aceasta influenta promite fericirea in casa voastra si relatii mai bune cu familia si cei dragi. Fiti pregatiti pentru o surpriza in familie, cariera, pe 20 decembrie cand Venus se opune lui Uranus in Taur.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Pana pe 29 decembrie, Venus in scorpion aduce relatii armonioase cu cei apropiati voua, fie ca vorbim de frati, de surori, fie ca vorbim de vecini, tineri. Aceasta casa energizata de venus este renumita pentru comunicare iar in urmatoarea perioada, puteti obtine o promovare, un premiu, prin utilizarea cuvintelor stiind ce sa spuneti si cand sa spuneti. Daca sunteti in negocieri cu cineva, norocul va surade. Daca sunteti in cautarea dragostei, puteti intalni pe cineva intr-o calatorie scurta, poate fi un vecin, o persoana din anii de liceu, un scriitor. Fiti pregatiti pentru o surpriza in relatia cu rudele voastre, calatorii,  pe 20 decembrie cand Venus se opune lui Uranus in Taur.

Balanta/ Ascendentul in Balanta

Venus este ghidul vostru cosmic si pana pe 29 decembrie, Venus in Scorpion vine la voi cu actiuni financiare norocoase, relatii care sa stabilizeze securitatea financiara. Cand vine vorba de dragoste, aceasta este o pozitie stabila pentru Venus, prin urmare orice relatie apropiata care evolueaza sub acest tranzit ar trebui sa fie una stabila. Venus este despre atractie, care de obicei vine sub forma de dragoste, si frumusete. Acuma, aveti capacitatea de a atrage mai multi bani, aveti o atractie sporita pentru bogatiile extravagante.. Atentie la cheltuielile necugetate, acuma, banii se pot risipi cu destula usurinta. Fiti pregatiti pentru o surpriza pe 20 decembrie  cand  Venus se opune lui Uranus in Taur. Pot aparea schimbari imprevizibile in veniturile voastre financiare, afaceri, contracte.

Scorpion / Ascendentul in Scorpion

Venus in Scorpion va tine de mana pana pe 29 decembrie si  va ofera bunastare afectiva, farmec deosebit, bunatate, sensibilitate, dragalasenie dar si comoditate. Deveniti mult mai atenti la cum “ va prezentati in lume “, la ce va doriti cu adevarat sa aveti in viata voastra. Financiar, poate fi o perioada foarte buna, puteti investi bani in imbunatatirea garderobei, in cosmetice, in lucruri care sa imbunatateasca imaginea voastra. Cei care sunt singuri pot gasi o noua iubire.De asemenea, acest tranzit va avea un impact pozitiv asupra sanatatii voastre, aceasta se va imbunatati. Vor exista oportunitati de crestere si extindere pentru cei care au afaceri. Atrageti oameni care va avantajeaza. Fiti pregatiti pentru o surpriza pe 20 decembrie cand Venus se opune lui Uranus in Taur. Poate fi ceva legat de o relatie, un plan personal, finante, familie.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Pana pe 29 decembrie, Venus poate aduce pentru voi griji in legatura cu o relatie sau poate chiar inseamna sfarsitul acesteia. Poate exista si o relatie de dragoste secreta in aceasta perioada sau va puteti indragosti in secret de cineva. Ar putea exista activitati financiare in culise sau pot aparea unele griji financiare. Puteti fi mai altruisti in aceasta perioada si s-ar putea sa va ocupati de cineva care are nevoie de ajutor. Este posibil sa aveti grija de ei destul de bine si sa ob?ineti mult din asta atat din punct de vedere emotional, cat si spiritual. Lucrul cu o organizatie de caritate poate fi, de asemenea, plina de satisfactii in aceasta perioada. Fiti pregatiti pentru o surpriza pe 20 decembrie cand Venus se opune lui Uranus in Taur. Poate fi ceva legat de munca, activitati zilnice, sanatate, credinta.

Capricornul/Ascendentul in Capricorn

Pana pe 29 decembrie, Venus in Scorpion va face mai sociabili, va puteti bucura din plin de prietenii vostri. Puteti intalni iubirea intr-un mediu amical, apar protectii, daruri de la anumiti oameni care va sustin. Venus in aceasta casa poate fi ca un magnet atragand pentru voi fel de fel de beneficii materiale in mod neasteptat, atragand prietenii de care aveti nevoie. Este posibil sa intalniti un partener romantic prin activitatile de grup, internet, o prietenie se poate transforma intr-o relatie romantica. Este cu siguranta un moment bun pentru implicarea in fel de fel de organizatii, proiecte de grup care servesc interesele celor multi. Venitul din cariera poate creste. Este posibil sa primiti o functie de conducere intr-un grup sau o organizatie. Fiti pregatiti pentru o surpriza pe 20 decembrie  cand Venus se opune lui Uranus in Taur. Poate fi ceva legat de un prieten, o afacere, finante, vacanta, copii, iubit/iubita.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Pana pe 29 decembrie, Venus in Scorpion vine cu oportunitati si bonusuri financiare in cariera. Situatia voastra profesionala va fi foarte favorabila si puteti gasi un sprijin deosebit in superiorii vostri. Un proiect profesional va poate aduce beneficii neasteptate. Sunteti in lumina reflectoarelor si venus va sustine sa fiti vazuti asa cum se cuvine si poate de aceea, oportunitatile vin catre voi. Daca sunteti intr-o relatie, aceasta persoana va va sustine atat emotional cat si profesional. Daca nu aveti pe nimeni in viata voastra, va puteti indragosti de cineva care are legatura cu cariera voastra. Negativ, viata voastra relationala poate fi expusa si ati putea atrage critici publice, barfe, scandal. Fiti pregatiti pentru o surpriza pe 20 decembrie cand Venus se opune lui Uranus in Taur. Poate fi ceva legat de cariera, familie,  calatorii, strainatate..

Pesti/Ascendentul in Pesti

Pana pe 29 decembrie, Venus in Scorpion va poate aduce calatorii fericite, relatii bune cu strainii, intalnirea dragostei in calatorii. Uneori, beneficiile vin la voi prin cei care lucreaza in domeniul publicitatii, cercetare, drept, spiritualitate. La locul de munca veti cauta proiecte noi, creative. Apare o atractie puternica pentru idealurile religioase si spirituale, iar iubirea vine prin orice va extinde orizonturile. Veti fi atrasi de oameni independenti si distrasi cu care puteti impartasi o multime de experiente neobi?nuite. S-ar putea sa deveniti mai interesati de alte culturi. Este posibil sa aveti succes financiar. Pe 20 decemberie, Venus se opune lui Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in credintele voastre, afaceri, calatorii, vacanta,  finante.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.