LUNA PLINA IN PESTI -10 SEPTEMBRIE 2022, ORA 12:59–ORA ROMANIEI- “PACE VOUA!”

 

Pe 10 septembrie 2022 cerul ne binecuvanteaza cu o Luna Plina pe gradul 17:41 Pesti, o luna plina cunoscuta si sub numele de Luna recoltei, luna de porumb. Fiecare luna plina poarta un anumit grad de tensiune din cauza soarelui si a lunii care ne trag in directii opuse, dar complementare. In limbaj astrologic, Luna Plina este un moment in care Soarele se afla in opozitie cu Luna, este o Luna stralucitoare, este un moment incarcat de energii imense ce pot inlatura lucrurile gresite intr-un mod destul de dur, poate aduce recompense, ne poate umple “sacul “ daca meritam.
Axa Fecioara-Pesti este axa serviciului si se ocupa de echilibrul dintre rutinele de zi cu zi, problemele pamantesti, nevoia de ordine, detalii, organizare, sanatate fizica (Fecioara) si viziune, magie, imaginea de ansamblu, sanatate spirituala, fantezii, alte dimensiuni (Pesti ). Avand in vedere ca Soarele in Fecioara vede toate detaliile, este intr-un fel stapanul detaliului, Luna in Pesti vede imaginea de ansamblu, este stapana intregului tablou, aceasta Luna Plina poate fi un tablou astral care prezinta in fel de fel de nuante si ce este gresit si ce s-ar putea face in continuare.

O Luna Plina in semnul pestilor ne trezeste sufletul, compasiunea, iertarea. Ca ultim semn al zodiacului, Pestii se refera la sfarsituri si tranzitii. Este timpul sa acceptam ca tot ce este aici pe pamant are o istorie divina, un scenariu celest iar noi actorii pamantului trebuie sa descoperim care este rolul nostru adevarat.

Aceasta Luna Plina in Pesti luminata de Soarele in Fecioara ne poate pune fata in fata cu tot ce este mai bun sau mai rau in crezurile noastre, dorintele noastre, nevoi, iubire, compasiune, ajutor neconditionat, munca, planuri de munca, relatiile de la locul de munca, obiceiuri zilnice. Acuma putem culege roadele sacrificiilor noastre, de fapt, ne putem da seama daca merita sa facem aceste sacrificii in anumite domenii de viata ( unde aveti semnul Pesti in harta natala). In acelasi timp, aceasta luna plina va aduce in lumina si dezechilibrele create de ideea proprie de perfectiune, critica excesiva, victimizari, sacrificii, iluzii, compasiune. Situatiile de viata tulburi, misterioase, ciudate si complicate tind sa se manifeste mai puternic. Ideile fanteziste si planurile prost concepute cad pe marginea drumului.
In tara Pestilor, toate drumurile duc la Dumnezeu, singura sursa care ne sustine pe toti. Iar Luna Plina in Pesti poate sa ne puna fata in fata cu o perspectiva noua asupra legaturii cu Dumnezeu, este o atentionare ca Dumnezeu este ghidul calatoriei noastre aici pe pamant.
“Domnul este cu voi cand sunteti cu El; daca-L cautati, Il veti gasi; iar daca-L parasiti, si El va va parasi.” 2 Cronici 15:2
Este cea mai buna perioada pentru a scapa de stres, pentru acceptarea unor situatii care nu mai pot fi schimbate ci doar acceptate si iertate, iar acest lucru poate aduce pacea si linistea in noi.

Luna Plina in Pesti adica opozitia dintre Soarele in Fecioara si Luna in pe gradul 17:41 Pesti activeaza axa X-IV, o axa a carierei si familiei, viata sociala si viata privata, tata si mama, autoritatea lor si autoritatea mea. In casa IV, Luna Plina in Pesti este puternica si va lumina dezechilibrele dar si reusitele legate de  familie si cariera, ambitii profesionale, camin, neam, tara, parinti, afaceri de familie, vocatia adevarata a sufletului nostru.
Intr-un fel destul de imprevizibil, aceasta luna plina poate aduce socuri emotionale legate de membrii familiei, un final al unor plati karmice fata de cei din familie, schimbari fortate de locuinta, atmosfera apasatoare in mediul familial, in cariera. Fiti atenti in legatura cu problemele din domeniul imobiliar, de casa, jocuri ale puterii, cariere gresite, probleme cu parintii. Deci, aceasta lunatie va pune un accent deosebit pe traditii, familie, radacini, cariera, munca in echipa, camin, parinti, neam, patriotism, suflet, astrologie.
Casa IV este temelia vietii noastre iar Luna Plina in Pesti ofera  posibilitati inedite de gasi  o baza solida pentru evolutia noastra. Fara o baza solida in viata noastra(casa IV) nu putem atinge succesul si recunoasterea pe care o cautam de-a lungul calatoriei noastre aici pe pamant.

Cine ne ajuta acuma?

Luna Plina generata de opozitia dintre Luna in Pesti si Soarele in Fecioara are drept planeta mediatoare pe Uranus retrograd pe gradul 18:48 Taur.  Mediatorul Uranus aduce o energie ce ne ajuta sa intram in ritmul astral al acestei lunatii si sa primim intuitia, gandul, cuvantul, rugaciunea, vestea, ghidarea, necesare echilibrarii vietii de zi cu zi. Evenimentele care au loc acuma pot implica un fel de rambursare karmica benefica sufletului. Este un moment minunat pentru a incerca lucruri noi, de fapt  poate fi surprinzator cat de usor este sa iesim din rutina obisnuita … atat de mult incat ar fi bine sa fim atenti, sa nu fim prea nesabuiti, sa intelegem ca pot exista unele lucruri care ne pot ademeni si impotmoli(semnul pesti).
Poate fi o surpriza asteptata. Uneori este nevoie de un indemn neasteptat (Uranus) pentru a crea o schimbare.

Luna Plina in Pesti ne ajuta sa ne intarim legatura cu noi insine, cu subconstientul nostru, cu partea divina din noi, cu ingerul nostru pazitor, cu Dumnezeu. In acelasi timp suntem ghidati care acei oameni, catre acele mantre, rugaciuni, care ne fac sa ne simtim in pace cu noi insine… simtim ca pacea divina ne invaluie asa cum ne spune Isus:” ……a venit Isus, a stat in mijlocul lor si le-a zis: “Pace voua!” Ioan 20:19
Este cu siguranta un moment ideal pentru a da mai multa atentie viselor  noastre si pentru a petrece mai mult timp in natura, precum si pentru a crea, a ne ruga sau a medita. Am putea fi mai sensibili, mai empatici dar exista de asemenea, si potentialul de confuzie, iluzie si dorinta de a scapa de realitate. Lucruri ciudate, inexplicabile, se pot intampla in timpul lunii pline in Pesti, precum si o oarecare frumusete si magie. Dar lumina Soarelui in Fecioara care aprinde lampa cereasca in Pesti, ne poate ajuta sa discernem binele de rau, fantezia de realitate.
Suntem invitati sa decidem ce tipare vechi de comportament mental, fizic sau spiritual trebuie eliminate, astfel incat sa putem progresa pe calea noastra spirituala.

Sa fiti binecuvantati!


Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.