LUNA NOUA IN SAGETATOR SI ZODIILE-26 NOIEMBRIE 2019

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Cu Luna Noua in Sagetator pe gradul 5, cei nascuti in jurul datei de 26 ( plus, minus trei zile ) din semnele Gemeni, Sagetatori, Pesti, Fecioara, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 5.

 Simbolul Sabian al Lunii Noi pe gradul 5 Sagetator este :

 “ Sus, intr-un copac batran, o bufnita solitara sta cocotata solemn”.

 O bufnita intr-un copac reprezinta o dubla intelepciune deoarece atat bufnita cat si copacul sunt binecunoscute simboluri ale intelepciunii dincolo de timp si spatiu. “ Cu cat vezi mai mult cu atat vorbesti mai putin; cu cat vorbesti mai putin cu atat auzi  mai mult” descrie foarte bine intelepciunea bufnitei care nu intamplator in mitologie o insotea pe Atena Palace –Zeita intelepciunii. Aceasta luna noua in Sagetator ne ajuta ca in urmatoarele 28 de zile sa vedem situatia noastra din toate partile, putem vedea adevarul in umbrele celorlalti dar si in umbrele noastre. Dar pentru asta trebuie sa abordam viata asemeni unei bufnite care sta si asculta din toate partile, sa fim buni observatori. Cand facem apel la inutitia noastra, la vocea divina din noi, putem vedea dincolo de povestile create in mintea noastra, dincolo de povestile celorlalti. Asa, viziunea noastra mare ne va rupe de vechile credinte limitative,  de presupunerile incorecte, de oamenii care ne tin pe loc prin atitudinea si gandirea lor ingusta. Bufnitele sunt mesageri nocturni, aduc informatii pretioase deoarece ele vad “ nevazutul”,  vad intreg adevarul. Strigatul unei bufnite anunta tot timpul ceva profetic, un avertismen al unei situatii de viata care se incheie sau poate fi o mare oportunitate.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra, prin studii, strainatate, calatorii mari, credinta, sprijin divin. Puteti avea oportunitati noi legate de un curs in strainatate, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti calatori mai mult, poate fi si o oportunitate legata de familia voastra. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut si care au dezechilibrat si mai mult viata voastra. Aceste exagerari tin de castigurile financiare personale, valoare personala, adevarul vostru, prieteni, proiecte de grup. Iar Marte in Scorpion in aspect dur cu Uranus in Taur ar putea sa va elibereze de anumite obligatiuni, restrictii, contracte, afaceri. Poate fi un moment de mare neliniste, imprudente si precipitare si ar trebui sa cultivati mai bine pacea, diplomatia. Aduceti-va aminte ca fiecare actiune produce consecinte.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin afaceri, finante, partener de viata, studii oculte. Acesta este un moment de imputernicire. Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie. Urmatoarele saptamani pot  aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. Marea provocare a acestui moment vine prin Uranus retrograd in Taur ce va tine bine de mana. Efectele aspectului de inconjunctie dintre Luna Noua in Sagetator si Uranus retrograd in Taur sunt greu de prevazut, cer o ajustare, o schimbare, o nevoie de a va apara pozitia, ideile, valoarea, cariera, ambitiile profesionale chiar daca sunt multi care pot lucra impotriva voastra. Pentru asta, Uranus de mana cu voi va indeamna sa aveti incredere in propria intuitie astfel incat sa puteti schimba dinamica din viata voastra, sa intelegeti lucrurile dintr-o perspectiva mai mare, sa fiti diferiti, sa fiti cu adevarat ceea ce sunteti indiferent de ce cred ceilalti. Jocul final al lui Uranus este sa va arate care este diferenta dintre banalitatea, conventiile pamantesti ale vietii voastre si valorile inestimabile ale cerului. Functia lui Uranus este sa va elibereze, chiar daca o face  prin dozele unei terapii de soc. Iar Marte in Scorpion in aspect dur cu Uranus in Taur ar putea aduce tensiune, nerabdare, in relatiile voastre, in planurile personale. Fiti ingaduitori cu ceilalti.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin sot, amant, prieten, parteneri de afaceri, colegi, consilieri, lucru in echipa. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Este o perioada benefica semnarii sau negocierii unor contracte. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate in relatiile voastre, in credintele voastre, in relatia cu strainii, planuri secrete, dusmanii secrete.Sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra, uneori evenimentele ascunse sunt descoperite in momentele cele mai inoportune. Aveti posibilitatea sa va dezvoltati credinta profunda in  individualitatea voastra, sa aveti incredere in calitatile unice interioare care va elibereaza de orice limitare. Iar Marte in Scorpion in aspect dur cu Uranus in Taur ar putea aduce tensiune, nerabdare, in munca voastra, in proiectele profesionale, in relatia cu colegii, o munca in folosul celor multi. Cultivati diplomatia si iertarea.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin munca, proiecte de munca, crize existentiale, colegi, sefi. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Puteti primi o  oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime.Va puteti concentra mai mult si pe sanatatea voastra, puteti sa faceti mai mult sport , puteti sa va schimbati dieta. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate in tot ce tine de prieteni, relatii sociale, un grup mai mare de oameni, interese umanitare, credinta, moralitate, straini, justitie inalta, esoterism. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in gandirea voastra, sa depasiti anumite limite traditionale, sa propagati umanitarismul. Iar Marte in Scorpion in aspect dur cu Uranus in Taur ar putea aduce tensiune, nerabdare, in relatiile voastre, in proiectele voastre creative, in relatia cu copiii. Cultivati pacea, ingaduinta, iertarea.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin iubire, proiecte creative, copii, vacante. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, nastere, vine la voi acuma. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate in cariera, ambitii profesionale, statut social, iubire, copii, planuri secrete. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de cariera, ce va doriti cu adevarat in cariera voastra. Acuma, aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in cariera voastra, in modul de a intelege valoarea iubirii, in modul de a relationa cu copiii vostri. Iar Marte in Scorpion in aspect dur cu Uranus in Taur ar putea aduce tensiune, nerabdare, in familia si cariera voastra. Incercati sa fiti mai ingaduitori.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin familie, parinti, camin, afaceri imobiliare. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, calatoriile, credinta, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate in familie, prietenii, proiecte de grup, credintele voastre, studiile voastre. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de credinta, studii, adevar, moralitate, straini, loc de munca, colegi, obiceiuri zilnice, sanatate. Iar Marte in Scorpion in aspect dur cu Uranus in Taur ar putea sa va elibereze de anumite credinte, idei nocive, gandire ingusta. Poate fi un moment de mare neliniste si ar trebui sa cultivati mai bine pacea, diplomatia. Ar trebui sa renuntati la atitudinea extrem de critica, ganditi pozitiv si acceptat-va intai si intai imperfectiunea voastra, asa puteti sa-i acceptati si pe ceilalti asa cum sunt.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte, prin activitati in comunitatea in care locuiti. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Aceasta luna noua va cere sa invatati sa fiti foarte atenti la ceea ce semanati prin mintea voastra deoarece roadele vor fi pe masura gandurilor si cuvintelor voastre. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, din comunicare, comert, informatii deosebite. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata noastra. Problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de modul de a intelege puterea, afacerile, jocurile secrete, viata intima, mostenirile, resursele comune. Trebuie sa invatati ca nimic nu e gratis in afara de milostenia lui Dumnezeu. Puteti obtine o intelegere mai clara a emotiilor, cum ar fi razbunarea, gelozia si ura pe care le-ati reprimat de mult timp. Puteti primi o mostenire sau puteti pierde anumite valori materiale cu scopul de a constientiza ca nimic nu va apartine cu adevarat. Stati departe de afacerile ilegale, de manipulari, ura, razbunare, gandire negative, va pot face mult rau. Iar Marte in Scorpion in aspect dur cu Uranus in Taur ar putea sa va elibereze de anumite credinte, idei nocive. Poate fi un moment de mare neliniste si ar trebui sa cultivati mai bine pacea, diplomatia.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin intelegerea profunda a valorilor materiale si spirituale, a rolului acestora in viata voastra. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. A doua casa este despre valoarea proprie, despre veniturile proprii si de ceea ce puteti face doar prin valoarea voastra. Poate fi cea mai buna perioada in care puteti reflecta la ceea ce puteti face prin voi insiva, prin cultivarea si dezvoltarea valorilor si talentelor voastre. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate in relatii, procese, concurenti, asociatii, familie, parinti, mosteniri imobiliare, cariera, ambitii profesionale. Uranus se refera tot timpul la autenticitate, la a fi autentic, asa ca, se poate ca relatiile voastre sa devina un pic haotice pe masura ca incercati de fapt sa fiti altceva in colaborarea cu ceilalti. Cea mai sigura relatie cu ceilalti este cea in care uitati de manipulare, control, castiguri personale, razbunare, gelozie. Este important sa va indepliniti nevoile dar fara a controla sau domina pe ceilalti. Iar Marte in Scorpion in aspect dur cu Uranus in Taur ar putea sa va elibereze de anumite ambitii profesionale, relatii, dusmanii. Poate fi un moment de mare neliniste si ar trebui sa fiti cumpatati, atenti si ingaduitori chiar daca regulile si restrictiile par intolerabile acuma.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin focalizarea pe prioritatile voastre, pe proiectele personale. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Poate fi un pas catre un viitor nou. Este un moment de reinnoire si putere pentru voi. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de locul de munca, sanatate,  colegi, sefi, proiecte profesionale, documente, rude, calatorii scurte. Iar Marte in Scorpion in aspect dur cu Uranus in Taur ar putea sa va elibereze de anumite restrictii, contracte de munca, vinovatii. Poate fi un moment de mare neliniste si ar trebui sa cultivati mai bine pacea, diplomatia. Aduceti-va aminte ca fiecare actiune produce consecinte.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra printr-o slujba in folosul celor multi, prin compasiune, credinta. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete, dusmani secreti, puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de cariera, statut social, copii, iubire, creatii personale, valori. Problemele ce trebuiesc re-gandite tin de modul de a vedea o iubire, de copii, de mandrie exagerata( mandria merge tot timpul in fata caderii), de speculatii diverse, de creativitatea personala, de bani, valoare personala.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale, , a amicitiilor influente. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie, parinti, cariera, casa, munca,prieteni, proiecte de grup. Problemele ce trebuiesc re-gandite tin de familie, radacinile voastre, parinti, camin, casa, comportament, proiecte personale. Iar cu Marte in Scorpion in aspect provocator cu Uranus in Taur, ar trebui sa fiti mai atenti in tot ce tine de familie, cariera. Incetiniti ritmul, asa puteti trece mai usor prin provocarile momentului.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI (19 februarie-20 martie)

Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Provocarea momentului vine prin Uranus retrograd in Taur ce se leaga de aceasta lunatie printr-un aspect de inconjunctie, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de rude, vecini, tineri, comunitatea in care traiti, cariera, copii, iubire, planuri facute in spatele usilor inchise. Problemele ce trebuiesc re-gandite tin de rude, gandire invechita, comunicare, comert, tineri, studii. Relatia cu o sora, un coleg, ar putea trece printr-o revizuire uraniana. Esenta perceptiilor voastre se poate schimba intr-un mod inedit, chiar daca ati fost invatati sa vedeti  lumea in anumite moduri, cu anumite ipoteze si prejudecati.Si poate fi o lume total diferita de cea pe care ati fost instruiti sa o vedeti.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.