6-VIBRATIA UNIVERSALA A LUNII DECEMBRIE 2019-DOMNUL A DAT, DOMNUL A LUAT!

“Dumnezeu S-a uitat la tot ce facuse; si iata ca erau foarte bune. Astfel, a fost o seara, si apoi a fost o dimineata: aceasta a fost ziua a sasea.”Geneza 1:31

Luna: decembrie este luna a 12-a
Anul : 2019 ( numerologie =2+0+1+9=12-1+2=3)
Vibratia energetica universala pentru luna decembrie 2019 =12+2+1+9=24=2+4=6

O luna  de vibratie 6 se refera, de obicei, la faptele omului, la dreptate, onestitate si integritate. Energia lui 6 cere corectitudine si adevar in toate aspectele vietii. Vibratia universala 6 reprezinta “Legea si Ordinea” ,  este asociata cu legea karmica a cauzei si efectului, lucreaza prin legea “a da si a lua” sau in acord cu “ Domnul a dat, Domnul a luat..”

“si a zis: “Gol am iesit din pantecele mamei mele si gol ma voi intoarce in sanul pamantului. Domnul a dat si Domnul a luat – binecuvantat fie Numele Domnului!”Iov 1:21

Aceasta luna 6 accentueaza dragostea si problemele inimii, inclusiv casatoria, familia, copiii, parintii, prietenii apropiati, casa, vindecarea, educatia, securitatea, pacea.

Intr-o luna de vibratie universala 6, relatiile sunt in centrul atentiei. Este o luna in care casa, familia, datoria si serviciul ocupa un loc in fata. Poate aduce responsabilitati sporite si o preocupare mai mare pentru familie, locuinta, cei dragi si prietenii apropiati. Poate fi o luna cand suntem chemati sa facem unele ajustari in viata noastra sau sacrificii pentru cei din familie sau un cerc apropiat de prieteni. Pot aparea cheltuieli suplimentare pentru casa. Concentrati-va asupra locuintei, transformati-o intr-un sanctuar confortabil. Bucurati-va de viata si de lucrurile mici care aduc satisfactie. Este o luna in care se formeaza sau se reformeaza casatoriile, uniunile, parteneriatele. Relatiile sau asocierile nefericite se pot vindeca sau la polul opus se pot incheia. Nu pierdeti timpul cu cineva care nu va pretuieste cu adevarat.

Este o luna 6 favorabila si pentru iubire, pace, liniste dar gelozia, infidelitatea pot aduce tensiuni intr-o relatie in care deja exista probleme. Unele relatii devin impovaratoare. Poate aparea partenerul mult visat sau poate fi o luna a ruperii unei relatii. Aceasta vibratie vrea sa invatam diferenta dintre dragoste si vina, dragoste si frica, dragoste si ura, dragoste si atractie.A venit timpul sa invatam ca iubirea adevarata nu poate face niciodata rau, ea nu poate fi cumparata, vanduta, controlata , manipulata, in nici un fel.

“ Incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa-i iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile” este cartea de vizita a acestei vibratii. Iubirea Divina este cel mai puternic chimist din Univers si dizolva tot ceea ce nu este Dumnezeu!
Este un moment bun pentru iertare si vindecare prin puterea iubirii.

6 este o vibratie ce ofera mult magnetism, in consecinta, ar trebui sa fim foarte atenti pe ceea ce ne concentram. Concentrati-va pe pericol si veti ajunge in situatii periculoase. Concentrati-va pe neajunsurile altor persoane si veti fi inconjurati de un comportament negativ. Ar trebui sa ne concentram atentia doar pe partea pozitiva a oricarei situatii, pe calitatile unui om, pe iubirea aproapelui, pe iertare si vindecare. Sa cautam solutii pasnice pentru toate problemele si sa permitem celorlalti dreptul de a-si trai viata fara a-i judeca. Daca ne confruntam cu o responsabilitate, o obligatie, care creaza retinere, resentimente sau frica, probabil ca o facem din motive gresite. A ne asuma responsabilitatea pentru faptele, munca celorlati inseamna de fapt la a renunta de bunavoie la libertatea noastra iar asta poate aduce fortari asupra noastra, vinovatii nefondate, nemultumire, fel de fel de atentionari din partea corpului nostru fizic. Aceasta luna universala 6 ofera libertatea de a avea grija doar de adevaratele noastre responsabilitati, de Crucea pe care sa o purtam asemeni lui Isus, fara sa ne plangem, fara sa batem din picioare de nervi, fara disperare, frica sau sa ne spunem ca ni se pare ca celalalt duce o Cruce mai usoara. ” A lua Crucea” inseamna a lupta impotriva gandurilor negative din personalitatea noastra. Protectia vine prin dorinta noastra de a ne lasa condusi de intuitie( vocea divina din noi)..

Asa cum omul a fost creat in a sasea zi, Isus a fost rastignit pe cruce in a sasea zi din saptamana patimilor, restabilind legatura dintre dintre cer si om, facand o cale pentru a gasi mantuirea prin sangele Sau. Cel mai important mesaj al vibratiei numarului sase este ca Isus a murit pe cruce pentru a restabili relatia Tatalui cu omul. Sa ne aducem aminte ca toti suntem copiii Bunului Dumnezeu si ca fiecare are locul lui, rolul lui in aceasta lume si sa ne acceptam pe fiecare asa cum suntem cu bune si cu rele, cu imperfectiunile noastre.

Nu trebuie uitat ca partea intunecata a lui sase simbolizeaza slabiciunile omului, pacatul, ispita, coruptia.
Condorm bibliei, sase este numarul omului pentru ca a fost creat in a sasea zi. Sase ne aduce aminte in permanenta ca fara Dumnezeu suntem incompleti, indiferent de ce facem. In orice mod il reprezentam pe sase, acesta inseamna doar imperfectiune daca omul fuge de Dumnezeu. Iar cand fugim de Dumnezeu, vom suferi.

Sase iubeste ca lumea sa fie calma, linistita, armonioasa, echilibrata. Are nevoie de confort in toate aspectele vietii-haine confortabile, mobilier, mediu si relatii care aduc liniste in suflet.
Foarte des numarul 6 este considerat a fi si un simbol al indeciziei. Si daca trebuie sa luam o decizie importanta, este cel mai potrivit moment pentru a cere indrumare divina:“Doamne, Arata-mi calea pe care sa merg ca la tine am ridicat sufletul meu.”-Psalmul 143

Negativ, aceasta luna 6 poate sa ne faca sa credem ca avem dreptate tot timpul, ca opiniile noastre sunt cele mai bune, sa nu tinem seama de sentimentele celorlalti. Dar lozinca acestei luni trebuie sa fie “ traieste si lasa-i si pe altii sa traiasca “. A venit timpul sa ne reamintim ca toti gresim, nu exista perfectiune aici pe pamant. Intr-o luna sase, trebuie sa intelegem ca perfectiunea este o calitate a lui Dumnezeu, iar noi, asa, imperfecti cum suntem, trebuie sa ne aducem aminte ca originea noastra este divina si ca trebuie sa ne relegam de Dumnezeu. Acceptarea, bunvointa, produc o aura de protectie in jurul nostru  si o intreaga o intreaga armata ridicata impotriva noastra  va fi fara efect. Cu alte cuvinte, Iubirea, Lumina si Bunavointa, distrug demonii nostri interiori si, prin urmare, nu mai avem dusmani in exterior. Pacea domneste pe pamant pentru cel care trimite oamenilor ganduri de BUNAVOINTA.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 6, 33( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 6, 15, 24. Cei cu vibratia numelui si prenumelui 6 sunt si ei in centru atentiei in aceasta luna 6.

Verdele si toate nuantele de verde sunt culori norocoase pentru o luna de vibratie 6. Smaraldul este bijuteria norocoasa a acestei luni.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 6 sunt:

Vibratia 1(4, 13, 22, 31 decembrie 2019) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (5, 14, 23 decembrie 2019): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 6, 15, 24 decembrie 2019): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(7, 16, 25 decembrie 2019): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 8, 17, 26 decembrie 2019): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini.

Vibratia 6( 9, 18, 27 decembrie 2019): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(1, 10, 28 decembrie 2019): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (2, 11, 20 decembrie 2019): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (3, 12, 21 decembrie 2019):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Si asa cum ne spune si Aivanhov, “Iubirea de Dumnezeu rezolva toate problemele”.

Sa fiti Binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.