13 / 4-VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII IULIE 2022-SA RAMANEM LOIALI LUI DUMNEZEU…..

“Cei ce sunt calauziti nu se ratacesc,
Dar cei ce s-au ratacit nu mai pot gasi calea cea dreapta.
Omul este o stea incatusata intr-un corp, pana cand, la sfarsit se elibereaza prin propria lupta. Doar prin efort si truda steaua din tine va inflori intr-o noua viata.” Thoth

Luna: iulie este luna a 7-a
Anul : 2022 ( numerologie =2+0+2+2=2+2+2=6)
Vibratia energetica universala pentru luna iulie 2022=7+6=13=1+3=4

           Odata cu luna iulie 2022, pasim intr-o luna universala 13/4 ce cere eforturi intense, atentie la detalii, o analiza atenta a tuturor problemelor care pot aparea. Trebuie sa cultivam rabdarea, pentru ca, rezultatele nu sunt imediate, chiar daca vom munci mai mult. Vibratia 4 este adesea simtita ca o piatra de moara ( grea!!! si  trebuie sa o caram …) indiferent unde apare, nimic nu este oferit gratuit, totul devine mai greu, solicitant, strecurandu-se si cateva obstacole. Aceasta luna aduce lectii de invatat in privinta organizarii, planificarii lucrurilor pe termen lung. Obstacolele acestei luni 4 ne vor forta sa incetinim, sa fim mai atenti, sa fim realisti si cu picioarele pe pamant. Atentia este esentiala acuma, un patru iubeste oamenii atenti, perseverenti si care nu fug de responsabilitati. Trebuie evitate sentimentele de limitare sau constrangere, inflexibilitatea in opinii, gandurile negative care induc de cele mai multe ori dispozitii proaste. Partea negativa a vibratiei 4  da de cele mai multe ori caractere dominatoare, autoritare, care pun pret mare pe disciplina fortata. Vibratia 4 se implica in mare masura in politica, bunastare sociala, schimbari revolutionare in societate, in eforturile de stabilire a unor noi principii in justitie. Vine cu idei noi necesare progresului societatii in care traim, pretuieste intotdeauna dorinta de a avansa in viata. Nu trebuie uitat ca 4 este numarul constructorului si este timpul sa construim cu rabdare ceea ce dorim cu adevarat. Munca grea este inevitabila si planificarea atenta este esentiala.

Numarul 13(1+3=4) este dincolo de superstitiile create, un numar misterios si spiritual incontestabil. Numerologia il considera special in multe feluri, vorbeste despre o comoara ascunsa la care ajungi foarte greu si asta din cauza unor datorii karmice acumulate prin lene, fuga de munca grea, castiguri mari prin eforturi minime, lipsa rabdarii, smereniei. Acuma, aceasta luna universala poate aduce plati pentru abuzurile din trecut, pentru critica excesiva, pentru judecati false, pentru eforturile facute pentru a-i distruge pe ceilalti.

Dar 13 nu este “rau “ ci mai degraba o promisiune divina prezenta in toate circumstantele nefavorabile, in schimbarile de durata, in schimbarile aproape imposibile pe care omul nu le poate gestiona  si pentru care are nevoie de Dumnezeu care intervine indiferent de ceea ce omul incearca sa faca singur. Promisiunea numarului 13 il implica intotdeauna pe om si il implica intotdeauna pe Dumnezeu. Vibratia universala 13 este o combinatie frumoasa de forta, energie, inspiratie, pasiune si motivatie cand ne legam de legile lui Dumnezeu.  Semnifica?ia ascunsa din spatele numarului 13 ne cere sa ignoram negativitatea si sa ne concentram atentia pe partea frumoasa a vietii. Suntem direct responsabili de modul in care ne directionam atentia. Sa indepartam vibratiile negative din viata noastra si sa cream un loc pentru energiile bune ?i pozitive. Meritam sa fim fericii si sa ne bucuram de toate bunatatile pe care Universul ni le ofera. Sa incepem fiecare zi cu un gand de recunostinta pentru tot ceea ce avem acuma in viata noastra.

Odata ce ne dam seama ca toate dezamagirile, experientele dureroase, pe care le-am avut in trecut ne-au facut mai intelepti si mai puternici, vom incepe sa vedem viitorul cu alti ochi. Este o luna universala in care trebuie sa invatam ca fiecare experienta buna sau rea este menita sa ne invete ceva. In ciuda oricaror probleme si incercari, trebuie sa ramanem loiali lui  Dumnezeu.

13 este si simbolul schimbarii, reinnoirii, renasterii, incheierea unei faze a vietii, un nou inceput, acceptarea faptului ca intoarcerea la vechiul stadiu este imposibila. Fara schimbare, nu poate exista progres iar numarul 13 este diferenta dintre ceea ce poate face omul si ceea ce face Dumnezeu.

Trebuie sa inlaturam aspectele inutile  ale vietii noastre, in special convingerile, atitudinile, lucrurile, relatiile, care pur si simplu nu conteaza sau nu au sens in evolutia noastra. Trebuie sa traim viata cu dragoste, bucurie si compasiune, si sa ne amintim ca ceea ce trimitem in univers, asta va reveni la noi. Daca raspandim dragoste si compasiune, Universul ne va recompensa cu mult mai mult, intotdeauna.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 4/22 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an), cu vibratia numelui 4/22  dar si pentru cei nascuti pe 4,13, 22, 31.  Culoarea favorabila a vibratiei 4  este culoarea verde ce poate aduce succes, vitalitate, vindecare. Este extrem de benefic jadul.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 13/4 sunt:
Vibratia 1( 6, 15, 24 iulie 2022):noi inceputuri, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 ( 7, 16, 25 iulie 2022): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 8, 17, 26 iulie 2022): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4( 9, 18, 27 iulie 2022): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti. O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5 ( 1, 10, 19, 28 iulie 2022): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.
Vibratia 6( 2, 11, 20 iulie 2022): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7(3, 12, 21, 30 iulie 2022): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 (4, 13, 22, 31 iulie 2022): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.
Vibratia 9 (5, 14, 23 iulie 2022):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.