LUNA NOUA IN SAGETATOR SI ZODIILE -29 NOIEMBRIE 2016

sagetator

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Simbolul Sabian al gradului 8 Sagetator –gradul Lunii Noi :“In cuptorul universului se formeaza noi metale” . Acest simbol vorbeste despre schimbari uriase la un nivel profund si care nu sunt intotdeauna evidente. De multe ori, aceste schimbari au loc in liniste, raspunsurile noi vin din adancul mintii si sufletului nostru, o schimbare totala de atitudine, de a percepe cerintele celorlalti. Aceasta lunatie prin acest simbol sabian vorbeste despre schimbari fundamentale in acord deplin cu divinitatea.

Cu Luna Noua in Sagetator pe gradul 8, cei  nascuti in jurul datei de 29 ( plus, minus trei zile ) din semnele  Gemeni, Sagetatori, Pesti, Fecioara, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 8.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii international , imigrare. Daca sunteti intr-un proces pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divor?, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un acord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de un curs dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Puteti avea oportunitati legate de o calatorie, strainatate, straini, invatamant, religie, credinta. Oportunitatile pot veni prin internet sau prin intermediul unei conexiuni cu strainatatea intr-un mod neasteptat. Aceasta Luna Noua in Sagetator devine incredibil de dinamica si amagitoare prin careul in T care se formeaza acuma pe cer cu Neptun in Pesti si axa destinului, Nodul Nord in Fecioara si Nodul Sud in Pesti si care activeaza trei  domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de munca, proiecte profesionale, sefi, sanatate, colegi, credinta, dreptate divina, secrete, dusmani, straini, calatorii indepartate.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 martie, aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Urmatoarele saptamani pot  aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie.
Profitati de magia urmatoarelor saptamani, ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata. Aceasta Luna Noua in Sagetator  devine incredibil de dinamica si amagitoare prin careul in T care se formeaza acuma pe cer cu Neptun in Pesti si axa destinului, Nodul Nord in Fecioara si Nodul Sud in Pesti si care activeaza trei  domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de prieteni, grupuri de oameni, protectori, cauze umanitare, iubire, copii, creativitate personala, probleme de sanatate, credite, banii care vin prin fel de fel de acorduri, banii unei afaceri.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 aprilie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier, lucru in echipa.
Aceasta Luna Noua in Sagetator devine incredibil de dinamica si amagitoare prin careul in T care se formeaza acuma pe cer cu Neptun in Pesti si axa destinului, Nodul Nord in Fecioara si Nodul Sud in Pesti si care activeaza trei  domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de familie, camin,parinti, tara, cariera, statut social, ambitii profesionale, partener de viata, asociat, hotarari judecatoresti, dusmani.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 mai, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal  pe axa I –VII, axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a va pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in casa VI poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite bonusuri la locul de munca.Va puteti concentra mai mult si pe sanatatea voastra, puteti sa faceti mai mult sport , puteti sa va schimbati dieta.
Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata. Aceasta Luna Noua in Sagetator devine incredibil de dinamica si amagitoare prin careul in T care se formeaza acuma pe cer cu Neptun in Pesti si axa destinului, Nodul Nord in Fecioara si Nodul Sud in Pesti si care activeaza trei  domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim vorbim de rude, tineri, strainatate, munca in strainatate, afaceri cu strainii, munca, sanatate, colegi, proiecte profesionale.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 iunie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala . Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii,  pentru o noua poveste de dragoste , pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.
Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat.
Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata . Aceasta Luna Noua in Sagetator  devine incredibil de dinamica si amagitoare prin careul in T care se formeaza acuma pe cer cu Neptun in Pesti si axa destinului, Nodul Nord in Fecioara si Nodul Sud in Pesti si care activeaza trei  domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim  de bani, valoare personala, banii unei afaceri, banii partenerului de viata, intimitate, datorii, credite, secrete, lupta ascunsa pentru putere, iubire, copii, speculatii diverse.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 iulie, aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare.  Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra,  va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua  poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, radacinile voastre, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile.
Puteti cumpara o casa, puteti primi  o casa de la parinti, totul se leaga de casa in care locuiti. Luna Noua in casa IV amplifica oportunitatile legate de familie, camin, parinti, tara, puteti rezolva in mod pozitiv anumite probleme de familie.
Cu Luna Noua in casa IV poate ar trebui sa fiti receptivi si la alte lucruri in afara de familie, casa, parinti. Profitati de magia urmatoarelor saptamani, ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata. Aceasta Luna Noua in Sagetator  devine incredibil de dinamica si amagitoare prin careul in T care se formeaza acuma pe cer cu Neptun in Pesti si axa destinului, Nodul Nord in Fecioara si Nodul Sud in Pesti si care activeaza trei  domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de modul vostru de exprimare, prioritatile si ambitiile personale, partener de viata, casnicie, asociat, hotarari judecatoresti, dusmani, familie, tara. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 august, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre , prin calatorii scurte. Cu aceasta Luna Noua, puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc  al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, din comunicare, comert, informatii deosebite. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina , un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Aceasta Luna Noua in Sagetator  devine incredibil de dinamica si amagitoare prin careul in T care se formeaza acuma pe cer cu Neptun in Pesti si axa destinului, Nodul Nord in Fecioara si Nodul Sud in Pesti si care activeaza trei domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de munca, proiecte profesionale, sefi, sanatate, colegi, credinta, dreptate divina, secrete, dusmani, rude, comert.
Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 29 septembrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile voastre financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar  si de echilibrare a vietii voastre relationale. Cu Luna Noua in casa II poate ar trebui sa fiti receptivi si la alte lucruri in afara de bani, valori personale. Profitati de magia urmatoarelor saptamani , ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata . Aceasta Luna Noua in Sagetator  devine incredibil de dinamica si amagitoare prin careul in T care se formeaza acuma pe cer cu Neptun in Pesti si axa destinului, Nodul Nord in Fecioara si Nodul Sud in Pesti si care activeaza trei domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de iubire, copii, creativitate personala, prieteni, cauze umanitare, valoare personala, bani.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 octombrie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua  si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal care ca face sa va simtiti energici si entuziasti, viata va da aripi.  Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri realiste pentru relatiile voastre, pentru ceea ce vreti pentru voi. Daca in acest moment, cineva nou vine in viata voastra, fiti convinsi ca are un scop bine determinat.
Profitati de magia urmatoarelor saptamani, ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata . Aceasta Luna Noua in Sagetator  devine incredibil de dinamica si amagitoare prin careul in T care se formeaza acuma pe cer cu Neptun in Pesti si axa destinului, Nodul Nord in Fecioara si Nodul Sud in Pesti si care activeaza trei domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de familie, camin,parinti, tara, cariera, statut social, prioritatile voastre, imaginea voastra.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 noiembrie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine”  pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu  misterele, secretele, tot ce este dificil, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti, puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Este un timp in care veti cauta singuratatea concentrandu-va pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi.Puteti renunta la anumite obiceiuri nesanatoase dar si la oamenii care va fac rau, puteti deveni mai atenti fata de sanatatea voastra prin schimbarea dietei, prin diverse exercitii fizice. Este cel mai bine sa “ va luati o vacanta “ sau puteti fi fortati sa faceti acest lucru dar pe cont propriu astfel incat sa va ganditi mai bine la ceea ce vreti pentru voi . Cu Luna Noua in casa XII poate ar trebui sa dezvoltati si compasiunea, legatura cu Dumnezeu. Aceasta Luna Noua in Sagetator  devine incredibil de dinamica si amagitoare prin careul in T care se formeaza acuma pe cer cu Neptun in Pesti si axa destinului, Nodul Nord in Fecioara si Nodul Sud in Pesti si care activeaza trei  domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de rude, tineri, strainatate, munca in strainatate, afaceri cu strainii, trecut, dusmani, probleme de sanatate.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 29 decembrie,  aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, caritabile. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor intr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, se afla in mesajul acestei lunatii. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Aceasta Luna Noua in Sagetator  devine incredibil de dinamica si amagitoare prin careul in T care se formeaza acuma pe cer cu Neptun in Pesti si axa destinului, Nodul Nord in Fecioara si Nodul Sud in Pesti si care activeaza trei  domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de bani, valoare personala, banii unei afaceri, banii partenerului de viata, intimitate, datorii, credite, prieteni, sperante iluzorii, cauze umanitare,astrologie, ghizi spirituali.
Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 29 ianuarie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni importanti.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, ambitii profesionale,statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment.
Cu aceasta Luna Noua puteti primi  o promovare, puteti finaliza un proiect important ce aduce laude si recompensari substantiale. Este un timp in care puteti straluci la locul de munca, puteti primi oferte pentru un nou loc de munca, puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala.
Aceasta Luna Noua in Sagetator  devine incredibil de dinamica si amagitoare prin careul in T care se formeaza acuma pe cer cu Neptun in Pesti si axa destinului, Nodul Nord in Fecioara si Nodul Sud in Pesti si care activeaza trei  domenii importante ce aduc destule tensiuni, contradictii, obstacole de trecut, vorbim de partenerul de viata, casnicie, asociat, hotarari judecatoresti, dusmani, cariera, statut social, sanatate, prioritatile voastre.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 1 martie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.