LUNA NOUA IN GEMENI SI ZODIILE – 25 MAI 2017

In semnul Gemeni, Luna Noua capata forta prin cuvinte, comunicare, calatorii mici, scris, carti, vesti, puncte de vedere, frati, vecini, tineri, idei si cunostinte practice. Este o energie ce stie atat de bine sa dea putere magica si creativa cuvintelor. A invata sa comunicam, sa gandim intr-un mod nou, este cerinta acestei lunatii.Aceasta Luna Noua in Gemeni in fuziune cu Meduza in Gemeni aduce intelepciune multa, protectie, depasirea unei situatii aparent fara iesire, eliberare dintr-o stare toxica ( vine Perseu!) dar si frica, ganduri care paralizeaza, atragerea geloziei celorlalti pentru frumusete, pentru un talent deosebit, persecutii, iubiri triunghiulare. Frica si gelozia, cuvintele veninoase, gandurile veninoase sunt factorii principali care blocheaza progresul, care ne tin legati de planul inferior pentru mult timp. Schimba-ti gandirea si iti vei vindeca, transforma viata, ne spune acuma Meduza in Gemeni prin aceasta Luna Noua.

Simbolul Sabian al gradului 5 Gemeni, gradul Lunii Noi  si gradul Meduzei: “ O revista revolutionara cerand actiune“.

Este fabulos acest simbol sabian si in acord deplin cu semnul GEMENI care se ocupa de cuvinte, informatii, propagarea cunostintelor prin carti, reviste, brosuri, etc. Acuma, aceasta Luna Noua in Gemeni trimite spre noi  informatii magice (revista) care pot schimba ( revolutie) viata noastra. Nu te mai condamna, invinovati, iubeste-te, fii bun cu tine, fa o schimbare radicala( revolutie) in gandirea ta, in comunicare.“Incepe prin a deveni in permanenta constient de orice atitudine lipsita de iubire si prin a renunta la ea. Recupereaza-ti puterea renuntand la sentimentele de non-iubire si iubindu-te pe tine insuti. Nu te mai condamna, invinovati, nu condamna, nu invinovati pe altii. Repeta zi de zi si cat mai des posibil: De acum inainte voi fi plin de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insumi”.

Practica aceasta iubire si mai devreme sau mai tarziu vei face o descoperire monumentala: vei constata ca esenta fiintei tale este iubirea cea mai pura. Tu esti iubire. Dispui de iubire. Ai acces la iubirea infinita a Universului care este mai puternica decat o bomba cu hidrogen. Aceasta putere a iubirii exista in tine dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta, asa ne spune Lawrence Crane in “ Iubeste-te pe tine insuti “.

Cu Luna Noua in Gemeni pe gradul 5, cei nascuti in jurul datei de 25 mai, august, noiembrie, februarie (semnele mutabile: Gemeni, Fecioare, Sagetatori, Pesti ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului(descendentul), casa carierei sau orice planeta personala pe gradele 5 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

 

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina, un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Schimba-ti gandirea si iti vei vindeca, schimba viata, va spune acuma Meduza in Gemeni. Mare atentie la cuvintele voastre, la gandirea voastra fiindca primiti inapoi exact masura acestora, nici mai mult, nici mai putin. Faceti o revolutie in modul de gandire, comunicare, a venit momentul sa intelegeti ca binele atrage bine iar cuvintele veninoase, gandurile veninoase va transforma in Meduze. “Incepe prin a deveni in permanenta constient de orice atitudine lipsita de iubire si prin a renunta la ea. Recupereaza-ti puterea renuntand la sentimentele de non-iubire si iubindu-te pe tine insuti. Nu te mai condamna, invinovati, nu condamna, nu invinovati pe altii. Repeta zi de zi si cat mai des posibil: De acum inainte voi fi plin de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insumi. Aceasta putere a iubirii exista in tine dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta, asa ne spune Lawrence Crane in “ Iubeste-te pe tine insuti “.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a avea “ intr-un mod care sa raspunda sufletului vostru si nu dorintelor celorlalti. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, echilibrarea vietii voastre relationale, rude, familie. Schimba-ti gandirea si iti vei vindeca viata va spune acuma Meduza in Gemeni. “Nu te mai invinovati, crezi in tine, in valoarea ta, in ceea ce poti face prin tine” va spune aceasta Luna Noua. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in modul vostru de a va pune in lumina valoarea, de a va baza pe voi, cultivati increderea, bunatatea, iubirea neconditionata. Faceti o revolutie in modul de gandire, comunicare, a venit momentul sa intelegeti ca binele atrage bine iar cuvintele veninoase, gandurile veninoase va transforma in Meduze. “Incepe prin a deveni in permanenta constient de orice atitudine lipsita de iubire si prin a renunta la ea. Recupereaza-ti puterea renuntand la sentimentele de non-iubire si iubindu-te pe tine insuti. Nu te mai condamna, invinovati, nu condamna, nu invinovati pe altii. Repeta zi de zi si cat mai des posibil: De acum inainte voi fi plin de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insumi. Aceasta putere a iubirii exista in tine dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta, asa ne spune Lawrence Crane in “ Iubeste-te pe tine insuti “.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal cand va simtiti energici si entuziasti, cand viata va da aripi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Schimba-ti gandirea si iti vei vindeca viata va spune acuma Meduza in Gemeni. “Nu te mai invinovati, crezi in tine, in ceea ce poti face prin mintea ta, prin unicitatea ta” va spune aceasta Luna Noua. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in viata voastra relationala, sa credeti in voi insiva, sa fiti curajosi si sa va bucurati de experientele noi. Faceti o revolutie in modul de gandire, comunicare, a venit momentul sa intelegeti ca binele atrage bine iar cuvintele veninoase, gandurile veninoase va transforma in Meduze. “Incepe prin a deveni in permanenta constient de orice atitudine lipsita de iubire si prin a renunta la ea. Recupereaza-ti puterea renuntand la sentimentele de non-iubire si iubindu-te pe tine insuti. Nu te mai condamna, invinovati, nu condamna, nu invinovati pe altii. Repeta zi de zi si cat mai des posibil: De acum inainte voi fi plin de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insumi. Aceasta putere a iubirii exista in tine dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta, asa ne spune Lawrence Crane in “ Iubeste-te pe tine insuti “.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine”  pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, dusmani ascunsi, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut in bine sau in rau, asta in functie de faptele bune sau rele din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Schimba-ti gandirea si iti vei vindeca viata va spune acuma Meduza in Gemeni. “Nu te mai invinovati, crezi in tine, in ceea ce poti face prin unicitatea ta” va spune aceasta Luna Noua. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine, prin ghizi spirituali. Faceti o revolutie in modul de gandire, comunicare, a venit momentul sa intelegeti ca binele atrage bine iar cuvintele veninoase, gandurile veninoase va transforma in Meduze. “Incepe prin a deveni in permanenta constient de orice atitudine lipsita de iubire si prin a renunta la ea. Recupereaza-ti puterea renuntand la sentimentele de non-iubire si iubindu-te pe tine insuti. Nu te mai condamna, invinovati, nu condamna, nu invinovati pe altii. Repeta zi de zi si cat mai des posibil: De acum inainte voi fi plin de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insumi. Aceasta putere a iubirii exista in tine dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta, asa ne spune Lawrence Crane in “ Iubeste-te pe tine insuti “.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, caritabile. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei se afla in mesajul acestei lunatii. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Schimba-ti gandirea si iti vei vindeca viata va spune acuma Meduza in Gemeni. “Nu te mai invinovati, crezi in tine, in ceea ce poti face prin unicitatea ta” va spune aceasta Luna Noua. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de modul vostru de a intelege un prieten, un ajutor neconditionat, nevoia de securitate sociala.”Prietenul la nevoie se cunoaste” este un proverb ce va ofera o mare lectie de viata. Faceti o revolutie in modul de gandire, comunicare, a venit momentul sa intelegeti ca binele atrage bine iar cuvintele veninoase, gandurile veninoase va transforma in Meduze. “Incepe prin a deveni in permanenta constient de orice atitudine lipsita de iubire si prin a renunta la ea. Recupereaza-ti puterea renuntand la sentimentele de non-iubire si iubindu-te pe tine insuti. Nu te mai condamna, invinovati, nu condamna, nu invinovati pe altii. Repeta zi de zi si cat mai des posibil: De acum inainte voi fi plin de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insumi. Aceasta putere a iubirii exista in tine dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta,  asa ne spune Lawrence Crane in “ Iubeste-te pe tine insuti “.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, statut social, ambitii profesionale. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor, prieteni, grupuri, vindecarea trecutului, renuntarea la fel de fel de jocuri ascunse. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Schimba-ti gandirea si iti vei vindeca, schimba viata, va spune acuma Meduza in Gemeni. “Nu te mai invinovati, crezi in tine, in ceea ce poti face prin mintea ta, prin gandirea ta” va spune aceasta Luna Noua. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de cariera voastra. Faceti o revolutie in modul de gandire, comunicare, a venit momentul sa intelegeti ca binele atrage bine iar cuvintele veninoase, gandurile veninoase va transforma in Meduze. “Incepe prin a deveni in permanenta constient de orice atitudine lipsita de iubire si prin a renunta la ea. Recupereaza-ti puterea renuntand la sentimentele de non-iubire si iubindu-te pe tine insuti. Nu te mai condamna, invinovati, nu condamna, nu invinovati pe altii. Repeta zi de zi si cat mai des posibil: De acum inainte voi fi plin de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insumi. Aceasta putere a iubirii exista in tine dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta,  asa ne spune Lawrence Crane in “ Iubeste-te pe tine insuti “.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii international, imigrare. Daca sunteti intr-un proces pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divort, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un acord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la un curs dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Schimba-ti gandirea si iti vei vindeca, schimba viata, va spune acuma Meduza in Gemeni. “Nu te mai invinovati, crezi in tine, in ceea ce poti face prin mintea ta, prin gandirea ta” va spune aceasta Luna Noua. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de intelegerea rolului spiritualitatii in viata voastra. Faceti o revolutie in modul de gandire, comunicare, a venit momentul sa intelegeti ca binele atrage bine iar cuvintele veninoase, gandurile veninoase va transforma in Meduze. “Incepe prin a deveni in permanenta constient de orice atitudine lipsita de iubire si prin a renunta la ea. Recupereaza-ti puterea renuntand la sentimentele de non-iubire si iubindu-te pe tine insuti. Nu te mai condamna, invinovati, nu condamna, nu invinovati pe altii. Repeta zi de zi si cat mai des posibil: De acum inainte voi fi plin de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insumi.  Aceasta putere a iubirii exista in tine dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta, asa ne spune Lawrence Crane in “ Iubeste-te pe tine insuti “.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii, cariera, strainatate, planuri secrete. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut, o afacere, un  contract de munca nou. Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. Schimba-ti gandirea si iti vei vindeca, schimba viata, va spune acuma Meduza in Gemeni. “Nu te mai invinovati, crezi in tine, in ceea ce poti face prin mintea ta, prin gandirea ta” va spune aceasta Luna Noua. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de bani, partener de viata, viata voastra intima, de un contract semnat ce are legatura cu banii, puteti descoperi un secret in relatia voastra ce deschide un drum nou, o transformare majora. Faceti o revolutie in modul de gandire, comunicare, a venit momentul sa intelegeti ca binele atrage bine iar cuvintele veninoase, gandurile veninoase va transforma in Meduze. “Incepe prin a deveni in permanenta constient de orice atitudine lipsita de iubire si prin a renunta la ea. Recupereaza-ti puterea renuntand la sentimentele de non-iubire si iubindu-te pe tine insuti. Nu te mai condamna, invinovati, nu condamna, nu invinovati pe altii. Repeta zi de zi si cat mai des posibil: De acum inainte voi fi plin de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insumi”. Aceasta putere a iubirii exista in tine dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta,  asa ne spune Lawrence Crane in “ Iubeste-te pe tine insuti “.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Schimba-ti gandirea si iti vei vindeca, schimba viata, va spune acuma Meduza in Gemeni. “Nu te mai invinovati, crezi in tine, in ceea ce poti face prin mintea ta, prin gandirea ta” va spune aceasta Luna Noua. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de relatiile voastre, un acord bancar, o mostenire, un strain, strainatate, credinta. Faceti o revolutie in modul de gandire, comunicare, a venit momentul sa intelegeti ca binele atrage bine iar cuvintele veninoase, gandurile veninoase va transforma in Meduze. “Incepe prin a deveni in permanenta constient de orice atitudine lipsita de iubire si prin a renunta la ea. Recupereaza-ti puterea renuntand la sentimentele de non-iubire si iubindu-te pe tine insuti. Nu te mai condamna, invinovati, nu condamna, nu invinovati pe altii. Repeta zi de zi si cat mai des posibil: De acum inainte voi fi plin de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insumi. Aceasta putere a iubirii exista in tine dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta, asa ne spune Lawrence Crane in “ Iubeste-te pe tine insuti “.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Schimba-ti gandirea si iti vei vindeca, schimba viata, va spune acuma Meduza in Gemeni. “Nu te mai invinovati, crezi in tine, in ceea ce poti face prin mintea ta, prin gandirea ta” va spune aceasta Luna Noua. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele ce tin de locul de munca, colegi, sefi, partener, asociat, banii unui contract de munca. Faceti o revolutie in modul de gandire, comunicare, a venit momentul sa intelegeti ca binele atrage bine iar cuvintele veninoase, gandurile veninoase va transforma in Meduze.“Incepe prin a deveni in permanenta constient de orice atitudine lipsita de iubire si prin a renunta la ea. Recupereaza-ti puterea renuntand la sentimentele de non-iubire si iubindu-te pe tine insuti. Nu te mai condamna, invinovati, nu condamna, nu invinovati pe altii. Repeta zi de zi si cat mai des posibil : De acum inainte voi fi plin de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insumi”, Aceasta putere a iubirii exista in tine dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta, asa ne spune Lawrence Crane in “ Iubeste-te pe tine insuti “.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Schimba-ti gandirea si iti vei vindeca, schimba viata, va spune acuma Meduza in Gemeni. “Nu te mai invinovati, crezi in tine, in ceea ce poti face prin mintea ta, prin gandirea ta” va spune aceasta Luna Noua. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute intr-o relatie de iubire, cu copii vostri, la locul de munca, cu un coleg, cu partenerul de viata, un dusman stiut. Faceti o revolutie in modul de gandire, comunicare, a venit momentul sa intelegeti ca binele atrage bine iar cuvintele veninoase, gandurile veninoase va transforma in Meduze. “Incepe prin a deveni in permanenta constient de orice atitudine lipsita de iubire si prin a renunta la ea. Recupereaza-ti puterea renuntand la sentimentele de non-iubire si iubindu-te pe tine insuti. Nu te mai condamna, invinovati, nu condamna, nu invinovati pe altii. Repeta zi de zi si cat mai des posibil: De acum inainte voi fi plin de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insumi.  Aceasta putere a iubirii exista in tine dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta, asa ne spune Lawrence Crane in “ Iubeste-te pe tine insuti “.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Schimba-ti gandirea si iti vei vindeca, schimba viata, va spune acuma Meduza in Gemeni. “Nu te mai invinovati, crezi in tine, in ceea ce poti face prin mintea ta, prin gandirea ta” va spune aceasta Luna Noua. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in familia voastra, iubire, copii, loc de munca, colegi, sefi, proiecte profesionale. Faceti o revolutie in modul de gandire, comunicare, a venit momentul sa intelegeti ca binele atrage bine iar cuvintele veninoase, gandurile veninoase va transforma in Meduze.“Incepe prin a deveni in permanenta constient de orice atitudine lipsita de iubire si prin a renunta la ea. Recupereaza-ti puterea renuntand la sentimentele de non-iubire si iubindu-te pe tine insuti. Nu te mai condamna, invinovati, nu condamna, nu invinovati pe altii.Repeta zi de zi si cat mai des posibil: De acum inainte voi fi plin de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insumi. Aceasta putere a iubirii exista in tine dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta, asa ne spune Lawrence Crane in “ Iubeste-te pe tine insuti “.

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

5 Comments

 1. Multumim mult, Adriana, foarte frumos si foarte incurajator! Pentru mine e un mare sprijin mereu tot ceea ce citesc scris de tine. Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate !

 2. Este o luna noua ce construieste prin cuvant, gand, deci, mare atentie acuma la comunicare, atat cea exterioara cat si cea cu voi insiva; faceti o curatenie mentala, este cel mai bun moment.
  Adriana astro

 3. Multumesc mult, Draga Adriana, pentru tot! profound, subtil si ca totimpul impresionant! Ma intreb cum de si tu faci parte din lumea asta, pari a fi divina prin ceea ce vezi si spui… Mersi pu Lawrence Crane.
  ?tii ca te am totimpul al?turi si ?tii ca totimpul iti transmit un gand cald de mul?umire si ur?ri de bine.
  Cu mult? stima si respect,
  Angela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.