LUNA NOUA IN PESTI -17 MARTIE 2018, ORA 15:11, ORA ROMANIEI – “ LACRIMA LUI DUMNEZEU PURIFICA ,VINDECA, TRANSFORMA, INALTA….LACRIMILE NOASTRE“

“ Iuda, vanzatorul, a luat cuvantul si I-a zis: “Nu cumva sunt eu, Invatatorule?” “Da”, i-a raspuns Isus, “tu esti!”Matei 26:25

Luna Noua este un simbol al inceputurilor. In faza de Luna Noua, Soarele si Luna impart acelasi grad zodiacal, este casatoria cosmica a acestor doua luminarii asa cum apar ele denumite in astrologia veche, este prima pereche ce asociaza masculinul cu femininul intr-o unitate.

O nunta cosmica este intr-un fel aparte de o nunta pamanteasca unde mirii primesc daruri, acuma mariajul astral are loc in semnul Pesti pe gradul 26:53, lumina ( Soarele-masculin) se uneste cu intunericul ( Luna-feminin) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 17, din orice semn zodiacal.

La masa mirilor sta centaurul Chiron pe gradul 28 :13, este nasul astral al acestui moment cosmic, vine cu daruri de vindecare, cu renuntari ( el a renuntat la nemurire in favoarea lui Prometeu si a scapat si de o mare durere) sau cu fel de fel de rani sufletesti ce au rol de trezire.

Jupiter retrograd in Scorpion este martorul principal care vine cu dezvaluiri din trecut ce trebuiesc reanalizate, reconsiderate in acord cu valorile noastre de baza. “Trebuie sa va concentrati pe rezolvarea unor probleme vechi”, acesta este discursul lui Jupiter, nu puteti sa avansati ducand gunoiul cu voi. Uranus in Berbec este un alt invitat de onoare al acestui moment cosmic, este cel care se grabeste in acest moment chiar daca are o cale ingusta( face un aspect de semi-sextil cu luna noua), nu are timp sa se ocupe de mizeriile din trecut, chiar nu-i pasa de asta. Marte in Sagetator este agitatorul, da verdicte, vrea sa strice nunta( aspectul de careu este un aspect provocator).

Daca tot am prezentat invitatii, sa inceapa nunta cosmica si sa imparta daruri pentru noi pamantenii, beneficiarii directi ai acestui moment astral important.

Semnul Pesti este singurul semn fara nici o protectie, este un semn mutabil de apa, feminin, vorbim deci de energii care ne ajuta sa ne acordam usor la schimbarile care apar.  Apa este flexibila si poate invinge totul, ia forma vasului in care este pusa, isi face loc printre obstacole cu o umilinta inselatoare, cucereste prin supunere, ataca prin infiltrare, spala si curata pamantul, stinge focul sau fuge de foc prin transformarea ei in abur, satureaza atmosfera astfel incat vantul piere.

Aceasta Luna Noua in pesti pe gradul 27 ofera o multime de posibilitati. Suntem ajutati sa gasim noi metode de a curata afacerile, problemele vechi, sa renuntam la acele modele repetitive care dau gres, sa ne conectam cu ghizii nostri spirituali care stiu cel mai bine nevoile noastre. Incercarile si necazurile vietii sunt de fapt lectii puternice pentru noi iar aceasta Luna Noua in Pesti ne spune ca este cel mai bun moment pentru a cere ajutorul divin. Este momentul sa fim blanzi cu noi, cu greselile noastre, sa nu ne condamnam singuri, sa fim iertatori atat cu noi cat si cu cei din jur ( profesorii nostri pamanteni). Nu putem curata pacatele trecutului decat prin iubire, compasiune, iertare, acceptarea oamenilor asa cum sunt ei. A venit timpul sa invatam ca dragostea neconditionata tolereaza slabiciunile, greselile si neputintele umane.

Putem in continuare sa-i invinovatim pe ceilalti, pe noi, sa suferim,sa ne sacrificam sau putem recunoaste ca avem nevoie de altceva in viata noastra iar pentru asta trebuie sa cerem sprijinul divinitatii. Voalul dintre lumi este foarte subtire acuma iar semnele, intuitia, inspiratia, sunt ghizii nostri. Fara trecut nu am exista dar daca in permanenta ne uitam doar in aceasta directie, suntem pierduti. Nevasta lui Lot s-a prefacut intr-un stalp de sare fiindca s-a uitat inapoi … O Luna Noua ne vorbeste tot timpul despre “ noi oportunitati” iar infuzata de energiile semnului pesti trebuie sa intelegem ca iertarea si iubirea neconditionata inseamna eliberare. A venit timpul sa invatam ca suferinta se datoreaza unui refuz de a accepta o situatie asa cum este, de a accepta oamenii asa cum sunt, de a ne lasa condusi de iluzii, de povesti de viata care ne ingenuncheaza. Suntem chemati sa ne conectam la nevoile oamenilor, societatii in care traim, sa fim iertatori si intelegatori, sa dezvoltam dragostea neconditionata, sa practicam umilinta si serviciile spirituale. Isus a spalat picioarele ucenicilor Sai si asa cum spune Aivanhov: “ In mod cert, gestul voia sa spuna: „Va dau un exemplu. Mai tarziu va trebui ca si voi, la randul vostru, sa dovediti aceeasi umilinta si  aceeasi daruire fata de ceilalti”; de altfel, El i-a spalat picioarele si lui Iuda, cu toate ca stia ca acesta il tradase. In chip simbolic, se poate spune ca acela care renunta sa se razbune pe cei care i-au facut rau, le spala picioarele. Dar, spalandu-le picioarele ucenicilor, lisus voia sa trezeasca in ei fortele constructive ale plexului solar”.

Putem plange mai mult spaland si eliberand emotiile toxice si traumele. Dar lacrima lui Dumnezeu sterge lacrimile noastre. Odata purificati, odata treziti , ne putem reconecta la rolul nostru divin aici pe pamant. Aceasta Luna Noua in Pesti este profund sensibila asa ca stati departe de cei care stiti ca va vulnerabilizeaza.

Luna Noua in Pesti de mana cu Chiron energizeaza casa VIII, o casa naturala a Scorpionului care pare a ascunde in intuneric “oportunitatile “ si daca nu suntem atenti, ne putem insela profund. Casa VIII se ocupa de tot ceea ce este ascuns, de lucruri pe care incercam sa le ascundem de ceilalti si chiar de noi insine. Aici ne intalnim cu demonii nostri, temerile noastre, bogatia ascunsa a sufletului nostru. Datoriile, testamentele, impozitele, mostenirile, orice alti bani care vin de la ceilalti, afacerile dubioase, spalarea de bani, tin tot de casa VIII. Semnul Pesti si Neptun tin de dizolvarea eului, auto-dizolvare in care tainele, secretele pot defaima. Semnul Pesti este un semn mutabil, este starea intermediara dintre viata si moarte si ca atare nu are nici un interes in a-si exercita puterea sau sa controleze aceasta lume. Semnul Pesti vorbeste despre renuntare in timp ce casa VIII vorbeste despre control, protectie, lupte secrete, puterea noastra secreta, auto-controlul care este adevarata putere. Acuma, suntem fortati sa ne confruntam cu ceva incomod in relatiile noastre, in viata noastra, in afacerile noastre, secretele ies in lumina si sperie. Simbolul casei VIII este pasarea Phoenix, pasarea ce renaste din propria-i cenusa. Aceasta Luna Noua in Pesti si in casa VIII poarta promisiunea renasterii si transformarii. Cresterea spirituala si obtinerea unei intelegeri mai profunde a nevoilor sufletului nostru, sunt adevarate daruri ale acestei lunatii mutabile.

Iar Chiron in Pesti langa Luna Noua in Pesti, are  un cadou special pentru vindecare. Va trebui sa invatam sa ne stapanim instinctele de agresivitate, imensa energie trebuie sa o canalizam in folosirea cu discernamant a puterii personale, in acceptarea a ceea ce nu putem schimba, in intelegerea experientelor repetitive legate de aceeasi problema ( viata intima, relatii secrete, probleme fiscale, datorii, lipsa intimitatii, tabuurile, moartea, pierderi, problemele psihologice, obsesiile si constrangerile spiritualitate, intuitie, banii altor oameni). Vindecarea chironica este destul de sugestiva, actiunile pozitive sunt urmate de consecinte pozitive, actiunile negative sunt urmate de consecinte dramatice

Jupiter in Scorpion sprijina aceasta Luna Noua in Pesti. Totusi, Jupiter este retrograd pe gradul 23:07 Scorpion  si poate actiona ca un avertisment pentru rezolvarea unor probleme spinoase din viata noastra ce tin de familie, radacinile noastre, parinti, putere interioara, neam, tara, patriotism, iubire de tara, iubire, copii, creativitate personala, maretie nefondata, egoism. Prin aspectul de trigon intre Jupiter retrograd I Scorpion si Luna Noua in Pesti, Chiron in Pesti, sunt amplificate calitatile de vindeare, intelegerea trecutului.

Marte in Sagetator  in aspect provocator cu Luna Noua in Pesti aduce agitatie, comportamente eruptive. Relatiile pot deveni furtuni de primavara, asa ca, incercati sa fiti mai calmi, nu va lasati dusi de val ( Pesti) ca nu stiti unde ajungeti. Nelinistea, agitatia ating atat natura cat si pe noi si ar fi bine sa cultivam pacea, iertarea, compasiunea fata de cei care gresesc.

 Iar Marte in Sagetator in careu cu Chiron in Pesti vorbeste despre rani sufletesti create prin abuzuri.  Acest aspect ne poate invata ceva despre curaj, concurenta, rivalitate, sa intelegem si sa acceptam unele experiente din viata noastra care ne-au ranit profund.

In initierile antice, Uranus era reprezentat sub forma unui ochi zburator pe deasupra oceanului. Aspectul de semi-sextil dintre Uranus in Berbec si Luna Noua in Pesti ne da putinta de a vedea adevarul legat de relatii, justitie, afaceri si jocuri secrete, viata intima, manipulari din umbra, straini si strainatate.

Aceasta Luna Noua in Pesti poate conduce la destramarea vechilor conditii de viata. Semnul Pesti marcheaza trecerea de la iarna la primavara, ceva se termina lasand loc unui “ nou anotimp  “ pentru fiecare dintre noi .

Cultivati iertarea si credinta. “Cine ramane in Mine si in cine raman Eu aduce mult rod; caci despartiti de Mine nu puteti face nimic.” Ioan 15:5

Iar sfatul lui Aivanhov este imens:” Iata de ce, cand va simtiti tulburati sau tensionati, incalziti cu grija apa, scufundati-va picioarele si incepeti sa le spalati cu atentie: in acest fel, veti actiona asupra plexului solar, dandu-i puteri, iar starea voastra de spirit se va modifica numaidecat. Daca intr-o zi, acasa, nu izbutiti sa meditati, faceti o baie la picioare si va veti concentra mult mai lesne.”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.